11368
  • Mester
    Ha a sötét oldalt választod Mission-t mindenképpen meg kell ölni ? vagy vkinek sikerült rábírni hogy fusson vagy maradjon a csapatban?:o(talán high charisma kell hozzá nemtom)
  • Mayday
    Nem emlekszel rosszul, tenyleg ott van.
    Tehat nem a barlang kornyeken kell keresni, hanem a tusken tabor elotti placcon, messze a Tusken bejarattol, kozel a masik oldlon a "bejaratokhoz".
  • Etelkozi Vata

SPOILER

Szerintem, ha emlékezetem nem csal, akkor valahol a tusken tábor környékén találod meg, azon a pályán, ahol a tábor előtti nagy homokos placc van. egy swoopbiket-ot keress.
    Ha roszzul emléxem, akkor a többiek majd kijavítanak.

SPOILER VÉGE.
  • AmcsiGyilok
    Sziasztok!
    Egykis segítség kéne!
    A tatoine-t egyszer már kivégeztem mert most visza kelett mennem megölni egy gamorreait (ezzel az a bérgyilkoscéh bízott meg a manaanon.
    De nem találom sehol se pedig végigjártam az egészet:(
    A küldetésnapló azt írja hogy ott van és sárkányra vadászik.
    Pls help:D
  • PiszkosFred
    vege=veve
  • PiszkosFred
    OFF
    Nos. Tudom hogy mar keves ember van a foldon, aki nem jatszotta vegig a jatekot. Annak idejen Hmuda-tol elkertem a cikkeket, amelyek a swkotor.uw.hu-n voltak, azzal a cellal, hogy majd csinalunk egy mi is egy kotor-ral foglalkozo oldalt. Hat az oldalbol nem lett semmi - az okokat hagyjuk, talan a legnagyobb ok az ido es kedvhiany volt - de a cikkek mai napig megvannak, es most erkeztunk el a gumininja HQ-val oda, hogy fel tudtuk dolgozni. Igy aztan Hmuda korabban engedelyet "igenybe vege" a teljes vegigjatszast, a bolygobemutatot, a featismertetot es a harci praktikak cimu cikket feltoltottuk a HQra. Túl jól sikerült az a végigjátszás ahhoz, hogy veszni hagyjuk. Természetesen először KH oldalán, a www.rpgvault.hu-n nézzetek szét ha infora vadásztok - mégiscsak az a legjobb magyar fansite -, majd csak utána nézzetek be esetleg "hozzánk" a www.gumininjahq.hu-ra. Ennyi voltam, bocs az offert.
    ON
  • PiszkosFred
    A vezércikk arrafelé ma erről szól, csak el kellene olvasni ;] (lesz soksok magyar videjó)
  • RaveAir
    Ha megnézed, akkor meglátod, hogy mi is várható pontosan a hétvégén.
  • ollie
    Pontosan?
  • RaveAir
    Ez egy picivel több annál...
  • bigapó
    Csak nem új magyarítás jelenik meg? :)
  • RaveAir
    A hétvégén valószínűleg érdemes lesz szétnézni a Magyarítások Portálon.
  • Johnyy
    hát nem abban :) DE a videokártya topik hozzátartozik a kotornemindulkás topokjába :))
  • ollie
    Vazze, mostanáig aszt hittem, hogy videokártya topicban vagyunk...
  • PiszkosFred
    Olyan amivel nem megy a kotor.. ;]
  • Johnyy
    EKKorh mihndenkí bohldohhhg :DD Nahh akkor míeen is a videokártya?
  • ollie
    hhát llehheet ;)
  • Johnyy
    igy is leehett foggalmazznii
  • ollie
    Milyen videokártyád van?
  • Johnyy
    mihez???
  • sagics
    Az MV43N Videokártya driver jó?
  • haxoror
    hívj egy szerelőt
    (bocs ezt nem lehetett kihagyni :P)
  • ollie
    Videokártya driver-t telepíts!
  • Johnyy
    nem jó az open GL, - futtatás-dxdiag-leteszteled az opent és ha nem jó akkor ujrarakod a windowst ,, ez biztos segít
  • sagics
    Van egy promlémám:
    Egyszer egy szerelő babrált a géppel az internet miatt, azóta nem megy a játék. A hiba: A Star Wars: Knights of the Old Republic hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük...
    Azt írja, állítsm újra a telepítést vagy telepítsem újra. Újratelepítem, akkor se jó. A rendszerkövetelmény nem felel meg: OpenGl: Microsoft Corpation - 1.1.0(nekem van)
    Min.: Non-Windows Generic OpenGl 1.4.0 drivers
    Mielőtt a szerelő jött volna, még működött.
    Mi a baj, honnan lehet ezt letölteni? Vagy ez mi?
  • Johnyy
    Jaja emléxem csak nekem nem azon abolygón volt....
  • stone
    SPOILER:
    A sith akadémián futattam össze a csillagkohós küldi előtt egy ilyen zöld fejü csávóval aki régebben a Tarison meg akarta venni rabszolgának Juhanit de a jedik kiszabadították, ő meg tőlem akarta megvenni és aszem ott mondja hogy megölte az apját vagy kit.
    Neked nem volt ilyen?
  • Johnyy
    az meik volt ,, ?? most nem emléx M
  • stone
    Akkor csont nélkül ráuszítottad a csávóra aki megölte az apját(vagykit?)?
    Az jó lehetett
  • Johnyy
    Én amikor ott áltam előőtük az előző részekben begyüjthető összes dark pontot begyüjtöttem és ott hazudgattam nekik hogy én mindíg a jót fogom szolgállni.. blabla... Már majdnem full dark voltam,, szal ( egyébként én nem nyírtam ki juhanit mert meg akartam csinállni a küldijét ,,, na ez az egy darpont nem lett meg de az öcces többi igen, amúgy azért hagytam élni mert nem kaptma a jóságomért light pontot....)
  • Johnyy
    OH nemáá akkor nem csináltam meg ezt a küldit :((( Naa kezdhetem előlröl a gémet ujra!!
  • Gnome
    elég könnyen át lehet őket bszni:PP...amikor kiküldtek hogy találjam meg azt a sötét oldalra tévedt jedi tanárt(vagykit) gondolkodás nélkül kinyírtam a kardja miatt..a tanácsot meg meggyőztem hogy nemvolt más kiút ő támadt először bla bla bla bla....szal ha van elég skillpontod szinte nincs akit ne lehetne becsapni:P

A mandaloriai küldetéshez(ha jól emlékszem[régenvoltmár]:) a sith templomhoz kell menni és ott lesz a fia és vele kell vmit kezdeni...
  • stone
    Tényleg mi van ha a jedi tanácsnál már a sötét oldal fele hajlasz? Át lehet őket b@szni? Akkor is kiképeznek?
  • Johnyy
    Én Kinyírtam! Sz9nte mindenkit akivel kontaktusba kerültem,, de gyakran előttte még ki is fosztottam
  • stone
    SPOILER:
    Nemtudom, nem jöttem rá hogy a templomnál mi lett volna a küldetés célja, csak annyit írt ha jól emlékszem hogy megtámadtak de tévedtek, de hogy mit kellett volna csinálni fingom sincs, lehet fegyvertelenül kellett volna mászkálni hogy jöjjenek a többiek mint a Kassyyk-on.
    Mission bátyjának sem vittem tach mirigyeket, ha vittem volna akkor mi van?
  • Johnyy
    DE akkor sokkal rövidebb lenne,, egyébkjént simán el lehet boldogulni segítők nélkül is! Amúgy én az öszes küldit megcsinálltam csak SPL:
    A mandaloriainak az az befelyezése hogy kifogy a történetekből???
  • Johnyy
    LÁl
  • stone
    Nemá' pedig aszittem
  • stone
    Ezekszerint van egy pár, a csajt senki sem ölte meg? Az is egy befejezés.
  • PiszkosFred
    a spoiler feliratokat azert ne hanyagoljatok ennyire...