Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
May the force serve you well!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Nagy és kisebb területû nyílt terepek - OpFlash és Raven Shield? -, kézjelek, squad leader lehetõségek - AA? - és jármûvezethetõség. Ennyi eddig az info.
A medve nem játék.
Csak az egész mov feelingje olyan volt, mintha a Aliens-t néztem volna. 😊
A medve nem játék.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A medve nem játék.
Mellesleg kicsit gáz a Galaxisra nézve, hogy a házak és épületek a két trilógiában - 1 rész is uolyanok voltak, mint a Kotor történetének korában?! Durva, hogy az emberek több száz év alatt semmit sem fejlõdtek építészetileg ... 😊
A medve nem játék.

Télleg nagyon jók a képek
Mindig visszamegyek gyerekbe, ha látok finom képeket, egy finom játékról 😊
500 - belsõ kiszolgáló hiba
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Bioware-tõl meg valszeg nem veszi át a fejlesztést!
< a href="http://www.gamershell.com/hellzone_RPG_Star_Wars_Kotor.shtml">"képek"
Elsõ infok szerint juniusban jelent volna meg,aztán csusztatták év végére.
Aztán kiderült,hogya Bill Gecci féle Microsoft megvásárólja a Bioware-t(õk fejlesztik a gammát).
És a legújabb hírek szerint(Gamershell) mégiscsak júniusban kijön ez a hypersuperextraistencsászár gamma!
Valúszínû,hiszen egyre több a képet trailert nyomnak ki róla,és mivel az idei E3-on bejelentik a Bioware felvásárlását,addíg meg le kell szállítani a játékot a Lucasartsnak......