7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#7484 Sziasztok!
Melyik a legújabb működő emulátor ?? 24 - The Game-mel szeretnék játszani, meg God of Warral illetve Metal Gear 3-al :) -
zsotesz #7483 Ok köszi, tervezek venni egy 965BE-t. -
#7482 Igen, nekem 955 van és ezek a játékok szépen mennek: Tekken 5, Onimusha Dawn of Dreams, Soul Calibour 3, God of War 2.
Tekken 5 egy két pályán néha lemegy 45 körüli fps-re, ami látszik is a sebességen, de annyira nem zavaró.
Ja, és a régi emulátort használom az r1888-at, mert nekem az gyorsabb volt, mint a 0.9.7. -
zsotesz #7481 Valaki tesztelte az emut Phenom II X4 945, 955 vagy 965 procikkal? -
robogo81 #7480 ki kell venni a pipát a start without mouse focus pipából.
csak figyelj hogy az always hide cursor se legyen bejelölve,igy is az egér csak az emun kivül fog látszani az ablakban nem. -
#7479 Addig nekem is megvan, be is konfigurálom, de aztán a játék nem ismeri fel. Mutatja a kurzort és ugyanaz van mint azelőtt mielőtt beállitottam h az egérrel nézzek pl balra meg jobbra. -
robogo81 #7478 Lehet,
A lilypad pluginba ki kel jelölni,a mouse api:windows messaging-ot.
ez az ablak jobb felső részébe van,alapból disable van bejelölve. -
#7477 Ez attól függ h mivel akarsz játszani
Azt nem tudjátok h h lehet beállítani úgy az egeret h felismerje az emu? Elvileg meglehet csinálni, de nemtom h. :( -
janihunk #7476 Sziasztok mi lenne a legmegfelelőbb beállítás ehhez a konfighoz:
0.9.7-el próbálkozok.
C2D E7300
2GB DDR2 800Mhz
HD2600XT 256MB -
Hikoro #7475 Valaki nekem tudna küldeni PM-ben egy működö emulátort MINDENNEl..BIOS,meg memcarddal is..
Ha nem lenne gond egy leírás is segítene, mit hol mikor..
Előre is köszönöm a segítséget! -
#7474 Végülis...
Nekem viszont 1 kis segítség kéne. Van PS2-őm, de a Shadow of the Colossus-t sehol sem tom megvenni eredetiben, se Vatera, se semmi... pedig régóta kutatom. Ezért elhatároztam h letöltöm pc-re ps2 emuval. Letöltöttem, de a konfigurálást nem nagyon vágom, ezért a játék nem fut olyan jól. Tudnátok valami jó pcsx2 konfigot mondani a SotC-hoz?
Így fut :S (fraps kicsit levesz az fps-ből,de az első kolosszusnál szinte játszhatatlan.):
-
#7473 Azért akar valaki psp játékot pc-n játszani, mert az adott játék csak arra jött ki, és nem akar ezreket költeni. -
#7472 Már bocs, de ki a f*szom akar PSP játékokat játszani PC-n? XDDD 1000x jobb grafikájú játékok vannak eleve PC-re is. Oké, jo a PSP ha úton vagy, de h PC-n minek ilyen gamekkel tolni, nem fér a fejembe. :D
Én amúgy tavaly áprilisban vettem egy PS2-t potom pénzért, és beszereztem rá a God of War 1-2-t. A 2-t még emulátoron kezdtem el, de 1 ponton mindig befagyott, asszem a második pályán. Ekkor határoztam el h ez a game kell nekem. :D És megvettem a PS2-t, faja volt nagyon a GoW1-2, nem fagyott, nem szaggatott, happy voltam/vagyok :D Mondjuk nyár óta nem PS2-ztem, de jó az hordozható DVD lejátszónak is :D De sztem az emuk világában egyre inkább előrébb jutunk. 5-10 éve még elég meredek volt azt állitani, h a PC képes PS2-es játékokat közel élvezhető szinten futtatni :D Kb ilyen most a PS3 emu meg az azzal kapcsolatos tervek... -
zsotesz #7471 Az FF X szinte biztos, hogy jól fog menni, a XII az nálam jobban szaggatott, de próbáld ki, az én procim csak 2,8 GHz-en megy.
Ha lehet win7-tel vagy vista-val próbáld, jobban fut mint xp-n. -
#7470 FInal Fantas X
FInal Fantasy XII
Ezt a két játékot szeretném játszani emulátorral az alábbi gépen:
Intel core i3-540 3,07ghz
Gigabyte HD5770 1Gb Gddr5
4Gb ddr3-1333mhz Ram
Ilyen géppel fog szaggatás nélkül menni emulátorral a két játék? -
#7469 Attól még oda tartozik, és nagyobb valószínűséggel kapsz választ ott, mit itt. Hiszen ez nem az a program. -
Aaron1212 #7468 Hali!
Mortal Kombat Armageddon-nal próbálok játszani Dophin emulatoron keresztül, de amikor rámegyek a play gombra ezt írja ki : Can't init any wiimote plugins és couldn't init core check yor configuration.
Ha jól értelmezem akkor nincs wimote pluginom(kapcsolatom) és hogy ellenőrizzem a beállításokban.De mivel nem értek a dophinhoz ezért valaki megmondaná hogy mi ilyenkor a teendő?
Tudom hoyg ez nem ps2 emulator de a wii emulátoros topicba már rég írtak. -
zsotesz #7467 Korábban asszem itt a fórumon olvastam, hogy a 4 magot nem tudja kihasználni az emu. Nem tudom azóta változott-e ez valamit, de ha nem akkor meg csak ezért fölösleges 4 magos procit venni. Ráadásul írta, hogy 30e Ft-ja van rá, abból azért annyira brutál 4 magos procit nem biztos, hogy tud venni, max. talán használtan. -
#7466 Nem egyértelmű, hogy miért akar új alkatrészt venni. Lehet, hogy a ps2-es játékok jobban fussanak, de lehet, hogy csak fejleszteni akar, és akkor már olyat fejleszt, ami az emulálást is gyorsítja. Ebben az esetben egy 4magos proci pl jó választás. Mert ugye egy pc-t sok más egyébre is lehet használni, mint ps2 emulálásra.
Viszont ha csak és kizárólag a ps2-es játékok jobb futása miatt venné, akkor tényleg jobb egy rendes ps2. -
Szabi1991 #7465 viszont a 4magos procit még hosszú évekig használja,a ps2-t meg lehet 2hónap múlva megunja :D -
#7464 Várj, most azt akarod mondani, hogy ti élvezitek, hogy a bitang erős gépetekkel szenvednetek kell azért, hogy vhogy elfusson a ps2-es gém?:) Pénzkidobás lenne neki most venni vmi 4magos procit ezért, amikor feléből ps2-t vesz, és eljátszogat. Moddolt gép meg nem jó példa, azt magad csinálod, személyre szabod. Egy emulatoron hogy éred el ezt? :) -
#7463 Ez olyan beszólás,mintha a pc modding fórumon ezt mondanád:Vegyél boltban moddolt gépet,és nem kell kinlódnod az elkészítésével! -
#7462 Vegyél ps2-őt, felesleges lenne vga-ra meg procira kidobni a pénzed szerintem, amik most vannak neked, azok is megfelelnek szvsz -
#7461 Most hülyéskedsz? Annyiért már veszel egy Ps2-t... -
trex14 #7460 God of war 1,2 melyik verzió emulátort igényli? Meg melyik plugin kell ahoz hogy normálisan fusson? Amd athlon 7750 dual core proci, 2gb ram, 9600gt 1gbs vga elég hozzá? -
#7459 Illetve az a problémám még, hogy a 24 a ps2 feliratnál megreked, cserébe a god of war 2 működik.. miért van ez?? -
#7458 Sziasztok! Az újabb verziókkal működik rendesen a 24?? Mert egyszer már sikerült életre lehelnem, csak akkor veszettül akadozott sajnos :S Gépem alább :-) -
#7457 Ha procit veszel, akkor mindenképp Intelt kell venned, mivel azt támogatják leginkább a pluginok, ahogy lentebb is írtam. Csak a költségkeretbe biztos nem fér be egy új alaplap is. -
zsotesz #7456 Hali!
Az emu-nál a videokártya számít legkevésbé, úgyhogy azt nem kell cserélned, proci és a memória fontosabb, a kettő közül inkább a proci.
Viszont 30 eFt-ból nem tudom tudsz-e annyival jobbat venni amiért megéri cserélni. -
rap4ever #7455 Sziasztok szakértők! Nekem a procim 2 magos ugyan AMD, és SSE2 plugint használok, viszont sok játékot gond nélkül tudok tuttatni. A tekken 4 pl van amikor maxon megy, van amikor belassul egy kicsit, de akkor is azt írja ki hogy a proci 60% ig van kihasználva. 60% volt a max amit kihasznált. A tekken 5 nél 48%-ot használja csak a processzort, gyönyörű képpel stb, csak az FPS lassú. Talán a videokártyámmal lehet a gond. Radeon 4850-em van. És most van 30 ezer forintom, nem tudom mire költsem. Procira ami 4 magos, vagy egy brutális VGA-ra? Itt a videokártya amit megtudok venni: VGA link
És itt egy video, hogy mit tud a gépem most tekken 4 el.
A gépem: Gigabyte MA770-ds3 Rev1.0 alaplap
AMD x2 7850 black edtition proci
Radeon 4850 512 mb ddr2 zalman
4GB Kingmax DDR2 800Mhz
Akkor most procit, vagy Videókarit cseréljek? Hozzáértők véleményét várom. -
#7454 Tekken 5? -
#7453 Okké, megvan a notebook, a legtöbb játék (köztük a dragon quest 8) megy szépen (sebességhackekkel persze) -
#7452 r4016 -
#7451 Melyik a legujabb verzió mostanában?Régóta nem követem a dolgokat..Legutoljára 0.9.7 rc 2586-os verziót használtam..Azóta hol tartanak? -
Blackeagle13 #7450 psp eulator
god of war gshost of sparta
hee
topic
http://www.emunewz.net/forum/showthread.php?tid=2433&page=2 -
#7449 Kevered a dolgokat. AMD-n van SSE2, SSE3, SSE4a, ha jól rémlik.
Intelen meg SSE2, SSSE3, SSE4.1. Ha megnézed csak az SSE2 azonos!
A pluginok, csak az Intel ilyen dolgait támogatják. Szóval amíg nem jön ki AMD támogatású plugin, addig az SSE2 szintjén rekedtél. -
rap4ever #7448 Sziasztok nekem van egy bajom. A pcsx 0.9.6 ot használom. Nekem a sebességgel nincsen problémám. Hanem valami baj lehet az emuval. Az én procimnál gyengébbeken is jól futott az emu. A baj a pluginokkal van. Gdsx pluginok. A procim 7850 x2 AMD 2 magos. Ki sem használja rendesen. Van pár játék UFC meg tekken 4 ami jól megy. 60-70 FPS-el. De a többi játékhoz pl Fight night round 2 vagy 3. Már más plugin kéne. Úgy értem a procim, támogatja az sse2,sse3,sse4 et is. Mégis ha kiválasztom pl gogy GDSX sse3 azt írja ki hogy a procim nem támogatja az sse3.1-et. Csak sse2 pluginokat tudok használni, és ezt én nem értem. Mert a procim egészen sse4 ig támogat mindent. Nem tud valaki jó pluginokat? Grafikai pluginokat, sse3 kéne, ami nem reklamál. -
newc22 #7447 Sziasztok!
Nincs vmi magyar Ps2 emus oldal ahol magyarul is levan írva hogy lehet nagyon jól beoptimalizálni a Ps2X 0.97et?! Csak eddig ezt találtam meg: http://forums.pcsx2.net/Thread-A-hivatalos-magyar-%C3%BAtmutat%C3%B3-v0-9-6 Előre is köszi a segítséget... -
#7446 Dog's Lifeot sikerült valakinek működésre bírnia? -
#7445 Ne a régi pcsx-el próbáld, hanem az új 0.9.6, vagy a 0.9.7-tel.
Bios mappába bios fájlokat kell raknod, amit a netről tudsz leszedni.
Ezután beállítod a pluginokat, és ha minden jól megy talán elindul.
Amúgy F1 2006 pc-n is van. Sőt F1 2010 is van már, az sokkal jobb.
zola2000:
Igen tudom, hogy a négy magból csak kettőt használ, plusz én hátrányban vagyok, mert csak sse2-t tudok beállítani.
I3-mal már biztos több esélyed lesz, meg hd5470 az újabb pc játékokat is viszi alacsony/közepes grafikán.
Szép kis noti lesz.