11368
  • Wanax
    jaja, jól elvagyunk :) szeressük a sztár wárszt...
    szal az télleg érdekes, hogy mindenfajta cucc nélkül csak úgy megáll ott a sugár :)
  • haxoror
    elvagytok :)
  • Johnyy
    Valahogy megcsinálták, tudod kitalálnak egy olyat hogy mondjuk sperszugárittmegállító modul, mondjuk. Meg ettől lesz kard
  • Wanax
    mind2ön, csak aztán megcsinálják számitógéppel rá a fénykard effektet...
    tényhogy kitaláció az egész, de az télleg meredek hogy leirják hogy milyen elven müxik a fénykard... ha tudnák, akkor már meg is csinálták volna... nekem amuy az nem tiszta csak a fénykardban, hogy a végén mér áll meg a lézer? ez ugyebár ellentmond a fizika törvényeivel :)
  • bigapó
    Milyen filmeken? a mozis vagy a magyar rajongók által készített?
  • Johnyy
    EGyébként a filmfelvételeken ilyen műanyag poénkardokkal nyomják ....
  • Johnyy
    KItaláció az egész szárworsz de a Star worsz.hu nolvastam egy nagycsomó olyan dolgot hogy pl a.. meg bamúgyis rengeteg dolgot úgy kezelnek és leírnak meg minden mint havalóság lenne
    előcör én is így gondoltam,de bele élheted magad minha valóság lenne.
  • Hmuda
    Semmilyen elven nem működik. Kitaláció az egész.
  • Johnyy
    Éedekelne hogy a fénykard milyen elven műxik.... mert ugye tudjuk a a lzerstukkerek az nem telesen lézer hanem valami már mert ha lézer lenne akkor egybefüggő piros csíkot látnánk!

Ja minek az égése adja a piros lángot?
  • Wanax
    jaja, az valami régi muksó kardja, lehet azokból az időkből amikor még a fénykardot nem találták fel :) végülis nem attól jedi a jedi hogy fénykardja van... (a sith se attól sith :)
    akkoriban biztos még az volt a fegyverük :)
  • Hmuda
    Hm. Már nem emlékszem, hogy melyik lord volt, de mielőtt a renegát Jedik és az igazi gyíklényszerű Sithek összekeveredtek, nem hiszem hogy ismerték a fénykardot.
  • Johnyy
    EGY sith nagyúrnak a híres kardja egy pülye vibroblade.. lol
  • Hmuda
    Nem fog sz ott semmilyen megafénykardot kapni, csak azt a kardot amelyik eredeti (amelyik a szoborhoz illik). Csak egy speckó fénykardot kapsz Korribanon az utolsó próbán, de az csak a nevében speckó, ha jól emlékszem még kristályozni se lehet.
  • ollie
    Egyébként vásárolt verzióval nincs ilyen probléma.
  • ollie
    Rosszul lett letöltve.
  • Dankó
    Sziasztok!
    Most számtím rá magam hogy játszak ezzel a game-el és van egy problémám.Volt e már vkinek olyan jellegű problémája hogy instalálásnál állandó jelleggel kifagy?Vamilyen crc hibás üzit dob ki de már több verziót is kipróbáltam(nos nem eredetit) és mindíg ugyanaz az eredmény.Létezik e rá megoldás?
    köszi a segítséget.
  • ollie
    Igazán használhatót szerintem ott nem is kapsz.
  • ollie
    Skill kell hozzá, de most nem ufrik be a skill neve.
  • Johnyy
    Nekem ez automatikus, csak aszem kess hozzá skill(nem bizti) meg magas ügyeség
  • bigapó
    És ez automatkus? mármint, hogy visszaverje a lövedékeket? vagy valami védekező módot kell bekapcsolni?
  • Johnyy
    Figy! Abban a sirban amelyikben egy elvileg sirály fénykardot kapnék, ott (jobra az 1.) hogy kapom meg azt mert kiveszek 3 kardot a szarkovágból és belehelyezem a megfelelőt oké megdicsér az árny leoltom és kinyírom de nem ad semilyen sirály kardot
  • Johnyy
    VAZ 1 sírvan jobra vannak szok az őrdroidok! Namost énamikor aktiválódtak nem csinálltam semit csak a lövedékeiket viszavertem és ettől haltak me, magyarul kinyírták a közvetítésemmel megukat, és én eközbern szinte nem sebződtem semmit
  • Johnyy
    TAlán a koribani régészeti részeknél azrt már lehet érzékelni egy kis monumentalitást!
  • Johnyy
    nállam egér bal,,, de a sebeségváltót érdemes folyamatosan gyorsan nyomogatni, hogy csak aaz irányokra és a turbókra keljen figyelni
  • bigapó
    Jól tudom, hogy csak jobbra-balra irány működik és a sebességváltó (nálam a space)
  • Johnyy
    A TAtoinon nemkem sikerült mindegyik és anyira nem is volt nehéz
  • bigapó
    A végén már mikor vagy 300-al teper, igencsak nehéz mindre rámenni nem?
  • ollie
    Mindegyikre menj rá, ha ügyes vagy, szinte kivétel nélkül mindegyikre sikerül.
  • Johnyy
    Próbálj mindegyikre rámeni! nekem az volthogy a mannaanon 1 évig próbálkoztam volt hogy 3 ezredel maradtam le, akor eljöttem sírni ide, vicamentem és kapásból megdöntöttem !
  • bigapó
    Köszi, akkor nem csoda, hogy nem találtam ilyet. már azt hittem én voltam béna. Egyébként tényleg könnyebb a magyarítással, bár többet használtam a buksimat mikor még angolul folyt a dolog. Oké, akkor leveszem a felbontást. Esetleg van valami trükk vagy csak a megfelelő vonalban kell rámenni azokra a turbósítókra?
  • Johnyy
    Őrülök ;) !!! Hajrá, én abszolute maximumon játszok és nem szagat be egyáltalán p4 3200 512 ati r 96xt
  • Johnyy
    ASSZEM a tanuini szvúp nem anyira nehéz,, gyakorolj, mert a manaan meg ki fog akasztani
  • ollie
    Nincsenek fejlesztések (csak mondják). Tehát vedd minimumra a grafikai részletességet, állítsd 640x480-ra, és próbálkozz.
  • bigapó
    Hi all!

Nem volt időm végigjátszani a gamét még, de most lesz.
    Segítség kellene: a tatooine-on vagyok és a swoop versenyt akarom megnyerni. Az a gondom, hogy lassú a gépem egy kicsit a játékhoz, ezért nehezen megy a podracer irányítása(elég érzékeny). tizedekkel maradok csak le néha, de hát lemaradok. Az egyik muksó azt mondja, hogy a Czerka-boltban lehet venni fejlesztéseket de ott ilyenről nem tudnak:)) szóval próbálgassam és gyakoroljak vagy van más lehetőség?
  • Wanax
    Hali!
    egyenlőre csak olvasgattam itten sunyiba :)
    mostan tervezem hogy újra nekilátok a gámának, immár 3x. most van új vidkari, végre normálisan fog menni a gáma, erre vártam már hónapok óta. szebb köntözsben akarom újra végigjáccani, és végre van modom is, amivel már az elejétől jedi lehetek, szal most nagyon happy vagyok
  • Johnyy
    Egyébként valamilyen szinten érdekes ennek a fényében figyelni a dolgokat
  • Ch_Slater
    valaki multkor beszolt hogy ő is itt tudta meg hamarabb mint kellett volna hogy ki is valójában...
    sajnos én meg tőle tudtam meg akkor. nah mindegy legalább ennek fényében figyelem a dialogusokat...mostmar nincs mit tenni.
  • Johnyy
    200 giga... lol,, akor már várd meg azt a dvd- írót ;)
  • Bandew
    Bezzeg nekem a kis 26 gigás vinyómon volt hely neki. :-D
  • Hmuda
    Ha nem gond akkor törlöm az az egy hozzászólást, mert azért csak nem kéne bent hagyni. Majd legközelebb jobban figyelsz. :-)