Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
V9ykn8_TZL0
A Mediamarktokban tuti találsz, a többi áruháznak alig jutott.
http://deathfellows.hu/
A medve nem játék.
Elkelt az összes. De van az 576, Mediamarkt, Automex stb boltokban ...
A medve nem játék.
Bocs az OFF miatt!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Vicceltem. Szoval egy BG, NWN szinten van benne szoveg mennyiseg?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Az Nforcen azt irjak az eredeti crack jo.
2003-11-20 PC Game Dox Star Wars: Knights of the old Republic (c) Lucas Arts *CRACK FIX* 01x05 MB DEVIANCE "NUKED" --- look at stub in PE header, Razor crack is fine ---
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A game maga nagyon fura, valahogy nem éreztem azt hogy a Star Wars univerzumban járok. Az elején fõként droidok ellen kell harcolni, az még rendben is lenne. De amikor megláttam egy droidot karddal a kezében kicsit megdöbbentem. Karddal, nem lightsaberrel, hanem igazi karddal. A ládákban mi magunk is találhatunk belõle rengeteget. Nálam már van vagy 5 db, pedig még csak most menekültem el egy kapszulában a hajóról. Korai még véleményt alkotni, mindenesetre azért ez így nekem furának tûnik. Az mindenesetre látszik, hogy vérbeli kõkemény RPG a game, úgyhogy az RPG fanatikusok örülhetnek.
Szoval milyen is az a harc? Egy rövid elõzetes jolesne! THX
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
De azért megnézem ezt a crackfixet 😊
to crashes throughout the game. Those are all fixed in our crack and should
give you a much more stable game to enjoy
Mellesleg ritka látványos a város. Elág jók a felszerelések, full grafikán nagyon durva a game. Érdekes játék, az szent ... 😊
Ha elfeledem a néhol kicsit "túl futós" irányítást, nem lenne rossz még az sem. 😊
Van hangulata. Olyan kõkorszaki a feeling. 😊
Kiváncsi leszek a jediségre. Az SWG-ben ez nekem egyelõre még kimaradt ...
A harc tényleg jópofa. 😊 "Körökre osztottrt"-nak nevezhetnénk! 😊
Jó hosszúnak is tûnik.
Nem rossz, nem rossz. 😊
A medve nem játék.
Ezt ugyanis konzolos barátaink kicsit kispórolták.
Elõre is köszi. Nagy segítség lenne ...
Köszi!
A medve nem játék.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Most szedem le. Már nagyon kiváncsi vagyok rá.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!