7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#3763 Letöltöttem a 0.9.4-es verziót, a budokai 2-t próbáltam, de eléggé lassú(menü:20-60fps, játékban 10-15fps)van rá esély, hogy procicsere nélkül elfogadható sebességgel menjen?
Még egy kérdés: mennyivel lenne gyorsabb a 64-bites verzió?
Előre is kösz! -
#3762 Csak azt a mentest szoktam hasznalni...
Mert az barmikor elerheto,nem kell hozza mentohely :D -
#3761 aszem megtaláltam a problémát a menüben lévö lassulásnak, 1xü fogod az uj P.E.Op.S CDVD plugint és azonal törlöd és bekopizod a 0.9.2 ben található P.E.Op.S CDVD plugin ami 1.2.0 verzios, és a menüben lévö szagatás meg lassitás megszünik teljesen -
#3760 sikerült!
a karival mentés most sem jó, de a programmal mentett állást betöltöm F3-al játék közben, és így továbbmegy a töltőképernyőnél! jupi:) -
#3759 Nem minden jatekkal megy...
Talalkoztam mar ilyennel.
Probald ki masikkal is! -
#3758 vicces,
megformáztam a kártyát, megpróbálom elmenteni a játékot, nem sikerül, először azt írja, hogy hiba, másodszorra, hogy nincs bent kártya. jól van mondom, megnézem biosban, eddig tök jó volt minden, most pedig a kártya üres, de 0 kb maradt...:D
lehet emulátorral nem működik ennél a játéknál a mentés. -
#3757 köszi még1x -
#3756 Fura 8,2 megat 32 kb-ra osszecsomizza? Na mindegy. -
#3755 köszi! -
#3754 de küldd e-mailben mert msn-en nem vagyok fenn hétközben -
#3753 nem baj:P
[email protected]
ez e-mail is meg msn -
#3752 Mondd a cimet elkuldom,de 8 mega :P -
#3751 ok köszi megnézem -
#3750 Hmm az nem jo.
En a ngemurol toltottem,es benne van. 2 db.
-
#3749 hát lehet bennem van a hiba, de ha letöltöm, akkor a memcard mappa tök üres. -
#3748 Ha letoltod az emulatort,benne van a kartya (mindketto) :D -
#3747 a kettest igen, de az egyest nem, meg azon már volt dragon ball z mentés, amit nem lehet letörölni. vki tud küldeni egy tiszta kártyát? -
#3746 A "ps2" menuben megformaztad a memoriakartyakat? Mert addig nem lehet hasznalni oket. -
#3745 Sziasztok!
Resident Evil Outbreak-el játdzom emun. Az a baj, hogy sem a játékban nem tudok menteni, mert azt írja ki, hogy nincs benn kari, ha pedig a progammal mentek, akkor visszabírom tölteni az állást, de a következő töltőképernyőnél már nem jut tovább.
Ja amúgy laptopon játszok, és nekem teljesen futtatható a játék, legfeljebb annyi, hogy a nagyobb terekben szaggat. -
#3744 Ha lejön még az idén akkor megprobálom a God Of War NTSC-u DVD9
et,mert a compatibily listában kék szinü,és a FFX-2 is az és vele
tökéletesen nyomom!Ha valakinek meg van kiproszálhatná a God Of Wart!!
Addig nézelödök én is a Pcsx2 Forumon! -
#3743 a menüvel kapcsolatban lesz majd egy kis infom :) egy kis tesztelésel, talán rájöttem a lassulás okára :) amit a official PCSX2 forum leis irok, addig nem mondok semmit amig nem lesz bizonyos az egészre, de anyit elárulhatok hogy a lassulás a cpu használatal kapcsolatos :) -
#3742 egyéb észrevételek:
menüben tényleg lassabb,mint ingame... nah, ezt nem értem
pl: budokai 3 CE: story mode :)
elinditom a játékot,h fejlesszem a karakterem, meg ugye szerváljak minél több zenitet + minél több skillt...
eddig a menü volt gyorsabb,amikor megnyomtam a select gombot :)
most ingame gyorsabb :)
sztem ez jobb, mintha a menü lenne 100 FPS, ingame csak 17 :D
igy a menü ugyan alig 17 FPS,de legalább ingame 25-30+ :) --- karaktere válogatja :)
egyéb észrevétel:
az 1. harcnál minden karakternél olyan a kép,mintha a vidkari memoriahibás lenne,de utána tökéletes... nah, ezt nemtom mé van, de a lényeg,h +javul a 2. meccsre :D
tekken 4: ua, mint eddig, de ha mutálom a hangot, akkor alapjáratban ingame megvan a 28 FPS, néha felugrik 35-40-re :)
pedig az aláirásomban is láthato, jelenleg nincs jo gépem :(
további játékok, amiket tesztelni fogok táppénz alatt:
KOF: maximum impact 2
DMC 1-2
Budokai 1
NY DefJam :)
Super DBZ (ez eddig is jol ment, csakhát a hangok... na de majd most) :)
DBZ Sagas
Virtua Fighter 4
DBZ Tenkachi 2
megj: a grafplugin rengeteg beállitásának köszönhetően több módban is tesztelem őket majd :) -
#3741 hmm... az analog karral tényleg bajok vannak... hiába minden sssxpad plugin, ami eddig jo volt :(
ingame nem érzékeli, csak menükben :(
megoldás: régebbi verziobol az sssxplugint felülirni az uj pluginkönyvtárban
tehát ha még megvan a régi .cfg és .dll fájl, akkor azzal :)
és utána jo lesz az analog érzékelés is
csak az uj zerogs pluginhoz ne használjatok AMD DC drivereket, mer az fagyáshoz vezet -
#3740 Nincs. Minél régebbi verzió annál nagyobb a gépigénye. -
Patrik92 #3739 én meg azt kérdezem hogy nin régebbi verzió a pcsx 2 - ből ami futna a gépemen? -
#3738 nem tudok hogy egérrel lehet e, de inkább használj kontrollert -
#3737 még 1 kérdés,egérrel is lehet játszani vagy kell hozzá kontroller -
#3736 Vannak olyan játékot amik menüben és introban lassú lesz de játékban szépen fog menni a grafika -
#3735 3,12GHZ 1,5RAM x850 Pro,ezzel lehetne rendesen játszani? -
#3734 Ez természetesen nagyon kevés az emu futtatásához. -
#3733 ha egy kicsit a bannere kukantanál láthatnád a minimum rendszer igényt, a tiéd nem éri el a minimumot. -
Patrik92 #3732 meg van nsx 2 az meg hibákat ir ki. -
Patrik92 #3731 2.4 ghz 768 ram 6600 geforce nos nem birja? -
#3730 Nem bírja a géped, ennyi. -
Patrik92 #3729 pcsx 2 - m van és minden akadozik rajta . miér??? segítsetek!! -
Patrik92 #3728 mi nekem a gond? beállitok mindent és elinditom és nagyon akadozik meg lassu. mi a gond? -
#3727 Nahh közben egy másik pluginnal megoldottam a dolgot. -
#3726 Na kicsit modositotam a beállitási Segédleteket :) valaki nézi meg van e benne hiba? -
#3725 igen -
#3724 melyik plugint használod?