11368
-
#2589 Ha' nekem full a Light side szal :)))) -
#2588 -Minden ajtót nézz meg, ha zárt, törd fel.
Én az elején (full jónak indulva) úgy álltam hozzá, hogy egy pozitiv gondolkodású ember nem tör fel holmi ajtókat, elvégre is mások magántulajdona szent dolog.
Azt az fejet képzeljétek el, amikor egy órán keresztül kerestem Dia-t, hogy közöljem vele a jó hírt, hogy kiváltottam a fejére kitüzött vérdijból - és mikor végülis megtaláltam, hogy hol kellett volna keresni - és ajtót feltörni.... -
#2587 Hát ez nem vmi sok. Nyilván én is ezt csinálnám, ha ilyen hajónak lennék az abszolút ura. :-))) -
#2586 Ugyan még az elején járok, de a Tanis felett keringő űrhajón látható első (van több?) videón az, ahogy az Admirálisal beszél, tiszta SW:ESB (Birodalom Visszavág)... -
#2585 Folytasd inkább a leírást, útközben biztos eszedbe jutnak majd a tippek is :) -
#2584 Na mivan veleltek? senkinek semmi ötlete a tippek bővítéséhez? -
#2583 Sajna nemtom, csak azt, hogy a 2. szintű változata maga a choke. Ha minden igaz, akkor Wound->Choke->Kill. Ez nem biztos, inkáb nézd meg a manualban. :-))
Amúgy kellene pár ötlet, hogy mit lehetne még írni a tippekhez, -
#2582 És mi a neve? -
#2581 Mizu van a végigjátszással? Keeeeellll!! :)). Mikó'? -
#2580 Van, csak azt máshogy nevezik. -
#2579 Hmm...nem sok változás az előzőekhez képest :(. De azért csak írjad, jó lesz ez, nagyon jó! -
#2578 Még egy kérdés: Fojtás erő van? Többet is lehet egyszerre fojtani?
Speciel az a SW univerzumba a kedvenc erő típusom. -
sznupi #2577 Talán SPOILER!!!
Nem lehet, később úgyis megkeres, de akkor már nem valami nagy szám a bácsika. 8-))) -
#2576 Csak úgy kíváncsiságképpen: Szal, van ez a "one, two, three" pacák, később ha majd jedi lennék, vissza lehet majd nézni hozzá, hogy újra tárgyaljuk a "one, two, three" dolgot? -
#2575 Én valami ilyesmit mondtam volna: "jedi milyenség pont"
Ami ugye elég értelmetlenül hangzik bár próbálja a lényeget kifejezni:-))) -
#2574 "beállítottság pont" ez az hogy dark,vagy light vagy-e?
Elég kira szó. -
#2573 KOTOR végigjátszás V 0.03
már fejlődik. Van tippek-trükkök szekció -
harczos #2572 belelapoztam. nem túl részletesen, de nem is felületesen benne van a végigjáccás.... -
#2571 Vagy ha mindenképpen jó oldalon akarsz menni, akkor egszerűen még azelőtt felviszed a droid fejét, hogy beszélnél Zalbar faterjával. -
harczos #2570 spoiler
szal nálam úgy volt h megvolt a térkép, megyek vissza. a liftesnek nem teccett h segítettem freyyrnek, nekem esett 2 másik vukival. elintéztem. aztán irány a nagyfőnök terme, ott freyyrnek adtam igazat, megin egy kis csata. ja meg egy kis előzmény: még lenn volt egy robot, annak elvittem a fejét, abban volt vmi a 2 fickóról. na, amikor kiléptem a kikötő részbe, akkor jelzett a játék h a vukik tudomász szereztek erről vagy mittomén, és meg van oldva ez a küldi is. és amikor a hajóhoz értem, akkor épp a lázadó vukik küzdöttek a czerkások ellen, segítettem nekik, de a 2 ficak télleg nem volt ott. asszem ennyi -
harczos #2569 benne van a leírásában h upgradeable -
#2567 Meg lehet csinálni.
Ha sötét vagy akkor Feyrr ellen fordulsz,s akkor ott lesznek,ha light vagy akkor mielött lower shadowlandben beszélsz feyrr-el fel kell menni,s akkor leadni.
Magyarán még azelött kell megcsinálni mielött eldöntenéd melyik oldalra állsz -
#2566 Az mekorra szopas volt a Kasyyyyk-on hogy ha amiutan megvan a Star Map es viszamegyek akkor en nem tudom elkepzelni hogyan lehet kikerulni a Woookie csatat. Mert amikor feljovokk a liftel akkor az egyik Wookie elvisz a falubanahol na elitezema dolgokat de amikor a kikotobe megyek ott ma' lazadnak es mar nincs ott pl az a pasiaki szolgakent tartja a masikat vaalmi adosag miatt de nekem megvan a bozonyitek hogy nem ugy van.... -
Lacika 79 #2565 Hm. Nem csak tippek és trükkök vannak benne? Persze lehet, hogy én emléxem rosszul. De szerintem minimális angol nyelvtudással és egy kis odafigyeléssel egyszerűen végigvihatő a game. A feladványok előtt érdemes menteni, aztán FIGYELNI, mit mondanak, tanácsolnak, de ha ez nem jön be, akkor próbálgatások tömkelege. :-)) -
harczos #2564 gamer legújabb számában van -
#2562 Spoiler
Nekem még a Tarison jött be nagyon mikor felvezette a fickó a Bendakkal való harcot.
Mondjuk az is jó volt mikor egy nő kérte ,hogy szerezzem vissza a Protokol Droidját. Meglett és mikor később bemésza Dantooinon a hálókhoz és beszlgetsz velük a robot csak ennyit mond:D
-Kérlek lőjj le:D -
#2561 Nem tartok én annyira az elején. Vagy ha igen akkor meg még jobban örülök:DD
-
#2560 ahh! Akkor jó! THX -
#2559 p3-650én reccenés mentesen ment gf2gts+256mega rammal 800*600ban -
#2558 forceolod a beszédet eljut 3ig,és le is lő :-) -
#2557 Egy 1000MHz, 256MB Ram és egy GeForce 2 GTS 64MB-n elfutna? és hogymenne? -
#2556 Amúgy milyen tettekre gondolsz tőle? -
#2555 Szerintem tök jó lett Malak. -
#2554 One! -
#2553 Spoilerszerű
Beszarás ez a játék. Még az elején vagyok. Szal, megyek le a bárba ahol éppen egy csávókám kerül összetűzésbe a helyi kisebbséggel :) Mondjuk lefele jövet is összefutottunk, akkor is balhéban volt egy másik etnikummal :). A dumája a csávókámnak lehengerlő..."one...two...three"..LOOOOL! Oda megyek a harc után hozzá, mondom neki, "Ez az csávókám, nagy arc vagy!"...rám néz..."one"...baszod! :DDDD -
#2552 Ha valamibe bele lehet kötni szvsz, akkor az a főellenség, Lord Malak. A kinézete nevetséges (pléhpofa...), tettei pedig legalábbis emlékeztetnek egy sokkal késöbbi Sith Lord-ra... -
#2551 mentést -
#2550 OK, akkor tölthetek be egy pár "játékórával" korábbi mwntést, mert véletlenül kinyírtam szegényt... -
#2549 Mivel még eléggé az elején vagy nem tudod, hogy pontosan mire gondoltam "tökéletesen megszerkesztett történet" ügyileg. Bátran kimondom, hogy a később bekövetkező fordulat hihetetlenül jól kitalált és a filmet végignézve abszolúte nem logikátlan. A játékot újrakezdve látszik, hogy a legapróbb részletre is figyeltek ezzel kapcsolatban.
Más: azért elgondolkodtatok már azon, hogy a páncélok tekintetében mennyire figyeltek a legapróbb részletekre is? Ha Tarison bárkihez odamész Sith egyenruhában, akkor úgy fog kezelni, mintha sith lennél. Ez kivétel nélkül mindenkire igaz ott. Ugyanez elmondható a Buckalakó kosztümre a Tatooineon. -
#2548 Bevallom itt neked adok igazat. Egy furcsaság volt ,de ezt már kifejtettem. Én nem vagyok azon emberek egyike aki sajnáltatja magát ,hogy milyen kevés jó játék jelenik meg, szerintem azért van szép számmal. Ez a legjobbak közé tartozik és ebben az évben ez a legjobb Rpg. Mondjuk a Hotut még nem néztem.
Mindenesetre tényleg csodálatos.
A történetben nincs hiba csak én vagyok egy állat.DDD