11368
-
#9036 EZer bocs! Aki előcör teci, az ne olvassa el,, sryyyy bocs -
#9035 Megemlítetted, hogy ki vagy valójában, és az spoiler. Aki olvass és előszőr játszik a gémmel, annak már nem lesz meglepetés. -
#9034 ??? -
#9033 Ok! Megértettem! Csakáruld el mi a nejó? -
#9032 Akor minden meg van értve! Nekem már van, ezért férek el!! ;) -
#9031 200 gigára nem tucc felrakni egy 4 gigás gémet,,, figy: törölj le 20 régi nemkellő cd-nmeglevő filmet, vagy isot!!!! -
#9030 Nem azt nem lehet ,nem tehetem meg velük.
Sok-sok fincsi dolog megéri a várakozást hétvégén lesz DVD-iró vételezve oszt jó lesz azután. -
#9029 SZintén! -
#9028 Hát törölj le pár iso-t. ;) -
#9027 Én 40 gigán kényelmesen elférek imagefájlokkal, meg mindennel együtt. :P -
#9026 200GB de sajna igy sincs helyem. -
#9025 Az ilyen spoileres beszólásokat léci mellőzd. -
#9024 mennyi a kapacitásod? -
#9023 :( akkor még várnom kell a kiprobálására. -
#9022 Nekem pár moddal meg metéssel 3.77 gb -
#9021 Mennyit foglal feltelepítve a game??
-
#9019 Meg most tutam meg hogy kijön DVD re az eredeti trilógia, és egy pöpet most el vok szálva az örömtől! -
#9018 Ez is megítélés kérdése. Én pl egyik mellé se álltam, lekaszaboltam mindekettőt. Roppant unszimpi volt a fejük (főleg a csajé). -
#9017 Végül is nekem már a játék 1. harmada óta mindegy mivel full dark vok, egyébként THX -
#9016 Sötét jedit nem játszottam, szal úgy nem tudom. De végül is tök mindegy nem? Elvégre bárkit, bármikor elárulhatsz. -
haxoror #9015 ennyi idő alatt már kipróbálhattad volna mind a kettőt :)
ha jól emléxem akkor a férfi adja a dark pontot -
#9014 #9002 ? mégecer:Koribanon a végén ki lehet választani hogy a csaj vagy a fősit mellé álj! KI mellé érdemes? -
#9013 Először furcsáltam,,, meg van bocsájtva! -
#9012 váááááá nem ebbe a topic-ba akartam... -
#9011 Jaaaaj skacok olyan sok a SPOILER... figyeljetek már oda léciléciléciakedvemért:D -
#9010 -
#9009 #9002 ? -
#9008 nekem is van. az a beépített felhasználókímélő modul. Tudjátok: óránként tartani kell valamennyi szüntetet, mert káros lehet az egészségedre. Nah az be van építve a játékba. -
#9007 Doszt ugyanez van nállamk csak Ati 9600 xt- mvan, DE nem baj, minden pályaközi töltés előtt egy kvikszév és ha meg kilép legalább fel tuc nézni a fórum ra!!! -
#9006 1.3 as patch fent van nekem es megis egy csomo palyabetolteskor a program kilep.
Tud erre valaki megoldast ? Ati 9500as kartyam van. -
sagics #9005 Az 1.3-as patch-hez honnan lehet letölteni cracket?
-
#9004 nekem akkor szokott ilyen lenni ha a jatek összeakad a kormányommal. szerintem ebben is volt már ilyen tapasztalatom. és ilyenkor csak az segitett hogy kihuztam, vagy letiltottam a kormányt, mert hiába állítottam át menüben nem jegyezte meg...
pl. a Thief3-ban nem tudtam rávenni hogy ne a kormánnyal akarjon zárat nyitni. bár az is egy élmény volt. használta a force feedback-et is... -
#9003 A multkor amikor játszottam nekem isa volt ez (1.3) Iszonyat idegesítő tud lenni! Én ugy oldottam meg hogy viszamentem a (nekem csak a Dantoinon volt) Tanácshoz járkáltam az épületben aztán ujA KIMENTEM A TEREPRE ÉS LESSAN MENTEM ÉS GYAKRAN MEGÁLTAM ÉS MEGOLDÓDOTT .... nEM TOM ITŐL -
#9002 Koribanon a végén ki lehet választani hogy a csaj vagy a fősit mellé álj! KI mellé érdemes? -
#9001 Hehe, rámsóztak egy dobozt amiben egy oldalszemű mitomén mivolt, ki akartam szabadítani, de elattam,, Egyébként mi lettt volNA VALA HA NEM ADOM EL? -
sagics #9000 Sziasztok! Lenne egy problémám: a második küldetésben az emberemet nem tudom irányítani, ha előre akarok menni, akkor magától elfut a falig, még ott is fut egy ideig, ja és közben végig akadozik. De az az érdekes , hogy az első pályán nem volt semmi baja. Mit csináljak, hogy működjön? -
stefan #8999 A Kreditnek tényleg nincs sok értelme,
amikor kéne pl.: Taris
akkor nincs
Amikor meg van pl.:végén unknown planet előtt
nem tudod elkölteni -
#8998 Ha jól emlékszem, a két Jedi kristály fejenként 50000 kredit lesz, de csak amikor utoljára van alkalmad odamenni, előtte még nincs a kínálatában. -
#8997 A jatek velejaroja. Amely jatekban van penz, van bolt kereskedesre, akkor igy egyuttal fel is halmozhato a penz. Az mar kerdes, hogy semmi ertelme ;] -
#8996 ASzondod? Mongyuk nem akarok én mindet megvenni tőlle, de végülis akkor minek lenne ez asok píz, az unknow wördön meg a csilagkohón zgysemtok vele csinállni semmit