Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
boing
(amugy rzr-ktr1.001 ....)
delelott volt kolin egy t3-as, de mar elmult
Amúgy: 4CD-s, mert rengeteg (valóban rengeteg) átvezetõ videó van a játékban ami nagyon filmszerûvé teszi a gammát. Meg ne feledjük a sztorielágazást sem, ott is kellett a videoanyag.
Hamarosan megint 'jáccok' vele. Királyság.
Tök jó, le lehet vetkõztetni majdnem tök nudira a karaktereket. Tök jó, amikor egy meztelen jedi nyomja az ipart.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A XIII is 4 cd. Mit tudtak rárakni ennyi lemezre? Még emlékszem a régi progikra, ha már több nagylemezen terpeszkedet ki voltam készülve. Változik a világ 😊
Amikor elõször olvastam róla engem is megérintett a vágyakozás egy jó star wars rpg iránt, hisz még nem csináltak. De engem megrémiszt, hogy egy konzolos progit írnak át pc-re. Attól még lehetne jó, de ha a Diablót rpg-nek nevezik sokan, én aggódok. Meg 4 cd!? Lassan dvd lesz a megszokott.
Persze a remény még él, remélem senki sem csalódik.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Inkabb nokre azert nezz! 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
a 28 az európai megjelenés,de warez szempontból ez teljesen mind1.
Én úgy hajnalra sejtem a dolgot.
Aztan letoltessel egyutt mar valoban holnap delutan-este
.Persze ez eleg optimista becslés volt.
De a hajnali kijövetelre azért van esély
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473