Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Le lehet már valahonnét szedni? Davidus linkjén csak egy nagy rakás szart (szó szerint 😊 ) láttam

War. War never changes.

Azért ez elég súlyos volt :-))))))))))))))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Davidus

V9ykn8_TZL0

hykao
OFF: olvasd már el a prividet.
G. Joe
havidijas. Alapban asszem 4 hét ingyenes. Most jelent meg Európában. USA-ba nyar közepe ota fut. Már a masodik legnépszerübb mmorpg, több mint 300 ezer játékossal.
A Mediamarktokban tuti találsz, a többi áruháznak alig jutott.

http://deathfellows.hu/

a.carkey
A cursor nyilas problémára, nem tud valaki megoldást? Ne kelljen már WASD gombokkal irányítani ...

A medve nem játék.

a.carkey
Már után kellett rendelni! 😊
Elkelt az összes. De van az 576, Mediamarkt, Automex stb boltokban ...

A medve nem játék.

Mayday
Jut eszembe, a cdgalaxis honlapjan nov.28-ra irjak a SWG erkezeset. Nekem nincs SEMMI tapasztalatom ilyen jatekokkal kapcsolatosan. Kerdes: havidijas, ugye? Mennyi/ho? Eddig is kaphato volt mar hazankban vagy csak most lesz elerheto?
Bocs az OFF miatt!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Ja, és nincs benne multi. 😞

Igen, számíthatsz annyi szövegre mint azokban.

De volt benne egy harci droid amit meg kellett javítani, majd bekapcsolni. Rulez volt amit utána mûvelt. 😄

"lovagi" nem volt rajta, csak a sajátja, mivel robot. 😄

Mayday
Nekem van, csak magyar. Az jo? 😊))
Vicceltem. Szoval egy BG, NWN szinten van benne szoveg mennyiseg?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

a cue file nem kell, a bin-t magában is fel tudod mountolni daemonnal. Csak válaszd ki az all files-t alul a legördülõ listában és már mûxik is. 😄

Kell hozzá nyelvtudás, ha meg szeretnél érteni mindent.

Methylisocloro
és lovagi páncél nem volt rajta? 😄

Titan
Aki játszik már vele, az meg tudja mondani nekem, hogy a játszáshoz (RPG révén) nagy angol tudásra van szükség?

Kandurex
Valaki. Egy kérésem lenne. Elküldené nekem Kngiht of the old republic-nak a 4 db cue file-át? Megköszönném. Cím: [email protected]

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mayday
Kar 😞

Csacsi
Persze, hogy van kard, sõt azthiszem vanak olyan helyek, ahol ilyen gladiatorosat "játszanak" és ott csak ilyen fegyverekkel lehet harcolni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Tudtommal nincs, arra ott van a SWG...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

a.carkey
Van kard az SW univerzumban IS!
Ez van.

A medve nem játék.

Mayday
Multija van?

[Jakuza]
Az a crackfix fake.
Az Nforcen azt irjak az eredeti crack jo.

2003-11-20 PC Game Dox Star Wars: Knights of the old Republic (c) Lucas Arts *CRACK FIX* 01x05 MB DEVIANCE "NUKED" --- look at stub in PE header, Razor crack is fine ---

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Tegnap este sikerült megnéznem. Én semmmit nem tapasztaltam az itt leírtakból, a game nálam tökéletesen futott. Tehát nem kell hozzá crackfix meg hasonlók.
A game maga nagyon fura, valahogy nem éreztem azt hogy a Star Wars univerzumban járok. Az elején fõként droidok ellen kell harcolni, az még rendben is lenne. De amikor megláttam egy droidot karddal a kezében kicsit megdöbbentem. Karddal, nem lightsaberrel, hanem igazi karddal. A ládákban mi magunk is találhatunk belõle rengeteget. Nálam már van vagy 5 db, pedig még csak most menekültem el egy kapszulában a hajóról. Korai még véleményt alkotni, mindenesetre azért ez így nekem furának tûnik. Az mindenesetre látszik, hogy vérbeli kõkemény RPG a game, úgyhogy az RPG fanatikusok örülhetnek.

mik az elsõ benyomások?érdemes letölteni?meg olvastam egy hozzászólásban hogy fagy.várjak inkább várjunk míg kijön egy cracked peccs?

Knox
Szasztok!

Szoval milyen is az a harc? Egy rövid elõzetes jolesne! THX

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

And5
na én is most installom eddig az nfst basztattam

Amugy a game maga a tökély!A harc valami eszméletlen jó lett

Bár akinke ugyanez a gondja mint nekem (esetleg) akkor annyit irok,hogy ha lekapcsolom(disable sound) a hangot semmi baja,szal lehet hogy a hangkártyám basz be rendesen😞
De azért megnézem ezt a crackfixet 😊

Thx megnézem!

And5
RZR's crack had about 90 bad calls (see a few examples below) which can lead
to crashes throughout the game. Those are all fixed in our crack and should
give you a much more stable game to enjoy

And5
van vmi crackfix is lehet az segít
STAR.WARS.KNIGHTS.OF.THE.OLD.REPUBLIC.CRACKFIX-DEViANCE

Mayday
Van ebben multi?

a.carkey
Mindenre át lehet rakni, de nyilakra nem, vagy az ini filet kéne átírni, de fog sincs melyik felel meg a cursornyilnak...
Mellesleg ritka látványos a város. Elág jók a felszerelések, full grafikán nagyon durva a game. Érdekes játék, az szent ... 😊
Ha elfeledem a néhol kicsit "túl futós" irányítást, nem lenne rossz még az sem. 😊
Van hangulata. Olyan kõkorszaki a feeling. 😊
Kiváncsi leszek a jediségre. Az SWG-ben ez nekem egyelõre még kimaradt ...
A harc tényleg jópofa. 😊 "Körökre osztottrt"-nak nevezhetnénk! 😊
Jó hosszúnak is tûnik.
Nem rossz, nem rossz. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Ha valaki rájön mit kell ahhoz átírni, hogy a cursornyilakkal lehessen irányítani, az írja meg lsz mert nekem nem fekszik a WSAD!
Ezt ugyanis konzolos barátaink kicsit kispórolták.

Elõre is köszi. Nagy segítség lenne ...
Köszi!

A medve nem játék.

shaba23
óóóó...csak 512Mb 400Mhz DDr van...az pont a határ
Bandew
Nekem meg inkább a proci(1700 Mhz PIV) meg a RAM(384 Mb) a gásszos.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Eye-scream
hát nekem egy 2200+os AMDvel 512 RAMmal remélem jól fog menni, bár csak Gef4 mx440es vid kártyám van...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Bandew
KIRÁLY!!!!
Most szedem le. Már nagyon kiváncsi vagyok rá.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Lacc
Jaja, valaki elmondhatná milyen így elsõ ránézésre. Én is jó ha holnap du. ki tudom próbálni! 😊
Kandurex
Nah, akinek lejött az fogalmazhatna némi kritikát és pár képecskével is meglephetne minket...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

shaba23
kabbe
aggyál rétest!

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Mayday
fasza, hogy mar az is lenn van 😊

XIII-al nem kell sietni nem megy

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

ez si négy cd meg az xIII is😞(( egy pár nap mire lejönnek😞

Eye-scream
Asszem én is csak holnap délután fogom megnézni..:S

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

toMpEr
meg nekem se jott le,mert amcsi ftp-rol toltok, aztan csak delutan kezdtem el, kb este 8-ra lesz lent...

nem dc++ról szedi a gameket ?😊