11368
  • maxius
    Csajt nem játékokban kerll szerválni...pedig hányszor megtettem...
    1ébként jóként küldtem haza a phőgonoszt
  • Gnome
    hát van...ha a jó oldalon végzed akkor elvileg a végén vissza lehet csábítani a csajt ha elég a skillpontod hozzá és egy csók is elcsattan.
  • Johnyy
    Érted Sith flotta plussz 300 százalék teljesítményű csilagrombológyár egy napkitörésből táplálkozva... hmmm kicsit többet és mint egy plecsni
  • Johnyy
    Mien 3. legyen még?
  • stone
    Másodjára majd én is úgy nyomom végig
    Csak ez a 2 féle befejezés van? (a jk2-ben is 2féle volt:)
  • Gnome
    mer hülye voltál és azt választottad:P....nállam az volt a befejezés hogy enyém lett a sith flottája és még a csaj is velem maradt...jah persze a jedi flotta el lett pusztítva...
  • stone
    Kaptam egy plecsnit oszt kész, mint luke a 4. epizód végén
  • bigapó
    Légy jó mindhalálig...és az Erő legyen Veled ifjú Padawan...
  • Johnyy
    DE ki vagyok én??? ( ez a sztar varsz trilógiát egy mai szappanhoz lehetne hasonlítani) Mondtok valami nagyon jó Szarvatrszos stratégiát... ,, ??
  • ollie
    Kiderült, hogy én vagyok az apád!!!!!!!4444
  • Johnyy
    mi lett a vége????
  • stone
    Én is végigtoltam, közel 40H jétékidő úgy hogy nem is foglalkoztam mindennel
    Kicsit másra számítottam befejezésnek :P
    Van többféle befejezése is a játéknak?
  • DarkHorSe
    hat akkor enis megszivtam, tatooine volt az elso bolygo megcsinaltam mindent, utana mentem korridorra azt is megcsinaltam ott megjelent lena .. visszamentem tatooinra ott meg osszefutottam jordoval :D

szal mind2tot buktam szerintem :o)
  • 3P
    SPOILER

Hát nálam Tatooine volt az első bolygó, így akkor buktem Mission-t, de Carth-tal kapcsolatban tanácstalan vagyok folyamatosan dumáltam vele, de Jordo nevű barátjával soha nem futottam össze, pedig Korriban volt az utolsó bolygó a térképdarabkák gyűjtögetésében. Bizots elböktem valamit... :)

Mindegy úgy is újra nyomom, hiszen ez abbahagyhatatlan... :)
  • Hmuda
    Tévedések:

SPOILER

Mission: még azelőtt kell találkozni Lena-val mielőtt elkezdenéd a Tatooine küldetését, mivel addig nincs ot Griff a táborban amíg Lena el nem mondja, hogy Tatooine-on hagyta el. Márpedig ha már kezdéskor nincs ott akkor később se lesz.

Carth: nem a bosszú a története, hanem a fia. Beszélj vele sokat és egy idő után megjelenik egy Jordo nevű régi barát aki hírt ad a fiáról. Még Korriban előtt meg kell lennie.
  • Mayday
    SPOILER:

Mission batyjat le lehet tudni, Te abszolut nem talalkoztal vele? Mert nehanyszor azert osszefutsz vele, es akkor folyamatosan megy az a vonal. (Eloszor a buckalakok fogsagaban van!)
    Jolie meg csak mesel, nincs - szvsz - semmit "tortenes" vele a vegere. Carth lenyege szinten az, hogy mi volt a multja, de az vegulis lezarul ezzel a bosszuval.
  • 3P
    SPOILER

Amit tudtam felvettem, s azokat meg is csináltam.
    A fő karaktereknél érzem úgy, hogy kissé befejezettlen volt így (Mission, Carth, stb...). Persze lehet, hogy tévedek, de azt hittem, hogy Mission találkozik a bátyokájával, vagy Carth azon kivül, hogy picit morcosan elmesélte életének történetét, lesz ahol kereszdeződik egy esemény a sztorijával, de csak egy sima bosszút láttam. Jolie-val (remélem jól írtam) sem volt semmi magán kaland leszámítva a gyilkossági nyomozást. Szóval ezért gondoltam, hogy maradtak elvarratlan szálak. De tényleg férevezetően fogalmaztam. Helyesebb lett volna, úgy, hogy maradt bennem még 1-2 nyitott kérdés, amit mellékküldetések formájában sem tudtam megválaszólni.
  • Mayday
    A "nem tudtam elvarrni"-t hogy erted?
    Megkaptad a kuldeteseket, csak nem sikerult a vegukre jarnod?
    Vagy nem is nagyon vettel fel mellekkuldeteseket?
    Nagy SPOILER felirattal itt nyugodtan kerdezz, es szerintem tobben tudunk segiteni ezekben!
  • 3P
    S lőn győzött a köztársaság :)
    Nem semmi egy játék volt.
    Bár sajnos nem tudtam elvarrni minden mellék szálat, sőt...

Van valahol leírás a mellék szálakról is (nem gond, ha magyarul lenne).... :)

Azt hiszem nem marad más hátra, mint, hogy újrakezdjem kicsit gonoszabban ;)
  • Johnyy
    az hogy max szinten neki is megvolt :DD
  • bigapó
    Nem ez volt a fejemben amikor elkezdtem írni. Be vagyok havazva:))
  • PiszkosFred
    Ebben mi volt a spoiler? ;]
  • Johnyy
    jaja,, ahogy látomm egy pici grafikai fejlődésen ment csak át,, meg inkább a lehetőségek kibővítésére törekedtek!!!
  • bigapó
    SPOILER

A max szint nekem is megvolt, de nem ártott volna még egy-két dolog, mondjuk egy-pár plusz erő-használat. A második rész remélem jobban kiforrott lesz, a videók azért sok jót sejtetnek :)
  • Johnyy
    Gázos,, de én max szintű voltam még a star forge előtt :((( és oanj jó lnenne még továbbfejlődni...
  • Johnyy
    Jedi akademiben a 2 penghélyű volt a jó de a kotorban a 2 kard a jóóó
    icipici Splr. !!
    meg ha akarod akkor te is ki kiszívhatod a emberekbűl az életerőtt, ha odaérsz az egyikhez vagy közel ér csak kiszívod, és 1. nem lessz malaknak kicívnivalója 2. felmegy az életerődd ,, mondjuk ez dark jedin jó cak
  • bigapó
    Ja, először én is csak álltam és harcoltam eszetlenül, aztán mikor már csak Én (a bikagyerek:)) álltam, akkor gondoltam, hogy most már odébb kéne állni:)))

Egyébként csak Jedi-hívő vagyok, tehát semmi lézerkardmentes harc, ez az elvem:) hát még a dupla-lézerkard... Anno a Jedi Knight-ban is így nyomtam:)
  • Wanax
    ebben is lesz SPOILER.

star forge-s droidok az semmiség, ha van az embernek egy Destroy Droidja. 20as szinten sebez 70 körül, és le is bénitja őket, szal esélyük sincs. amikor meg jön minden sith tanonc, akkor meg nem kell sokat időzni ott, mer ezek csak jönnek kifogyhatatlanul, gyorsan tovább kell állni, és kész :) persze aki szeret harcolni, az időzhet ott :) Malak gyerek télleg nem nehéz, legalábbis guardiannal nem volt az nekemse, nem kell hagyni hogy feltöltse magát hp-val és akkor egy két kör alatt le lehet nyomni a hpját :)
  • bigapó
    Hi! Lesz benne SPOILER!!!

Végre végigvittem:)) Nagyon izzasztó volt a vége, főleg amikor a StarForge köpte magából a droidokat, na meg mikor beszólt a kedves ellen, hogy küldjenek mindenkit rám, még a tanulókat is. Na azt nagyon nem csíptem, mert egyszerre jöttek elölről hátulról meg oldalról is. De ezt mindenki átélte már legalább egyszer:) Korábban olvastam, hogy nem nagy ellenfél ez a Malak és sajnos igazat kell neki adnom. Elsőre sikerült lenyomnom (persze, mert jó izomagyú voltam:)), pedig korábban pl. a Sith-akadémián mikor a két főguru ellen mentem abba kriptában, sokkal nehezebb volt. Na mindegy azért megérte a szenvedést, mert nagyon élveztem, úgy érzem megint neki kell fogjak a játéknak:)
  • PiszkosFred
    Ertem. Nalam a jatek egyike volt azon keves kivetelnek, amikor is sosem volt baj vele. Ment minden rendben, semmi akadas, semmi fagyas, semmi kilepes, vagy hiba. Vagy szerencsem volt, vagy csak a konfigom - ami nem egy nagy durranas - tokeletes neki, vagy nemtom. Legeloszor 101el jatszottam vegig, masodjara pedig magyaritva 103al. Eloszor krekkel, masodjara mar eredetivel.
  • Hmuda
    Az apartman akadás sajna nem videoprobléma hanem az inegrált hangkártyával nincs kibékülve, de ezt már orvosolták az 1.1-ben is nemhogy az 1.3-ban.
  • PiszkosFred
    Vagy ha ATI-d van, akkor valami speci, direkt erre kiadott drivert. Hogy honnan, passz, korabban volt rola szo. (nekem Nvidia van, nemfigyeltem a linket)
  • PiszkosFred
    103
  • sagics
    Milyen pecset szedjek le?
  • HoTDoG
    Megcsináltam!
  • sagics
    Nekem a második pályán az apartmanban mindig beszaggat, de nagyon. Mit csináljak?
  • Hmuda
    20 a max.
  • HoTDoG
    Hogyha a főhősömmel elértem a 20. szintet, onnan már nem is lehet fejlődni?
    Csak mert 8-as szintű felderítő, és 12-es szintű Jedi őrszem.
    Nem sok esélyem van, hogyha már nem léphetek szinten többször...
  • HoTDoG
    Kössz szépen még1szer!
  • haxoror
    Vidd magaddal Missiont és használd a bénító erőket, a scoundreleknek iszonyatos sebzés bónusza van magatehetetlen (pl. lebénított) célpontokra