11368
-
Még itt van ez:
-
Chappy #2728 kössz,. sirály! -
Ilyen:

-
JÓ... -
Chappy #2725 mien a grakikája? -
NÉzd meg a launchpad configjában a system testet. Ha valami hibádzik, akkor azzla csinálj vmit. -
harczos #2720 (N)nemtom, meg kell mondjam, most nagyon szét vagyunk szórva, semmit nem tudunk a másikról :)
én fordítgatok, többiek talán, andy, a "vezetőnk"(?) meg próbálja összehegeszteni az oldalt, ami nemrég odaveszett, mellesleg ő rakja helyére a lefordított részeket. egyébként kb 1 hete 2.5%-nál tartottunk, és kb. 10%-nál tervezünk egy első kiadást -
harczos #2719 a csatolt fájlokat soxor én is üzenetként kapom meg (txt, képek), így csinálja a frímél is, de az outlook is -
(H)harczos, lehet valamit tudni a magyarosítás jelenlegi állapotáról? -
Azért köszi. :-) -
Akor elég érdekesen, mert nekem csak az üzenet szövegeként volt besúvasztva. -
harczos #2715 inkább így -
harczos #2714 én csatoltam... -
harczos: ne így küldd el, mert akkor nincs tördelve. Inkább csatold a filet. -
Köszi srácok, nagyon köcc. :D -
Ok. -
harczos #2710 akkor írd te, én közben még1x átnéztem, és javítottam a bennmaradt hibákat. manaant nem néztem át, ott még nem tartok :) -
:DDD Ne viccelj erre a játékra:D -
Hmm...csak úgy gyűlnek a cikk írók :) -
Kashyyykot megírom mert én azt nagyon kivágeztem. -
harczos #2706 ja, tatooine is létezik :)
de megpróbálok összeszedni vmit kashyyykról -
Okés. Ha valamit kihagysz, azt max kipótolom. :-) -
harczos #2704 hát, max a kashyyykot tudnám, nemrég fejeztem be. csak nemtom emléxem-e mindenre (és a nevem kis 'h'-val plz :) ) -
Na, végigjátszás frissítve. Köszi Kandurex. :-)))
Neked is köszi Harczos, de időközben letördeltem meg elolvagattam. Nem akarod megírni valamelyik bolygót jó oldal szemszögéből? -
Olvasd el a leírásomat. :PPP
Ne hülyeségből írjam már. -
Sanca #2701 Koszi szepen! -
Sanca, Peat..
Tőcsed, másold, jáccad! SW Kotor crack -
Hi!
Tarisban a város északi részében nem akar beengedni az őr a Lower City-be, pedig ugyanolyan a ruhám, mint neki.
plz help:) -
Felrakom azt a crack *-at az FTP -mre, pár perc :) -
Ment. -
Semmi, bocs Peat, felidegesített egy idióta nőszemély. -
minggyá küldöm :) -
Sanca #2694 Ja vagy vmi link is megteszi ahonnan le lehet huzni -
Sanca #2693 Elkuldene vki a cracket? Az osszes gamecopyworld server offline... mashol meg nincs fenn... Elore is kosz. -
(Szvsz egész jól halad a dolog. Alig pár napja kezdtem és már három bolygó is megvan a közreműködésetekkel. Köszi. :-))) ) -
Nakéremszépen, lehet kotorászni. Örülnék megint egy Kandurex féle hibajavításnak. :D -
harczos #2690 megnézem -
Dantooine végigjátszás
Csak helyesírási hibákat és ha lehet akkor vki tördelje már össze kicsit. :-))) -
Sanca #2688 Kosz, jo 5let, nincs fenn. Amugy nincs vmi magyar kotor oldal ahonnan le lehet kapni? Mer googleban nem talalom, www.gamecopyworld.com -rol meg hibasan jon le, vagy el sem indul:( -
harczos #2687 hmmm, gcw szerverei offline