7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#3362 torrent... -
JackSparrow #3361 Ja meg ia Star Wars 3 beindul az emuval? -
JackSparrow #3360 csá! Odalt ne mtututtok ahonna lehet hozzá game-t is szedni?? -
XPLogan #3359 Nekem kéne egy kis segítség: amikor el akarnám indítani a játékot (File\Run CD/ DVD) kéri a biost. Azt megadom neki, de kiírja, h "Error opening GS Plugin", és ennyi. Nem megy, és nem igazán tudom, h mit kéne csinálnom vele... Légyszi segítsetek!
Előre is thx! -
#3358 Van egy jó hirem :) azoknak akiknek van olyan játéka ami feltud menni az internetre, müxik legalább is egy játéknál az a funkcio a 0.9.4en a játék neve Monster Hunter. -
#3357 Az a file mar nem"publikus" dolog...Az maga a fekete ordog lelke :D -
#3356 olvastam,forum keresö meg elég f** de mindegy találtam már máshol szal nem aktuális,csak azt furcsáltam hogy üres volt mappa,elvileg valamilyen biosnak lennie kéne benne nem? -
#3355 Olvass vissza a forumban...Hol a Bios file? Azt hianyolja.Azt meg
Neked kell megkeresned... -
#3354 faq szerint belöttem emut de,induláskor "unable to load bios xxxxx "can't run without that"ez az üzenet fogad 1.9.2 -
Gabosh #3353 Egyébként mire jo az az uj cuccos amit kiadtak hozzá? -
STurmGewehr #3352 van xpre is bár nekem nem gyorsult tőle a játék:) -
#3351 HonnAn szerzitek a 09.3-at?
Az nem csak pingvinesre lett fejlesztve?
-
#3350 persze hogy nem, ez elég buta kérdés volt -
Atosz10 #3349 csippelt xbox360-on mennek a ps2-es játékok???
-
#3348 oks,lehet...
azt elismerem,h én vtam a hülye,h bár átállitottam MTGS-re a procit, de alatta kipipáltam a DC mode-ot.
DC mode-dal: ingame: ugyanannyi, mint eddig (???????????)
DC mode nélkül elérek ingame az eddigi 8-12 FPS helyett 18-26 FPS-t is :D (DBZ budokai 3 CE)
tekken4: igy is max 18 FPS
Devil May Cry 2: ingame nuku :(
MK Shaolin Monks: ingame 16-20 FPS
frameskip-et nem ajánlom senkinek, pont a lényeget "nem számolja" látványban, és az ember max annyit lát,h elindul, aztán paff, ütés, a köztes átmenet hiánycikk :)
konfigom alul
OP: Vista (minden memoriazabálo cucc lelőve)
pcsx2 v0.9.3 (angol, nem olyan krix-kraxos szarság, mint ami letölthető)
pluginok az "emulátor beállitási segédlet" alapján vannak belőve, kivéve a proci, mer ott be van pipálódzva az MTGS -
#3347 Pedig egymagos utan a dual core drasztikusan begyorsul :)
Eleve erre van az emulator fejlesztve... -
#3346 hát gyerekek, én nemtom mi van...
vettem 1 4600+-os AMD X2 -es procit... benn van... müxik is meg minden, de nem tok több FPS-t kicsikarni a játékokbol, pedig mindent átállitottam hozzá az emuban :( -
STurmGewehr #3345 pedig a nintendo ds is mien pici szar gép -
#3344 Lehet ez az utolso konzol emulator.
Kivancsi leszek,hogy lesz-e valaha mukodo ps3 emulator....
-
#3343 A 24 jtékot próbálta valaki? Milyen? -
#3342 A rosszhoz meg még több :) -
#3341 A rosszhoz meg mégtöbb :P:D Lassan eltűnik a ps2 és még mindíg nincs játszható allgame emu :S Szomorú:S -
Gabosh #3340 igaz... -
#3339 Jó munkához idő kell :) -
Gabosh #3338 csak azt nemértem h mé jelentették be már vagy fél ével ezelött h csinálják hogyha még mindig nemjön ki?:D -
#3337 most már tényleg sokára jönn ki az új emulátor , ma refraction tet publikusá egy VM javitást, az official weblapon -
rockyboy #3336 Valaki tudna pm-be küldeni egy linket ahonnan le tom szedni a biost? Előre is köszi: Dávid! -
#3335 olvass már!!!!!!!4 -
#3334 mi megy a GT4 vagy csak intróig? :o -
jonny161 #3333 helló valaki légysz mindjon egy jó ps2-es emulátort és a linkjét -
#3332 aszem jó lesz, a multi5
ja és ne warezolj, mert büntit kapsz -
#3331 Én a legfelsőt szedtem :\ -
#3330 Akkor hát mindjárt ideges leszek , mert nem kevés idő volt míg lejött :(
MIt ajánlasz akkor, ezek közül melyiket szedjem le? -
#3329 nem még nem -
#3328 hysztok!!!
a pcsx2 0.9.4 már kijött?? -
#3327 Roszat töltötél le mert csak introig fog menni a 0.9.4en
Amugy Usas kiadás ez a SLUS ban lehet is látni -
#3326 Remélem erre gondoltál:
Scus_973.28 -
#3325 sajna nem találtam infot rolla :(
Akkor egy maradt, egy meghajtó böngészövel nézd meg mi van a játék dvdjén vagy kép fájlában keres egy ilyet "Slus vagy hasonlot és melette számok vannak" azt ird ide be -
#3324 Hihi, csak ott nem néztem, a sorok között kerestem
crc=33c6e35e -
#3323 az konzol ablak tetején láttad, Patches not found cant apply patches crc=