7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#3723 ssspsx pad van beállítva? -
#3722 detto, akkor tényleg nemtom mi a fene van :((
Pedig kipróbáltam pc-s játékokkal és tökéletes a gamepad. -
#3721 Én is a régit használom: 2004.06.14. -
#3720 Ezzel nincs probléma, én is be tudom állítani, de a progi nem reagál rá.
Szal elindítom a játékot, kéne nyelvet választani, de nem tudok se a nyelvek közt lépkedni, se leokézni vmelyiket.
Ezzel szemben ha beállítom a billentyűzetre a gombokat, akkor minden oké.
Milyen biossal tolod? MErt nekem még a régiek vannak csak. -
#3719 Nekem is olyan gamepadom van és simán be tudtam állítani! config/controllers-ben -
#3718 Van valakinek ötlete, hogy miért nem megy a saitek impact gamepadommal? Eddig a 0.93-al jó volt, most viszont bármit állítok, nem reagál a gamepadra, csak a bill-re. -
#3717 Hehe, jó lett ez az emu :D Az új vga-val meg a 0.94-el 45-50fps játék közben a tenkaichi 1. -
#3716 igazából van még mit javitani az emulátoron, pl a budokai 3 nál amikor a menübe ér az elsö pár framenél iszonyat lassan tolja be a képeket oldalról, de miuttán beér még felis urgik 40 fps föllé -
#3715 Akkor lehet, hogy meg kellene próbálnom a project zero 3-at, hátha megy! -
#3714 Na egy két játékot kiprobáltam, és levontan, van játék amit hibásan irtak le az adatbázisba, pl a grandia 3 nem rosz, és nagyon boldog vagyok az inuyasha federal combat lejut játékig :) -
#3713 kicsit nehéz elmagyarázni inkább addok egy linket -
#3712 Biomage!Köszönöm!:)
De mit csinál ez a Progi??Az internettel valamit? -
#3711 Igen, a PS1 emulátorral érdemesebb próbálkozni, azok egész használhatóak. -
#3710 Nekem eddig csak ps1 emuval sikerult... -
Gicca #3709 a PS2 emulátor viszi a PS1 játékokat???
én beraktam 1 ps1 játékot (ps2essel még nem próbáltam mert nincs csak haveromnak) és azt csak betölti és kiírja 1más alá h... browse + configuration és csak az órát meg ieneket lehet beálítani :(
nem tudjátok hol lehet a játékot elindítani?? -
#3708 istenkirály az uj hangplugin!!!
főleg,h van rajta mute opcio :)
igy nagyon sok FPS-t nyertem, és már egész jol játszhato minden :) nameg a hangok tisztasága se semmi :) ahol eddig recsegett, ott most tiszta :)
az a grafplugin se kutya, ami belekerült :)
ennyi beállitást még 1 pluginba se láttam, de tetszik :)
nade azért azt is megjegyzem,h azért önmagában nem nyertem semmi plusz FPS-t, de a hang mutálásával hirtelen kaptam még jopár FPSt :)
a végén még eljutunk vhova ezzel az emuval? :D
áldásom a készitőkre, a várakozásaim felülmulták, főleg,h bár a főoldalon az van,h uj bios formátum kell, ahhoz képest a régit simán beveszi :) -
#3707 Status= ingame az mit jelent? -
Gabosh #3706 Jó ég , micsináltak?!?!?! :D -
#3705 azt tudom javasolni használd a ZeroSPU2t, én is még teszt alatt vagyok, de a 3 problémádra tudok orvoslást :D link -
#3704 Az 1-est már megoldottam!Full Screen-re kell tenni és akkor nem fénylik!
Eszméletlenül gyönyörü:)
De a FFX-2 hangjával még mindig ügyködök!:( -
#3703 Nagyon király!Nem is tudom h ennek vagy a GOW-nak örülök-e jobban!:)
Asszem ennek;)
Elsö észrevételek: /1/ Müködik a Kingdom Hearts 2:)Csak a kép nagyon fénylik!
/2/ FFX-2 Harc közbeni képeltünések orvosolva,de itt is negativum h nincs hang:( csak hang efektek pl:harc közben ütés!De zene az nincs!
/3/ Ja és ha rámegyek a configra--> Configure akkor ki irja h wpcap.dll hiányzik,de ettöl függetlenül lehet configurálni!
Irjatok ha tudtok valami orvosságot ezekre! -
#3702 na lássuk az a bizonyos macit, jol lakik-e a málnásban :D -
#3701 Na végre :D kiadták a 0.9.4 PCSX2 :D innen tudsz vállasztani mi jó neked -
#3700 akkor szoljatok ha a GTA LCs és Vcs normálisan megy -
#3699 Most juttot eszembe már kb négy honapja nem irtam meg a változást :D
11.10:715 játszható / 645 lassú / 120 menüig / 235 introig / 099 egyáltalán nem induló játék
07.26:677 játszható / 609 lassú / 118 menüig / 220 introig / 094 egyáltalán nem induló játék
SoulHunter Figy nem akartam bunko lenni elnézést, csak hogy is mondjam, nem kell mert hamarosan modositatni fogom a banner, jobbra de elötte kéne az eredeti kép irások nélkül, max a PS2 Emulator feliratal, de nem tudom ki csinálta ezt a képet úgy hogy várni kell :S, majd visza nézem a topikot ki lehetet az, na a lényeg hogy nem szeretném zargatni modot azzal hogy modositsa igy meg ugy. -
#3698 Nem mindegy? Majd 2010-ben lesz hasznalhato emu....Ha egyaltalan addigra lesz ra idejuk.
Addig meg marad a szivas :D -
#3697 akkor majd válaszolj te a sok értetlenkedőnek...
psychologiát is tanulnod kellett vna,h tudd, mire ugranak az emberek... ez igy gáz, h minden piros :(
az igaz,h az még nagyobb gáz,h max topikcimig jutnak, és irnak, ha van rá már válasz 2-3 hsz-szel előbb, ha nincs :D -
#3696 ez itt nem kivánság müsor, úgy hogy igy marad, hogy mindent el lehesen olvasni -
#3695 a minimum rendszerigényt még mindig más szinnel kéne jelölni, és a kisbetüs részből CSAK ÉS KIZÁROLAG az AJÁNLOTT szót kéne kiemelni pirossal.
(AJÁNLOTT, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!)
valahogy igy -
#3694 igaz :) az olyan meszi látoknak mint te nem láttja meg azt a linket -
#3693 aprobetüs részt max szerződésben olvasok :P
Amugy szvsz a minimumot kéne feketével, és az ajánlott szót pirossal. akkor talán feltünőbb lenne :P -
Gabosh #3692 Lehet fejlesztők most leáltak gamelni sok pc s gameval :D amennyi kijött manapság :D szal lehet még várhatunk -
Tech01 #3691 Köszi a gyors választ!
-
#3690 #3688 ott a link -
Tech01 #3689 nem , honnan lehet? csak a játék van meg a wco-rol...
-
#3688 Biosokat is szereztél hozzá? + pluginokat?
Ezt szedd le, benne van minden! -
Tech01 #3687 Sziasztok!
A segítségeteket kérném!!!
Leszedtem a PCSX2 0.9.2-t, és a beállítási segédlet alapján beállítottam,utána Bios hiba: Error document empiti! Beállítottam a saját Biosát. Még így sem indul el. Mivel teljesen kezdő vagyok, és nem értem hogy működik, el tudná valaki magyarázni? -
#3686 ha egy kicsit körül néznél látnál egy linket "(Ajánlott - minimum gépigény, javaslatokért ide kattints!)" vajon mi lehet az? -
#3685 Ezt annó én is felvetettem a topik atyjának, de ő saját maga szerint jobban ért mindenhez, úgyhogy maradt bent ez :) -
#3684 Van egy új grafik plugin, öszemértem a zerogsel és az új lassabb pár fpsel, de azt olvastam hogy javitotva lett az mtsg öszeomlás védelme, ugy hogy szerintem pár játékkal több játszható az uj pluginon mint a zerogel. innen tudod letölteni