7924
  • Terminátor14
    Olyan proci nincs, hogy p5...ha meg vmi fos pentium D (órajelból itélve az), akkor ne csodálkozz, hogy nem megy. Az a proci nem egy erős darab, hogy finoman fogalmazzak...
    Kár a gépedért, mert amúgy tényleg egész jó lenne.
  • JackSparrow
    Indul a game! (Star Wars 3) DE nagyon szaggat, nem is indul el valamikor csa amneüig! Még ha mindent leveszek min.re is! Pedig a gépem eléég jhó sz.tem! Leirása: P5 3.4 ghz SSE2 -vel procival/2 GB Ram/Asus Geforce 8600GTS! Ezen azé jól kéne menni nem??
  • arni17
    lehet én meg maradok a PS1 emuknál :D
  • PogEe
    Sziasztok
    Sokat probálkoztam ps2 emulátorral de eddig egy játékot sem tudtam rendesen futtatni igy én most adtam fel, azért még olvasom azokat a tippeket amiket irtok hátha egyszer össze jönn.
    További sok sikert!
  • arni17
    Nem tuom :D xD Remélem a Crash me ga Blade 2 meg az ilyenek mennek :S
  • Atosz10
    Mi az az SW3????
  • Terminátor14
    Egyértelmű, hogy a procid gyenge nagyon.
  • arni17
    gépem: AMD Sempron 3000 de 2500 GHZ -n megy Gf7300 GT 3.0 shader 128 Mb
    1 GB ram ezen a Tekken 4 olyan lassu szerintetek kicsi a gépem vagy valami progi fogja le szerintetek?
  • soulhunter
    nagyon lassan...
    annoi konfigom alapján kb cerka ingame 5-8 fpst josolnék...
  • NeoMaN
    :PPP

ez talált!
    :P
  • watto
    thx!akkor még 1 kérdés! a mortal kombat deadl aliance utánn olvastam és azt olvastam múködik!
    az én konfogomon hogy menne????
  • soulhunter
    azért,mert az emu nem alkalmas a futtatására
    gondolom...

de még a tekken3 trükköt nem sikerült kiprobálnom itt is...
    (mivel a tekken 3-ban van 1 apro baki, ami miatt ujra kell inditani az epsxe-t, és ezt a trükköt probálnám kiprobálni a tekken 5ön is,de az most jelenleg nincs vinyon)
  • soulhunter
    ha kicsit olvasnál vissza is, vagy rákeresnél a hsz-ekben akármilyen armageddon kifejezésre, akkor thatnád,h a bunyo előtti "loading" csiknál megáll, meghal, kifagy, etc etc...
  • arni17
    Senki se tudja a Tekken 5 miért akad meg a NAMCO felíratnál?:S
  • watto
    cs!a mortal kombat armageddont lehet emulálni???és ha igen menne ilyen gépen: Ati Radeon 9600XT 256mb, 1GB ram, pentium 3GHz
    lécci válaszoljon vki
  • soulhunter
    de a mi szarjainkat nem kell chippeltetni, nem kell aggodni, h leég a fej, nem kell külön áramfogyasztot kötni a lakásba, nem kell külön venni mindenféle átalakitot, v mi a szöszöket,h lehessen kötni rá billt. meg miafityfenéket,h netezni is lehessen azzal a 30k-s csodával, és ami az én saját véleményem illeti:

nem ohajtok mindenféle szirszar játékért kidobni mindig 12e-t, mer ugye a ps2-es játékok ára nem igazán akarodzik csökkenni, és bár a chippelés relativ olcso, baromi gyakran mennek tönkre az olvasofejek, szal...

ennyit a ps2ről...
    ja,és a szirszarjaink kikötve TVre sokkal szebb képet adnak,mint a csoda 30k-s ps2 :P
    nameg kivi leszek rá, meddig adnak ki még ps2-es játékokat, merth pc-s játékokat fognak kiadni a mi kis szirszarjainkra 5 év mulva is, az tuti :P

ezek csupán az én észrevételeim és véleményem
  • JackSparrow
    Indul a game! (SW3) DE nagyon szaggat még ha mindent leveszek min.re is! Pedig a gépem eléég jhó sz.tem! Leirása: P5 3.4 ghz SSE2 -vel procival/2 GB Ram/Asus Geforce 8600GTS! Ezen azé jól kéne menni nem??
  • Was
    Igazad van, rohanok is gyorsan a PS2-höz játszani rajta a Bioshock-kal.. (persze x86 emulátor alatt)
  • schrank
    azért a banner egy kicsit erős a több százezres szarjaitokon nem futnak azok amik egy 30k-s konzolon és még nektek áll feljebb
  • watto
    cs!a mortal kombat armageddont lehet emulálni???és ha igen menne ilyen gépen: Ati Radeon 9600XT 256mb, 1GB ram, pentium 3GHz
  • soulhunter
    hát nemtom...
    de nekem ehhez v nincs érzékem, v hülye vok hozzá :D

kicsit off, bár lehet ON is, mivel csak PS2-n IS kiadott játékokat fogok emliteni)

GTA:SA:
    albérlőm minden létező játékot gamepaddal játszott...
    ajánlotta erre is, merh könnyebb, meg minden, mer nekem baromira nem mentek a repcsis küldetések billel + egérrel...
    aztán hálle lujja, eleinte tényleg furi volt, de ott volt pl. az autoaim meg hasonlo finomságok, amik megkönnyitették a játékot csak és kizárolag azért, mert gamepad...
    (bill.nél nem volt autoaim) :P

2 ora alatt rászoktam a gamepadra :)

NFS:MW:
    el sem ttam képzelni,h valaha is gamepaddal nyomjak autos játékot bill. helyett...
    fél ora alatt ráéreztem, azota ha autos játék, akkor gamepad :)
    bár van kormányom is, de nincs hely neki az asztalon :D

az 1. olyan FPS játék, amit volt alkalmam tapasztalni (PS2-es verzioban), az a HL volt... de őszintén szolva...
    hát nekem ez borzalmas :D
    de akkor hogy ne kapjak visszatüzet, most minimum 4 orán át probálom szokni a cuccot...

de addig is megelőlegezem:
    [bummbumm - remélem hecccsát]
  • Seth
    Teljesen jól lehet ps2-n fps-t játszani
    [fedezékbe vonul]
  • JackSparrow
    Megvan a bios elis indul a game! (SW3) DE nagyon szaggat még ha mindent leveszek min.re is! Pedig a gépem eléég jhó sz.tem! Leirása: P5 3.4 ghz SSE2 -vel procival/2 GB Ram/Asus Geforce 8600GTS! Ezen azé jól kéne menni nem??
  • soulhunter
    nah, ujabb játékokat teszteltem:
    jelenleg a tesztek 3800+-os A64 X2-n folynak, mert az előzőt sikeresen kisütöttem,v nemtom, de ment vele az alaplapom is :(
    ugyh mig visszajön garibol a cucc, addig ez van...

King of fighters: neowave
    Hang: ramaty, kép szétesős, mintha 2té osztott képernyőn menne, és vibrál, mint állat, baromi zavaro

King of fighters: maximum impact 2
    hang: jobb, de még mindig vacak, képe olyan, mintha a vidkari memoriája rossz lenne

(képek a #3365 hsz-ben láthatok - köszönet érte báttyó02) :)

DBZ budokai 1:
    leszámitva a nagyon kezdetleges grafikát, csak a hang olyan, mintha szaggatna ingame, menüben tiszta, folyamatosan játszghato 30+ FPS mellett akár 3800+ -os DC procin is :)

Mortal Kombat: Deadly Alliance (most az USA verziot probáltam, mivel a ByteXP Gamer Editon alatt az EU verzio nem igazán akart ingame menni - nem értem,mi köze az OPrendszernek az emuhoz, na mind1...)
    kép jo, tiszta, hangok nem torzulnak, ingame 14-16 FPS fixen...

virtua fighter 4:
    kép jo, hangok torzak, de legalább nem ad olyan hatást, mintha szaggatna, ingame 11-15 FPS...

és a bonusz, amire véletlenül bukkantam rá, miközben virtua fighter 4et kerestem :)

Half-life 1:
    hang: klafa, nem torz, nem szaggat
    kép: ocsmány, mintha ps1-es korszakbol software renderrel menne (mint amilyeneket anno láthattunk NFS 2 SE idején D3D nélkül s3 trio kártyával)
    viszont nem hibás, nincs semmi baj vele :)

viszont cserébe tökéletesen folyamatos, ált. 40-50 FPS közt ugrál ingame :)

de ha nekem akárki azt meri mondani, hogy lehet játszani FPS-t PS2-n, azt lelövöm!!!

sok beállitási lehetőség nincs, dehogy ezt a müfajt nem gamepadra találták ki, az tuti :D
    kegyetlen, ahogy rohadtul nem tudtam vele haladni :D
    már az 1. ugrabugrálo leölt, mert nem ttam átbujni az ajto kitört üvegén :D

és nagyon poénbol kiprobáltam a DMC3-at :)
    hát maradjunk annyiban, hogy menni megy vele, de inkább maradok a PC-s verzionál :)
    a képe a PCs verziohoz képest egyenesen ocsmány, ingame alig ért el 19-22 FPS-t, a hangok torzulnak, ha 2-3 enemynél több jön szembe :)

nos, ha vki gyüjti a játszhato progik listáját, meg a hozzájuk tartozo teszteredményeket, akkor nyugodtan másolja csak ki a tesztjeim :)

viszont csak verekedős játékokat fogok tesztelni, ha nem probléma :)
    ugyh jo verekedős játékokat lehet ajánlani :)
  • soulhunter
    ???

induláskor nyomj DEL-t...

ha a pcsx2 -re gondolsz, akkor bios könyvtárban a biosok, amugy a configuration-ban tod beállitani, hol vannak...
  • JackSparrow
    A Bios menü hol van a Windows Vista Ultimate 86x-nél??
  • Lacee86
    Hi! GTA VCS vagy LCS-ról van vkinek vmi személyes tapasztalata?

Travian
  • soulhunter
    megy
    (tapasztalat)
  • Fido4life
    2 azaz KETTŐVEL kellett volna lejjebb olvasnod
  • arni17
    bocsi PCSX 2
  • arni17
    és a PCSC 2 vel szerintetek megy a Tekken 4??
  • arni17
    am PCSX 2 van fent
  • arni17
    elindítoma a tekken 5 (emuval) és valami miatt a NAMCO felíratnál megáll nem tudjátok mi lehet beállítás probléma vagy valami
  • soulhunter
    kieg: mk: sm csak az ingame előtti "loading csikig" megy, aztán kidob desktopra. ha vkinek megy ingame is, megdobhatna vmi olyan verzio linkjével / fájlnevével, amivel jo lesz :)
  • bodesz
    mire lesz ps4 addigra biztosan menni fog a játékok 90% ezzel az emuval :D
  • soulhunter
    aki dbz játékokkal akar játszani, azoknak tanácsolnék 1-2 dolgot:

1: szerezzetek be gamepadot

2: a super dbz -vel kezdjétek, abban bonyibb kombok vannak, mint pl. a budokai 3-ban, nameg nem mellékesen a super dbz még nálam is állandoan 30 FPS felett szaladgál, mégha a többi játék többnyire 20 alatt marad (ezt mondjuk nem értem miért, de talán a 0.9.4 segit ezen)

3: ha begyakoroltátok a super dbz-n a kombokat, azokat felejtsétek el, az csak arra jo,h a hiper-szuper nehéz kombokra is ráérezzetek (mivel a budokai 3-ban sokkal egyszerübbek ugyanazok a kombok, demég a bonyolultabbak is, és ugye aki a nehezet tja, annak menni fog a könnyebb is)

4: play & enjoy budokai 3, a hangszorot kapcsoljátok ki :) (ez nálam ált. 22-40 FPS közt ugrál, bár 1-2 ingame videonál azért lezuhan 16 FPS-re is -- pl. ahol kiütjük a másikat a pályárol,és 1 dino üti vissza a farkával a hegy mögül)

tekken 4 amugy nálam 18-32 FPS közt ugrál, h dögölne meg (de legalább a hangok jok)

MK deadly alliance: 18-22 FPS

tekken 5: introig megy

dbz tenkachi 2: függőleges zöld csikos kép, fekete karakterek, 12-20 FPS

FPS-ek ingame értendők!
    a hang minden játékban szar (kivéve tekken 4, mkda)
  • STurmGewehr
    nah még mennyi időt kell várni arra a rákra?:D
  • báttyó02
    King Of Fighters
    sajna nagyon szarul megy,a gépem nagyon gyenge :\ de ugyérzem hamarosan beujitok egy nextgen konzolba

ittvan azért rola pár kép,akinek jó gépe van annak érdemes leszedni

• rooney8
    Nekem régebben volt egy ilyen problémám, de már nem emléxem mit kell csinálni, menj ideés kérdezd meg ott
  • JackSparrow
    az SW3 beindul?