11368
-
#8995 70.000 semmi annál a kereskedőnél. :))) -
#8994 THX -
#8993 TEle vagyok pédzem van vagy 70 000 kreditem, meg ha még eladom azt amit a Leviatanon öszeszedtem akkor, jujjj -
#8992 Közvetlenűl az ismeretlen rendszer előtt menj oda, akkor fogja árulni a különleges kristályokat. Ja ésw előtte verd meg 10x kártyában, mert akkor sokkal olcsóbban ad mindent. -
#8991 Nemazért de az a jvainos ürge mikor akar eladni nekem sirály fénykardkristályokat? Már voltam vagy 6 x nálla , meg eccer voltak nállan majmok is de megláttak engem és elhúztak a picsába, nem tudtam kiprovokállni egy harcot(mert aztmondták hogy viccajönnek), pedig ugy emléxem hogy egy bunyó után adta a multkor le nekem az a javingáj a lájtkardbizsukat...... -
#8990 Nah, életfogytiglant kapottt -
#8989 pedig meg lehet menteni úgy is, hogy light pontot kapsz -
#8988 Ha megented, akkor hazudsz, az pedig nem éppen a világos oldal tulajdonsága. -
#8987 Most éppen ítélkezek a mannanon, nah hogyha megmentem a csávót akkor ugye nem kapok light pontot, mert ha igen akkor kivégeztetem -
#8986 Jh már rágyöttem, befújattam magam majomgerjesztősprével, meg a jukból kiütöttem az öcceset,,, Amúgy köszesz;) -
stefan #8985 be menekül egy kis bemélyedésbe ott az összes majmot nyuvaszd ki mí meg nem találod -
#8984 Az elég szivacs volt annak a szénalmas szekrénnypancsernek,, élvewzet volt a félykardal átvésni a koponyáját (csak nem lehetett látni :( -
#8983 Én most a KOTOR-2 től és az uj sztar wars résztől igazi sötétséget várok ;) -
#8982 Ez a keszitok hibaja, hogy nem dolgoztak ki egyenlo mertekben a ket oldalt. Mert hiaba kerekednek felul mindig a jo oldali jedik a filmekben es egyeb tortenetekben, ahhoz kell egy ellenfel is, a sotetebb lelkuletu emberek. Es akarmennyire is nepmesei motivumokra epul lucas meseje, egy jatekban eselyt kell adni a gonosznak is. Ket helyen volt amire emlexem, igazan jo szitu a gonosznak(egyik amikor lemeszarlod a csapatodat Bastilla kapitulacioja utan, a masik pedig asszem a vizes bolygon, egy oltozoszekrenybe bujt tudos kapcsan, amikor is ugy "szabaditod ki", hogy a fenykardot odatartod a kulcslyukhoz, es bekapcsolod...;]), a tobbi altalaban csak ilyen tesseklassek modszerrel keszitett "kveszt" volt.
De felo hogy ha nagyon elszaltak volna a sotet oldallal, akkor mas besorolast (korosztalyos) kapott volna a jatek, ami penzugyileg nem tett volna jot odaat, a nagy vizen tul. -
#8981 Milyen küldik? EGy halom küldi csak a darkosoknak, van, Az alsó tarisz megmentését is megcsinálltam de light pontot kaptam ezért viszatöltöttem, de az adattáblák nálamvoltak, én csak ezzel a lightos küldivel találkoztam, a többi darkosa is meg lehet oldani -
#8980 Én csak másodjára voltam Dark és a legvégét kivéve nem volt úgy valami jó. Azért mert nem arra "tervezték". Micsoda baromság lenne, ha odaálnál a jedi-tanács elé falfehér arccal, sárgás-fehér szemekkel, tele haraggal és akkor maguk közé vesznek.
Meg így egy csomó küldiről csúszól le, amiket csak a bérgyilkosos küldik kárpótólnak picit.
Aztán: amikor sith voltam, nem éreztem úgy át a sztori, nem volt miért harcolni. Nem volt annyi tétje a dolognak és így fele olyan izgalmas ha volt. Szal light a tuti! :-DDD -
#8979 Barbár(Gladiátor) EGyébként Mágus(varázsló) -
#8978 Right! Szerintem is a legjobb faj játszhatóság szempontjából, de én a kotreszben nagyon teccetek az ok a halfelyű vizes pöröjcápamódosulatok asszem selka volt a nevük -
#8977 Nem először játszom hanem 2. re, de annakidelyén megjelenésekor kezdtem és felyeztem be előcör , magyarosítás nélkül és ott nem voltam anyirA KÉPBEN TÖRTÉNETILEG
DE akkor is dark voltam (hiába a Jedi Akademit sem élrtem túl , azt is 3* vagy 4* már nem tom de mindígátértem ) -
#8976 Te darkon játszod végig először? Mert az nagy hiba! -
haxoror #8975 dark elf -
#8974 Ember. SWG-ben is azokkal voltam, mindössze egy karakterem volt Twi'lek, mivel azok jól zenélnek, de megbánatm mert rossz a kitartásuk. Szóval maradok az embereknél. :-) -
#8973 Nah, nekimegyek az ágynak :-O EGyébként melyik a kedvenc falyotok ? ;) -
#8972 Na most aztán köcsög voltam, othagytam a kasíkon haldokolni egy mitoménkit, aztmondtam a faternak hogy spanvagyok de a végén átáltam a szemét bátyhoz, lezúztam a fatert, csuvit meg folyton bekusoltattam, kapdam is dárk pontot,de már egy idelye fölöslegesen mivel maxon vagyok már pár idelye.... Na meg beköptem a törvénymukinál a mitoménkiket, erősködtem hogy mindegymivan azonnal végezék ki, ezt megtették és erre kapok egy lájt pontot.... méééé, egyből felugrott a magasba z antidark szintem,, ez nemjó -
#8971 Ja, azt hiszik menők a falfehér pofájukkal! :-D -
haxoror #8970 hehe
Hát kezdjük rögtön azzal hogy a light relikviák magasan verik a darkos cuccokat, az extrém light bónusz+relikviák+char+wis+starforge robe lazán avatar szintre nyomta a Consularomat és a főköcsögöt halál nélkül zúztam meg úgy hogy 3 spellemből kettőt simán benyalt mindig
KÖZHELY ALERT!!!!
Jó jónak lenni, rossznak meg rossz.
A gamékban ezek a Necros görcsölések a dzsuvás trutyikkal meg csontokkal nekem általában nem jönnek be, egy pár Gigawattos "hello " a felhők közül már sokkal inkább
Jópofa látni ahogy a sok sápadt lúzer menekül az Igazi Hatalom(copyright by Heaven Inc.) elől :) -
#8969 Óóóó a rövidlátó! :-D -
#8968 Hülye dark pontok ?????? A LEGJOBB ami egy pontal történhet hogy dark!!! -
haxoror #8967 thx
bérgyilkos még nem voltam a hülye dark pontok miatt de majd kipróbálom egyszer :) -
#8966 A KASÍK (vuki bolygó) van egy a manani bérgyilkosküldi álltal meggyilkolható alakváltó akit a leni okok miatt nem tok megkillni,, hogyna tegyem, eza gond! -
haxoror #8965 mivan?
ez most mi ez most amiről te most beszélsz???? -
#8964 Na hát elég banán, de akkor legyen már körte oszt hogy csinálljam meeegö ? -
#8963 banán? -
#8962 Figyó, van a ksikon az az alakváltó, na okesz szépen leleplezem, átváltozik jolivá , ütöm majd átváltozik egy nagy döggé, majd amikor beviszem neki a halállthozó csapást átváltozik ilyen kis hülye majommá amit 1 nem tudok bántani 2 elfut mint állat és nem érem utól,,, na ilyen kor mi a helyzet? -
#8961 Hehe most bérgyilkoskodok
EGész teccenek azk a szelkák vagy mi a francok azok a vizesképű halak, egy pörölycápa elfelyzás, meg tök aranyos ahogy beszélnek :))))) -
#8960 Jah még 1 Elég tekintélyes modgyűjtemény, és aszem kompatibilis egymással az összes!!! -
#8959 +Dzs -
#8958 Dzoli? -
haxoror #8957 a feka jedit (nem ugrik be a neve de zöld kardja van és a vuki bolygón szedheted össze) kell magaddal vinned manaanra társként hogy a bírósági küldetés beinduljon -
#8956 Lehet