7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
janihunk #7564 Oh kösz szépen. -
RAMyMamy #7563 valószínűleg azt tudod, hogy hol kell beállítani, de azért leírom, hátha mégse: beállítások->irányítók(pad)->plugin beállítások->pad 1
nekem így van beállítva: http://noob.hu/2011/05/29/cnt.png
ha megnyomom az M betűt, akkor az egér a jobb analóg kart helyettesíti (Y tengely véletlen fel van cserélve [fel-/lenézés]) -
janihunk #7562 Sziasztok valaki küldene egy képet hogy hogyan tudom beállítani normálisan hogy bill-el tudjak játszani és egérrel? -
Shadeeeeeee #7561 Hali!!!
Próbáltam megcsinálni a dbz infinite worldot, elolvastam egy csomó leírást hogy hogyan kell beállitottam mindent és most valami memcard hibát ír! Ha van valaki aki tudja hogy kell megcsinálni és segítene is az irjon légyszi! : )
-
lammaer #7560 Ja, PCre is szereztem egy kontrollert, ez már önmagában sokat javított a kamerázáson az emuban. (illetve a Devil May Cry 4 PC verziója is effektive játszható lett :) ) -
lammaer #7559 Meglátjuk, ma veszek egy PS2-t, God of War már kisütve várja hogy kipróbáljam. -
robogo81 #7558 A legjobb mikor az előre renderelt hátterü játék közben átmész a másik oldalra,és a másik oldalon már szemben álsz a kamerával.Jobb esetben arra haladsz amerre nyomod az iránygombot(de a karakter szemszögéből),rosszabb esetben a te szemszögödből(és megy is vissza a rossz irányba). :)
A konzolok esetében a kamera kezelés általában jól van megoldva:god of war 1-3,ICO,Shadow of Colossus.
Pc-n ez szokatlan tud lenni,az ember megszokta az egeret.
Egy jó gamepad,az jól jöhet. -
lammaer #7557 Hát, kell hozzá egy kis szemléletváltás - a kamerakezelés hiányától alapesetben a falra mászok. Amikor egyszer oldalról mutatnak, majd átmegyek egy ajtón és hirtelen hátulról mutatnak. Én meg mint a polip, kapaszkodok a billentyűzetbe, hogy akkor most merre az előre :) -
robogo81 #7556 Igazad van,még mindig egyszerűbb egy jobb állapotú ps2 beszerezni.
De vegyél hozzá RBG kábelt,sokkal szebb az egész játék tőle.
Mondjuk,ha több csak PS2 játékot adtak volna ki pc-re,lehet jobb volna a helyzet,de ez vitatható.Sajnos erre mondhatóak az igazán gagyi konzolportok(elbaltázott irányítás,nyente grafika) például a Resident Evil 4,jó akciójáték,de pc-n ocsmány kinézet,nincs egértámogatás.Végül milió letölthető moddal fel lehetett tuningolni arra a szintre,amvel ki kellett volna adni.
Jó példára meg legyen a Stuffering(remélem jól írom a nevet),jó grafika,jó
irányítás.
-
lammaer #7555 Meg őszintén, szerinted kompromisszumkész vagyok, ha a Dragon Age-t full HDben tolom, azt ezek után itt villog nekem Kratos a képernyőn? :) -
lammaer #7554 Hát, most hogy rákaptam a Darksiders után ezekre a beat'em up-okra, amiből PCn alig van a PS2 meg roskadozik tőlük, egyszerűbbnek tűnik egy PS2 beszerzése (csippelt csak természetesen :) )
Természetesen nem válthatja ki a PCmet, de pl a gyerek is most rákapott vmi idióta 2001-es legós játékra, és elég gáz hogy emiatt foglalja előlem a quad core gépet :)
Óránként jó 100 HUF csak az energiaköltség :) -
robogo81 #7553 Gondolom akinek olyan erős hardvere van,amin elmegy az emulátor kisebb kompromisszumokkal,az nem ezért vette a gépét gondolom,ez csak egy jó adalék.
HD Filmek,játékok,konvertálások,stb....
Persze nem olyan mint a tv előtt,de ha rá tudja kötni a televízióra,akkor majdnem.
Senkit nem akarok lebeszélni a ps2 vásárlásárol,nekem is van itthon 2 (egyik fejhibás),ez csak kíváncsiság,plussz nagyobb felbontásban akár szebben is kinézhet a játék.
Off:(ha fejhibás a ps2-esed,de rendesen működik minden más,akkor érdemes kipróbálni az open loader programot,lehet vele usb-s merevlemezről,pendriveról futtatni jópár játékot,de ez már más fórumtéma),Off vége. -
lammaer #7552 Ja, erre a következtetésre jutottam :)
Meg arra, hogy ~15.000-ért minden további nélkül vehetek egy használt PS2-t, szerencsés esetben minden földi jóval, és villogni nem fog :)
Ha belegondolok, hogy ez még a processzor árának felébe se kerül... :(
-
robogo81 #7551 Sziasztok.
A speedhackban a VU Cycle Stealing skála 1-nél magasabb értékü állása okozza a villogást,1 még nem az felett igen,de lasssul nagyobb tereken.
Vagy max sebesség-villogó Kratosz,vagy fordítva. -
lammaer #7550 No, közben utánaolvastam, az EE az lényegében a PS2 CPUja, tehát a 100% az rossz. :)
Bekapcsoltam mindkét speedhacket maxra, igy 65% fölé nem megy még zsúfolt jeleneteknél sem, viszont Kratos az villog :) Nem túl zavaró, és ha jól láttam ezt a neten se tudta senki sem kiküszöbölni. -
lammaer #7549 Üdv,
Az érdekelne, hogy játék közben az EE a fejlécben ha 100%-ra megy, az most jó vagy rossz? :)
Amúgy a God of War-ral próbálkozom, az FPS legrosszabb esetben se megy 35 alá, viszont ettől függetlenül a játék és a zene is belassul már az elején. Nem játszhatatlan, de nem az igazi...
(config: AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor, Win 7, 4GB DDR3 1600, Ati 4850) -
robogo81 #7548 Talán próbáld meg az audió pluginba más beállitás,vagy másik plugin,nekem megy simán,csak a képen a Kratos villog néha,de ez a gyorsítás hibája. -
RAMyMamy #7547 megnéztem, bekapcsoltam a speed hackeket, megy faszául, csak zörög/akad a hang, ezt hogyan lehet orvosolni? -
RAMyMamy #7546 köszi, akkor teszek vele egy próbát -
búgódisznó #7545 kössz -
robogo81 #7544 Hali.
Nekem is ez a verzió van meg,végig még nem játszottam(szégyen),de a legujabb emuval gond nélkül megy,most próbáltam ki,de a sebesség növelöket be kell kapcsolni,nélküle lassú (bár tömegnyomorban jól jöhet). -
RAMyMamy #7543 hali.
god of warral (SCUS 97399) szeretnék játszani, valaki próbálta már? végig lehet tolni?
konfigom elvileg megvan hozzá, hogy működjön az emu (core 2 quad q6600, radeon hd4850 512 mb, 4gb ram)
-
robogo81 #7542 Szia.
Config/controllers(pad)/Lilypad:plugin setting:
Itt:Pad1 fül/a jobb oldalon található gombokhoz tudod hozzárendelni a billentyűzet(gamepad) gombjait.Nyomsz pl.:Cross gomb,utána a billenytüzeten az x-et.A bal oldalon ki is írja.
Egy gombhoz több billentyű is hozzá lehet rendelve.
A Lilypad plugin az alapértelmezett,megváltoztatni a : Config/Plugin_bios selector/Pad alól lenyíló ablakban lehet más plugint kiválasztani.Az SSSPSX egyszerübb. -
búgódisznó #7541 Elinditottam a vice city stories-t, de nem reagál a billentyűzetre, mit kell csinálni? -
nirvanafan #7540 Ó, köszi szépen! Kipróbálom! :) -
robogo81 #7539 Sziasztok!
Próbáld ki a legújabb verziót,ITT megtalálod az aktuális legújabbat.
Kitömörítés után a 0.9.6 emulátor Bios mappa tartalmát másold át az új emu bios mappába.
Első indításkor,egy beállítás varázsló fut végig,utána rendesen lehet használni.
Ha gond lenne a használatával EZ sokat segíthet. -
nirvanafan #7538 Sziasztok!
Tudnátok segíteni? pcsx2 0.9.6-al elindítottam a Naruto Shippuden Ultimate Ninja 5-öt, és fut is a játék, nem szaggat, meg semmi, egy problémám, hogy a játék közben egy idő után, kidob és azt írja, hogy "pcsx1 o.9.6.exe működése leállt" ezzel mit lehet csinálni?
Nem tettem fel igazából semmit az emulátorhoz, egy pakkban szedtem le biossal, meg pluginekkel.
Valaki tudna segíteni? -
#7537 nekem 2,4ghz core i3al, radeon 5470el (néhány speedhacket bekapcsolva persze) nagyon sok játék jól játszhatóan fut. Mellesleg ne a 0.9.6ot használd, hanem menj a public beta-ra, majd a 0.9.7 r3878at töltsd le. -
robogo81 #7536 Sziasztok.
Nekem nincs meg a Gran Turismo 4,de ki lehet próbálni,a gugli segíthet beállítást találni,a jútubon meg vannak videók,általában leírják a configot meg a beállításokat.
Töltsd le a legújabb emut,először próbáld ki alapbeállitáson,utána lehet a sebességen változtatni(speedhack,gsdx plugin).
De ismétlem én nekem nincsen meg,nem játszottam vele,de biztos van aki kipróbálta már. -
Megics #7535 Sziasztok!
core2duo 3GHz, 4 GB RAM, HD 5770 1 GB. ezen a konfigon futhat játszható sebeséggel a Gran Turismo 4? a játszható listában benne van, érdemes elkezdenem szórakozni az emulátorral?
Megics -
robogo81 #7534 Idővel megoldják lehet,emlékszem régebben a killzone sem ment,most meg normálisan lehet játszani. -
#7533 Jobb lett a te beállításaiddal de szerintem a speedhack miatt továbbra is befagy, meg hardware-esen a színes akármik előjönnek mozgásnál úgyhogy várom a köv. verziót :) -
robogo81 #7532 Na valami siker,valakinél?
A gsdx pluginban a internal res értékét,256x256-ig engedi csökenteni,igaz ekkor már nagyon dos-os a játék kinézete ,de elég gyors. -
#7531 Köszi, megnézem. Remélem jobb lesz! -
robogo81 #7530
persze a kép lemaradt. -
robogo81 #7529
Nekem így kevesebb a textúra hiba. -
#7528 Valaki leírná nekem, hogy a programot meg a bios-t honnan tudom letölteni? Meg egy rövid beállítási segítség is kéne. A két GTA-t szeretném kipróbálni, amik csak PS-re jöttek ki, mert kimaradtak az életemből. A lista szerint az usa verziók tökéletesen futnak.
Gépem:
Athlon II X4 640
2Gb DDR3 1333MHz
HD5770 1Gb
Köszönöm -
#7527 Na a speedhackel már jobb a helyzet (hardveresen, szoftveresen továbbra is 15-20 fps) viszont a lépcsőről leérve ki is fagy az egész, valamint így néz ki. -
#7526 Az elején az introt nem lehet elnyomni, meg a videot, mert már kezdem unni. Vagy elég lenne eljutnom az első mentési pontig? -
#7525 Kösz, megnézem. Egyébként E4400@2700 4 giga ram 8800GT(512)