7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
marcokeceli #3683 Az a gáz ,hogy a régi gépemen volt olyan játék ami elindult ezen meg még el se akar indulni(kifagy) ez naon XD.Pedig a 2 gép között iszonyú nagy a külnöbség.Pl.:integrált vga<->Geforce 8600gt. -
#3682 én nemtom kiirta a minimum rendszerigényt, de inkább AJÁNLOTTra kéne átirni, és ugy kéne kezdenie,h dc proci 4600-tól, 2 GB RAM, min 6600GT/X mittom én mi a megfelelője az atinál :P
igy talán sok embert megkimélnénk az anyázodástol, meg a stressztől,h neki megvan a rendszere, mégse jo, mer igy szar, ugy szar...
ez alatt biza nagyon sok játék lassu, a bugok meg a progi hibáibol fakadnak, a hangok meg sok játékban tökéletesek, ha nincs zeneszó a háttérben.
legalábbis nekem az a tapasztalatom,h ahol nincs "music", csak "voice", ott hibátlan a hangplugin :) -
#3681 fasza progi :D:D:D minden ps játék kifagy... és megvan a rendszerigényem...+bugos,hang az gyenge és egy kis játék idő után nyomja a rendszerhibát...ennyi -
#3680 winrar 3.70 is kicsomizza már kérésre :) -
#3679 Leszeded a progit,ami kitomoriti...
Amugy egy nagyon jo ingyenes program! -
kyle007 #3678 mit csnáljak vele? -
#3677 az egy tömöritö formátum, pont ugy mint a zip rar ace stb -
kyle007 #3676 de mi ez a 7z formátum? -
kyle007 #3675 kössz -
#3674 innen tudod eltölteni az emulátort, biost ne keres mert az nincs benne, és ne is kérj biost innen mert wazer lenne
Ja és kell egy kitömörite progi is hogy kitömöritsd, a winace vagy winrar megfelelö lesz -
kyle007 #3673 Na valaki tud adni 1 PS2 emulátort??? Jó lenne. -
#3672 elindul a játék meg minden.De utána kifagy.Ennyit a PCről vagyis a Pcsx2ről mi a fenéért van egy ilyen program ha nem birja lekonvertálni a PS2 játékot...pff -
#3671 ha lenne saját ps2őm akkor leszedném :D -
#3670 Ha egy kicsit viszább olvastál volna tudhatnád hogy még nem publikus a 0.9.4 azt a adatbázis a tesztelök frissitik, más a ps2 bios terjesztése törvénytelen ezért nincs a PCSX2 könyvtárában, neked kell letöltened a saját ps2dröl a biost -
#3669 Grand Theft Auto - Liberty City Stories
Status:Ingame[kék]
PCSX2 Versio:0.9.4
Grand Theft Auto - Vice City Stories
Status:Ingame[Kék]
PCSX2 versio:0.9.4
ezt nem értem honnan tudom megszerezni ezt???
Bocsi hogy ilyen sokszor irok,csak már ráakarok jönni :) -
#3668 Rendben akkor:
-GTA LCS Vagy a GTA VCS-t valaki kiprobálta és legalább megy?0.9.2 version??? Őőő láttam egy 0.9.4es versiot de azt nem tudom leszedni miért???
-Amugy a 0.9.2 versiohoz nem adnak Biost :S:S:S Pls help! -
#3667 ezexerint nem...
ennek legfőbb oka,h ezeket nem nagyon osztogatják megfele torrentoldalakon sem... ahol meg fent van, ott is max pár seeder van, ergo nem igazán akar várni rá heteket... -
#3666 Hali
Jó lenne, ha minden egyes szavadat külön hozzászólásban küldenéd el, mert úgy sokkal áttekinthetőbb, ugyanakkor nem cseszi szét a topicot sem. -
kyle007 #3665 Hy ki tud adni nekem 1 működőképes PS2 emulátort??? -
#3664 GTA LCS Vagy a GTA VCS-t valaki kiprobálta és legalább megy???Vagy valamit mondjatok már! -
#3663 mert én leszedtem egyet de nincs a mappájába semmi :S -
#3662 Biost honnan tudok letölteni? -
#3661 Sziasztok!
Nem tud valaki segiteni,h a FFX-2-ben harc közben miért megy el
a kép???
Pcsx2 9.0.2
ZeroGS0.96
PeopsCDVD plugin
Cpu Beállitásoknál minden be van pipálva!
A FFX-el nem volt semmi gubancom!
Pleez Help! -
marcokeceli #3660 Sorry lassú a net és nyomkodom mint a hülyegyerek -
marcokeceli #3659 Hát igen isoba kell raknod legegyszerűbb sztem a Nero.De most fájlokat akarsz bemountolni nem? Ha igen nero-> adat dvd készítése->kivalasztogatod a fájlokat-> majd az írónak kiválasztod az "Image Recorder"-t.Majd megadod a helyét es a nevét es csinál neked egy ISo fájlt.(De vannak különben külön ISO keszítésére való programok is.)M -
marcokeceli #3658 Hát igen isoba kell raknod legegyszerűbb sztem nero-> adat dvd készítése->kivalasztogatod a fájlokat-> majd az írónak kiválasztod az "Image Recorder"-t.Majd megadod a helyét es a nevét es csinál neked egy ISo fájlt.(De vannak különben külön ISO keszítésére való programok is.) -
marcokeceli #3657 Most arról beszélsz,hogy amikor a gémet el akarod inditani akkor bejönnek a mem kardok meg a CD?De annak nem szabadna ám bejönni,mert az azt jelenti hogy nincs DVD.De mond milyen "Cddvdrom" plugint használsz(megtalálog config->configure)? -
#3656 srácok egy DVD-t hogy tudok bemountolni? Vagy elöször Isoba kell raknom? -
var #3655 Már bejött a bios sztem, lehet választani a memoraikartyak kozul meg van ott egy cd is. de ha a cd-re megyek nem indul a jatek. most mit kellene csinalnom? -
var #3654 Hello! Valakitől szeretnék kérni egy beállított ps2 emulátort, hogy kipróbáljam laptopon megy-e. Előre is köszi a fáradozást! -
marcokeceli #3653 Heló.Nem lehet átkonvertálni tudtom szerint ELF be.Itt a lista nézd meg működik-e.Nem csak CD-ről(amugy DVD de mind1) attól függ milyen cddvdrom plugint választassz ki.(lehet isoval is)Ja és sztem elfért volna 1 hozzászólásba is. -
#3652 csak CDről tudom inditani a játékokat vagy hogy van ez? -
#3651 emu Bios-t honnan tudom elinditani vagy honnan tudom leszedni? -
#3650 ELF File ez mi hogy lehet abba rakni pl egy játékot? ISO is átlehet konvertálni ELF re? pls help! -
#3649 srácok ezt ez ISO fileval ellehet inditani a játékokat ? -
#3648 GTA LCS és a GTA VCS müködő? -
#3647 köszi :) nagyon köszi :) nagyon nagyon köszi :) müxik :) -
Gabosh #3646 másold be a plugins könyvtárba ,az összes fájlt , ne mappástul ,csak a fájlokat , aztán optionsba még rakd be set plugins ba a könyvtárat... :D és kész elvileg müködnie kell . optionsban ott kell lennie a controlsnál vagy nemtom minél a twin pluginnak.. :D sry a nyelvtani hibákért ,meg a hülye magyarázásért ,de most nincs elöttem a program..
Killer jó hangplugint még nemnagyon fogsz találni ,szoval hiába iskeresed ,szerintem. -
#3645 levan szedve...bevan állítva de mégse jó :S -
#3644 valami jo hangplugint mondjatok...mert nekem recseg az alaphang....
Budokai 2 recseg....
Super Dragonball meg ismétli a hangot és zavaro....