7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#3803 Hogy lehet ezt ilyen tetűlassan élvezni?? ^__^ -
#3802 Na ma is alkotam egyet :) jó nézést :) link -
#3801 hát yahh... kellett neked intel :D nem elég h drágább is, mint ugyanazt tudo AMD-s társa, de még normálisan se passzol 1ik vga gyártoval sem, nem ugy, mint AMD+nVidia :)
OFF: amugy ATI-n és nVidián kivül van 1általán VGA gyárto cég,v csak én nem vok elég tájékozott? :)
ON:
még mindig nemtok mit kezdeni a lassusággal... maradok annál,h az uj hangplugint benyomom 092-höz, mer ott legalább a sebesség állando marad Budokai 3 CE alatt :)
jo lesz ez a plugincsereberés teszt ugy érzem :) -
#3800 Igy konnyu,jo geppel:)
Nekem ezen a fos c2d-n alig megy valami.(Kellett nekem intel)
A Bartonnal legalabb szep volt minden,igaz nagyon lassu:P
Pl a Harvest moon meg csak gyorsabb sem lett,es egy masza a kep...
A Bartonnal legalabb sikerult vele jatszani:)
Lehet egy Nv kartya kellene az intel lapba? Ati ment szepen Amd alaplapon.:( Intel/Ati nekem nem jott be emulator teren. -
#3799 Csináltam egy kis felvételt a Grandia 3 ról itt megtudjátok nézni :)
jó nézést -
#3798 bocsi,de én szeretném 2 év mulva megjelenő PC-s játékokat is jáccani, nem vmi kifuto termék miatt szidni a sonyt :D -
#3797 max akkor vennék ps2 ha kelene egy legális bios, aztán ledobnám a konzolt:), de nem kell mert van már egy legális biosom :P -
#3796 Ez nem PS2 forum! -
#3795 Vagy vehetsz 25-35 között új Ps2-t, némelyik boltban chipelik is neked, és onnantól gond nélkül megy a játék...és megmarad a pénzed egy része.. -
#3794 Vehetsz egy atom brutal gepet,jol meghuzod,es talan picit jobb lesz :P
-
#3793 én annyit vettem észre,h minden játék lassabb, de legalább a hangok tiszták az uj hangpluginnal :)
akármit is állithatok az uj zeroGS pluginban, lassabb, mint 092 alatt :(
gyakran fogja magát, azt kilép, ha belenyulok a jobb oldali pipasorba :(
dehát ugye aki élvezettel akar játszani, annak kellenek a hangok :)
na mind1, némitva viszont egész játszhatoak azok, amikkel játszani akarok...
de marad a 13. havi (v már 0. havi) prémiumbol a gépfejlesztés :D
mi az a röpke 60e, h játszani is tjak pár évig :) -
#3792 Ezek a Pluginok sajnos tényleg elég gyatrák!
Kingdom Hearts 2 nek örültem nagyon de fél ora játék után elmegy a kép meg stb,és ráadásul már ha harcolni kell akkor nagyon beszaggat a kis HP MP
labdák miatt,amik ráadásul alig akarnak megjelenni!
Bizonyos efekteket is nagyon szarul kezel,pl:SAVE pontoknál beszaggat stb!
Sajnos még várni kell picit!:(
Én azt vettem észre h a 0.9.4 már használja komolyabban a VGA karit is,de
cáfoljatok meg ha nem igy van! -
#3791 OKOK tényleg sorry.
-
#3790 olvasd el a beállitási segédletet, van benne olyan info amit meg kell tudnod -
#3789 haha nagyon vicces
dzsedi már kétt napja kijött a 0.9.4 -
#3788 lol örömömben átsiklottam kicsit pár soron..nem szóltam
sry -
#3787 kint van 9.4 pcsx2.net -
#3786 majd pont itt fog a topic ciméről szolni a topic :D -
#3785 hm
ebben a topik csak ps2 emulátorról lehet beszélni, szal nem itt kéne ezt kérdeznek, inkább menj ide itt több informáciot fogsz kapni -
miki111222 #3784 Ja és köszi a linket:) -
miki111222 #3783 Mennyire rossz egy átlag PC játéknak a képéhez viszonyítva? Játszhatatlanul rossz? Vagy még elmegy, tudnál linkelni egy videót ahol lehet látni hogy mégis milyen képe van mert remélem nem olyan rossz:)
-
#3782 vga box -
#3781 Tudtommal csak egy atalakito kell hozza,es megy.
De el fogod magad sirni,ha a kepet meglatod...
Inkabb egy nagykepernyos tv,mint egy monitor...
A monitornak nincs "hardveres elsimitas"-a... -
miki111222 #3780 Nagyon fontos kérdésem lesz, ettől függ talán h veszek e P2-őt:D
A PS2 őt rálehet csatlakoztatni bármilyen módon egy monitorra? -
#3779 a zeroSPU2vel nincs baj -.- van rajta mute és találtam olyan játékot ami 100x szép hangja van mint a réginek
de a PEOPS CDVD ki lehet cserélni simán :) -
#3778 Igen jo.Es a legtobb 0.9.2-es plugint vissza kell pakolni,mert az ujak ugymond nem jottek ossze hibatlanra :D Talan a videopluginokat hagyhatod csak meg.(Uj hang recseg,uj cddvd plugin akad stb :) -
#3777 Üdv mindenkinek, látom kijött az új verza :P
A régi verzióhoz való bios jó lesz ehhez is?
Ki kellene próbálnom pár játékot :D -
Gabosh #3776 DBZ tekácsi 3 megy. Grafikai hibák vannak ,nem kevés , átlag 17-23 fps lehet. -
Gabosh #3775 asszem megvan .:D mégsek lel. -
Gabosh #3774 Hi , biost valaki tudna küdeni ? :D me véletlen letölrötem előzö verzioval eggyüt. -
miki111222 #3773 Sziasztok, szerintetek a pcsx2 0.9.4 es verióval, hogy fog menni a budokai tenkaichi 2, vagy bármely más budoki-is játék?
4600+ X2 AMD athlon
geforce 8600GTS 256 Mb DDR3
1 GB 800 MHZ RAM DDR2
Aki nem ismerné a játékot annak itt van pár videó hogy a grafikájából meg tudja ítélni a kérdésemet, előre is köszönöm!
A budokai tenkaichi 2: http://www.youtube.com/watch?v=Yq0btJWSQYw
Budokai tenkaichi 1: http://www.youtube.com/watch?v=5ps4tCRhYxg
Budokai 3: http://www.youtube.com/watch?v=x38bFuWnTFQ
Budokai 2: http://www.youtube.com/watch?v=JRjH-dzljfo
Budokai 1: http://www.youtube.com/watch?v=WI1kyYRuMog
-
#3772 MKDA: tuljut a "loading csikon", de baromi lassu a gépemen... gondolom ennél jobb konfigon több lesz ingame 10 FPS-nél :) -
#3771 van pár jó lehetöség a Zero Kozmosban ha szörnyü a kép vagy mondjuk tul lassú etc néz körül a beállitásban :) -
#3770 teszt:
DMC 1: továbbjut a memcard kérdésnél, egészen a CAPCOM feliratig... aztán 2 percig várakoztam (addig kimentem sörér, meg csináltam 1 szenyot), és még mindig fekete képernyő
Tekken 4: határozottan lassabb 4-6 FPS-sel, mutált hanggal ugyanannyi, mint eddig (ingame: 15-20, néha felugrik véletlenszerüen 30ra is, akármilyen plugint is használhatok, nem lesz jobb, menük katasztrofálisan lassuak, és a menü alatti szöveg beakadozik)
a többi játékot majd ma tesztelem -
#3769 tök jo :)
az uj hangpluginon kivül mindent be kell másolni 0.9.4-hez a 0.9.2-es pluginkönyvtárábol, és a régieket használni :D
amugy én linuzapzzCDVD plugint használok :P
ez nem jött be :P -
#3768 Közben bekapcsoltam pár graphics patch-et és segített, 25fps most, de sajna elég gyakran visszaesik 15 köré és nemtudom miért :( -
#3767 Sajna nem sokat segített, de azért kösz! -
#3766 probáltad ezt? -
#3765 Kösz! Új procit most nem biztos, hogy vennék, de az biztos, hogy ha legközelebb procit veszek az intel lesz:) persze ahoz lapcsere is kell. -
#3764 a 64bit-es verzió nem gyorsabb még sajnos.
Amúgy új proci nélkül nehéz lesz, esetleg ha felrántod 2,7-2,8ghz körülre :P De a legjobb megoldás egy kétmagos proci lenne ilyen frekiken.