11368
  • ollie
    Az más. Itt a fény eleve kizárja, hogy a tenger olyan mélyen legyen az egész cucc. A tengeralattjáró meg nem feltétlen csak lefele megy, lehet több száz km-re horizontálisan is.
  • Johnyy
    DE azért azarányok egy kicsit aránytalanok :)
  • Johnyy
    Kérdek! ;) A mananon én úgy emléxem hogy lehet egy bírósági ügyben nyomoznom, és a bíróságon van is egy sith meg köztársasági,de azok ügyében nem túl tudok beszélni a főbíróval,, lehet azt egyáltalán?

Jah meg elvileg miison küldijéhez kapcsolódó csávó aszem vagy nemtom de a multor valami vaki keresett fel a mananon hogyeztemegazt csinálljak meg neki, de edig még nem jött :(
  • Johnyy
    Jaja, csak aból gondoltam hogy azért a kisfilmben az a tengeralatjáró azért jó mélyre lemegy, de lente csak max egy 20 méternek látszik, najó mind1 a cápát meg azért írtam mert nem jutott eszem,be a neve
  • Bandew
    Igen de Kashyyykon is több kilométeres fák vannak. :-D
    Fényt meg a lenti bázis biztosított.
  • PiszkosFred
    Ahogy Jakuza is irta, nem tudhatjuk a Manaan fizikai paramtereit. Emellett azzal a hallal (ha hal egyaltalan) sem lehetsz tisztaban a biologiai besorolasat illetoen. Az egy capanak latszo vizi eloleny, a valosagban kizartnak tartom, hogy foldi ertelemben vett capak uszkaljanak ott. Meg akkor is, ha ez az egesz egy mese ;]
  • ollie
    Több száz km mélyen furcsa lenne. A Földön az óceán legmélyebb pontja kevesebb mint 10km, a legmagasabb meg 9km. Az a helyszín egyáltalán nem lehet messze a felszíntől, hiszen már 1km mélyen feketeség honol a tengerben (semmi fény nem jut le). Itt meg elég messze el lehet látni a vízben, max 100-200 méter körül lehet a mélység.
  • ollie
    Ez az átka a konzolos átiratoknak...
  • Bandew
    Az a lényeg, hogy a baloldali tározóban (amibe 5 "cucc" fér bele) 4 cucc legyen. :-D
    Szal ugy kell oda-vissza nyomogatni a cuccokat (a másikba 3 fér).
  • Johnyy
    OKé az erő azz erő és kéc! Kérdek! Na most ki kell kilni azt nagy cápát, namost én nem túl akarom megmérgezni a mannant mivel bérgyilkos küldetéseim is idekötnek,,, de annak a nyomásizén ke mi a logikálya? mindentfeltöltöttem átáramoltattam meg mindent ösze visza kombinálltam de a rendszer birja és röhög rajtam :(
  • [Jakuza]
    Megaztan kitudja az adott planetan mekkora a tomegvonzas.
    Lehet sokkal kisebb mint a foldon, igy aztan a nyomas is sokkal kisebb. :P
  • Bandew
    Azért bírja ki a cucc azt a nagy nyomást, mert a Star Warsban vannak hiperűrsebességgel haladó űrhajók, meg fénykardok, meg van Erő...
    Hát ezért! :-D
  • Johnyy
    A mannan után szerintem DAvik létesítményének nagyon jó dizájnja vagyon ;), de akár bseszélhetnénk a manan vizalatti bázisáról: Ugye több 100 km mélyen vagy ugye, annak a 2centis acél búvárcuccnak meg sem kotyan ez az irdatalan nyomás, ja meg azok a cápák ugfye meghalnak, anyi hogy felfordulnakés kész, meg olyan mintha egy 2 méterre fölötted már a felszín lenne, és a cápák holt állpotban még odáig sem képesek felemelkedni .
  • Bandew
    Ja ezen én is elgondlokodtam, hogy ugyebár Taris egy bolygó méretű város, de minden megtalálható 1 km-es körzetben. Talán csak Davik helye nem, mert oda elvileg valami szállítójárművel mentél. :-D
  • Johnyy
    naja, Aszem a kotor2 ben szikal freebek szecünk majdan :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Johnyy
    Volt egy kis elenérésem a játékban, amikor ugye azt hangsúlyozza hogy milyen óriási méreteket ad a világ és hogy egy bolygón csak 1 hatalmas város ehez képest mentem 100 métert a 10 00000000000000 m -ből és az öszes fontos pontot elértem az adott világban :(((((

Mondjuk ettől még ugyanojan gyönyörű a játék, a Manan a legcebb, megálltam néha és néztem a kilátást :)
  • Johnyy
  • Hmuda
    Ilyenkor szoktam minimum egy bekezdéssel elválasztani a mondandómat. Meg amúgyis kezdek fáradni, ilyenkor kicsit lasabb vagyok a kelleténél. :-)
  • Bandew
    Neked csak az szólt, hogy ahha! :-P
  • Hmuda
    Ne nekem mond, ebben nem vettem részt. :-)
  • Johnyy
    Ahha! Figyi minden fordítónak! Izsonyat jó így magyarull jáccani,, büszkék lehettek magatokra!!!!!
  • Hmuda
    Én is azzal szenvedtem mindig a legtöbbet, de közel sem lehetetlen. Csak jó reflex kell hozzá.
  • Johnyy
    Na szép, leírtam ezt a hozzászólást és vica léptem a gémbe, és egyből megdöntöttem,, juj de májer vagyok!!!!
  • Johnyy
    OHHH Ez a rohadt manani swoop wertseny, ezt az utólsó időt(22 50) lehetetlenség megdönteni, itt szemvedek rajta pont egy fél órája :(((((
  • PiszkosFred
    Erről Hmuda tudna bővebb infokat az elmondottakon kivül. Ha jól emléxem ő sokáig játszott, sőt lehet még most is.
  • Bandew
    Amúgy ha itt jedi szeretnél lenni, akkor vért kell izzadnod. :-D
  • Bandew
    Igen van, de az most járt le nyár végén. :-(
    Kicsit hülyeség, hogy nincs egy akármikor kipróbálható próbaverzió.
    A cím amúgy: http://www.swgalaxies.hu
  • [Jakuza]
    Ha jol emlexem van belole valami 14 napos probaverzio is.
    Azzal letesztelheted, hogy van e ertelme jatszani vele.
  • Johnyy
    Tucc valami magyar linket ahol van leírások meg képek a gameról?
  • Johnyy
    Menyi havonta? Jó lenne megvenni, de én ha megvettem egy játékot akkor nem akarok anyira túl fizetni havidíjat is!!!! :(((
  • Bandew
    A SW Galaxi MMORPG azaz online szerepjáték. Nagyon jó játék csak itthon alig kapni, amit meg lehet az rohadt drága, meg persze van havidíj is. :-(
    De ott tényleg fel van építve a SW univerzum!
  • Johnyy
    Nem,,, cryyyyyyyy,,,, kérdek? van az a bíróság a mananon, lehet ott ítélkezni vagy nem és ha igen hogy?, Ja Milyen tipus az a galaxszi,,, menyire jó játék ,,,, van hozzá magyarosítás? jah mert most nagyooooooon sztarvarsz hangulatom van, már a jedi knigt3-at megcsinállta, de most jön a kotor, meg mindent meg akarok cinállni,!!!!!! ;)
  • Johnyy
    Meg vannak olyan kérdések a részedről amit elvben ugyanúgy meglehet válaszolni a kérdezett álltl?
  • PiszkosFred
    Szinte minden kvesztnek ketfele megoldasa van - a ket veglet - igy akarmit is csinalsz, a vegen mindig kilyukadsz valahol (fo sztori szempontjabol kozos pontokon).
  • mike369
    amúgy nemigen...
  • mike369
    igen, például a játék felénél uninstallálod...
  • Ch_Slater
    tudok olyat csinálni a játékban ami miatt nem tudom normálisan végigjátszani?
  • PiszkosFred
    Galaxiesban talan, itt nem ;]
  • Johnyy
    Nah,most vok a Manan on, Anyira nyomatják a rizsát hogy milyen faxa az a kolto, meg hogy nem szabad csempényni,,,, Lehet olyat hogy megveszek egy halom koltót és más bolygón drágábban eladom???????????????????????????????
  • Johnyy
    Nekem az a taktikom minden RPG- ben hogy van egy adott terület(ez mondjuk akkor van amikor áreákra osztott a terület, mint pl a Sacred Kotor, nem vonatkozik: Morrowind Gothic) akkor azt körbejárom ógy hogy szorosan a fal mellet megyek vagy terölethatárló mellet , így fel lec fedezve az egész határok, és már bemegyek középre és gyakorlaastilag meg van az egész ;)