Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnyy
Figy! Abban a sirban amelyikben egy elvileg sirály fénykardot kapnék, ott (jobra az 1.) hogy kapom meg azt mert kiveszek 3 kardot a szarkovágból és belehelyezem a megfelelõt oké megdicsér az árny leoltom és kinyírom de nem ad semilyen sirály kardot

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
VAZ 1 sírvan jobra vannak szok az õrdroidok! Namost énamikor aktiválódtak nem csinálltam semit csak a lövedékeiket viszavertem és ettõl haltak me, magyarul kinyírták a közvetítésemmel megukat, és én eközbern szinte nem sebzõdtem semmit

Johnyy
TAlán a koribani régészeti részeknél azrt már lehet érzékelni egy kis monumentalitást!

Johnyy
nállam egér bal,,, de a sebeségváltót érdemes folyamatosan gyorsan nyomogatni, hogy csak aaz irányokra és a turbókra keljen figyelni

bigapó
Jól tudom, hogy csak jobbra-balra irány mûködik és a sebességváltó (nálam a space)

The Matrix has you...

Johnyy
A TAtoinon nemkem sikerült mindegyik és anyira nem is volt nehéz

bigapó
A végén már mikor vagy 300-al teper, igencsak nehéz mindre rámenni nem?

The Matrix has you...

ollie
Mindegyikre menj rá, ha ügyes vagy, szinte kivétel nélkül mindegyikre sikerül.

Johnyy
Próbálj mindegyikre rámeni! nekem az volthogy a mannaanon 1 évig próbálkoztam volt hogy 3 ezredel maradtam le, akor eljöttem sírni ide, vicamentem és kapásból megdöntöttem !

bigapó
Köszi, akkor nem csoda, hogy nem találtam ilyet. már azt hittem én voltam béna. Egyébként tényleg könnyebb a magyarítással, bár többet használtam a buksimat mikor még angolul folyt a dolog. Oké, akkor leveszem a felbontást. Esetleg van valami trükk vagy csak a megfelelõ vonalban kell rámenni azokra a turbósítókra?

The Matrix has you...

Johnyy
Õrülök 😉 !!! Hajrá, én abszolute maximumon játszok és nem szagat be egyáltalán p4 3200 512 ati r 96xt

Johnyy
ASSZEM a tanuini szvúp nem anyira nehéz,, gyakorolj, mert a manaan meg ki fog akasztani

ollie
Nincsenek fejlesztések (csak mondják). Tehát vedd minimumra a grafikai részletességet, állítsd 640x480-ra, és próbálkozz.

bigapó
Hi all!

Nem volt idõm végigjátszani a gamét még, de most lesz.
Segítség kellene: a tatooine-on vagyok és a swoop versenyt akarom megnyerni. Az a gondom, hogy lassú a gépem egy kicsit a játékhoz, ezért nehezen megy a podracer irányítása(elég érzékeny). tizedekkel maradok csak le néha, de hát lemaradok. Az egyik muksó azt mondja, hogy a Czerka-boltban lehet venni fejlesztéseket de ott ilyenrõl nem tudnak😊) szóval próbálgassam és gyakoroljak vagy van más lehetõség?

The Matrix has you...

Wanax
Hali!
egyenlõre csak olvasgattam itten sunyiba 😊
mostan tervezem hogy újra nekilátok a gámának, immár 3x. most van új vidkari, végre normálisan fog menni a gáma, erre vártam már hónapok óta. szebb köntözsben akarom újra végigjáccani, és végre van modom is, amivel már az elejétõl jedi lehetek, szal most nagyon happy vagyok

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Johnyy
Egyébként valamilyen szinten érdekes ennek a fényében figyelni a dolgokat

Ch_Slater
valaki multkor beszolt hogy õ is itt tudta meg hamarabb mint kellett volna hogy ki is valójában...
sajnos én meg tõle tudtam meg akkor. nah mindegy legalább ennek fényében figyelem a dialogusokat...mostmar nincs mit tenni.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Johnyy
200 giga... lol,, akor már várd meg azt a dvd- írót 😉

Bandew
Bezzeg nekem a kis 26 gigás vinyómon volt hely neki. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hmuda
Ha nem gond akkor törlöm az az egy hozzászólást, mert azért csak nem kéne bent hagyni. Majd legközelebb jobban figyelsz. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Johnyy
EZer bocs! Aki elõcör teci, az ne olvassa el,, sryyyy bocs

ollie
Megemlítetted, hogy ki vagy valójában, és az spoiler. Aki olvass és elõszõr játszik a gémmel, annak már nem lesz meglepetés.

Hmuda
???

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Johnyy
Ok! Megértettem! Csakáruld el mi a nejó?

Johnyy
Akor minden meg van értve! Nekem már van, ezért férek el!! 😉

Johnyy
200 gigára nem tucc felrakni egy 4 gigás gémet,,, figy: törölj le 20 régi nemkellõ cd-nmeglevõ filmet, vagy isot!!!!

grebber
Nem azt nem lehet ,nem tehetem meg velük.
Sok-sok fincsi dolog megéri a várakozást hétvégén lesz DVD-iró vételezve oszt jó lesz azután.

Next PC upgrade: 2022

Johnyy
SZintén!

ollie
Hát törölj le pár iso-t. 😉

Hmuda
Én 40 gigán kényelmesen elférek imagefájlokkal, meg mindennel együtt. 😛

grebber
200GB de sajna igy sincs helyem.

Hmuda
Az ilyen spoileres beszólásokat léci mellõzd.

Johnyy
mennyi a kapacitásod?

grebber
😞 akkor még várnom kell a kiprobálására.

Johnyy
Nekem pár moddal meg metéssel 3.77 gb

grebber
Mennyit foglal feltelepítve a game??

Johnyy
Meg most tutam meg hogy kijön DVD re az eredeti trilógia, és egy pöpet most el vok szálva az örömtõl!

Hmuda
Ez is megítélés kérdése. Én pl egyik mellé se álltam, lekaszaboltam mindekettõt. Roppant unszimpi volt a fejük (fõleg a csajé).

Johnyy
Végül is nekem már a játék 1. harmada óta mindegy mivel full dark vok, egyébként THX

ollie
Sötét jedit nem játszottam, szal úgy nem tudom. De végül is tök mindegy nem? Elvégre bárkit, bármikor elárulhatsz.

ennyi idõ alatt már kipróbálhattad volna mind a kettõt 😊
ha jól emléxem akkor a férfi adja a dark pontot

Johnyy
#9002 ? mégecer:Koribanon a végén ki lehet választani hogy a csaj vagy a fõsit mellé álj! KI mellé érdemes?

Johnyy
Elõször furcsáltam,,, meg van bocsájtva!

MerlinW
váááááá nem ebbe a topic-ba akartam...

[merlinw.org]

MerlinW
Jaaaaj skacok olyan sok a SPOILER... figyeljetek már oda léciléciléciakedvemért😄

[merlinw.org]

Johnyy

Johnyy
#9002 ?

Ch_Slater
nekem is van. az a beépített felhasználókímélõ modul. Tudjátok: óránként tartani kell valamennyi szüntetet, mert káros lehet az egészségedre. Nah az be van építve a játékba.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Johnyy
Doszt ugyanez van nállamk csak Ati 9600 xt- mvan, DE nem baj, minden pályaközi töltés elõtt egy kvikszév és ha meg kilép legalább fel tuc nézni a fórum ra!!!

[Jakuza]
1.3 as patch fent van nekem es megis egy csomo palyabetolteskor a program kilep.
Tud erre valaki megoldast ? Ati 9500as kartyam van.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.