Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnyy

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Fijug!!
Mindent belé. Göuönnyük.

Yang: Skandi- senior shao wari

Kösz a biztatást, meg a hasonló dolgokat.

RaveAir
Még valami. Nem azért jutottunk ilyen szintre, mert átvettem a projekt irányítását (Andy beleegyezésével), hanem mert Lyan Kyj megtáltosodott a fordítás mennyiségét illetõen...
De hozzáteszem: A fordítás NEM csak neki, hanem az összes fordítónak, és buzdító támogatónak köszönhetõ.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir
Látom, hogy ide is beírtad. Nagyon helyes... 😊
Sajnos, egy-két ember nem adta meg az e-mail címét, vagy nem mûködött és azokat nem tudtam elérni. 😞

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Johnyy
Akkor még nyáron vigigvihetem teljes magyarosítással!! Sirály Jeeeeee

ollie
király!

Hello!

Egy hírdetést tennék közzé a KOTOR Fordítócsapat nevében!
Kérjük, azok, akik sorokat fogaltak le, és dolgoznak rajta, üzenjenek a fórumunkra (http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=kotorforditas), vagy írjanak mailt a [email protected]!
Erre azért lenne szükség, hogy lássuk, kik-mit kezdenek a sorokkal, lefordították-e már, vagy csak náluk van.Nem gond, ha nincs még lefordítva, de vagy fordítsák le és adják be, vagy szóljanak, hogy visszamondják.

Más:
Nem akarom elkiabálni, de nem biztos, hogy lesz 70-80-90%os magyarítás, ugyanis olyan jól állunk, hogy talán 2 vagy 2,5 hét múlva teljesen kész!!!!!
Ezért kérem, hogy az elmaradt sorokkal rendelkezõ fordítók jelentkezzenek!

Köszönöm a figyelmet.

Lyan Kyj

PiszkosFred
Nem igazan kell eros konfig, egy manapsag mar atlagosnak mondhato konfigon is elszalad, szepen (kb 1.7es cerka+gf4mx+256mb+xpsp1-gyel lattam a jatekot, es 1024ben, jol nezett ki. Amikor lattam, a Taris - vagymi az elso varos - kocsmait es "sotet reszeit" jarta a scrac, mindenfele gond nelkul). Viszont ketsegtelen, hogy a motor itt-ott erdekes dolgokat produkal - foleg a fust es hasonlo effekteknel vettem en eszre -, de ezt mar megszokhattuk a nwn eseteben is. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
nem tré az, csak erõs konfig kell hozzá 😊

Igen, de úgyis be fog szaggatni néhol, nyugi... Tré az engine...

ollie
csak ha akarod 😄DD

Matthewpamer
na most töltöm a gemt.leszedem utána 1.3-as peccs és crack,és utána játék?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

köszi, megoldom, csak feleslegesen nem akartam vele foglalkozni, hogy esetleg olyat keressek ami nincs is!

Johnyy
Jah én egy rus oldalon találtam meg

Seth
kell crack..
tehát a szûz install után 1.3 patch aztán 1.3 crack. A gamecopyworld-ön megtalálod vagy ha akarod elküldöm (1.3 mega)

PSN ID.: Beegabor

a peccsnek kell crack?

ollie
A legújabb patch asszem 1.03 és ennyi. Kieg nagyon kevés van, és nem is érdemes felrenni õket, legfeljebb ha már végignyomtad egyszer.

még csak most sikerült megszereznem. légyszi aki járatos benne, írja már le hogy milyen peccseket / kiegeket érdemes feltelepíteni rá, ill milyen sorrendben, mer még csak a szûz install vann fennt, nem akarom kétszer telepíteni. elõre is köszi

Johnyy
Meg vagy erõsítve! Nekem a kikötõben szóltak hogy ugyan húzzam már el a felyem a tavernába vagy ebben a játékban hogy is hívják a kocsmát.

Emlékeim szerint Bastilla mutterja Tatooin van valami kocsmában,de ez kb 1 éves emlék,ugyhogy kérnék valakitöl egy megerösitést ez ügyben.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Johnyy
Ott van legbelül balra egy öv az egész (dragoncave)

Dnai13
Dumáltam, de nem találok semmit, najó, még 1x, megnézem, aztán menjen haza bastila a.....

Johnyy
😄DDD 😉

ollie
startmenü 😄DDD

Johnyy
Ja a PC PROBE egy program, jaj anyi észt a gyereknek ( mármint nekem) kösz startmenü!

ollie

Johnyy
Ahh, van valmi olyan progesz ami leadja az infót a hardi hõmérsékletérõl? ( bios logout)

ollie
Ha ASUS alaplapod van akkor PC PROBE, ha ABIT, akkor meg nem tudom mi, de az is rajta van az install cd-n. Amúgy meg Motherboard Monitor vagy Speedfan is jó.

ollie
Találkoztál Bastilla anyjával? Mert ha nem, akkor nem fogsz hullát sem találni.

ollie
akkor kapcsold be, nálam pl úgy jól ment a KOTOR 9600 pro-val

Johnyy
Nekem volt hasonló akkor ujratettem a jatekot akkor meg az volt hogy belssult úgy szaggatott mint az állat, aztán frissítettem egy kis terepet meg mindent és hipphopp megjavult , hogy mitõl gõzöm sincs.

Johnyy
A hulla nincs ott csak egy öv amibõl kiveszed a hologramot vagy mit

Hát akkor sorolom.

Ati legujabb fentvan
háttérben nem fut semmi
aa,aniso is kilöve feltéve ha az is a biosban van
directx-el semmi,baj,de azért tezsek 1 ujjat.
A hömérséklethez meg kérek akkor valami progi linket,mert sajna igy nemtom megnézni,de a proci tutira rendesen ketyeg,hiba nélkül.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

MaDFoX
pedig ott van, csak menj vissza...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Dnai13
Csá, nem tudjátok hol találok olyan leírást ahol az is le van írva h bastila faterjának hulláját hol találom? (meg a többi csapat taghoz a storyuk megoldását, pl mission, bár az kész) Mert azt mondja h egy krayt dragon nyírta ki, de ott ahol az a nagy van, és a s(t/z)ar map, ott nincs 😞. plz help.

Kandurex
és még annyi, de annyi tippem van

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
és kilõnni az AA és ANISO -t is...

Kandurex
és nem ártana megnézni a proci hõmérsékletét és a videókártyájét is

Kandurex
és kapcsolj ki minden háttérben futó baromságot

Kandurex
és egy új dx9b

Kandurex
4.1 catalsyt

Sajna nem jo az ötlet,mert eleve ki van kapcsolva😞(
Valami más esetleg???

thx,megprobálom.

ollie
kapcsold ki a fast writes-t a biosban

Hi

Lenne egy baromi nagy gondom!

Feltettem a gamét elkezdek játszani erre már a menüben is porrá fagyott.Akkor haver aszondta tegyek fel 1.03as patchet meg legujabb ati drivet ,és akkor jo lesz.
A baj,hogy nem lett jo,mert egyfolytában megszarik és kidob windows hibát vagy csak naturban porrá fagy és a kedvencem mikor beRESETELi a gépemet!!!
Valaki segitsen már megoldani ezt az "aprocska" problémát,mert már a hajam tépem miatta.Rohadt gef2vel simán végigvittem,most meg a radeonnal szart sem birok csinálni,mert 3-5 percenként behal.

MaDFoX
Disabled hanggal is csinalja... ...mashol lesz a gond. :C
HW mouse-t is probaltam, most jonnek a vid. k. allitgatasok (AA off stb...)

ollie
ja kapcsold ki az EAX-et, hátha...

MaDFoX
1GB, a driverek jo vannak fenn (minden mas legalabbis megy kiprobalom hang nelkul)

ollie
mennyi ramod van? chipset driver, hangkari driver?