7924
  • marcokeceli
    Az a gáz ,hogy a régi gépemen volt olyan játék ami elindult ezen meg még el se akar indulni(kifagy) ez naon XD.Pedig a 2 gép között iszonyú nagy a külnöbség.Pl.:integrált vga<->Geforce 8600gt.
  • soulhunter
    én nemtom kiirta a minimum rendszerigényt, de inkább AJÁNLOTTra kéne átirni, és ugy kéne kezdenie,h dc proci 4600-tól, 2 GB RAM, min 6600GT/X mittom én mi a megfelelője az atinál :P
    igy talán sok embert megkimélnénk az anyázodástol, meg a stressztől,h neki megvan a rendszere, mégse jo, mer igy szar, ugy szar...

ez alatt biza nagyon sok játék lassu, a bugok meg a progi hibáibol fakadnak, a hangok meg sok játékban tökéletesek, ha nincs zeneszó a háttérben.

legalábbis nekem az a tapasztalatom,h ahol nincs "music", csak "voice", ott hibátlan a hangplugin :)
  • JaSoN HuNTeR #3681
    fasza progi :D:D:D minden ps játék kifagy... és megvan a rendszerigényem...+bugos,hang az gyenge és egy kis játék idő után nyomja a rendszerhibát...ennyi
  • soulhunter
    winrar 3.70 is kicsomizza már kérésre :)
  • barret
    Leszeded a progit,ami kitomoriti...
    Amugy egy nagyon jo ingyenes program!
  • kyle007
    mit csnáljak vele?
  • biomage
    az egy tömöritö formátum, pont ugy mint a zip rar ace stb
  • kyle007
    de mi ez a 7z formátum?
  • kyle007
    kössz
  • biomage
    innen tudod eltölteni az emulátort, biost ne keres mert az nincs benne, és ne is kérj biost innen mert wazer lenne
    Ja és kell egy kitömörite progi is hogy kitömöritsd, a winace vagy winrar megfelelö lesz
  • kyle007
    Na valaki tud adni 1 PS2 emulátort??? Jó lenne.
  • JaSoN HuNTeR #3672
    elindul a játék meg minden.De utána kifagy.Ennyit a PCről vagyis a Pcsx2ről mi a fenéért van egy ilyen program ha nem birja lekonvertálni a PS2 játékot...pff
  • JaSoN HuNTeR #3671
    ha lenne saját ps2őm akkor leszedném :D
  • biomage
    Ha egy kicsit viszább olvastál volna tudhatnád hogy még nem publikus a 0.9.4 azt a adatbázis a tesztelök frissitik, más a ps2 bios terjesztése törvénytelen ezért nincs a PCSX2 könyvtárában, neked kell letöltened a saját ps2dröl a biost
  • JaSoN HuNTeR #3669
    Grand Theft Auto - Liberty City Stories
    Status:Ingame[kék]
    PCSX2 Versio:0.9.4

Grand Theft Auto - Vice City Stories
    Status:Ingame[Kék]
    PCSX2 versio:0.9.4

ezt nem értem honnan tudom megszerezni ezt???

Bocsi hogy ilyen sokszor irok,csak már ráakarok jönni :)
  • JaSoN HuNTeR #3668
    Rendben akkor:
    -GTA LCS Vagy a GTA VCS-t valaki kiprobálta és legalább megy?0.9.2 version??? Őőő láttam egy 0.9.4es versiot de azt nem tudom leszedni miért???
    -Amugy a 0.9.2 versiohoz nem adnak Biost :S:S:S Pls help!
  • soulhunter
    ezexerint nem...
    ennek legfőbb oka,h ezeket nem nagyon osztogatják megfele torrentoldalakon sem... ahol meg fent van, ott is max pár seeder van, ergo nem igazán akar várni rá heteket...
  • biomage
    Hali
    Jó lenne, ha minden egyes szavadat külön hozzászólásban küldenéd el, mert úgy sokkal áttekinthetőbb, ugyanakkor nem cseszi szét a topicot sem.
  • kyle007
    Hy ki tud adni nekem 1 működőképes PS2 emulátort???
  • JaSoN HuNTeR #3664
    GTA LCS Vagy a GTA VCS-t valaki kiprobálta és legalább megy???Vagy valamit mondjatok már!
  • JaSoN HuNTeR #3663
    mert én leszedtem egyet de nincs a mappájába semmi :S
  • JaSoN HuNTeR #3662
    Biost honnan tudok letölteni?
  • Attelee
    Sziasztok!
    Nem tud valaki segiteni,h a FFX-2-ben harc közben miért megy el
    a kép???
    Pcsx2 9.0.2
    ZeroGS0.96
    PeopsCDVD plugin
    Cpu Beállitásoknál minden be van pipálva!

A FFX-el nem volt semmi gubancom!
    Pleez Help!
  • marcokeceli
    Sorry lassú a net és nyomkodom mint a hülyegyerek
  • marcokeceli
    Hát igen isoba kell raknod legegyszerűbb sztem a Nero.De most fájlokat akarsz bemountolni nem? Ha igen nero-> adat dvd készítése->kivalasztogatod a fájlokat-> majd az írónak kiválasztod az "Image Recorder"-t.Majd megadod a helyét es a nevét es csinál neked egy ISo fájlt.(De vannak különben külön ISO keszítésére való programok is.)M
  • marcokeceli
    Hát igen isoba kell raknod legegyszerűbb sztem nero-> adat dvd készítése->kivalasztogatod a fájlokat-> majd az írónak kiválasztod az "Image Recorder"-t.Majd megadod a helyét es a nevét es csinál neked egy ISo fájlt.(De vannak különben külön ISO keszítésére való programok is.)
  • marcokeceli
    Most arról beszélsz,hogy amikor a gémet el akarod inditani akkor bejönnek a mem kardok meg a CD?De annak nem szabadna ám bejönni,mert az azt jelenti hogy nincs DVD.De mond milyen "Cddvdrom" plugint használsz(megtalálog config->configure)?
  • JaSoN HuNTeR #3656
    srácok egy DVD-t hogy tudok bemountolni? Vagy elöször Isoba kell raknom?
  • var
    Már bejött a bios sztem, lehet választani a memoraikartyak kozul meg van ott egy cd is. de ha a cd-re megyek nem indul a jatek. most mit kellene csinalnom?
  • var
    Hello! Valakitől szeretnék kérni egy beállított ps2 emulátort, hogy kipróbáljam laptopon megy-e. Előre is köszi a fáradozást!
  • marcokeceli
    Heló.Nem lehet átkonvertálni tudtom szerint ELF be.Itt a lista nézd meg működik-e.Nem csak CD-ről(amugy DVD de mind1) attól függ milyen cddvdrom plugint választassz ki.(lehet isoval is)Ja és sztem elfért volna 1 hozzászólásba is.
  • JaSoN HuNTeR #3652
    csak CDről tudom inditani a játékokat vagy hogy van ez?
  • JaSoN HuNTeR #3651
    emu Bios-t honnan tudom elinditani vagy honnan tudom leszedni?
  • JaSoN HuNTeR #3650
    ELF File ez mi hogy lehet abba rakni pl egy játékot? ISO is átlehet konvertálni ELF re? pls help!
  • JaSoN HuNTeR #3649
    srácok ezt ez ISO fileval ellehet inditani a játékokat ?
  • JaSoN HuNTeR #3648
    GTA LCS és a GTA VCS müködő?
  • kas123
    köszi :) nagyon köszi :) nagyon nagyon köszi :) müxik :)
  • Gabosh
    másold be a plugins könyvtárba ,az összes fájlt , ne mappástul ,csak a fájlokat , aztán optionsba még rakd be set plugins ba a könyvtárat... :D és kész elvileg müködnie kell . optionsban ott kell lennie a controlsnál vagy nemtom minél a twin pluginnak.. :D sry a nyelvtani hibákért ,meg a hülye magyarázásért ,de most nincs elöttem a program..

Killer jó hangplugint még nemnagyon fogsz találni ,szoval hiába iskeresed ,szerintem.
  • kas123
    levan szedve...bevan állítva de mégse jó :S
  • kill3r21
    valami jo hangplugint mondjatok...mert nekem recseg az alaphang....
    Budokai 2 recseg....
    Super Dragonball meg ismétli a hangot és zavaro....