11368
  • Wanax
    Első körben használj írásjeleket, és akkor nem kell 3x elolvasnom amit irtál, hogy megértsem :)
    Első körben szerintem olvass vissza picit, hogy nem-e érint téged is a videokártya driver dolog.
  • zadir
    sziasztok ha valaki tudna abba segíteni hogy feletelepítem a játékot és ki hozza az űr hajót amikor elinditom aztán eltünik az űrhajó aztán ki lép nem tudja valaki mi baja lehet az írjon:[email protected] az msn [email protected] meg az email
    elöre is kössz annak aki tudna segíteni

• grebber
    Az nem tudom mi és a magyaritasok.huról szedtem 1 db dialog.tlk fájlt kell felülírni és kész!
  • pisztácia
    egy exe fájlt szedtem le:S
  • grebber
    Felülírod azt a fájlt amit letöltesz magyarítás gyanánt ennyi :D
  • pisztácia
    Üdv!

Adok még egy esélyt a játéknak. Valaki elmondaná, hogy tudom magyarosítani a játékot, ha steam-es??
  • Wanax
    Én is próbálkoztam átrakni 16:10es arányúra a képet, de nem sikerült, ahogy néztem beirtam mindent jól, de mégse ment a dolog, úgyhogy hagytam a fenébe. Jó volt az eredetiben is. Talán 1280*1024-ig engedte a felbontást.
  • grebber
    Nem baszkurálodok a steam-el inkább félek :D
    Jó 1280-ba is.
  • Evoluti0N
    Beszarok. Nem engedi. Na szóval. A steam-es verzióhoz le kell töltened a 1.03-as verzióhoz való no-cd patchet a www.gamecopyworld.com-ról, mert különben nem lehet megcsinálni a felbontás patch-et.
  • Evoluti0N
    Nem jó a link. Szóval ezt
  • Evoluti0N
    Jaj, azt elfelejtettem mondani, h a steam-es verzió esetében ezt le kell töltened
  • grebber
    Nem tudom melyiket rakta fel a steam nem néztem! De ezek szerint annál régebbit.
  • Evoluti0N
    Fel van patchelve 1.03 verzióra a játék? Most olvastam, h a korábbi verziókat nem támogatja.
  • grebber
    4 pont az lehetetlen sajnos :( Nem enged be a mezőbe így nem is tudom beírni a felbontást :(
  • Evoluti0N
    Miért nem néztél utána Youtube-n, vagy bárhol, h milyen a játék? Jómagam számomra ismeretlen játékot nem szoktam venni, ameddig meg nem nézem, h milyen. Akármilyen olcsó legyen is.
  • Evoluti0N
    1. letöltöd ezt
    2. Elindítod. A game menüből kiválasztod a "Star Wars: KOTOR (1024x768 interface)"-t
    3. Kiválasztod a browse-nál a játék mappáját
    4. Beírod a kívánt felbontást, majd ráklikkentesz a patch-re
    5. Ezután a játékban ki tudod választani a felbontást
    6. Amennyiben valamiért mégsem tudod a játékban kiválasztani, akkor nyisd meg a swkotor.ini fájlt és itt a Height-hez beírod az 1920-at a width-hez pedig az 1080-at.
  • pisztácia
    Hát, ez nekem nagyon nem jön be. hiba volt megvennem. Eleve ez a támadási rendszer, meg hogy másik emberrel kell néha mennem... nem értem miért olyan nagy szám ez.
  • grebber
    Leírnád magyarul mit kell ha már úgyis megcsináltad és működik?
  • Evoluti0N
    Megelőztél.
  • Evoluti0N
    Nekem ezen az oldalon leírt módszerrel sikerült megcsinálnom, h 1920*1080 legyen. Egy ideig szenvedtem vele, de végül összejött a dolog.
  • Calver
    de van
  • pisztácia
    Küldön kell feltenni, vagy alapból van benne magyar nyelv?
  • Calver
    jól hallottad
  • grebber
    Működik hozzá a magyarítás.

Nincs valami olyan megoldás amivel 1920*1080-ra tudnám állítani a felbontást?
  • pisztácia
    Én most vettem meg. 2 óra és mondok infót. Amúgy én még sose játszottam ezzel a game-el, csak hallom mindenhol, hogy Isten játék. Szóval megvettem. Remélem nem nehéz game...
  • MerlinW
    Nem piszkálnak bele. Illetve csak a védelem szintjén, de minden más ugyanaz, mint a lemezes kiadásban.
  • Wanax
    Ejha, nem semmi, ennyiért még meg is venném, ha lenne Steamem :)
    A kérdés amúgy jó, csak nemtudom hogy a steames dologgal belepiszkálnak-e a játékba vagy sem.
  • grebber
    Van valakinek steam-es verzió??(Most akciósan 632ft.)

Csak ezt szeretném tudni,hogy asteam-es verzió megy a magyarítással?
  • BBence95
    már megoldottam
  • BBence95
    Azt, hogy kell? Mert még nem csináltam ilyet.
  • HiPPoNaX
    Esetleg regebbi vagy ujabb videokartya driver felrakasa megoldhatja a dolgot
  • BBence95
    Helló nekem opengl hibát ír ki. Pedig még régebben tudtam vele játszani ,de azóta újra lett telepítve a gépem. Lehet, hogy ez a baj?
  • Wanax
    Szivesen :)
  • Alphin24
    Köszi így már jó ^^
  • Wanax
    Ezt már próbáltad?

swkotor.ini megnyit, [Graphics Options] sor alá:
    Disable Vertex Buffer Objects=1
  • Alphin24
    Sziasztok!
    Nekem az lenne a gondom hogy a játékban taris legalsó szintjén és a jedi enklávé udvarán a játék hirtelen beszaggat a karakterem megáll egy fura pózban (bal lába teljesen kinyújtva jobb lába 90 fokban behajlítva és előredől) és egyszercsak jóval odébb teleportál ugyanebben a pózban.
    Nekem Win7 32 bites op-m van és Ati Radeon HD 5750 (DX11).
    Nem tudom mi a gond pedig nagyon jó játék és jó lenne újra kiakasztani ^^.

• HiPPoNaX
    Par evvel ezelott, amikor utoljara jatszottam vele, egy akkori viszonylatban eleg frissnek szamito catalysttal a radeon 9600-asom gyonyoruen futatta a jatekot, szoval valoszinuleg tenyleg regi drivert kene felrakni, ahogy ollie is tanacsolja.
  • ollie
    Tippre régi drivert kéne feltenni. Én emlékeim szerint pont olyan karin toltam végig elsőre, és minden jó volt.
  • tom017
    Sziasztok!

Ati radeon 9600 pro videokártya nem jeleníti meg rendesen a textúrákat. Van aki talált rá megoldást?
  • DeDy
    Üdv.
    Win 7 64biten megoldhat valahogy hogy fusson játék?