7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#3322 Kb melyik részen kéne lenni a CRC-nek?
Meg ha a patches menüpontot választom az emun, akkor kifagy az egész.Meg a játék nem tud menteni, mert azt kéne az elején, de amikor elkezdi, azt írja failed, memcard pedig be van állítva:( -
#3321 Csináld a következöt, kapcsold be a patch funkciot "Misc/enable Patches" az emulátoron, inditsd el a játékot, és a konzol ablakban nézd meg milyen CRC van irva, és ird ide be a topikba -
#3320 Azt hol tudom megnézni, hogy a GT4-nek melyik serialos változatát szedtem le? -
VL1 #3319 vagy a Metal Gear Solid Portable Ops
a psp-s verzió is jólenne ha azt lehet valahogy emulálni? -
VL1 #3318 Helo lehet hogy túlsokat akarok de a metal gear3 sneak eater nevű játékkal szeretnék játszani a pc-men na most ehhez mitkell tennem?
megnéztem a játék listák-on azthiszem a "Lassú, lehetnek problémák" kategóriába került.
Nagy metalgear fan-vagyok csak hát a mgs3-mat nemadták ki pc-re.
Nagyonkérem valaki segítsen.
Van remény -
#3317 Semmi.De nem arra akartam célozni hanem a grafikára mivel claude az én kedvencem is. -
#3316 elnézést valszeg eléggé túl lötte a célon, csak a kedvenc GTA karakterem ne nevezzék már ilyen 'Noob' szavakkal plshtx.. Bocs -
#3315 Remelem megbuntettek...Viselkedni sem tanult meg otthon.
Akkor itt mit varjunk tole? -
#3314 MI bajod ember ? Szóltam én hozzád ? -
#3312 De ha tudtok valami infot akkor azért szóljatok .A pc-s vice city-t végigvittem,de a gta 3,valahogy jobban tetszik nekem ps2-n.Az embernek elég nomorék a feje de hát az autók meg ilyenek jobbam tetszenek.A vice city-ben ps2-n meg a skin tetszik.volt egyszer egy olyan skinem mint ps2-n de az elveszett. -
#3311 A grafika is nagyon jo a pc-s verzioban!
Nem banod meg,ha azt valasztod.
Utana meg Vice city! Sztem az a legjobban sikerult resz!! -
#3310 Mert nekem az tetszik. -
#3309 A Grafika ? -
#3308 a pc-s verzio is beállithato ugy, mint a ps2-es (pl.: autoaim) -
#3307 Mert nekem az nincs meg!És a ps2-s sokkal jobban is tetszik. -
#3306 de minek, ha van pc-re is? -
#3305 valakinek nincs meg a gta3 ps2 emu-ra ? Vagy nem tudja honnan lehet letölteni ? -
daniman #3304 :D thx :D plugint tudnál küldeni a 9.2eshez amivel mükszik? ha a 9.3ashoz tudnál...:D az duplán jó lenne:D de ahhoz bios is kéne XD nah mind1 ha tucc vmit küldeni akko megköszönném [email protected] -
#3303 torrent:)
nekem van mentésem ha kell! -
daniman #3302 cs budokai 3at honnéz lehet tölteni? -
#3301 axem megtaláltam a bűnöst a P.E.Op.S CDDVD Driver 1.2.0
nem tudjátok mér nem megy vele??
-
#3300 és ezt nem tudjátok??:van egy jó gépem is és azon menne berakom a budokai 3 mat és elindul loadolok és a pcsx2t.exe hibát észlelt ezért leáll :-( ki tudja mér van ez???
az én videókarim nem see2-es annak kéne lennie?? -
STurmGewehr #3299 amig nem jön ki a 0.9.4 addig ne próbálkozz vele -
#3298 hy all!!!
Az ATI RAEDON 9600 SE 128mb os videókari nem bírja a budokai 3 mat?? -
atosz11 #3297 A ps2 game-ket milyen dvd-re jó kiírni??? -
daniman #3296 cs vki nem tudna a 9.2 őhöz plugint küldeni a link is elég erre a címre [email protected] jah és a budokai 3at honnan lehet tölteni? -
#3295 jah van egy jó gépem is és azon menne berakom a budokai 3 mat és elindul loadolok és a pcsx2t.exe hibát észlelt ezért leáll :-( ki tudja mér van ez??? -
#3294 és ha leveszem a hangot egy olyan pluginnal akkor valamivel gyorsabb lesz a játék?? -
#3293 0.9.2-höz nincs semmi no sound...
meg semmi hasznos, ami a 0.8.2-ig volt...
de ha van, küldhetnéd mailban :)
amugy fura... köröltem a pcsx2\plugins\spu2PeopsSound.dll fájlt... configban nem is látszik a hangoknál,h lenne plugin... hang mégis van...
vki megmagyarázná ezt??? -
#3292 van hozza valami no sound plugin. -
#3291 hy all!!
a ps2 emuban a hangot nem lehet kikapcsolni úgy hogy az emuban és nem a hangfalon??? -
#3290 ja szép, jó munkát végzet PJack -
#3289 Nézzétek milyen szép új logóm van -
#3288 nem tudja vki, honnan lehet letölteni a jo öreg 0.8.2-es verziot?
már agyonvissza kerestem, de mindenhol csak 0.8.1-est találok, de amire én kiváncsi vok, ahhoz 0.8.2-es kéne!
ha bárki tudna küldeni (pluginostul persze),v találna, mig nem találok, annak tnék örülni :)
üdv: perme :) -
Gabosh #3287 Új videok 9.0.4 ből .:D nézze meg midneni. -
#3286 hallod???
msn címet tucc adni??
DragonBall-Z-Budokai-3-CE.part001.rar
pal -
#3285 Joyal igen...logitech rumble pad 2 essel tolom,ami rezeg is ha ütc vagy ha ütnek Pont mint a rendes PS2 -őn.Amúgy elvben csak rákéne nyomni és betudnád lőni.Van mentésem igen...100% os végigjáccással és minden helyszín + karakter meg extra..de nekem a multi nyelvű európa verziós van meg...ha neked más van akkor nemjó a mentés mert nemfogja elindítani. -
#3284 az energia töltés az megy de a beállítás nem megy^^
te joyyal nyomod??
különben van hozzá mentésed?? -
#3283 oks
thx megpróbálom^^ -
Fix10 #3282 Ja télleg hogy lehet átalakulni a budokai 3-om ban? én csak addig jutottam hogy kaito azt elkezdek vörösen izzani