11368
  • Sephi
    Hehe :) Na kirpobalom majd kohi :)
  • Shaman
    Nekem 22:11 a rekordom. nem tom,hogy lehet 22 alá menni,de a játékban hálistennek nem is kell:-)
  • Hmuda
    Beszélgess két őrrel, barátkozz velük addig, míg oda nem adják aaz azonosító kártyájukat, és azza állítsd le a rájuk bízott hanghullámkeltő cuccot. Ha kettő megvan, mehetsz is vissza Joleehoz.
  • Sephi
    Ahm en ott vagyok hogy az a Jolee Jedi asozngya tuntessem el a vadaszokat dehat ha megolom oket Dark Side potnot kapok.... msot mcisinajak mert nem ertem :(
  • Davidus
    Azt nem mondtam hogy ilyen időt mentem a gameben:) De túlszárnyaltam az időt amit írtál:D Egyébként a legjobb időm 23.52 :)
  • Hmuda
    Hm... Érdekes. :DDD
  • Davidus
    OK

Tatooine swoop: 18.32
  • Rage47
    Oh kétszer ment el:) bocsi:)
  • Rage47
    ÓÓÓ de jó lenne!!:))
    Ugyanis nem tudok annyira angolul, hogy tudjam mit kell csinálni, mi az értelme a játéknak.
    (De olvastam, hogy szerencsére készül a magyarítása:)
  • Hmuda
    Ja, mellesleg:

Tatooine, swoop, 21.97

Ezt szárnyalljátok túl. :-)
  • Hmuda
    Nincs, de lehet, hogy majd írok egyet unalmamban. :-)
  • Rage47
    Hi!
    Van már hozzá magyar végigjátszás?:)
  • Hmuda
    SPOILER!

Hát szerintem működhet magas persuadionnal. A társak küldijei kizárólag mellékes, de roppant érdekes dolgok, mindenképpen érdemes végigszenvedni őket, mert tök jó dolgok derülnek ki. Malakot mindenképpen egyedül fogod legyűrni, majd meglátod, hogy miért (az, hogy milyen befejezést kapsz a templom tetején dől el, azzal, hogy milyen válaszokat adsz (én egyszer kipróbáltam és full jóként is elintéztem, hogy én legyek a sötét úr :D)).
  • Hmuda
    Hát amit írtál kimondottan gúnyolódásnak hatott, főleg az idézőjelekkel. És értsd már meg, hogy ha vki nem tud vmire választ akkor fölös hogy beírjon bármit is, elvégre azzal nem hiszeom hogy angyon előbbre jutottál volna a megoldásban. :PPP
  • Shaman
    No most akkor SPOILERES kérdésem jön.
    Szal ugye van ez a Bastillás dolog a végén. Mivel én jó jediként mikor toltam,nem csináltam meg a haverjaimküldetéseit,ezért kimaradt a Hmuda által említett szerelmes szál is,kénytelen voltam megölni Bastillát (legalábbis elsötétült a kép,s lecsapott a lézerkard). (nem sikerült áttérítenem). A végsö ceremónián mégis azt mutatta,hogy iott áll mellettem (ezt nem nagyon értettem). Szal most full darkként nyomom,s a persuadem is elég magas,de még nem járok ott. Át fogom tudni az oldalamra téríteni,hogy együtt öljük le Malakot? Vagy megint meg kell öljem?
    És a befejező képsorokkal mi újság? Ha így nézem 4 különbözönek kéne lenni,nem?
    1. Jó jedi bastillával
    2. Jó jedi bastilla nélkül
    3. Sötét jedi Bastillával (bár fogalmam sincs még,hogy sötétként mi a végkép)
    4. Sötét jedi Bastilla nélkül.

Ehhez képes sztem "csak" 2 befejezés van. Szal ez elég logikátlannak tünt nekem......
  • Hmuda
    Ne gúnyolódj unregeském. Az még véletlenül se jutott eszedbe, hogy esetleg nem tudjuk a választ? Hm?
  • Hmuda
    Esetleg még középre berakhatom vkinek a képét. Kijét rakjam?
  • Hmuda
    Hát nem is tudom. Milyen?
  • Hmuda
    Ugynmár. Én most viszem negyedjére és még mindig élvezem. :DDD

(amúgy most csinálok egy jó kis logót a topicnak, tök jó, hogy csak fel kell ugyanoda töltenem és kész is :D).
  • sznupi
    A nagytöbbség végigjátszotta a játékot és már nincs miről beszélniük. 8-)))
  • Hmuda
    Ejnye már, mi ez a pangás? :-)
  • Hmuda
    Juhani az az egyik társad (márha meggyőzöd). A macskaszerű jedi guardian.
  • Hmuda
    Aki nem szeret vásárolgani annak adok pár tippet, hogy megszeressék eme nemes művészetet :-))):

Dantooine, a bázis előtt, egy rodian a siklója mellett:

A játék legeslegjobb páncélja, Cassus Fetté volt. Extrákat ráaggatva 14-es védelem és +1 erő.

Korriban, Bree nevű rodian árus az előcsarnokban:
    Cassus Fett's Blaster. Szintén az egyik legeslegjobb pisztoly a játékban.
  • Lacika 79
    Hm. Ki is az a Juhani? Már elfelejtettem. :-(
  • KH
    www.lionheart.hu
  • Shaman
    Hát light jediként kevesebbet fogsz tudni szerezni.Sötétként ugye sokat fizetnek a szérumért,a fejvadászásokért,stb.
    De olyan írtózatosan (mint írtam) nincs sükség s pénzre mert talált cuccokkal simán végigtúrod a gammát. Egyébként majd késöbb a swoop versenyeken tudsz jó lóvékat szerezni. illetve ha eladsz egy csomó cuccot.
  • PLaci #2430
    A kérdés:

Pazzak-on kívül mivel lehet még zsét szerezni, mert a 40 credit/játék elég lassú...
  • Shaman
    Sztem tök felesleges,de egyéne válogatja.
    Én mindig 3 jedivel nyomultam,csak akkor nem ha a gamma nem engedte. zal nálam nem nagyon lövöldözött senki.
    Egyébként én szinte semmit nem vettem semmilyen árustól. Max a yavinostól. Felesleges úgyis találsz jó cuccokat,jediknek meg eleve köpenyt csak találni lehet,venni nem.
  • Shaman
    És ezen mi volt a kérdés?????
    DM-et nyugodtan öld meg. Kapsz érte dark pontot,de attól még fogsz annyi lightot keresni,hogy full jó jedi legyél.
  • Shaman
    Na örüljetek bepastézom ide az oszlopos megoldást. Mostantól bárki kérdei,lehet erre a kommentre hivatkozni:
    Tehát Tomb of Naga Shadownban az oszlopokkal ezt kell csinálni:
    1. Move a system from the Left pillar --> to the Middle pillar.
    2. Left --> to Right
    3. Middle --> to Right
    4. Left --> to Middle
    5. Right --> to Left
    6. Right --> to Middle
    7. Left --> to Middle
    8. Left --> to Right
    9. Middle --> to Right
    10. Middle --> to Left
    11. Right --> to Left
    12. Middle --> to Right
    13. Left --> to Middle
    14. Left --> to Right
    15. Middle --> to Right
  • PLaci #2426

Kösz a válaszokat...
    :-(
  • sznupi
    Nekem is, de az úttörő ahol tud segít. 8-)))
    Meg nem mindenki lehet olyan, hogy fogja magát és végigolvassa a fórumot, hogy megnézze volt-e már szó arról amit Ő keres. 8-)))
  • Hmuda
    Ez a másik kérdés amtől már komolyan herótom van.
  • Hmuda
    A legjobb RPG tényleg a Morrowind, azután ez, és végül jöhet a többi. A MW szabadságával csak egy MMORPG vetekedhet, ennek az ötletességével meg alig egy-két játék.
  • Hmuda
    Hát ugyebár ott van a KOTOR és a NeedForSpeedUnderground, és harmadikként a DX2 (de arról már kifejtettem a véleményem).
  • Dns5000
    bg2 jo volt, de tortenetben alulmarad. A MW meg nem tudtam beleelni magam az a millio kuldetes, de mind szoveges marha unalmas volt mar egy ido utan az egesz, hiaba volt az nagy szabadsag. Meg az a harc/magiaredszer sem tetszett. De miegyik ugyanaz te vagy a nagy hos es megmented a vilagot a gonosztol es eltek amig meg nem hattok ...
    Itt lehetsz te a gonosz es rombadontheted a vilagot.
  • sznupi
    A rancor előtti ajtónál felveszed az illatanyagot a levágott kézből, beleteszed az ott fekvő hullába, mellé egy gránát és láss csodát meghal, vagy fogod magad és egyszerüen agyongránátozod.
  • Sanca
    Mi volt a 2. jatek Hmuda?:)
  • Sanca
    Hat vitaba szallnek:) Jatszottal a Morrowind-el?

Meg gondolom ilyen 3d-s rpg-kre gondolsz...
  • I.C.ram
    Túlzás, hogy a legjobb rpg, mert az kétségkívül a BG2+ToB.