11368
-
Mester #9601 Ha a sötét oldalt választod Mission-t mindenképpen meg kell ölni ? vagy vkinek sikerült rábírni hogy fusson vagy maradjon a csapatban?:o(talán high charisma kell hozzá nemtom) -
#9600 Nem emlekszel rosszul, tenyleg ott van.
Tehat nem a barlang kornyeken kell keresni, hanem a tusken tabor elotti placcon, messze a Tusken bejarattol, kozel a masik oldlon a "bejaratokhoz". -
Etelkozi Vata #9599
SPOILER
Szerintem, ha emlékezetem nem csal, akkor valahol a tusken tábor környékén találod meg, azon a pályán, ahol a tábor előtti nagy homokos placc van. egy swoopbiket-ot keress.
Ha roszzul emléxem, akkor a többiek majd kijavítanak.
SPOILER VÉGE. -
AmcsiGyilok #9598 Sziasztok!
Egykis segítség kéne!
A tatoine-t egyszer már kivégeztem mert most visza kelett mennem megölni egy gamorreait (ezzel az a bérgyilkoscéh bízott meg a manaanon.
De nem találom sehol se pedig végigjártam az egészet:(
A küldetésnapló azt írja hogy ott van és sárkányra vadászik.
Pls help:D -
#9597 vege=veve -
#9596 OFF
Nos. Tudom hogy mar keves ember van a foldon, aki nem jatszotta vegig a jatekot. Annak idejen Hmuda-tol elkertem a cikkeket, amelyek a swkotor.uw.hu-n voltak, azzal a cellal, hogy majd csinalunk egy mi is egy kotor-ral foglalkozo oldalt. Hat az oldalbol nem lett semmi - az okokat hagyjuk, talan a legnagyobb ok az ido es kedvhiany volt - de a cikkek mai napig megvannak, es most erkeztunk el a gumininja HQ-val oda, hogy fel tudtuk dolgozni. Igy aztan Hmuda korabban engedelyet "igenybe vege" a teljes vegigjatszast, a bolygobemutatot, a featismertetot es a harci praktikak cimu cikket feltoltottuk a HQra. Túl jól sikerült az a végigjátszás ahhoz, hogy veszni hagyjuk. Természetesen először KH oldalán, a www.rpgvault.hu-n nézzetek szét ha infora vadásztok - mégiscsak az a legjobb magyar fansite -, majd csak utána nézzetek be esetleg "hozzánk" a www.gumininjahq.hu-ra. Ennyi voltam, bocs az offert.
ON -
#9595 A vezércikk arrafelé ma erről szól, csak el kellene olvasni ;] (lesz soksok magyar videjó) -
#9594 Ha megnézed, akkor meglátod, hogy mi is várható pontosan a hétvégén. -
#9593 Pontosan? -
#9592 Ez egy picivel több annál... -
#9591 Csak nem új magyarítás jelenik meg? :) -
#9590 A hétvégén valószínűleg érdemes lesz szétnézni a Magyarítások Portálon. -
#9589 hát nem abban :) DE a videokártya topik hozzátartozik a kotornemindulkás topokjába :)) -
#9588 Vazze, mostanáig aszt hittem, hogy videokártya topicban vagyunk... -
#9587 Olyan amivel nem megy a kotor.. ;] -
#9586 EKKorh mihndenkí bohldohhhg :DD Nahh akkor míeen is a videokártya? -
#9585 hhát llehheet ;) -
#9584 igy is leehett foggalmazznii -
#9583 Milyen videokártyád van? -
#9582 mihez??? -
sagics #9581 Az MV43N Videokártya driver jó?
-
haxoror #9580 hívj egy szerelőt
(bocs ezt nem lehetett kihagyni :P) -
#9579 Videokártya driver-t telepíts! -
#9578 nem jó az open GL, - futtatás-dxdiag-leteszteled az opent és ha nem jó akkor ujrarakod a windowst ,, ez biztos segít -
sagics #9577 Van egy promlémám:
Egyszer egy szerelő babrált a géppel az internet miatt, azóta nem megy a játék. A hiba: A Star Wars: Knights of the Old Republic hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük...
Azt írja, állítsm újra a telepítést vagy telepítsem újra. Újratelepítem, akkor se jó. A rendszerkövetelmény nem felel meg: OpenGl: Microsoft Corpation - 1.1.0(nekem van)
Min.: Non-Windows Generic OpenGl 1.4.0 drivers
Mielőtt a szerelő jött volna, még működött.
Mi a baj, honnan lehet ezt letölteni? Vagy ez mi? -
#9576 Jaja emléxem csak nekem nem azon abolygón volt.... -
#9575 SPOILER:
A sith akadémián futattam össze a csillagkohós küldi előtt egy ilyen zöld fejü csávóval aki régebben a Tarison meg akarta venni rabszolgának Juhanit de a jedik kiszabadították, ő meg tőlem akarta megvenni és aszem ott mondja hogy megölte az apját vagy kit.
Neked nem volt ilyen? -
#9574 az meik volt ,, ?? most nem emléx M -
#9573 Akkor csont nélkül ráuszítottad a csávóra aki megölte az apját(vagykit?)?
Az jó lehetett -
#9572 Én amikor ott áltam előőtük az előző részekben begyüjthető összes dark pontot begyüjtöttem és ott hazudgattam nekik hogy én mindíg a jót fogom szolgállni.. blabla... Már majdnem full dark voltam,, szal ( egyébként én nem nyírtam ki juhanit mert meg akartam csinállni a küldijét ,,, na ez az egy darpont nem lett meg de az öcces többi igen, amúgy azért hagytam élni mert nem kaptma a jóságomért light pontot....)
-
#9571 OH nemáá akkor nem csináltam meg ezt a küldit :((( Naa kezdhetem előlröl a gémet ujra!! -
#9570 elég könnyen át lehet őket bszni:PP...amikor kiküldtek hogy találjam meg azt a sötét oldalra tévedt jedi tanárt(vagykit) gondolkodás nélkül kinyírtam a kardja miatt..a tanácsot meg meggyőztem hogy nemvolt más kiút ő támadt először bla bla bla bla....szal ha van elég skillpontod szinte nincs akit ne lehetne becsapni:P
A mandaloriai küldetéshez(ha jól emlékszem[régenvoltmár]:) a sith templomhoz kell menni és ott lesz a fia és vele kell vmit kezdeni... -
#9569 Tényleg mi van ha a jedi tanácsnál már a sötét oldal fele hajlasz? Át lehet őket b@szni? Akkor is kiképeznek? -
#9568 Én Kinyírtam! Sz9nte mindenkit akivel kontaktusba kerültem,, de gyakran előttte még ki is fosztottam -
#9567 SPOILER:
Nemtudom, nem jöttem rá hogy a templomnál mi lett volna a küldetés célja, csak annyit írt ha jól emlékszem hogy megtámadtak de tévedtek, de hogy mit kellett volna csinálni fingom sincs, lehet fegyvertelenül kellett volna mászkálni hogy jöjjenek a többiek mint a Kassyyk-on.
Mission bátyjának sem vittem tach mirigyeket, ha vittem volna akkor mi van? -
#9566 DE akkor sokkal rövidebb lenne,, egyébkjént simán el lehet boldogulni segítők nélkül is! Amúgy én az öszes küldit megcsinálltam csak SPL:
A mandaloriainak az az befelyezése hogy kifogy a történetekből??? -
#9565 LÁl -
#9564 Nemá' pedig aszittem -
#9563 Ezekszerint van egy pár, a csajt senki sem ölte meg? Az is egy befejezés. -
#9562 a spoiler feliratokat azert ne hanyagoljatok ennyire...