11368
-
#2504 A lényegét véve okés ;) -
#2503 magyar végigjátszás V 0.01
Ez milyen? -
harczos #2502 fox találni jópárat, venni nem hiszem h lehet -
harczos #2500 egyik az egyik kézbe, másik a másikba :) -
Lacika 79 #2498 Akkor biztos kinyírtam, mert valami rémlik, hogy kint a puszta közepén legyaktam egy lánykát, mert nagyon makacsan ragaszkodott a sötét oldalhoz. :-)) -
#2497 Ja, még csak annyit mondhatok, hogy magam csinálom, szóval időbe telik, míg megírom. Semmiféle forrást nem használok, csak a játékot. -
#2496 Köszi a válaszokat, ehhez tartom magam. :D -
#2495 Ha nincs a karaktereid között akkor 100%, hogy megölted. Vagy megölöd, vagy meggyőzöd, hogy menjen vissza a Jedikhez. Hameg visszament, akkor mindenképpen veled küldik. -
#2494 Sztem ha nincs a karaktereid között akkor már mind1. Bár lehet,hogy utólag is rá lehet venni,hogy bemenjen az akadémiára. -
Lacika 79 #2493 Valami dereng, csak nemtom, én mit csináltam vele. De visszamegyek, és megnézem, hogy mi a szitu. :-)
Jah, köszi a segítséget! -
BBking #2492 Persze,semmi gond. -
#2491 Nem azért írtam,hogy menözzek,te!!!:-))
Csak azért hogy ugyanarra gondoltunk! -
#2490 Engem egyébként az egyetlen dolog ami igazán érdekelne,az a cimbik küldijei. Hogy melyik bolygón kivel kell menni,hogy dumáljon,illetve haladjunk a questjében. Ezért én ezeket meg sem csináltam. Nem volt kedvem mindig mindegyikkel bolygóra szállni.
Ez egyébként lehetne egy külön menü pont,mert nem feltétlen adott bolygóhoz kapcsolódik. -
BBking #2489 Akkor te vagy a király! -
#2488 Dettó ugyanezt mondtam a #2484-es kommentemben. -
BBking #2487 Véleményem szerint elég lenne a küldetéseket (mellék,fő)leírni,hogy mi a feladat,esetleg tipp - trükk.Így ha folytatod,egy könyvet is kiadhatnál.Egyébként nekem tetszik,de nem kell hogy ennyire szájbarágos legyen.Úgy kellene mint a www.gamebanshee.com-on,persze térképek nélkül. -
harczos #2486 dantooine -
Lacika 79 #2485 Hm. Melyik bolygón van, mert nem igazán emléxem már. :-( -
#2484 Sztem az elejét túl részletesre fogtad. nem kell szinte minden csatát leírni,hogy mit csináljon az ember,mert késöbb ebbe bele fox őszülni. Inkább szerintem legyen egy Tippek/trükkök bekezdés mondjuk bolygónként,s oda lehet ezeket általánosítva beírni. Mondjuk:
Taris:Ha meg akarod végig csinálni 2-es szinten használj gránátot,illetve távolsági fegyvert,stb.
ne pedig azt,hogy ebben és ebben a csatában mit csinálj. Kivételt képeznek az extrém harcok,pl Malak ilyesmi. -
#2483 "Miután ez megvan" kifejezés nagyon soxor fordul elő benne,de mivel ez nem iskolai fogalmazás,hanem segítség másoknak,sztem nincs jelentősége. -
Marcus_ #2482 Nekem tetszik, légyszi folytasd mert én most kezdek vele játszani és az angolom hiányos.Hajrá! -
#2481 Nyugodtan, elvégre azért kértem. :-)
(amúgy azt is írjátok le, hogy formailag, fogalmazásilag és információügyileg is megfelel-e). -
harczos #2480 csak apró helyesírási hibák vannak -
harczos #2479 soroljam? ;) -
#2478 Na most milyen? Mostmár téynleg a hibákra figyeljetek plz. -
harczos #2477 máshogy nem lehet -
#2476 Na jó. -
#2475 De az túl pontatlan. -
harczos #2474 nyomj entert, ahol kell :) -
#2473 Ja, és hogyan oldjam meg, hogy a neten is tagolva legyen, ne csak a jegyzettömbön? -
#2472 Akinek van vmi problémája az eddig elkészült irmánnyal az szóljon. (helyesírás, pontatlanság, stb) -
#2471 Remélem jó a link:
kotor magyr végigjátszás, V 0.01 -
#2470 Én is először a Kasyyyr-ra mentem.
SPOILER
Egyébként arra figyelj oda,hogy mielött megszerzed a 4. starmapet tudd le minden dolgod a Dantooinon,ha sötét jedi akarsz lenni,akkor érdemes hamar ellátogatni a Manaan-ra mert ott adnak fejvadász küldiket,s van közte Dantooinos is. Most nem árulom el miért nem fox tudni a Dantooinra menni,de a lényeg,hogy 4. starmapet ne szerezd meg,ha még akarsz oda menni. -
#2469 Ja jó,de én Tatooinról beszéltem,mert Hmuda is azt mondta. A Manaani-n jobb idöt lehet elérni ez kétségtelen. -
#2468 A Manaani pálya rövidebb, ot nekem egy szer megvolt a 21.15. -
sznupi #2467 Nekem asszem Manaaaon volt a swoop 21:57, Tatooinra már nem emlékszem. -
sznupi #2466 SPOILER!!!
3 befejezés van...
1. Jó Bastillával
2. Jó Bastilla nélkül
3. Rossz Bastillával
Ha a rossz befejezést választod, akkor Batila melléd áll és egyedül nézel szembe Malakkal, majd meglátod miért. 8-)))
Elvileg mindkét oldalon mellég lehet állítani Bastilát, a rossz oldalon nem kell magas Persuade mert eleve felajánlja, hogy ketten együtt fogtok uralkodni, csak el kell fogadnod. 8-))) -
#2465 Van egy olyan, hogy difficulty, ha feljebb rakod kicsit keményebb lesz a játék, de ha 3 jedivel mész akkor még így sem lesz vészes. -
#2464 Oszinten nekem csakis a Dantoin-on volt problemam a ellenfelekkel. Manaan-on gyengek ugymint A Sith Academyanal is tok egyszeruek voltak. Tatoine -en is rohelyesen gyengek voltak es most a kasyyyyk-on is gyengek... szal nem valami nagyon nehez a jatek ha mar belengondolok :) -
#2463 egy kerdes... az ellenfelek szintje hogy valtozik? szal tokmindegy milyen sorrendben megyek a bolygoka? mert most pl dantoine utan kasyyyyyk ra mentem. mindegy a sorrend, vagy az ellenfelek szintej valtozik attol fuggoen hanyadik bolygon jarok.