7924
  • zolo
    Kb melyik részen kéne lenni a CRC-nek?
    Meg ha a patches menüpontot választom az emun, akkor kifagy az egész.Meg a játék nem tud menteni, mert azt kéne az elején, de amikor elkezdi, azt írja failed, memcard pedig be van állítva:(
  • biomage
    Csináld a következöt, kapcsold be a patch funkciot "Misc/enable Patches" az emulátoron, inditsd el a játékot, és a konzol ablakban nézd meg milyen CRC van irva, és ird ide be a topikba
  • zolo
    Azt hol tudom megnézni, hogy a GT4-nek melyik serialos változatát szedtem le?
  • VL1
    vagy a Metal Gear Solid Portable Ops
    a psp-s verzió is jólenne ha azt lehet valahogy emulálni?
  • VL1
    Helo lehet hogy túlsokat akarok de a metal gear3 sneak eater nevű játékkal szeretnék játszani a pc-men na most ehhez mitkell tennem?
    megnéztem a játék listák-on azthiszem a "Lassú, lehetnek problémák" kategóriába került.
    Nagy metalgear fan-vagyok csak hát a mgs3-mat nemadták ki pc-re.
    Nagyonkérem valaki segítsen.
    Van remény
  • EOBalázs
    Semmi.De nem arra akartam célozni hanem a grafikára mivel claude az én kedvencem is.
  • Fido4life
    elnézést valszeg eléggé túl lötte a célon, csak a kedvenc GTA karakterem ne nevezzék már ilyen 'Noob' szavakkal plshtx.. Bocs
  • barret
    Remelem megbuntettek...Viselkedni sem tanult meg otthon.
    Akkor itt mit varjunk tole?
  • EOBalázs
    MI bajod ember ? Szóltam én hozzád ?
  • EOBalázs
    De ha tudtok valami infot akkor azért szóljatok .A pc-s vice city-t végigvittem,de a gta 3,valahogy jobban tetszik nekem ps2-n.Az embernek elég nomorék a feje de hát az autók meg ilyenek jobbam tetszenek.A vice city-ben ps2-n meg a skin tetszik.volt egyszer egy olyan skinem mint ps2-n de az elveszett.
  • barret
    A grafika is nagyon jo a pc-s verzioban!
    Nem banod meg,ha azt valasztod.
    Utana meg Vice city! Sztem az a legjobban sikerult resz!!
  • EOBalázs
    Mert nekem az tetszik.
  • EOBalázs
    A Grafika ?
  • soulhunter
    a pc-s verzio is beállithato ugy, mint a ps2-es (pl.: autoaim)
  • EOBalázs
    Mert nekem az nincs meg!És a ps2-s sokkal jobban is tetszik.
  • Seth
    de minek, ha van pc-re is?
  • EOBalázs
    valakinek nincs meg a gta3 ps2 emu-ra ? Vagy nem tudja honnan lehet letölteni ?
  • daniman
    :D thx :D plugint tudnál küldeni a 9.2eshez amivel mükszik? ha a 9.3ashoz tudnál...:D az duplán jó lenne:D de ahhoz bios is kéne XD nah mind1 ha tucc vmit küldeni akko megköszönném [email protected]
  • kijozu
    torrent:)

nekem van mentésem ha kell!
  • daniman
    cs budokai 3at honnéz lehet tölteni?
  • kijozu
    axem megtaláltam a bűnöst a P.E.Op.S CDDVD Driver 1.2.0

nem tudjátok mér nem megy vele??
  • kijozu
    és ezt nem tudjátok??:van egy jó gépem is és azon menne berakom a budokai 3 mat és elindul loadolok és a pcsx2t.exe hibát észlelt ezért leáll :-( ki tudja mér van ez???

az én videókarim nem see2-es annak kéne lennie??
  • STurmGewehr
    amig nem jön ki a 0.9.4 addig ne próbálkozz vele
  • kijozu
    hy all!!!

Az ATI RAEDON 9600 SE 128mb os videókari nem bírja a budokai 3 mat??
  • atosz11
    A ps2 game-ket milyen dvd-re jó kiírni???
  • daniman
    cs vki nem tudna a 9.2 őhöz plugint küldeni a link is elég erre a címre [email protected] jah és a budokai 3at honnan lehet tölteni?
  • kijozu
    jah van egy jó gépem is és azon menne berakom a budokai 3 mat és elindul loadolok és a pcsx2t.exe hibát észlelt ezért leáll :-( ki tudja mér van ez???
  • kijozu
    és ha leveszem a hangot egy olyan pluginnal akkor valamivel gyorsabb lesz a játék??
  • soulhunter
    0.9.2-höz nincs semmi no sound...
    meg semmi hasznos, ami a 0.8.2-ig volt...

de ha van, küldhetnéd mailban :)

amugy fura... köröltem a pcsx2\plugins\spu2PeopsSound.dll fájlt... configban nem is látszik a hangoknál,h lenne plugin... hang mégis van...
    vki megmagyarázná ezt???
  • barret
    van hozza valami no sound plugin.
  • kijozu
    hy all!!

a ps2 emuban a hangot nem lehet kikapcsolni úgy hogy az emuban és nem a hangfalon???
  • biomage
    ja szép, jó munkát végzet PJack
  • redraven8
    Nézzétek milyen szép új logóm van
  • soulhunter
    nem tudja vki, honnan lehet letölteni a jo öreg 0.8.2-es verziot?
    már agyonvissza kerestem, de mindenhol csak 0.8.1-est találok, de amire én kiváncsi vok, ahhoz 0.8.2-es kéne!

ha bárki tudna küldeni (pluginostul persze),v találna, mig nem találok, annak tnék örülni :)

üdv: perme :)
  • Gabosh
    Új videok 9.0.4 ből .:D nézze meg midneni.
  • kijozu
    hallod???

msn címet tucc adni??

DragonBall-Z-Budokai-3-CE.part001.rar

pal
  • redraven8
    Joyal igen...logitech rumble pad 2 essel tolom,ami rezeg is ha ütc vagy ha ütnek Pont mint a rendes PS2 -őn.Amúgy elvben csak rákéne nyomni és betudnád lőni.Van mentésem igen...100% os végigjáccással és minden helyszín + karakter meg extra..de nekem a multi nyelvű európa verziós van meg...ha neked más van akkor nemjó a mentés mert nemfogja elindítani.
  • kijozu
    az energia töltés az megy de a beállítás nem megy^^

te joyyal nyomod??

különben van hozzá mentésed??
  • kijozu
    oks

thx megpróbálom^^
  • Fix10
    Ja télleg hogy lehet átalakulni a budokai 3-om ban? én csak addig jutottam hogy kaito azt elkezdek vörösen izzani