11368
-
#2686 Keress rá, írd be a keresőbe, ki fogja adni. -
#2684 Fölös, nézz el a www.gamecopyworld.com címre és ott mindenre megtalálod a cracket.
Kandurex: miért vagy ilyen vele? -
#2683 beregisztrálod magad és akkor talán... -
#2681 Pecs fent van? -
Sanca #2680 Ati 7500-as, es a legujabb catalyst(de mar vmi ujabb neve van) -
#2679 Milyen videókártya, milyen driver, milyen beállítások?
Nehéz ez alapján bármit is mondani, de talán egy frissebb/régebbi driver lehet a megoldás... -
Sanca #2678 Nalam az undercity-ben bugos lesz a grafika(ossze-vissza vilagos csikok) es lelassul kb 2-3 fps-re a game. Ez mitol lehet? -
#2677 Nana, mindjárt nem lesz habostorta. :DDD -
#2676 Lusta disznaja...:D -
#2675 Most semmit nem csinálok. De nemsokára nekikezdek. -
#2674 Á! A Leviathant magamnak akarom! :DDD -
#2671 Most a Dantooine -t csinálod? -
#2670 Okés, frissítve a Kandurex féle jevítás. :-) -
#2669 Na, pont most szarakodik a primposta. :P -
#2668 mert én már kicsit átnézegettem. :-) -
#2667 Jók vagytok srácok!! -
#2666 javítva, küldve ez a verzió is :) Ebben azért nem volt annyi hiba :) -
#2665 _Na lehet nézegetni a Manaani leírást. Köszi Haribo. :-))) -
#2664 Több helyen is belejavítottam, nem baj? (egy két logikátlanságot, pl a méreg eröltetését, meg hasonlók) -
#2663 Ha elég magas a persuadionod, akkor meggyőzheted őket, hogy mindketten engedjék el a csemetéiket és még házat is éptenek nekik. :-) -
#2662 köcc. -
#2659 ez igaz,de csak 1-et adnak,s azt is csak akkor ha kevesebb,mint 10 darabod van belőlük. -
#2658 a kikötői árus is árul poisont,nem kell a kantinig menni. -
#2657 ops az nem az. Na szal gránátot. -
#2656 #2427-es kommentet csekkold le. -
Ark #2655 Phree:
Két dolgot tehetsz:
1. A Tatooin-on veszel Gizka Poison-t (Cantina, bartender) 350credit-ért, egyet megmérgezel egy láncreakció szerűen terjed, 560XP
2. Elmész a Manaan-ra keresd meg Nubassa-t aki exotikus dolgokat gyűjt, beszéld rá, hogy vegye meg őket, 100credit-ért,500XP -
GodBadka #2652 Szervusztok.
Bocsi, ha már volt kérdés, de nem bírtam elolvasni mind a 2600 cikket (500 körül feladtam :)) ). A sith siroknál, ahol a kardot lehet megszerezni, mit kell a hídon levő oszlopba rakni hogy eltünjön? Vagy ha nem kell oda rakni semmit, akkor hogyan kell eltüntetni az útból? -
#2650 Meg kell találni a afro család elveszett sarjának backpack-jét, majd a protokoll droidnak ezt jelezni, ő mondja, hogy ez sajnálatos, de nem változtat semmin...
Nekem így megjelentek a "gyerekek" a jedi hálóban, ugyanis a jedi tanács befogadta őket ideiglenesen, mint menekülteket. -
#2649 pl.: Ha computer-t kell birizgálni, akkor a droid a legmegfelelőbb...
Ja! És beszélgessetek a hajón a haverokkal! Adnak/készítenek pár ajándékot! (úgy is karácsony van)
pl.:
Zalbar: mindenféle gránát
A droid: computer spike
mások: serkentők (stamina), security spike tunnel... -
#2648 ami pazaakot illeti,akkor szól be a manyus,hogy na de hé csalsz vagy hasolót,ha a nyert játszmáid x-el(változó npcként) meghaladja a veszített játszmáid,vagyis ha közben elmész questelni vagy bármi az nem befolyásol semmit,sőt ha leszívsz 200x az se,csak utána nyered kell 204x,ha mondjuk 4 az a bűvös szám :-P na kártyázásról ennyit akkor :-P -
#2647 Na, lehet csekkolni. Kicsit még bővült is egy KÖZREMŰKÖDTEK ponttal is. :-) -
#2646 Ne vigyük tulzásba. :DDD
Nagyon köszi mellesleg. :-) -
#2645 Javítva, küldve.
A vesző és pont hibákra nem figyeltem, ugyanis ez sokszor függ az író stílusától. Esetleg ha igény van egy csillagos ötös verzióra, akkor kihegesztem. -
#2644 ok -
#2643 Jólvan, látom nemcsak én vagyok diszlexiás. :D -
#2642 fél óra -
#2641 "kiheggeszteket" <-------ezt ne tessék ám figyelembe venni :) -
#2640 Csináld.
hmuda.primposta.hu
(ugyen egyértelmű a dolog?) -
#2639 csinájamvagynecsinájam? -
#2638 Hmm...akkor a legutolsó verzióhoz kiheggeszteket egy javítást, aztán dobom mail -ba ok?