11368
-
HoTDoG #9521 A csillagkohón elindultam Carth-al és az öreggel...
Carth semmit nem ér, hiába mesteri erős lövés, meg mesteri gyors lövés...
Kár, h a Dantooine-on megöltem azt a sötét Jedit. Csak hülye voltam, és semmire nem reagált, csak arra h ha megölöm.. Aztán később esett le, h a társam is lehetett volna...
Úgyhogy most elég nagy szarban vagyok. Sztem a legjobb lenne még 1 "közelharci" társ, de az már nemnagyon van. Esetleg a vuki? -
haxoror #9520 Vagyis hülye vagyok, jobb alul kell kezdeni, jobb felülre menni, jobb közép, bal közép, bal allul aztán bal felül -
haxoror #9519 H alakban kell menni, bal oldalon előre a tetejéig, vissza egyet bal középre, át jobb középre, vissza jobb alulra aztán végig jobb felülre.
Sztem ez a leggyakoribb kérdés :) -
HoTDoG #9518 Az ősi templom katakombájában, h tudom elérni azt, h az összes csempe aktiválódjon? Eddig a rekord: 1 inaktív csempe :P. Sajna azt már nem tudtam működésre bírni. -
HoTDoG #9517 Hát jókor... Már eléggé a végén vagyok, és sajnos volt pár lefordítatlan mondat, vagy a szöveg sem látszódott. -
#9516 Nem csak a fórum fellendítése miatt, de frissebb verzió van feltéve az SW: KotOR fordításából.
Magyarítások Portál -
#9515 olvna = volna
kivégették = kivégezték
Picit álmos vagyok, nem aludtam semmit.... :)
Francba, hogy nincs javítás funkció... :-/ -
#9514 SPOILER.
Igen én is felmentettem végül is, de szerintem az sem lett olvna sötét cselekedet, ha tettéért megkapja a büntetést (végül is ha kivégették, azért sem járt sötét oldali pont :) ).
Na ruccanok a következő a bolygóra... -
#9513 SPOILER:
Én is felmentettem, meg is volt a jó pont érte. Kicsit bonyolult volt, meg mindig határozatlanok voltak mikor kérdeztem őket és a végéig izgultam:)) -
#9512 OK.
Köszi, akkor igyekszem így tenni. -
#9511 Spoiler
Három lehetőség van. Vagy kivégzik, vagy börtönbe zárják vagy ártatlannak nyilvánítják. Jó jedivel kivégzés kilőve, mert az ellenkezik a jedi felfogással, a másik kettő közül kell döntened, abszolút józan belátásod szerint. Én mindig ártatlanra hozom ki, mert egy dark jedivel volt viszonya aki ráadásul kém volt. Ha már megvolt a baj akkor fölösleges tovább tetézni a feleség fájdalmainak növelésével. -
#9510 Egyértelmű, de a játék már túl van a fénykorán - főleg a folytatás érkeztével -, így egy ilyen véletlen elírás legalább megmozgatja a topikot ;] Senki sem gondolta komolyan hogy szándékos elírás volt ;] -
#9509 Hát megoldottam, illetve remélem.
Innen SPOILER!!!!
A nyomozás eredményeként a talált bizonyíték igen elszomorító véget hozott. Jó Jediként nem sok választásom adodott.... :-/
Vagy csak nem fejeztem be a nyomozást, hogy simán hidegre küldtem a bizonyítékkal az öreget? -
#9508 Nem akarom áthárítani a hibát másra, s természetesen tudom is mi a különbség a két szó között, csupán hülye kiszólás volt részemről...
Nem akartam vele ekkora felfordulást okozni. -
#9507 Ha jól emlékszem, akkor a fordítás során találkoztam olyannal, hogy a sith shit-nek volt elgépelve az eredeti szövegben. -
#9506 Ezer bocs... :) -
#9505 Ti mi a sz..ról beszéltek? :P -
#9504 Ha terezanya fele karakterrel jatszol, akkor eppen nevezheted a Sith bazist Shit bazisnak ;] -
#9503 Igazabol en sem akarok koteketdni de azert az egeszen mas szot nem nagy kezdobetuvel irjak. :PPPP -
#9502 3P: mem akarok kötekedni, de azok Sith-ek és nem Shitek. igazából, csak azért mondtam, mer a shit mint szó, egész mást jelent angolul :))) -
#9501 Végül is nem volt időm tegnap játszani, így még marad a rejtély a gyilkosság kapcsán, de ma fényt derítek rá.
Ja, egyébként a gép felrobbantánál a tengfer méllyén tényleg John McLane segíthet mindenkinek... :) -
HoTDoG #9500 Köszönöm! Erre épp nem gondoltam.
Köszi, már észrevetem h gondolkozni is kell(mondjuk a Sith bolygón lévő próbánál valahogy mégiscsak továbbjutottam...), csak siettem, és nem gondoltam arra, h ez is valami "észjáték". Ja és a szövegeket is olvasom, mert érdekel a történet. Ha nem érdekelne, talán nem is játszanék vele. -
#9499 Ez is egy megoldás, csak az irányok változnak:)))
OFF: Különben aki figyelt és olvasta a korábbi hozzászólásaimat és tegnap nézte a Reteklubot, azonbelül Die Hard 3, az láthatta a megvalósulását ennek a rejtvénynek. A gond az vele, hogy pár lépés ill. egy baki közrejátszik a megfejtés teljes megértéséhez. A baki annyi, hogy az egyik pillanatban nincs egy csepp víz sem Mclane flakonjában, aztán miután le akarja büdös niggerezni Zeusz-t és szóváltás van már hirtelen 2 gallon van a flakonban:)) -
#9498 Csak oda kell figyelni. Annyi az egész, hogy 4 egység legyen az 5 egységesben. Kétszet áttöltöd a hármat és így az 5-ös megtelik, a 3-asban meg lesz egy. Aztán ötöst üríted, 3ast át, így az ötösben lesz az egy egység. Aztán csak egy full hármasat rá az örösben lévő egyre, így meg is lesz a négy egység, a cumó felrobban és mindenki boldog. Ez olyan játék amiben gondolkozni is kell (és főleg elolvasni a szövegeket, mert akkor tudnád mi a emgoldás). -
HoTDoG #9497 Kösz bigapó!
Egyébként Manaan vége, elég érdekes volt. 2 lehetőség közül lehetett választani: vagy befecskendezem a mérget, vagy felrobbantom a tartályt. Én a tartályt akartam felrobbantani persze, mert azzal nem veszélyeztettem volna a környezetet. Odamentem a vezérlőpulthoz, beállítottam, h a két tartály ( vagy mik) értéke felmenjen, tehát 3 és 5 lett. Innentől kezdve csak kiszivattyúzni lehetett, az értékeket már nem lehetett növelni, se áttenni. Sehogy nem tudtam felrobbantani.
Szal maradt a méreg.... Így aztán sötét oldal pontot kaptam, és jól kicsesztem a manaaniaikkal. -
#9496 Azért, ha nagyon nem megy hagyd félbe, majd szombaton jövök és súgok:) -
#9495 Néha többször is el kell menni egy-egy helyre, hogy többször is beszélhess emberekkel, hátha többet mondanak...vagy mutatnak....vagy nem is emberekkel....:))
Ez elég homályos, de majd megérted:)) Láss a szavak mögé:) -
#9494 Nem, köszi, ne mond el!
Csak tudni akartam, hogy nem-e elböktem valamit... :)
Most keresem tovább a bizonyítékokat.
-
#9493 nem ott van. most elmondjam? magadtól sokkal izgalmasabb nem? -
#9492 Sajnos nincs meg.
Nem jeléent a megszerzéséhez godot, hogy az egész Shit bázis halott? -
#9491 Bármelyik megteszi. állítólag a kis twilek jó. Én a harci robottal mentem és nem nagy ügy. -
#9490 Megvan a videófelvétel a gyilkosságról? Ha nem akkor az még hiányzik a teljes képhez ill. mint bizonyíték is felhasználható, de nem egyszerű a dolog, majd meglátod:)) -
HoTDoG #9489 Amikor elfognak hiperűrutazás közben (carth régi tanítója), akkor szerintetek melyik társamat érdemes használni? -
#9488 Van egy kis gondom.
Manaanon nyomozok a Sunry gyilkosság ügyében. Kiderítettem, hogy viszonya volt Sunry-nak Elzaval, s hogy a szállodai Pazaak játékos rejtette a szobába Sunry ellen szóló bizonyítékot a Shitek kérésére, s minden jel jelenleg a Shitek felé mutat. Az öreg Sunry is azt mondja, hogy nézzek körül a Shit bázison, de ott is már legyaktam mindenkit. Mit kellene keresem és hol? Vagy kivel illene még beszélnem? Jól elakadtam... :) -
#9487 Spoiler
Juhani: csak utazgass amíg meg nem jelenik. Majd a hajó előtt fog várni, nekem Manaan-on mindig előjönnek. -
KH #9486 Spoiler
Mission bratyó
olyan kis állatbőröket találhatsz az elzavart cerkások ládáiban is, nem kell hozzá gyilkolásznod... -
#9485 Honnan is lehet letölteni a Catalyst 4.8.07-et? Az Ati hivatalos oldalán csak ezt találtam : CATALYST™ 4.8
Driver Build 6.14.10.6467 8-042-040803a-016701c.
A #9457-nél a link halott, ez meg nem az a beta verz. sztem.
Tud vki működő linket? -
#9484 fenébe...:-(
Most tolom újra immár a magyarosítással,s most először törekedtem arra,hogy minden questet megcsináljak (persze mivel jó jedi vagyok a fejbvadászosat nem fogom),de sajna nem megy:-((
Leginkább a party tagok questjeivel van bajom.Igazából már mind megvan,csak Juhani,meg Mission-el van gond.
[Spoiler]
Bajom: Mission-nek megtaláltam már a bátyját,s az adott egy olyan küldit,hogy hozzak el neki ilyen tach valamit ami Kashyyyr-on van. bajom az,hogy én már Kashyyyr-ot rég megcsináltam,s ugye ezek a tach-ok kis barátságios lények,s nem tudom megtámadni őket,így nem is tudom Mission bátyjának elvinni amit kér.(Anno mikor itt jártam én nem fogadtam el a cherka tiszttől a tach-ok írtását)
Juhani: nah itt télleg nemtom mit kell,már eljutottam vele addig,hogy mindenről beszéltünk,s eccer találkoztunk is egy csákóval valami Xor. Ekkor egymásnak akartak ugrani,de én lebeszéltem (most jó jedivel vagyok). De ennek a csávónak elvileg mégeccer jönnie kéne,s akkor tudnám a Juhanis questet befejezni,de nem jön:-((( pedig Juhani már másról nem óhajt velem beszélni,s 20-szor futkorásztam már a trigger pontok környékén (kivéve Dantooine,mert azt ugye...) -
#9483 szintfüggő, mindig az aktuális szintedhez méri az ellenfeleket. -
#9482 nemvanmit