7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
Gabosh #3843 Hi!
Keress rá google n ,vagy nézz visszább, és ott is lessz . Azthiszem én onnan szedtem , valaki linkelt full beállitott emut (9.0.2-eset) és abban van bios.
Vagy dc n szedj. Vagy kérj innen valakitől ha nemjött össze 1 ik se.
Nekem most itt nincs szal én nemtom feltölteni sehova.Sok sikert. -
Murusz #3842 Sziasztok letöltöttem a Pcsx2 0.9.4 nevű emut innen a program oldaláról és nincs benne bios nem is találok sehol tudna nekem segíteni valaki?PLS -
Gabosh #3841 Akkor az lessz a probléma. Szedd le a leguljabbat , azzal azthiszem ugy ahogy játszhato , én még nemrpobáltam. Elvileg lehet vele játszani , mivel játéklistában zölden jelölik .
De ha tul kicsi benne az fps probáld ki budokai 3 mat , abban nállam egész nagy volt .
A bios t ne töröld le , mert az kelleni fog az uj emuhoz is.
Jo gamet. -
david18 #3840 Gabosh: Szerintem jol beállítottam a verzó pedig 0.8.1. -
#3839 nem -
#3838 Szerintetek az uj bios formátummal gyorsabb lenne??/P2B/ -
#3837 eddig futott 16-28 FPS közt attol függően,h dragon universe, world tournamentet, practice-t vittem, persze karakterfüggő is eléggé, mer pl. gokunál kevesebb az FPSem, mint Vegetánál, de mind1ik begyorsul SS2-es szinttől... ezt nem értem miért, de begyorsul...
Brollyval nyomva egész gyorsacska, átlag 19-22 FPS volt, de pl. gt saiyamen-nel örültem már anno is 18nak... aztán ugye ott van cpt. ginyu, meg a 17-es, 18-as android, amiknél ált. 15-18 fps volt, néha azért felugrott 20ra is :D
a mostani kisérletezgetéseim miatt meg már akkor is örülök, ha 16 FPS-t kapok ingame, de a menük legalább gyorsak :) -
#3836 egy budokai 3 nálad hány fps-sel fut? -
#3835 nem joooo,nem jooooo, ááááá, megörülök!!! -
#3834 oké, a végén még lesz vmi ebből a keverésből :)
nah, még megprobálok pár FPS-t nyerni, és hálle lujja :D -
Gabosh #3833 Jol beállitotttad az emut? Mert mennie kéne szerintem. Milyen verzió van leszedve? -
david18 #3832 Sziasztok. Beszereztem a Dragon Ball Budokai Tenkaichi-t. Még nem probáltam ki a ps2 emulátort. Gondoltam majd ennél a játéknál. Jó is minden beadja a kiadó neveit kéri hogy válasszak nyelvet, aztán sötétség.Nem történik semmi. De egy másik ablak megjelenik ott meg valami patch-t kér. Most akkor le kell hozzá tölteni valahonnan? Ha valaki tud légyszi segítsen. -
#3831 nah, és most,h kijozanodtam teljesen, nekiállok összekavarni a 092-es és 094-est :)
ez jo modszer volt még a 082-091-es verzioknál :) a 092 már sajna nem támogatta a 082-es pluginokat :(
remélem itt sikerrel járok, és most felrakom a kamerát töltöre :D
tessék szépen elmondani pár imát :) -
#3830 Nem vagy képben a PS1-PS2 képességeivel ^^ -
#3829 Ezt a játék fejlesztőkkel kellene megbeszélned... -
#3828 Mert ezek ps2 játékok de szerintem nincs olyan kiemelkedő grafikájuk hogy ne mennének ps1-en. -
#3827 Vagy a Mafia ? -
#3826 Heló!Nem lehetne valahogy megcsinálni vagy emulálni hogy a GTA3 menjen ps1-en ? -
#3825 nem értem mi a gond ...rendesen megy az intróig ...kívánt FPS 130-140%-ával...aztán hirtelen leesik az FPS 25%-ra a processzor pedig ugyanúgy fut tovább kb 10% "erőbedobással"...konfig 38C fokos...proci P4 3.5 Ghz...szóval biztos a BIOS a xar...még várok néhány évet míg kiforrja magát..addig uninstall :( -
#3824 ne kötekedj :D, kipróbáltam, viszont nem próbálkoztam mindennel, hanem inkább beraktam a ps2-mbe :) -
#3823 biztos kiprobáltad? és mindent megprobáltál? -
#3822 Milyen bios-t használsz ? ...és most szedek le 1-et isohunt-ról: 10.9 MB -
#3821 szerintem ne szenvedj vele, egyik ace combat sem megy rendesen(vagy csak menüig), kipróbáltam őket -
#3820 ...viszont már toltam volna az Ace Combat 5-öt, ISO-ból de azt írja: Unable to load bios ! :(
...honnan a búsból akarja betölteni ?
...látom a CONFIG-ban , hogy lehetne neki elérési útvonalat megadni...de hol a BIOS (ez most 1 külön file akar lenni ?) -
#3819 lol irni akartam hogy, feleted van xD de elkéstem -
#3818 Előre is köszi a válaszokat, de gyorsabban megtaláltam? mint gondoltam :D
http://www.pcsx2.net/ -
#3817 Üdv Mindenkinek !
...csak most vettem észre, hogy ilyen fórum is létezik :)
segíthetnétek pár konkrét link-vel, honnan is lehetne az EMU-t letölteni.
Nem árulok el nagy titkot... az Ace Combat-o(ka)t szeretném futtatni :)
Esélytelen ? -
#3816 már 8 karakterrel összekaptam mind1iket, volt, amelyikkel többször is... de a max az volt,h minden mozgás... 7 helyet igényel a skill-listán, de ált. sárgával dobja bele, ha azt választom...
és ugye kékkel kéne jelölnie... khmmm... -
#3815 azt tudod hogy vannak sárkány gömbök a világokban? -
#3814 Nem tudok olyan oldalt, hol fent van a Tekken 4 vagy Tekken Tag Tournament?
Legalább pm-ben! =) -
#3813 nekem a skillek 67%-a van már meg,de még mindig nincs meg... de én inkább jáccok vele
dehát én márcsak ilyen mazoista vok :D -
#3812 nem értem le. véletlenül letöröltem és nem volt kedvem ujra ösze szedni a dolgokat :), ugy hogy kerestem full savet :) -
#3811 a kérdés lényege a kövi volt:
mit csináltál, mit nyertél, h érted el ezt a szintet??? -
#3810 az Ability neve "Fusion <Super Saiyan 4 Gogeta>" -
#3809 még mindig nem árultad el, micsináltál,h van SSJ4es szinted, meg ilyen fuziod :)
mer nekem mégcsak a fülbevalos fuzioig sikerült eljutnom,de ugye még mindig nem SSJ4 :(
pedig már tényleg mindenkivel mindent végigvittem, sorra nyerem a harctornákat a zenitekér,h aztán elbaszhassam ujabb és ujabb skillekre :) -
sasukeuzumaki #3808 Sziasztok. Valaki küldjön 1 üzenetet amit csak én tudok elolvasni.Értitek? -
#3807 Ha egy kicsit is használnád az agyat amit nem tetél meg :), akkor rájöttél volna hogy csak 7 frame / secel vette fel :) a gamet, amugy menüben átlagosan 100 FPSen pörög, és játékban 15 felett van ja és folyamatos grafika van, csak a felvétel akad :P -
#3806 bocsi, yahh, ott már nem néztem az FPS számot, csak azt,h a francba tja igy átalakitattni azt az ócska gokut :(
már tulképp mindent megcsináltam minden karaktert feloldottam, a zeniteket mindenféle skillekre költöm, mégse tok SSJ4-es szintre jutni :(
hát én nemtom h csinálja -
#3805 Ingame nézd, úgy 10-15 között mocorog -
#3804 ahhoz képest,h 40+ FPS ir ki a menünél fejlécben,pontosan ugy szaggat, mint nagyon sok embernél a Prostreet :D