11368
-
#11008 Ha nem tudsz angolul, töltsd le a magyarítást (azt megtalálod), onnantól kezdve meg már nem fog kelleni a végigjátszás. -
Plata #11007 Gugli a barátom és nem találtam magyart,ugyanis nemtok angolul. -
#11006 válogass -
#11005 Google a barátod -
Plata #11004 Tudtok hozzá valahonnan egy végigjátszást? -
Doom54 #11003 Üdv!
Feltelepítettem újra a játékot.De a régi mentéseimet nem tölti be.Mi lehet a gond?(old save game ezt írja mindegyik alá)
Előre is köszönöm. -
Evoluti0N #11002 Van egy kis gondom. Előkapartam a szekrény mélyéről a játékot, h újból nekikezdjek, de időnként kidob. Időnként alatt azt értem, h kb 10 percenként. Lefagy a játék, a játékbeli egér helyett a rendes windows-os egeret mutatja és simán kivág a játékból mindenféle hibaüzenet nélkül. Szerintem a Windows 7-el van gondja a játéknak. Van valami ötletetek, h mi lehet a megoldás? -
DeDy #11001 Csak úgy megy, hisz patch után mindenképp kell a megfelelő törés. -
IXEMGabeo #11000 próbáld meg úgy h megcrackeled utána megint, mármint a patch után...remélem úgy elindul. -
DeDy #10999 Gef 8800GT vga, sóval ati vga miatt sem lehet probléma -
DeDy #10998 Most 1.02-re raktam át de így is kilépked:S ( magyarítás fent van, de szerintem az nem okoz gondokat ) -
DeDy #10997 Nem, win xp 32bit sp3, de úgy tudom win7en el se indulna -
IXEMGabeo #10996 Win7-ed van? -
DeDy #10995 Üdv.
Valaki megtudná mondani miért lépked ki egyfolytában, másnak is folyton kilépked? 1.03 patch van fent
Korábban 2-3 éve nem volt ilyen gond, pedig ugyanez a gép volt akkor is. -
IXEMGabeo #10994 NVIDIA kártyával érdemesebb lenne kipróbálni a game-t...ATI alatt a Swoop versenyek is csíkosak lesznek, egyébként egy ATI-Radeon könnyebben megy tönkre, mint egy NVIDIA -
ratgab #10993 A színes csíkok videókártya haldoklásra utalnak, sajnos nekem is volt ilyen. Eleinte még csak furán jeleníti meg a játékokat, utána már a windows asztalon is megjelennek. Kezdj el új videjó kártyát nézegetni! -
Pisti96 #10992 Sziasztok nekem is az a hibám mint Domcsikának. Nekem sem indul el rendesen a játék mert csak csíkokat látok!
Képet nem tudok linkelni mert valamiért nem töltődik fel
config: AMD sempron 3000+(1800mhz)(pipa)
1,5Gb Ram(pipa)
Radeon x1650 (512mb)(és ezt sárgának mutatja) -
Slayer256 #10991 Sziasztok!
Miért lehet az, hogy a játék bizonyos időközönként kidob egy windows-os hibaüzivel? Pl akkor is ez történik, mikor Taris-on a csatornákban a Rankor holttestét szérnyirbálom. Pont akkor dob ki, mikor eltűnne.
A vidikártyám gf 8800gts.
A válaszokat előre is köszi. -
#10990 Nem, nem azért nem indul el, mert csak 32MB-s a kártya, hanem mert nem képes hardveresen a TnL-re (Transform & Lighting). Szóval nem támogatja hardverből még a DirectX 7(!)-et sem. Ilyen kártyával játszani felejtős (btw. használtan 1000 Ft-ért kapsz olyan zsugát, amivel elfut a játék, feltéve ha a többi komponens megfelelő). -
#10989 Így érthető, de konzolt eladni...? Így elesel a meglévő játékaidtól. Én ezért használok még XP-t, félő újabb OP-n nem menne minden játékom és van pár antik/classik. -
#10988 A kartya nekem kevesnek tunik alapbol, de a hibauzenet szerint valami trial verzios driver lehet fent a gepeden, ami lejart es azert nem moccan meg a jatek. -
Fidolorous #10987 xbox 360 mellett netezésre bőven elég volt ez a gép is, csak sajnos attól meg kellett válnom, viszont az elvonási tünetekkel nem számoltam amikor eladtam :D -
#10986 Hát akkor ideje egy kis upgrade-nek. Én se gyakran cserélgettem a cuccom és nem csak pénzügyi okok miatt. De Rage 128 2010-ben... :D -
Fidolorous #10985 valamilyen oknál fogva az az oldal nekem se Firefoxon, se IE-n nem akar működni, pedig előtte is próbáltam mielőtt kérdeztem :D mindenesetre most nézem hogy a videokártyám 32 megás szóval, valószínűleg EZÉRT nem indul el :) -
#10984 Hát Rage 128... Ha jól emlékszem a játék minimális igénye anno Geforce3 volt. Esetleg nézd meg a Can you run it? oldalon. -
#10983 Nem vagyok benne biztos, hogy ezzel a kártyával élvezhető szinten elfutna a játék. -
Fidolorous #10982 üdv. van egy "kis" problémám skaczok. ATI 128 RAGE Videokártyán elfut a játék ? Minimális rendszerigény szerint 64 mbos kártyán elvileg már futnia kéne, ennek ellenére én indításnál a következő szöveget kapom: SciTech GLDirect Driver The Product Evaluation period has expired ! Most én vagyok hülye és nem töltöttem le valami egyéb drivert, vagy el is felejthetem hogy ezen a videokártyán elfog indulni ? -
Botond97 #10981 HY pls valaki segítsen mikor a meg akarom nyitni az erőt kidobb és nem tom mért pls segitség -
#10980 Hát akkor nem lehet tápegység vagy VGA, esetleg hangkártya inkompbatibilitás. Bár a hangnál lehet forced software sound beállítást használni és lődd ki az EAX-et. -
Metalich #10979 csak ennél a játéknál :( a Windows meg... XP SP3 -
#10978 Csak ennél a játéknál? Ha nem milyen Windows. -
Metalich #10977 Üdv!
van egy problémám a játékkal... mikor játszok, néha random módon úrjaindul a gép, vagy csak szimplán kilép a játékból... :/ nem tuggya esetleg valaki hogy mi a probléma? mér rengetegszer megtörtént, és nem tudom miért :/ -
attis1990 #10976 valaki tudja h hogyan lehet elindítani a kotor 1-et windows 7 alatt próbáltam a kompatibilitási módon állítani és ms32.dll-et is másoltam már be amit a kotor 2nél működik de itt nem :S -
Domcsika #10975 Próbáltam.De semmi! -
#10974 patchet próbáltad már felrakni? -
Domcsika #10973 Helló!Nagy gondban vagyok.Ugyanis amior betöltődik az első szint nem tudok normálisan játszani mert mindenféle csíkok ugrálnak be.Nem is látok semmit a szinten.Hgyan lehet megoldani a gondomat?Már mindennel próbálkoztam.A játék az elején kiadta hogy a számítógépnek megvannak a megfelelő hardverei. -
royonik #10972 Üdv!
A segítégeteket kérem.
Felraktam a játékot, és folyamatosan ezzel a hibaüzenettelkidob:
Mit tudnék tenni ellene?
Válaszotok előre is köszönöm!
Bocsánat az előbbi hsz-ért véletlenül ment el, és nem tudom törölni. -
royonik #10971 http://i288.photobucket.com/albums/ll171/royonik/nvtelen.jpg -
Antimex #10970 Hát a nagy cirkáló, ami majdnem kerek, csak az eleje kockás. -
Szigi90 #10969 Sziasztok
Lenne egy olyan problémám, hogy a karakteremnek csak a fegyvere látszik, maga a test nem, így olyan mintha egy pisztollyal mennék:)
Ezt vettem észre az átvezető animációkban is, akik velem vannak azoknak csak a fegyvere és a feje látszik. Valakinek volt hasonló problémája? Feltettem az 1.03-as patchet ugyanúgy rossz.