11368
  • bigapó
    Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy Én rendesnek is érzem magam, meg szerény is vagyok, de már olyan "régen" játszotam vele, hogy hiába is erőltetem az agyam nem ugrik be a helyes válasz, tehát nemtok segíteni:))
    Csak azért mondom, mert kicsit aggresszíven kezdted és nem mindig van benne igazság...
  • steweee
    te még amatőrebb vagy benne mint és, viszont ide olyan rendes emberek írnak hogy nehogymár segítsenek a kezdőknek. én azért megpróbálok. később vmelyik küldi után meg lehet/kell venni majd azt a "szuperrobotot" mert kell a kódtöréshez. a patrol droidok segítenek neked a harcban, bár nem tudom hogy halálig követnek e vagy csak egy adott területen mozognak veled, mert az első még az endire spire-on volt, a másik amit a tarison lehet találni egy apartmanban ahhoz sajnos már nem maradt elég javítókészletem hogy a patrol üzemmódot aktiváljam
  • via_mala
    Még a játék elején vagyok, van egy Twi'lek robot árus csaj, akinél van egy robot, amit nem enged megvenni, a másik meg a kijáratnál felrobbant. Azt a szuperrobotot gondolom később majd csak engedi megvenni, de mikor. Úgy látom sok extra van hozzá, amit ha szépen megveszek hozzá, akkor jó erős party tag lesz belőle. Mikor engedi megvenni???
    Egyébként érdemes a kósza lerobbant patrol droidokat megjavítani? Lesz belőle valami hasznom?
  • Hmuda
    Nem Korribanhoz van kötve a +5-ös karvédő, hanem a Leviathanohoz. Ha a Leviathan előtt nem oldod meg Juhani történetét, akkor majd a Leviathan után jön egy Twi'lek, aki majd elkalauzol az árushoz.
  • Hmuda
    Már megvolt. Csak legközelebb figyelj léci. :-)
  • s.0liver
    A korriban megcsináltam a +5-ös kesztyüt miéet nem adja be?Miért nem tudom megvenni?
  • ollie
    Tedd fel a legújjabb drivert a videokarihoz, a hangkarihoz, a chipsethez, és tedd fel a legújjabb patch-t a játékhoz. Én majdnem 1 éve még a 4.1, 4.2 és 4.3-as driverekkel játszottam végig egy 9600 pro-val, és soha semmi bug nem volt (P4 és intel chipsetes rendszeren).
  • ollie
    Hmuda tudja törölni.
  • Lyan Kyj
    Hoppá, elmézést kérek, egyáltalán nem is gondoltam erre. Nincs valaki moderátor, aki kitörölné a lentit?
  • steweee
    erre senki ? egyébként a nagy kani piros célkeresztszerűséget el lehet vhogy tüntetni az aktuálisan támadott ellenfélről ? mert igen idegesítő, túl nagy és beletakar. kardozok leginkább. sztem pont elég lenne a feje felett a támadási lehetőségek 3 rublikája
  • Hmuda
    A raktérben van a ládák között egy titkos tárolórekesz, azt kinyitod a kóddal és elviszed a fűszert.
  • Hmuda
    Lyan Kyj: legközelebb léci ne írj be ennyire spoileres dolgokat meggondolatlanul.
  • Mayday
    Hejj, ha jol remlik, akkor a hajon, amit szereztel (Eben Heja), el van rejtve a raktarban a szallitmany. Mivel, hogy ez csempeszaru, es ugyebar egy csempesztol nyultad a hajot.
    Nem tudom, mi a feltetele, hogy kereshesd a hajon, asszem eppen az, ha beszeltel a rodiannal, utana mar meg tudod talalni.
  • s.0liver
    A korriban bolygón a rodian mondja nekem ,hogy valami fűszer szállítmányt adjak át neki .Átkutattam a kis ladikomat,de nemtaláltam fűszert!Ez nem DUNE bazz :D Valaki?
  • steweee
    vki árulja már el hogy miért nem lehet javító készletet venni, olyat amit mondjuk tarison a lower city egyik apartmanjában lévő patrol droidot teljesen fel lehetne javítani (még csak ott tartok). ez direkt korlátozott ? mert a kereskedőnél lehet vásárolni, de az nem ua. gondolom ott az általunk vásárolt droidokat lehetne vele javítani.
  • stone
    Az AA és Af-et mindenképp kapcsold ki, azt nállam sem bírta, azt a drivert meg sose sikerült megtalálnom amit ehhez a játékhoz adott ki az Ati, ha esetleg ráakadsz linkeld már be ide. Egyébként nállam AA és AF nélkül szinte sose szaggatott úgy hogy a többi fullon volt, talán valamelyik bolygón esett le 20FPS-re (mér nem emlékszem a nevére de rögtön az elsőn) amikor szabad térbe voltam és ott is csak egyszer.
  • steweee
    a játékban a videobeállításoknál nézd meg hogy ki van e kapcsolva a frame buffer effect ! nekem emiatt fagyogatott vagy feketedett el a háttér és a falak ! hátha csak annyi nálad is a baja
  • Hmuda
    Pecs. Az elvileg javítja az ati problémákat.
  • villi
    Hehe, felraktam egy újabb drivert a vidikártyámhoz és kb. 2 percig faxán mentem, aho leddig szaggatott a játék mint állat aztán megint elkezdte. :( Most akkor mi lesz?
  • ollie
    Legújjabb video-, audio-, chipset driver és dx9c.
  • Hmuda
    Próbáld feltenni a pecset.
  • villi
    Gyerekek nagyonnagy segítségre lenne szükségem!!!

Régebben akartam játszani a kotoral, de mx440-em volt, ami nem támogatja a shaderes játékokat, aztán most vettem egy ati radeon 9600 pro-t és faxán ment alatta a kotor. A gamestarban minimumnak ez van írva: PIII 800 MhZ; 512 MBRAM; meg gyenge vidikártya!

Nekem ez van: PIV 2 GhZ; 512 MBRAM; Ati Radeon 9600 Pro

Faxán ment sokáig a játék, a kocsmában eléggé beszagatott mindig, aztá a jedi tanács bolygóján amikor elmegyek a délkeleti helyre, na ott a nagy teren egyfolytában szaggat és picit előre megyek, errea faxi magától szaggatva elfut 20 méterrel alrébb!! Az a gáz, hogy a grafikát full levettem minimumra, 800-as felbontás, grafiak alapa, minden ami létezik!!!

Hogy lehetséges ez? Mit csináljak?????
  • via_mala
    hmmm 2?
  • via_mala
    hmmmm?
  • steweee
    végigjátszást hol találok hozzá ?
  • stone
    Nekem is simán ment, elő sem vettem.
  • lboyongo
    Ja előtte beszéltem a vadásszal ő mondta hogy hozzak
  • bigapó
    Én úgy emlékszem, hogy csak közel kellett menni a bantha-bandához:) és nem volt a kezemben csak nálam, automatikusan követtek.A Bantha-kaja szagára indulnak meg utánnad emlékeim szerint. De van aki többször végigjátszotta már, Ők biztosabbak ebben.
    Bár lehet, hogy plusz valami szövegelés kellett a vadásszal előtte(valami speckó) már nem tom:(
  • lboyongo
    Üdv,

nekem is egy kis help kellene, ott vagyok hogy a sárkány elé kéne vinnem egy Bathar-t, van is 7 takarmányom, de az istenért nem akar velem jönni az az ostoba állat:)
    hiába kattintok rá megrázza magát de nem jön, ha meg használni akarom a takarmány arra azt írja hogy nem felszerelhető ill. használható tárgy, köszi.
    Végigjátszást már néztem, bár nagyon nem akartam, de ott csak annyit ír hogy katt rá és jön velünk.
  • samatto
    nem volt...max talán a magyaritásé
  • Hmuda
    Ha régebben fent volt a pecs akkor rakd fel megint. A régebbi verziók nem tudják betölteni az újabb verziók save-jeit.
  • samatto
    hi!
    egy kis help kellene...
    újra telepitettem a játékot,de a kimentett saves könyvtárat hiába helyezem vissza nem tudja betölteni az állásokat.
    valakinek valami használható tippje??
    kösz
  • sagics
    Az unkown worldon a templom katakombáiban levő ősi számítógépet hogy rávenni arra, hogy kinyissa a felső szint ajtóit?
  • Wanax
    hogyérted hogy azt a felbontást ajánlotta fel? van ott 1000 más felbontás is, 800x600 a legkisebb, szal ott valami gubanc lesz nálad...
  • Danecay
    Hi emberek!
    Lenne egy kis gondom a game-el. Méghozzá az, hogy a konfigurációs résznél nekem az 1280x960-as felbontást ajánlja fel, és ezen sajnos nem tudok változtatni :( Tulajdonképpen nem is a felbontással lenne bajom, hanem azzal, hogy az említett felbontáson max 75Hz a képfrissítésem, és mivel mindíg 100Hz szoktam hajtani a monitoromat, 10 perc után ki is léptem a progiból mert nagyon zavarta a szemem. Lehet ezen valahogy változtatni?
  • sagics
    Az unkown worldon a templom katakombáiban levő ősi számítógépet hogy rávenni arra, hogy kinyissa a felső szint ajtóit?
  • haxoror
    igen
  • DarkHorSe
    a párbaj képesség akkor is érvényesül ha fénykardot használok?

azt irja h aki csak az egykezes fegyverekre koncentrál
  • PiszkosFred
    Majd Hmuda kimoderalja, mert tenyleg durvan beleronditott a "mester" ;]
  • haxoror
    Izé..
    Ez nem kicsit spoiler :)