Működő PS2 Emulator!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sikerült életre lehelnem a GT4-et.Felemás érzésekkel.
Szép a kép ha úgy állítom be de amikor a verseny kezdõdne és a kocsiknál leeesik 20-40fps-re.Szaggat itt már a hang is.
Config:Core2duo 3,8ghz-en
Ati 4870 1Gb 800/1000mhz
4GB ram
win7 64bit
Egy négymagos proci jót tenne neki?Esetleg egy i7?

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Attelee
F5-öt nyomkodd addig amig nem remeg!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Meg van, csak egy problémám maradh, h enyhén remeg a képernyõ...S, igy mintha zizegne vagy nem tom
pl. úgy, csak a s-sel írd a biost.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

És úgy keressek rá, mint? Ps2 biosz?
Legend Killer
gh metallica és gh5 behozza menüig és mikor mondja, nyomjak meg1gombot, lefagy és kilép. miért?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Attelee
A Bios mappába bele kell rakni a bios fájlt,amit a Playstation 2-õdbõl
tudsz kiszedni!Mivel gondolom nem akarsz vele bajlodni,igy illegálisan szerezz be torrent oldalakról!Azért nincs benne alapból mert illegális!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Legend Killer
:S, nemtom, sry 😞. talán vki majd ír.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Nem😞. Ugysem jó
Legend Killer
nekem is ezt írta, de én nekem elfogadta utána vhogy :S. hja, tudom már. õ izénál... configure és ott van a meghajtó, válaszd ki az adott meghajtót amiben az iso van és úgy indulnia kell.

Nem jó, ezt írja ki:
the specified bios file was not found. a bios is required for pcsx2 to run.

file not found.

file name: bios.
Legend Killer
beteszed a játék isoját ugyebár daemon toolsba és pcsx2 emuval runra katt, úgy elvileg mennie kéne.

Legend Killer

BIOST? run cddvdt? Honnan?😄 elégamatõr vagyok😄, egy kis help jól jönne
Legend Killer
<#help><#help>,

Legend Killer
nálam is ez volt, de más játéknál. tölts le biost és run cddvd, azt jóvan.

letöltöttem a Tekken 5t és kicsomagoltam, ott az iso... de azt nem fogadja el, csak valami ELF file-t. emulátornál open ELF file van.

mit kell tenni, hogy jó legyen?
Valaki megtud keresi priviben?!
SCPS 17001-re lenne szükségem.

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Legend Killer
vagy azt megcsinálni, hogy 40, vagy 50 és65fps közé bekorlátolni, mert50-40 alatt már belassul :S :S.

Legend Killer
azt valahogy belehet állítani, hogy stabilan 60fps legyen és ne zuhanjon le30ra? idegesítõ, mikor belassul.

Sziasztok!Még pár éve megprobáltam a Gran turismo 4et életre kelteni siker nélkül.
Ma már ez lehetséges?Milyen program és milyen pluginnekkel?Köszi a segítséget.

Legend Killer
HAHH, király vagyok! 😄<#eljen><#hawaii> egyszerû, ostoba hibát vétettem, sry<#falbav>, meghajtót nem állítottam be 😄. mosmá kúlos midnen<#eljen><#hawaii>.

Legend Killer
és mi van olyankor, mikor rámentem az otherre és iso fájlra katt, elkezdi betölteni és encountered an error while loading savestate from file. error: out of memory.

nemvágom :S.

régen tudtam hogyan kell emulátorral elindítani ps2játékot, de most már elfelejtettem :S.

wesker, ha vagy, help pls 😄. vagy akárki.

letöltöttem1ps2 bios package rart.

Legend Killer
the specified bios file was not found. a bios is required for pcsx2 to run.

file not found.

file name: bios.

<#help><#help><#help><#help>

Legend Killer
letöltöttem Smackdown vs RAW 2010t és kicsomagoltam, ott az iso... de azt nem fogadja el, csak valami ELF file-t. emulátornál open ELF file van.

mit kell tenni, hogy jó legyen?

<#help><#help><#help><#help>

Shep
Köszi, közben már wesker is segített és sikerült továbbjutnom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Attelee
Azt amit csináltál patch-t ami pnach azt töröld ki mert bekavarhat!
Tehát igy kell kinéznie az emulátornak amikor elinditod a játékot:

Ja és használj Cd pluginnak CDVD 0.1.0-át,mert ez kezeli a legjobban a kétrétegû lemezeket!

Attelee
Na nekem is ugyanaz a verzóm van,ott kifagy a videó!
Nos játék közben mikor bejön a vidó nyomsz egy Esc-et!
Fontos h ne fullscreenen játsz hanem ablakban!
Esc után MISC itt legyen bepipálva az enabled patches!
Menj a Patch Brovser-ra!
Majd a kisablakban add patch ekkor megjelenik a video átugrásához szükséges patch!
Kattints rá egyszer majd az Enabled/Disabled gombbal kapcsold be!
Utánna Exit a kisablakból majd RUN EXECUTE!
És láss csodát átugrotta a videót!Ha lehet ne halj meg és amint tudsz
ments a memóriakártyára,majd ha ez megvan inditsd ujra az emulátort,ugyanis ha nem teszed a következõ videó is megáll!
Mivel a patch okoz valamiféle anomáliát ami csak akkor áll helyre ha ujrainditod az emulátort,de ugye ha nincs elmentve a Memcardra a játék akkor kezdheted elöröl!Az F1-es mentés nem jó ugyanis az anomáliát ugyanugy betöltöd vele,tehát ismétlem csak a Memóriakártyás mentés törli ki a hibát!
Ezt a vidfeóátugrást bármelyik videónál meg lehet csinálni,de tényleg csak a legvégsõ esetben használd!!

Remélem elég szájbarágós és érthetõ voltam!

Más néven rakták fel.
Aha a fenébe.
Shep
Ez egy sima játéktermi játékokat emuláló cucc. NEM PS3 EMULÁTOR!!!!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

norbi2fraktal
ahha....

Capcom Play System 3

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Shep
Nekem sehol nem fagyott a fordítós részig, de ezen a fagyáson a toxic sem segített. Egyébként nem vírusos csak olyan kódsort használ amit vírusnak ismer fel a kergetõ.

A god of war 2 nekem is kifagy a Prometheusos videónál.De azt olvastam valahol hogy Toxikc Dual layer patch Nevü program segit.Az a baj akár honnan töltöm le virusos,és igy nem tudom futtatani.Valaki dobhatana egy linket.
Shep
Ja ez a skip mpeg merre van az emuban, mert akárhogy nézem nem találom. Én patchet csináltam hozzá azzal nem volt jó.

Shep
Nincs valakinek mentése az fordítós rész után a DVD9-es verzióhoz, de akár a DVD5-höz is jó ha van, vagy akármilyen más verzióhoz, max leszedem azt is

Shep
DVD5 ös verziónál nem tölti be a mentést 😞 Patchel átugorva meg fekete marad a képernyõ, alatta ugyan ha pl. ütök akkor üt, mert hallatszik ,de hát kép nélkül nem sokat érek vele 😞 Lehet itt ért véget ez a játék számomra 😞

wesker24
A másik lehetséges megoldás hogy leszeded a God of War 2 DVD 5 verziója mert már az új PCSX emuval már a DVD5 verzió is megy már nem textura hibás habár a mentések nem tudom hogy mennek-e a dvd5-el !

Megint egy másik lehetséges megoldás a SKIP Mpeg opció a pcsx emu-ban ez elvileg átugorja a videot ha pl hibás vagy kifagy de amint átugorta a hibás videot azonnal vissza kell állitani normál állapotba vagy kikapcsolni mert ingame közben azonnali crash-t és fagyást okoz !
Aha az jó.
Evin
Minél nagyobb, de legalább 2magos.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Találtam én is egyet+még ps3.-as is egyben.
Hát persze, a haveroktól szedte.
Shep
Te meg elhitted neki?

nem dehogy
Seth
Azt hittem a szomszéd Pista bá, neki még el is hittem volna

PSN ID.: Beegabor

A betlefield bad compani 2-õt tolta a gépén a box 360-as verzióját a gyuris miklós.
Shep
Kicsoda, hol, mivel?

Az egyik tag meg azt mondja hogy neki mûködik a boxos verziós játékok pc-n.
Shep
Ja Killzoneban van hang a Zero akármi pluginnal de rohadt lassú az egész 😞

God of War 2-re akkor valami ötlet video átugrás, vagy valami?