Működő PS2 Emulator!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
Sziasztok most ismerkedem ezzel az emulátorral, és lenne egy kis problémám.

A következõ gépen futtatom:

Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600)
Processor: AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor (4 CPUs), ~3.2GHz
Memory: OCZ Gold Kit DDR3 2x2GB 1600Mhz CL8
Video Card: PowerColor ATI Radeon HD 4890 Plus 1Gb PCIE
Motherboard: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P

Progi verzio: PCSX2_0.9.7_(r3113)_Binaries
ezekkel a beállításokkal:

tekken 5-el szeretnék játszani, megy is 30-50 fps-el, de konkrétan amikor elkezdõdik a kûzdelem, egy kicsit lassúnak érzem a játékot. olyan mintha 1 másodperc 1,5 sec lenne.
Tudnátok valami megoldást erre a problémára? Vagy tudnátok valami tuti beállítást mondani ami a legjobb lenne ehez a játékhoz?

köszi elõre is

*Posse*T.W.D*

hi én most raktam fel a pcsx2 és az lenne a gondom hogy inditás után a piros képernyöt adja (format disc) és nem indul a játék( naruto ultimate ninja 3) és ezt hogy tudnám meg csinálni?????
CD-n van az iso fájl
HELLLPPPPPP
Fehercsoki
Dog's Lifeot szeretném futtatni,próbáltam 0.9.6al és 7el is,de ugyanaz a gond: textúra és geometriai(tehát a környezet eltûnik) hiba van,és az fps sem túl nagy.Tud valaki egy mûködõ beállítást rá?

Szevasztok!
A dragon ball budokai tenkaichi 3-at szeretném megcsinálni emu-val, valaki tudna segiteni hogy mit hogyan kell beállítani meg ilyenek?
Aki tudja hogyan kell írjon légyszi
KG21
kösz, akkor még próbálkozom játszhatóvá tenni

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

win7 alatt elvileg jobban kéne futnia mint xp alatt (legalábbis nálam 10-15 fps külömbség is volt)

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

KG21
üdv, az volna a kérdésem, hogy az számít e valamit, hogy win7 alatt fut e az emulátor, vagy xp alatt? Mert win7-em kipróbáltam a shadow of the colossust, de nagyon lassú. AMD X2 6000-em van, 2 giga ram, meg gef 9600GT

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Legend Killer
ja, szemetek.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

hát ez topás

Szeretem a cicákat

Legend Killer
kivágtak jútúbról 😄, epic fail jútúb, háhh. nem érhetõ el a vidi, de új nickem fuckujutub 😄DDDD.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Van itt az SG-n dreamcast emulátor topik?

Legend Killer
akit érdekel egy komplett adás az alant lévõ linkbõl, az most itt láthatja 😄. elsõ scene elszúrva, az utolsó linken látható helyen. kicsit erõs nyelvezet, de nem baj 😄.

Legend Killer
link tetszik vkinek? ez a fajta játék.

Seth
Szerintem a Jak 1 a legjobb, abban nincsenek fegyverek 😊

PSN ID.: Beegabor

Attelee
Star Wars Revenge Of The Sith is tökéletes,legalábbis ami a képet illeti,még nem vittem végig szal nem biztos h Perfect.
Szedem a Jak3-at, kiváncsi vagyok az is megy-e.😊
A Jak and Daxter 1 az megy,a kettöt nem tudom beszerezni,de a 3 a legjobb szal leszarom.

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Legend Killer

Legend Killer
én tökéletesen megvok elégedve a mostani verzióval. néha belassul1picit svr10ben, de nem gáz.
vagyis elõzõ verzióval.
a mostani meg nem izgat 😄.

Gideon Wieth
Én kipróbáltam. A 24 The game játszható már rajta, bár a fix fps-t még nem sikerült elérnem... A metal gear solid 3at próbáltam még ki rajta, az korrekt 50 fps-sel megyeget 😊 Jól csinálják a fiúk, respect nekik, de a 24ért van a legnagyobb köszönet 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Evin
Hm, ezt megnézem, mert eddig ha láttam a tájat, kb alulról karcolta az 5-10 fps-t.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Elötte annyi volt ezzel most 20-30... akárhogy configolom.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Ezt nemértem. Elõtte is 60 fps volt? Vagy ezzel vvan 60?

Kongy
Köszi. Kiakarom próbálni még mielõtt annyi pénzt kicsengetek érte.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

norbi2fraktal
pölö itt
de itt van még 1 pár (száz)<#vigyor1>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Kongy
Shadow of the Colossust honnan töltötted le??

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

GTA Vice City Storiest leis tesztelem, mondjuk nekem 60fps el ment gond nélkül ha kiengedtem 300 de valamiért 60fps ellenére a jobb oldali szigeten a nagy keréknél szaggat a játék.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Jakuza001
Nem sok idom volt kiprobalni, de amit lattam arrol csak szuperlativuszokban tudok beszelni.

A Shadow of the Colossus is mar tokeletesen fut 60 FPSel.
King Quest 8 szinten. Pedig ezek a jatekok igencsak rosszul viseltek eddig az emulaciot. Leesett az FPS naluk akar 10 ala is.
Raadasul ugy probaltam ki, hogy a Speedhackok kozul a VU cycle stealinget kikapcsoltam.

Jakuza001
PCSX2 0.9.7 beta released!

After more than a year since the last stable 0.9.6 release and 8 months since the last beta release of PCSX2, the new beta version is finally ready!
The most notable change is the all new GUI powered by wxWidgets, but the amount of improvements in this release is really amazing Smile

This 0.9.7 release is marked as unstable/beta, meaning it still has some known bugs and unimplemented features but it is fully supported by the PCSX2 team. For more info, check the included readme file.

Without further delay, here's the extensive changelog:

* New GUI based on wxWidgets working on a separate thread
* microVU, an all new VU0/VU1/COP2 recompiler
* VIF rewritten and a new Vif Unpack recompiler
* IPU improvements, many more videos now play perfectly
* Stable full screen operation with GSdx
* Alt+Enter Hotkey for real-time fullscreen/window mode switching
* Many new emulation options, complete with tooltips
* New MTGS, much more efficient and compatible
* New BIOS skipping method, more compatible and correct
* New Host File System Support
* Turbo/Slow motion settings for the frame limiter
* On the fly changing of settings and plugins
* Threaded Saving/Loading states, so it does not pause gameplay
* Built in ISO reader with a recently used ISO list
* Suspend / Resume emulation safely and fast
* Simplified plugin configuration dialog, with more options
* Full DVD9 game support (for example God of War, Xenosaga, Gran Turismo 4 etc)
* First time configuration wizard
* Settings stored in your User documents folder by default to prevent Vista / Windows 7 permission issues
* New Game database detects the game you run, displays compatibility info, and auto applies special game fixes/patches if needed
* Cheats are now separate from patches, cheats can be placed in the "cheats" folder and enabled/disabled from pcsx2's file-menu
* Many important plugin updates, GSdx has many bugs and memory leaks fixed, SPU2-X makes dozens of games boot which never did before
* And a huge amount of improvements and bug fixes which we don't remember anymore

Gideon Wieth
Sziasztok!

Nem talált valaki véletlen a 24 the game-hez jó beállításokat??

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Leszedtem a GT4-et.Ugyan ugy csináltam minden,és amikor kivállasztom a kocsit,és betöltenéa ajátékot"exe"-hiba.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Legend Killer
😄.

Evin
Mivel nincs x360-as emulátor, így kénytelen leszel beszarni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

http://pcworld.hu/jatek-pc-kompromisszumok-nelkul-20100518.html

Na ha ezen a gépen nem megy az xbox 360.-as játékok akkor én beszarok.
Ha az nem dob ki,akkor irok

Már szedem 😄

zola2000
Szerintem próbáld inkább a grand turismo 4et, annak jobban megoldott az emulálása, meg jobb is.

A

:-/

Addig eljutottam,hogy betölti,de a Verseny elött kidob "EXE"-hibával.

0.9.6 ezt szedtem le.szedtem.bemásoltam a Biosba is mindent.

Próbáltam 4-verziót,de amikor betölti,és elindulna "exe"-hibával kidob.Már 3-hete próbálkozom,{nem minden nap}és mindig ugyan az van.

zola2000
PCSX2?

A

Gran Turismo 3 ra tud valaki Emulatort?

zola2000
Egyébként lenne olyan kérdésem, ha vennék egy valamilyen "szokásos alap" kétmagos notebookot, radeon Hd mobility 4330as videokártyával, azzal jól futna a ps2 emulátor? csak mert olyant tervezek venni...

A

zola2000
Gondolom nema akarja mégegyszer megvenni, ha már megvette ps2re (na peersze 😊

A

Hát nem is tudom. De azért érdekes így játszani.

Shep
GTA 3 van PC-re is. Miért emulátorozol?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Van egy újabb verziójú pcsx2-m és most GTA 3-azok vele, csak nem full screen. Valahogy rá lehet bírni hogy az legyen? Mert próbáltam beállítani de nem lett az. Marad egy kis szürke csík minden oldalon.

Legend Killer
mi a francot csináljak, ha a kurva pcsx2 azért lefagyott, mert véletlen tálcára tettem a futó játékot, hogy frapsra kattintsak és újra indításkor a játék betöltésnél azt írja, hogy load failed, mert corrupt, vagy mi?<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>.

könyörgöm, help, három újonc karakterrel pepecseltem tegnap három órát, nem akarom megint elölrõl kezdeni.

Milyért zizeg a kép,és azt nem tudja valaki hogy miért van ugy belassulva a tekken 5? Mintha lassított felvételt néznék...-.-
Legend Killer
nekem is ez a bajom, bár lenti videón látható, hogy fps zuhanással ilyen felbontással már nem veszélyes. noha kivégzési mozdulatoknál továbbra is drasztikusan lezuhan 25-30-ra.

ez ellen mit lehet tenni, mit lehet tenni, hogy stabil, fix maradjon az fps60on?

Attelee
I7-az biztos odabaszna,de a Q9xxx,vagy Q8xxx as négymagosok nem jobbak mint a CD2 3.8 Ghz-en!
Nálam egész jól fut és nekem is 3.8 Ghz-en megy a proci!
Itt a videóm.
Probáld meg beszerezni a PCSX2 svn 377-et,mert még mindig azzal a leggyorsabb!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller