7924
  • Gabosh
    Hi!

Keress rá google n ,vagy nézz visszább, és ott is lessz . Azthiszem én onnan szedtem , valaki linkelt full beállitott emut (9.0.2-eset) és abban van bios.
    Vagy dc n szedj. Vagy kérj innen valakitől ha nemjött össze 1 ik se.
    Nekem most itt nincs szal én nemtom feltölteni sehova.Sok sikert.
  • Murusz
    Sziasztok letöltöttem a Pcsx2 0.9.4 nevű emut innen a program oldaláról és nincs benne bios nem is találok sehol tudna nekem segíteni valaki?PLS
  • Gabosh
    Akkor az lessz a probléma. Szedd le a leguljabbat , azzal azthiszem ugy ahogy játszhato , én még nemrpobáltam. Elvileg lehet vele játszani , mivel játéklistában zölden jelölik .
    De ha tul kicsi benne az fps probáld ki budokai 3 mat , abban nállam egész nagy volt .

A bios t ne töröld le , mert az kelleni fog az uj emuhoz is.
    Jo gamet.
  • david18
    Gabosh: Szerintem jol beállítottam a verzó pedig 0.8.1.
  • biomage
    nem
  • Attelee
    Szerintetek az uj bios formátummal gyorsabb lenne??/P2B/
  • soulhunter
    eddig futott 16-28 FPS közt attol függően,h dragon universe, world tournamentet, practice-t vittem, persze karakterfüggő is eléggé, mer pl. gokunál kevesebb az FPSem, mint Vegetánál, de mind1ik begyorsul SS2-es szinttől... ezt nem értem miért, de begyorsul...
    Brollyval nyomva egész gyorsacska, átlag 19-22 FPS volt, de pl. gt saiyamen-nel örültem már anno is 18nak... aztán ugye ott van cpt. ginyu, meg a 17-es, 18-as android, amiknél ált. 15-18 fps volt, néha azért felugrott 20ra is :D

a mostani kisérletezgetéseim miatt meg már akkor is örülök, ha 16 FPS-t kapok ingame, de a menük legalább gyorsak :)
  • kas123
    egy budokai 3 nálad hány fps-sel fut?
  • soulhunter
    nem joooo,nem jooooo, ááááá, megörülök!!!
  • soulhunter
    oké, a végén még lesz vmi ebből a keverésből :)

nah, még megprobálok pár FPS-t nyerni, és hálle lujja :D
  • Gabosh
    Jol beállitotttad az emut? Mert mennie kéne szerintem. Milyen verzió van leszedve?
  • david18
    Sziasztok. Beszereztem a Dragon Ball Budokai Tenkaichi-t. Még nem probáltam ki a ps2 emulátort. Gondoltam majd ennél a játéknál. Jó is minden beadja a kiadó neveit kéri hogy válasszak nyelvet, aztán sötétség.Nem történik semmi. De egy másik ablak megjelenik ott meg valami patch-t kér. Most akkor le kell hozzá tölteni valahonnan? Ha valaki tud légyszi segítsen.
  • soulhunter
    nah, és most,h kijozanodtam teljesen, nekiállok összekavarni a 092-es és 094-est :)

ez jo modszer volt még a 082-091-es verzioknál :) a 092 már sajna nem támogatta a 082-es pluginokat :(
    remélem itt sikerrel járok, és most felrakom a kamerát töltöre :D

tessék szépen elmondani pár imát :)
  • Seth
    Nem vagy képben a PS1-PS2 képességeivel ^^
  • barret
    Ezt a játék fejlesztőkkel kellene megbeszélned...
  • EOBalázs
    Mert ezek ps2 játékok de szerintem nincs olyan kiemelkedő grafikájuk hogy ne mennének ps1-en.
  • EOBalázs
    Vagy a Mafia ?
  • EOBalázs
    Heló!Nem lehetne valahogy megcsinálni vagy emulálni hogy a GTA3 menjen ps1-en ?
  • HungaroJET
    nem értem mi a gond ...rendesen megy az intróig ...kívánt FPS 130-140%-ával...aztán hirtelen leesik az FPS 25%-ra a processzor pedig ugyanúgy fut tovább kb 10% "erőbedobással"...konfig 38C fokos...proci P4 3.5 Ghz...szóval biztos a BIOS a xar...még várok néhány évet míg kiforrja magát..addig uninstall :(
  • Seth
    ne kötekedj :D, kipróbáltam, viszont nem próbálkoztam mindennel, hanem inkább beraktam a ps2-mbe :)
  • biomage
    biztos kiprobáltad? és mindent megprobáltál?
  • HungaroJET
    Milyen bios-t használsz ? ...és most szedek le 1-et isohunt-ról: 10.9 MB
  • Seth
    szerintem ne szenvedj vele, egyik ace combat sem megy rendesen(vagy csak menüig), kipróbáltam őket
  • HungaroJET
    ...viszont már toltam volna az Ace Combat 5-öt, ISO-ból de azt írja: Unable to load bios ! :(

...honnan a búsból akarja betölteni ?

...látom a CONFIG-ban , hogy lehetne neki elérési útvonalat megadni...de hol a BIOS (ez most 1 külön file akar lenni ?)
  • biomage
    lol irni akartam hogy, feleted van xD de elkéstem
  • HungaroJET
    Előre is köszi a válaszokat, de gyorsabban megtaláltam? mint gondoltam :D

http://www.pcsx2.net/
  • HungaroJET
    Üdv Mindenkinek !

...csak most vettem észre, hogy ilyen fórum is létezik :)

segíthetnétek pár konkrét link-vel, honnan is lehetne az EMU-t letölteni.

Nem árulok el nagy titkot... az Ace Combat-o(ka)t szeretném futtatni :)

Esélytelen ?
  • soulhunter
    már 8 karakterrel összekaptam mind1iket, volt, amelyikkel többször is... de a max az volt,h minden mozgás... 7 helyet igényel a skill-listán, de ált. sárgával dobja bele, ha azt választom...

és ugye kékkel kéne jelölnie... khmmm...
  • biomage
    azt tudod hogy vannak sárkány gömbök a világokban?
  • Blekk Síp
    Nem tudok olyan oldalt, hol fent van a Tekken 4 vagy Tekken Tag Tournament?
    Legalább pm-ben! =)
  • soulhunter
    nekem a skillek 67%-a van már meg,de még mindig nincs meg... de én inkább jáccok vele
    dehát én márcsak ilyen mazoista vok :D
  • biomage
    nem értem le. véletlenül letöröltem és nem volt kedvem ujra ösze szedni a dolgokat :), ugy hogy kerestem full savet :)
  • soulhunter
    a kérdés lényege a kövi volt:
    mit csináltál, mit nyertél, h érted el ezt a szintet???
  • biomage
    az Ability neve "Fusion <Super Saiyan 4 Gogeta>"
  • soulhunter
    még mindig nem árultad el, micsináltál,h van SSJ4es szinted, meg ilyen fuziod :)

mer nekem mégcsak a fülbevalos fuzioig sikerült eljutnom,de ugye még mindig nem SSJ4 :(

pedig már tényleg mindenkivel mindent végigvittem, sorra nyerem a harctornákat a zenitekér,h aztán elbaszhassam ujabb és ujabb skillekre :)
  • sasukeuzumaki
    Sziasztok. Valaki küldjön 1 üzenetet amit csak én tudok elolvasni.Értitek?
  • biomage
    Ha egy kicsit is használnád az agyat amit nem tetél meg :), akkor rájöttél volna hogy csak 7 frame / secel vette fel :) a gamet, amugy menüben átlagosan 100 FPSen pörög, és játékban 15 felett van ja és folyamatos grafika van, csak a felvétel akad :P
  • soulhunter
    bocsi, yahh, ott már nem néztem az FPS számot, csak azt,h a francba tja igy átalakitattni azt az ócska gokut :(

már tulképp mindent megcsináltam minden karaktert feloldottam, a zeniteket mindenféle skillekre költöm, mégse tok SSJ4-es szintre jutni :(

hát én nemtom h csinálja
  • Seth
    Ingame nézd, úgy 10-15 között mocorog
  • soulhunter
    ahhoz képest,h 40+ FPS ir ki a menünél fejlécben,pontosan ugy szaggat, mint nagyon sok embernél a Prostreet :D