Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- eszméletlen császár a harcrendszere (lehet folyamatos és körökre osztott)
- a karakterfejlesztés (full RPG) csúcs
- a beszélgetések kifinomultak és izgalmasak (pl. van hogy vallatni kell valakit, többet nem árulok el mert spoiler lenne)
- a tengerfenéktõl kezdve, felszíní településeken, õserdõkön, sivatagig, barlangrendszeren át nagy ûrhajók belsejéig mindenhol megfordulsz
- több nagy fordulat is van a gammában, 1-2 egészen vad mértékû
ÉS!
1., többféle befejezése van a gammának
2., illetve lehetsz eleve jó vagy gonosz
Atomcsászár.

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
What I do, and what I listen.That defines me.
May the force serve you well!
DB
A ti kung-futok nem erős!
uhh most nezem kint van a silent strom is 😄D
de ez mar nem lesz meg ebben a honapban ugy nez ki 😛
\"Life is around you and in you.\"
PC-n végigtolom a sötét oldallal.
2. akorse reklamoz pls, ne keljen mar a moderatorokanak munkát cisnálni...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
-AA, és AF támogatás
-Nagyobb felbontású Textúrák
-Néhány faj Új textúrát kapott
-Újratömörített, jobb minõségû átvezetõ filmek
-PC -hez igazított Interface
-30 új tárgy, köztük új kardkristály!!!!
-Új helyszín: Yavin 4 Ûrállomás
-Új faj: Trandoshan - ok
Megjelenés november végén várható.
És a cikk végén óvatosan megemlítve: Készül a Kotor 2, tíz évvel a Kotor után játszódó, teljesen új karakterekkel rendelkezõ szösszenet.
2004 vége/2005 eleje.
Pedig már úgy beleéltem magam...
hivatalos honlapon mit irnak?
És még nem jelentették be az aranylemezt, úgyhogy várni kell ...
Mert ha nem akkor sajna nem jön ki idõben 😞(((
Pedig én is úgy várom mint a messiást 😊))))
A www.tothegame.com szerint...
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mikor várható PC-re?
Mindenesetre ez az értékelési lista sem piskóta.
VÉGRE EGY TUTI RPG A SW KÖRNYEZETBEN!!!!! KIRÁLY!
Az emberek el vannak a játéktól ájulva.
Egyre kiváncsiabban várom.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ha jól sikerül a PC verzió azt hiszem új klasszikussal lesz dolgunk. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Gameplay: 9
Graphics: 7
Sound :10
Value : 9
Tilt :10
Tilt érték: ha a grafika csili-vili de a game szar akkor alacsony , ha a grafika gagyi és pl: a hangok sem az igaziak de a sztori király akkor az érték magas.
Röviden : maga a játék értéke.(szvsz)
http://www.gamespot.com/xbox/rpg/starwarsknightsoftor/index.html
2003-07-17 Xbox Star Wars: Knights of the Old Republic *NTSC FULLDVD* 51x50 MB CSISO
A medve nem játék.
MGS2 nekem is megvolt, csak letöröltem, ki se próbáltam.
SH úgyszintén.
havernak asszemm emgvan mindkettõ.
nekem valami Quenius gamepadom van kõcsönbe
Nekem egy Logitech Rumblepad van, Silent Hill, MGS2, FIFA2003, Tomb Raider stb. játékokhoz nagyon bevált. ETM-ot nem próbáltam vele.
KOTOR szerintem bill + egérre lesz kihegyezve.
Igaz, most van kölcsönbe egy konzolos joyom, vagy mi, de nemtom, hogy ezt PC-vel hogy tudnám mondjuk ETM közben használni?
GTA irányítás nagyon jól sikerült szvsz.
Az Indínek meg talán mégegyszer nekiugrok.
Mondjuk aki októberben kiad játékot PC-re annak legalábbis van vér a pucájában és nagyon bízik a termékében - ez jó jel lehet! 😊
Azt ne felejtsd el, hogy a Bioware-rõl beszélünk, ami az egyik legnagyobb PC-s fejlesztõcsapat.. én biztos vagyok benne, hogy nem az XBox-os irányítást fogják tessék-lássék módon hozzárendelni a PC billentyûihez mint tette azt a Konami pl. a MGS2 esetében.
Soul Reaver 2, ETM - ezek a legrosszabb fajta multiplatform játékok... no comment.
Indy and the Emperor's Tomb: nekem bejött az a játék.. a fura irányítást könnyen meg lehet szokni, és bizony nem véletlenül volt az olyan - az az egeres kamerakezelés - ami a PC-n felnõtt nagy FPS gyakorlattal rendelkezõ egyedeknek igencsak fura volt 😊 - azért kellett, hogy a fantasztikus bunyórendszert megfelõen tud kihasználni.
A konzolos exkluzivitással nincs gond, adják ki fél év múlva de akkor legyen olyan, ami miatt megéri a várakozást..
Az Indynél az a bizonyos konzolos "mentésszabadság" volt a gyenge pont. Amikor már egy tucatszor nem voltam képes átmenni bizonyos részeken, akkor azért jól jött volna. Sõt, nem is minden pályarész után mentett. Csak amikor Õ úgy ítélte. De mivel bugzott egy kicsikét a game, néha az embernek már nem volt kedve újból átugrándozni monoton stílusban. Az egyel korábbiban - bár nagyon igénytelen volt a mentés -, de bárhol menthettél ... 😞
A medve nem játék.
PC Október 14.
(Na ezért utálom ezt a fajta üzletpolitikát!!! Köcsög konzol elõször a hülye amerikaiak miatt, a PC meg várhat. Kérdezem én: a kedves George Lucasnak, Eidosos, Bethesdás lóbaszós társainak nem véletlenül a PC-bõl tetszett meggazdagodnia? Akkor, ha már létezik és nagyon is létezik, nem visszaesõ gép, sõt, nem kéne inkább elõször oda fejlesztenie? Mert 1. Ez volna korekt. 2. Nem basznának el néha a köcsög konzol és az abból fakadó programozási lustaságból programokat!)"
Kedves zsordzs lukasz báék nem foglalkoznak ilyenekkel, mint a normális gondolkodásmód.
amerikában ez nem nagyon szokás, ott van asok hülye pöcs, kis tizenéves nyáladzó idióta, megcsinljuk nekik konzolra, oszt meglátjuk mi lesz, úgyis viszik mint a cukrot, no a többi hülyének meg legyen má Pc-s verzió.
Konzolos irányítást eddig csak ezekben a jétékokban vettem észre:
Soul reaver 2
Enter The matrix
Indiana Jones anyámkínja tudja mi.
Ha tévedtem bocsi, de ezekbe nagyon idegesítõ volt.
Igaz, az elsõ kettõt megszoktam, de a IJ-t azt megutáltam emiatt.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)