11368
  • Hmuda
    Milyen hibákra gondolsz? Szvsz az egyik legjobban megszerkesztett történekt amit eddig láttam.
  • CarajoEsp
    Hát nevekkel gonda vagyok még most is. pedig minden szöveget 100x elolvasok nem valami nagy angol tudásom végett. Nem mondom vannak hibák a történetben ,de maga a játék az egyik legjobb amivel valaha nyomtam. Ráadásul Manaan szép is nagyon:D
  • Hmuda
    Ja, Manaan az egyik legjobban kidolgozott bolygó szvzs. :D
  • CarajoEsp
    SPOILER

Hmmm. Ez a játék a legállatabb. Most tartok 30 óránál és még csak a Tarison,Dantoinon és Kashyykon voltam:D
    Idáig 1 küldetést nem tudtam igazán befejezni azok közül amit elkezdtem(teljesen jó vagyok) ez pedig az Eli és Hanson közötti legénység vita volt. Beleszóltak a Wokkiek:D
    Egyszerűen a játékot szavakkal leírni nem lehet. Most megyek az Óceánbolygóra és tényleg kész vagyok.
  • Hmuda
    Hát ha van időm. Egyelőre csak unaloműző a Harry Potter 5 mellett. :D
  • Kandurex
    Állat a játék! Én még csak most kezdtem el, pedig már meg van amióta kijött, de csak most lesz időm végigjátszani :) Hmuda...hmm...ezt a végigjátszást írd meg, sztem fasza lenne.
  • Hmuda
    Én gonoszként mindig leugatom, hogy húzzon a febébe és mindig szót fogad. :DDD
  • Shaman
    Ez így igaz,nekem is megvolt,még Dantooinon,csak az a baj,hogy megcsináltam elötte azt az idétlen "találsz a hajón egy potyautast" questet,s azért kaptam egy csomó light pontot,szal kellett egyensúlyoznom valahogy:-)))
  • Hmuda
    Hát igazából mire odáig elérsz már réges-régen ki kellene, hogy legyen maxolva a sötét oldal. Nekm mindig sikerül Dantooine végére eérnem.
  • Shaman
    Egyébként nekem erre lenne egy kérdésem:
    Ha a rossz utat járom akkor ugye a wukiknál A fatert aki lennt van lower shadow landben meg kell ölbnöm,illetve a jelenlegi fönök pártját fognom.
    Hogy kapok több dark pontot,ha még lennt legyilkolászom a fatert,vagy tegyek úgy mintha mellé állnék,s fennt a faluban lépek fel ellene? mondjuk én az utóbbit választottam,mert így megkaptam azt a küldit,hogy szerezzem meg a rozsdás bökőt:-)))
  • magus
    jaja.

amugy nemtom hany ilyen minijatek lesz meg, de egyenlore voltam vggy 3 bolygon es mindig van vmi ilyen.
  • Shaman
    Hát nem szabad elengedi. Mikor megkérdi elmehet-e,akkor inkább kérdezz mást.
    Egyébként asszem nem tudod a végén egyböl azt mondani,hogy mindkettö bünös,hanem szólsz,hogy az egyik bünös,akkor odacammogtok hozzá,s a bíró megkérdi,hogy akkor egyetértessz-e vele,hogy ez a bünös,a akkor kell benyögni,hogy mindkettö bünös,természetesen értelmes indokok alapján:
    Asszem az egyik megcsalta,mert együtt hált az asszonykájával,a másiknak meg valami üzleti baja volt:-))
  • magus
    kiderult kozbe visszarakta a patch normalra:D

amugy kurva jo ajatek most fejeztem be kashykot. eleg durva mar enis szinte mormogok mint a wukik
  • magus
    az egy szopatas mert rajottem hogy mindaketto bunos, de mikor mondtam a csavokam kozben eltunt vhova es nem fogadtak el.
  • Shaman
    Ha magas a persuaded,akkor simán eltanácsolod az akadémiára,ha nem akkor koptatni kell a szádat egy csomót. Én elöszőr így tettem. Soxor mondja,hogy hagyjam már,de akkor megint beszélsz vele,s mást mondassz. ki kell totózni,egy idö után átáll.

Másik:
    Ez több körös játék. Asszem 4 vagy 5 fordulós,mindegyik fordulóban kell beszélni a 2 csávóval,illetve a robottal,majd a vizsgálóbíróval,s neki el kell mondani,amit abban a körben megtudtál. pl xy hazudik,mert nem tüzhetett a szemébe a nap,mert borongós idö volt. Aztán ha ezt elmondod neki jön a köv kör.
    De ha nagyon nem boldogulsz akkor csekkold meg ezt a linket.
  • PLaci #2532
    Hi!

Daitoin:

Hogy lehet a dart padawan-t (asszem Juhi, vagy mi a neve) átfordítani?

Ja, és a nyomozósdinál rájövök az összefüggésekre, klikk, ide, klikk oda, a jedi visszamondja, mire a következő képernyőn a vádlottam megkérdezi, hogy el mehet-e...? Mi a fene? Ja és beadja, hogy nem oldottam meg az ügyet, nem kapok bónuszt...........
  • Hmuda
    SPOILER!

Na elolvastam a hivatalos fórumot. Elégé nyomi dolog volt a SF-ra rakni Revan köpenyét. Nagynehezen eljutsz oda és van kőkemény 20 perc a játékból, míg viselheted. :PPP
  • Shaman
    Azt hol lehet megtalálni,mert én most full dark vagyok,s jól jönne:-)))
  • Hmuda
    Azt nemcsak Csíttel lehet előhozni?
  • I.C.ram
    Korribban-on! Abban a barlangban van, ahol az elkergetett Sith-ek vannak. Ott a hídnál, ahol rancor szerű bizbasz lények is vannak.

Egyébként van egy jobb, de az csak sithek hordhatják! Darth Revan's Robe vagy mi a neve. erőre rengeteg bónuszt ad.
  • Hmuda
    Mindenképpen érdemes erőkkel machinálni. A legjobb jedi ruha az asszem 5 védelmet ad maximális dexterity bónusszal. Nemtom már merre található, de vmi 'Q' betűs neve van.
  • Hmuda
    Pontosan. Először én is megszeppentem, de végülis gondoltam, hogy csaknem fogják berekeszteni az előremenetelt.
  • harczos
    aha, értem. szal ha jó akarok (akartam volna) lenni, akkor meg kell(ett volna) küzdeni a robotokkal, de ezután megvan a térkép?
  • Kis Szabó
    Jah igen még kérdés: érdemes e jedi erőkbe fektetni, és páncél nélkül nyomulni, vagy inkább páncél+harc? (Guardian karakter). Ilyen jedi ruhát hol szerválhatnék?
  • Shaman
    Na utánanéztem.
    SPOILER!
    3 kérdés van.
    1. Megbízol-e a vukiban?
    -Igen (kapsz light pontot)
    -Nem (kapsz dark pontot)
    2.Megtámadják a várost
    -Evakuálsz (kapsz light pontot)
    -10 nap múlva támadsz (kapsz dark pontot)

Ezután ha eddig light válaszokat adtál a robotok megtámadnak.

És ezután jön a 3. kérdés:
    3. Ez is valami háborús
    -megmentenél minnél több életet (light pontot kapsz)
    -megengeded hogy a harc megtörténjen (dark pont)

Ne tévesszen meg senkit,hogy light válaszok esetén a robot azt mondja,hogy wrong answer,mivel ö egy dark robot (illetve olyanok hozták létre).Persze vannak egyéb válaszok,de azokért se nem dark,se nem light pont nem jár.
  • magus
    en amikor felraktam le is vettem easy-re. tul hosszu es nekem tul keves idom van hogy szivjak azzal hogy most nehez legyen. igy is vannak kurva nehez ellenfelek, abbanm kulonbozik igazabol hogy az utkozbeni ellenfelek nem annyira erosek, amivel szivsz hardon easyn is szivni fogsz
  • harczos
    ja, én is 3at kaptam
  • Shaman
    Lehet bár nekem mintha az rémlene hogy 2 háborús van......
  • Hmuda
    Csak kettő asszem. A Zalbaaros, meg a háborús.
  • Shaman
    Ott nem 3 kérdés van?
  • Hmuda
    Én nem kaptam. Minkét kérdésre úgy válaszoltam, hogy jót kapjak.
  • harczos
    van térkép, csak néztem h mér kaptam sötét oldal pontot is

most meg má vissza akrok menni, és a 'mérges' vukikkal van gondom :)
  • Hmuda
    Pedig akkor si megkapod a térképet. Ebben a játékban nincs olyan, hogy véglegesen zsákutcába jutsz.
  • harczos
    nem, ien nem volt, csk válaszolgattam, azt a végén kaptam mind2féle pontot (ha a droidok jöttek, akkor újratöltöttem :) )
  • Hmuda
    Igaz, hogy akkor meg kell küzdened két kicsit kemény droiddal, de legalább jó pontot kapsz.
  • harczos
    shit :/
  • Hmuda
    (bár még nem taljesen.)
  • Hmuda
    kotor vj V0.02
    Bekerült Taris is.
  • Hmuda
    Nem. Ha megfelelő szöveget nyomsz, akkor jó pontot kapsz.
  • harczos
    a kashyyyki csillagtérképnél mindenképpen jár sötét oldal pont?