11368
  • N1ggA
    Ha nem tudsz angolul, töltsd le a magyarítást (azt megtalálod), onnantól kezdve meg már nem fog kelleni a végigjátszás.
  • Plata
    Gugli a barátom és nem találtam magyart,ugyanis nemtok angolul.
  • Calver
    válogass
  • BoneDragon
    Google a barátod
  • Plata
    Tudtok hozzá valahonnan egy végigjátszást?
  • Doom54
    Üdv!
    Feltelepítettem újra a játékot.De a régi mentéseimet nem tölti be.Mi lehet a gond?(old save game ezt írja mindegyik alá)

Előre is köszönöm.
  • Evoluti0N
    Van egy kis gondom. Előkapartam a szekrény mélyéről a játékot, h újból nekikezdjek, de időnként kidob. Időnként alatt azt értem, h kb 10 percenként. Lefagy a játék, a játékbeli egér helyett a rendes windows-os egeret mutatja és simán kivág a játékból mindenféle hibaüzenet nélkül. Szerintem a Windows 7-el van gondja a játéknak. Van valami ötletetek, h mi lehet a megoldás?
  • DeDy
    Csak úgy megy, hisz patch után mindenképp kell a megfelelő törés.
  • IXEMGabeo
    próbáld meg úgy h megcrackeled utána megint, mármint a patch után...remélem úgy elindul.
  • DeDy
    Gef 8800GT vga, sóval ati vga miatt sem lehet probléma
  • DeDy
    Most 1.02-re raktam át de így is kilépked:S ( magyarítás fent van, de szerintem az nem okoz gondokat )
  • DeDy
    Nem, win xp 32bit sp3, de úgy tudom win7en el se indulna
  • IXEMGabeo
    Win7-ed van?
  • DeDy
    Üdv.
    Valaki megtudná mondani miért lépked ki egyfolytában, másnak is folyton kilépked? 1.03 patch van fent
    Korábban 2-3 éve nem volt ilyen gond, pedig ugyanez a gép volt akkor is.
  • IXEMGabeo
    NVIDIA kártyával érdemesebb lenne kipróbálni a game-t...ATI alatt a Swoop versenyek is csíkosak lesznek, egyébként egy ATI-Radeon könnyebben megy tönkre, mint egy NVIDIA
  • ratgab
    A színes csíkok videókártya haldoklásra utalnak, sajnos nekem is volt ilyen. Eleinte még csak furán jeleníti meg a játékokat, utána már a windows asztalon is megjelennek. Kezdj el új videjó kártyát nézegetni!
  • Pisti96
    Sziasztok nekem is az a hibám mint Domcsikának. Nekem sem indul el rendesen a játék mert csak csíkokat látok!
    Képet nem tudok linkelni mert valamiért nem töltődik fel
    config: AMD sempron 3000+(1800mhz)(pipa)
    1,5Gb Ram(pipa)
    Radeon x1650 (512mb)(és ezt sárgának mutatja)
  • Slayer256
    Sziasztok!

Miért lehet az, hogy a játék bizonyos időközönként kidob egy windows-os hibaüzivel? Pl akkor is ez történik, mikor Taris-on a csatornákban a Rankor holttestét szérnyirbálom. Pont akkor dob ki, mikor eltűnne.

A vidikártyám gf 8800gts.

A válaszokat előre is köszi.
  • Lord Myn
    Nem, nem azért nem indul el, mert csak 32MB-s a kártya, hanem mert nem képes hardveresen a TnL-re (Transform & Lighting). Szóval nem támogatja hardverből még a DirectX 7(!)-et sem. Ilyen kártyával játszani felejtős (btw. használtan 1000 Ft-ért kapsz olyan zsugát, amivel elfut a játék, feltéve ha a többi komponens megfelelő).
  • Optimus Prime
    Így érthető, de konzolt eladni...? Így elesel a meglévő játékaidtól. Én ezért használok még XP-t, félő újabb OP-n nem menne minden játékom és van pár antik/classik.
  • HiPPoNaX
    A kartya nekem kevesnek tunik alapbol, de a hibauzenet szerint valami trial verzios driver lehet fent a gepeden, ami lejart es azert nem moccan meg a jatek.
  • Fidolorous
    xbox 360 mellett netezésre bőven elég volt ez a gép is, csak sajnos attól meg kellett válnom, viszont az elvonási tünetekkel nem számoltam amikor eladtam :D
  • Optimus Prime
    Hát akkor ideje egy kis upgrade-nek. Én se gyakran cserélgettem a cuccom és nem csak pénzügyi okok miatt. De Rage 128 2010-ben... :D
  • Fidolorous
    valamilyen oknál fogva az az oldal nekem se Firefoxon, se IE-n nem akar működni, pedig előtte is próbáltam mielőtt kérdeztem :D mindenesetre most nézem hogy a videokártyám 32 megás szóval, valószínűleg EZÉRT nem indul el :)
  • Optimus Prime
    Hát Rage 128... Ha jól emlékszem a játék minimális igénye anno Geforce3 volt. Esetleg nézd meg a Can you run it? oldalon.
  • N1ggA
    Nem vagyok benne biztos, hogy ezzel a kártyával élvezhető szinten elfutna a játék.
  • Fidolorous
    üdv. van egy "kis" problémám skaczok. ATI 128 RAGE Videokártyán elfut a játék ? Minimális rendszerigény szerint 64 mbos kártyán elvileg már futnia kéne, ennek ellenére én indításnál a következő szöveget kapom: SciTech GLDirect Driver The Product Evaluation period has expired ! Most én vagyok hülye és nem töltöttem le valami egyéb drivert, vagy el is felejthetem hogy ezen a videokártyán elfog indulni ?
  • Botond97
    HY pls valaki segítsen mikor a meg akarom nyitni az erőt kidobb és nem tom mért pls segitség
  • Optimus Prime
    Hát akkor nem lehet tápegység vagy VGA, esetleg hangkártya inkompbatibilitás. Bár a hangnál lehet forced software sound beállítást használni és lődd ki az EAX-et.
  • Metalich
    csak ennél a játéknál :( a Windows meg... XP SP3
  • Optimus Prime
    Csak ennél a játéknál? Ha nem milyen Windows.
  • Metalich
    Üdv!

van egy problémám a játékkal... mikor játszok, néha random módon úrjaindul a gép, vagy csak szimplán kilép a játékból... :/ nem tuggya esetleg valaki hogy mi a probléma? mér rengetegszer megtörtént, és nem tudom miért :/
  • attis1990
    valaki tudja h hogyan lehet elindítani a kotor 1-et windows 7 alatt próbáltam a kompatibilitási módon állítani és ms32.dll-et is másoltam már be amit a kotor 2nél működik de itt nem :S
  • Domcsika
    Próbáltam.De semmi!
  • N1ggA
    patchet próbáltad már felrakni?
  • Domcsika
    Helló!Nagy gondban vagyok.Ugyanis amior betöltődik az első szint nem tudok normálisan játszani mert mindenféle csíkok ugrálnak be.Nem is látok semmit a szinten.Hgyan lehet megoldani a gondomat?Már mindennel próbálkoztam.A játék az elején kiadta hogy a számítógépnek megvannak a megfelelő hardverei.
  • royonik
    Üdv!

A segítégeteket kérem.
    Felraktam a játékot, és folyamatosan ezzel a hibaüzenettelkidob:

Mit tudnék tenni ellene?
    Válaszotok előre is köszönöm!
    Bocsánat az előbbi hsz-ért véletlenül ment el, és nem tudom törölni.
  • royonik
    http://i288.photobucket.com/albums/ll171/royonik/nvtelen.jpg
  • Antimex
    Hát a nagy cirkáló, ami majdnem kerek, csak az eleje kockás.
  • Szigi90
    Sziasztok
    Lenne egy olyan problémám, hogy a karakteremnek csak a fegyvere látszik, maga a test nem, így olyan mintha egy pisztollyal mennék:)
    Ezt vettem észre az átvezető animációkban is, akik velem vannak azoknak csak a fegyvere és a feje látszik. Valakinek volt hasonló problémája? Feltettem az 1.03-as patchet ugyanúgy rossz.