11368
-
#11088 én nem kiírtottam őket, hanem csak a fiút meggyőztem h a csaj egy senki, azt elhagyta, utána meg a csaj a fejemhez vágta h jaj milyen gonosz vagyok és h most szenved mert elhagyta a szerelme. nah ez jobb mintha megöltem vna őket:D jah és a selkathoknál amikor 500kreditet akart adni a feladatért mondtam h adjon többet v kinyírom és erre bepipult és szidott ezerrel:D:D azt végülis megadta. -
IXEMGabeo #11087 nekem a kedvenc ilyen gonoszságom az volt, amikor a Matale és a Sandro családot írtottam ki totálisan a Dantooineon:D -
IXEMGabeo #11086 nem tiltanak ki, emlékeim szerint Chundarrnak hódoltál evvel be és így a Czerka totálisan uralkodik a vukik felett, tehát nem les lázadás, mert a jó oldalon ezek után az lenne... -
#11085 még az lenne a kérdésem h kashyyyk-on megöltem a régi vuki vezért az árnyföldön (zaalbar apját) az mennyire gáz? gonosszal vok, szal ez a logikus lépés, de nem akarom h megint kitiltsanak egy másik bolgyóról. v hát nem is tom:D -
gyonax #11084 Én azt nem találtam olyan célravezetőnek, bár én ugye scout/guardian voltam. Nem tudom már milyen kezdőstatokkal indultam pontosan, de ez biztos: str:15/dex:16, aztán levelupoknál +5 dex. Mivel ugye az attack modifiert a dex is adja lézerkardoknál, így "csak" a damage-m nem volt annyira nagy, de az mindegy is volt, mivel ígyis-úgyis két ütésből haltak a végefelé az ellenek. A dex-es buildnek nagy előnye még, hogy gyakorlatilag meg se tudnak ütni, annyi defensed van.... -
#11083 hát nekem most ügyességből van kevés, mert többet tettem az erőre...na m1 -
IXEMGabeo #11082 az a jó, ha megtalálod a megfelelő balanszot:) bevéded magad, hogy ne tudjanak erővel befolyásolni, ügyességre is érdemes tenni, megfelelő harci, életerő, karizma, meggyőzés, állóképességed legyen és megvan oldva a dolog:) én sosem úgy csináltam, hogy egy konkrét képességre toltam mindent, ha a másikat elhanyagoljuk akkor abban gyengék leszünk nagyon, ami már kapásból egy hátráltató tényező lehet az ellenfelek pedig nem kegyelmeznek xD -
#11081 speciel* -
#11080 scoundrel guardian? az érdekes lehet. én eddig úgy hittem h scoundrellel legjobban csak jedi consult lehet párosítani, mivel h a scoundrel nem egy élharcos típus. nekem most special soldier guardianom van, elég szépen darálok vele, habár néha idegesít h lebénítanak félelemmel v más erőcuccal, de nem olyan vészes. pár ütés és már le i csaptam a sötét jediket. majd kövbe kipróbálom a socundrelt, de sose hittem volna róla h guardiannal be lehet tolni a csapat elejére tankként.. -
IXEMGabeo #11079 ez nekem változó volt...lövöldözős karaktereket nem csípem, kivéve Canderoust és Carthot...droidokat marha ritkán használtam, HK-t asszem max a Tattooine-on...második részben többet szoktam HK-47est használni, mert abban erősebb én úgy érzem:) -
IXEMGabeo #11078 érdekes nekem ezt a Tattooine-n csinálta mindig is:) sztori és a bolygóválasztástól függ minden:) -
IXEMGabeo #11077 én így csináltam mindig is, amúgy nem mind1 a sorrend legtöbbször, sőt az se mind1 milyen kasztban kezdesz...emlékszem az első végigjátszásnál a Tattooinneal kezdtem és baromira szenvedtem a buckalakókkal, többször meg is haltam, mert a harci képességeim gyengék voltak, az erő képességeket nem bírtam használni:D azóta már 4x kipörgettem kb különböző módszerekkel vittem ki, utolsó végigjátszásomnál pedig már Magyarul vittem végig, természetesen minden könnyebb volt úgy már:)
kedvenc sorrendem akkor is ez:)
Dantooine ugye
Tattooine
Kashyyk
Manaan
Korriban
Yavin
közben, ha itt-ott maradtak bolygóközi küldetések pl a Genoharadi, Griff felkutatása, Dustil Onasi és hasonlók...
1. végigjátszásom alkalmával így csináltam
Dantooine
Tattooine
Korriban
Kashyyk
Manaan
Yavin -
gyonax #11076 Én legtöbbször scout/guardiannal játszottam végig, általában Bastila/HK csapattal. Bár Jolee valóban erősebb HK-nál, de azt a hülye robotot egyszerűen nem bírom kihagyni a csapatból:D -
#11075 nekem kell Jolee a jó csapathoz - egyszerűen imádnivaló, amikor Bastila és Jolee hátulról bevág fejenként 1-1 insanity-t, én pedig csak beröppenek Scoundrel/Guardian-ommal, és lesneakattackolom* a csillagokat az égről
Scoundrel/Guardian > all. legviccesebb velük a harc, és megkockáztatom h a legtáposabbak is messze ők
[apro]*ez milyen gyönyörű szó lett -
gyonax #11074 Én valamiért mindig ilyen sorrendben mentem: Tatooine-Kashyyyk-Manaan-Korriban. Ez volt a sorrend az első végigjátszásomnál, és valahogy megmaradt. -
#11073 spoilerek nélkül: ha Bastila-t használod, Korriban-t hagyd a végére. van pár jó cucc ott, de én max vásárolni szoktam elnézni az elején.
btw szerintem ajánlott bolygó sorrend: Kashyyyk (rövid, kapsz egy Jolee-t meg az egyik legjobb cuccot), Tatooine, Manaan (Fishy! Fishy Fishy!) és a végére Korriban - bár őszintén szólva én hajlamos vagyok össze-vissza repkedni a bolygók között, a lényeg csak annyi, h Kashyyyk legjobb elsőre, és Korriban-t érdemes utolsónak *befejezni*. -
#11072 jó mind1 majd a következő végigjátszásnál megcsinálom, most egyenlőre haladok tovább, belekezdtem a Kashyykba, után majd tatooine v korriban... -
#11071 amikor befejezted első bolygód (ami ha trükkös vagy Kashyyyk) és ártatlanul sétáltál el, neked jött egy Twi'lek és közölte h elejtettél egy datapadot, amiben egy helyszín volt, és egy "gyere egyedül, vagy egyáltalán nem" szöveg - na, ez a Genoharadan küldik kezdete. 5(+1) küldetés, sok-sok DS ponttal, és pár hasznos cuccal, lásd pl. jópofák, na, bár nagyon könnyű kihagyni őket. -
#11070 bérgyilkos küldetések? azokról nem is hallottam. mivel mosz kitiltottak meg tudom őket csinálni v egyáltalán mik ezek a küldik és kitől kell megszerezni? -
#11069 csak xp-t buktál - mérgezés DS pontokat ad, másik megoldás 1500 XP-t - na meg kibasztál az egész galaxissal...
viszont a kis halacskák teljes és tökéletes lelki összeomlása az én arcomra is akkora mosolyt csalt, h nagyon nehézzé tette a mérgezés megállását
btw: pozitív megoldásnál is megvan az esélye h kitiltanak (ha "rosszul" válaszolsz), és igazából a kitiltás csak akkor szopatás, ha a Genoharadan küldiket (bérgyilkosságok) még nem csináltad meg. -
martin1992 #11068 később majd megkeres egy alak, és akkor a Manaanra kell menni.
ha jól emlékszem ilyen bérgyilkos, de azt a küldivonalat nem csináltam meg. -
#11067 hát igazából madjnem minden mellékküldit megcsináltam, volt egy maszk amin vaciláltam h megvegyem e de végülis nem vettem mert korribianon van jobb, majd azt veszem. csak egyetlen mellékküldi maradt, asszem az amikor különleges állatokat kell leszállítani annak a selkathnak...de hát akkor jó, megyek tovább, nem érdekelnek a halfejűek. ty a választ! -
gyonax #11066 Ha megcsináltál mindent, akkor nem lesz belőle gond... lagalábbis nekem nem lett. -
#11065 SPOILER!
lenne még 1 kérdés: Manaan-on kinyírtam a nagy firaxa cápát méreggel, azt a kolto is befeketedett, ezért kitiltottak a bolygóról. nagy gond ez? szal van olyan Manaanon ami miatt jobb lenne ha nem tiltanának ki? mivel sithet játszok ezért sokkal logikusabb döntés a méreg, meg hát sokkal gonoszabb is;) csak azt nem tom, hogy nagy baj e ez...
SPOILER VÉGE! -
#11064 köcc -
gyonax #11063 Ha csak a creditek miatt aggódsz, akkor megveheted... DS karakterrel félelmetesen sok pénzed lesz, ha megcsinálsz minden küldit(legalábbis én már nem igazán tudtam mit kezdeni velük a játék végére). Egyébként a wedge által linkelt maszk valóban jó, és még ingyen is megszerezheted. -
#11062 Ha sith akarsz lenni akkor inkább ezt vedd meg. -
#11061 hello. az lenne a kérdésem, hogy indítottam egy új karit, nem rég szálltam fel Dantooine-ról és Mannan-ra érkeztem. utána betörtem a sith bázisre elcsórtam amit kell, aztán kijöttem, és most ott vok egy boltban és azon vacilálok, hogy van egy maszk ami 5500kreditbe kerül, és azt írja hogy tudatbefolyásolásra immuntitást kapok. namost mivel Jedi defender vok, ezért nincs immunitásom a félelem, meg egyéb kábító erők ellen, így előfordul ugye h lebénítanak ami elég idegesítő. az lenne a kérdésem, hogy érdemes ezt megvenni? mert 5500 kredit, szal azért mégis csak meggondolom, hogy megvegyem-e.
am a játék baromira tetszik, főleg hogy sötét oldal felé megyek, azt mindenkit jól beszopatok:D párszor elég vicces tud lenni, mondjuk néhe elég kegyetlen dehát...ez van:)
szal válaszotokat előre is kösz! -
#11060 #11014 -
#11059 bug. Dantooine nekem is akadozott mindig is (patch mentes tört verzióval legalábbis) -
babszi65 #11058 Sziasztok segítségeteket szeretném kérni hogy Star Wars Knight Of The Old Republic a datooinon AKADOZIK de a gépemnek simán kéne hogy vigye mi lehet a probléma...... -
gyonax #11057 Egyetértek. Mostanában jöttem rá, hogy milyen hülye voltam, hogy egyáltalán a feliratokat bekapcsoltam(pl. Mass Effectben). Amíg azokat olvassa az ember, elsiklik maga a játék fölött... -
mzoli7 #11056 köszönöm -
#11055 Egyiket sem használom, angolul a legjobb, de neked ez fog kelleni. -
mzoli7 #11054 Hello, az lenne akérdésem hogy ti melyik magyarítást használjátok?, ugyanis a magyarítások.hu-n találtam 4 félét. -
gyonax #11053 Látom a DAO topikban már van egy megoldásod.... Nos, nem tudtam, hoyg az erre a problémára is jó, az ini beállítás általában csak az újabb nvidia/ati kártyákkal való laggolást kéne hogy megszűntesse.
Mindenesetre ha win7-ed vagy vistád van, próbáld ki az általam linkelt fixet, mert az direkt az ilyen összeomlásos hibákra van kitalálva... -
gyonax #11052 Közismert hiba, töltsd le ezt, és másold be a KotOR könyvtárába(felülírva a régit). -
#11051 Probléma lehet, hogy mondjuk win7ed vagy vistád van. Próbáld meg úgy, hogy a kompatibilitási módot átállítod xp sp2re ésvagy rendszergazdaként futtatod -
#11050 csáó!
letöltöttem a játékot, feltettem, de az a probléma hogy 5-6 perc után kidob. fel van patchelve 1.03 asra és olyan crack is van téve hozzá, szal elvileg mindennek klappolnia kéne de vhogy mégsem. vki help pls!!! -
Fidolorous #11049 azert 632 forintnal joval tobbet er ez a jatek. kiadhatnanak vmi remake/et (Mass Effect 2 szerencsere jon PS/re de valszeg koze nem lesz ehhez a feelinghez)