11368
-
Sanca #2777 Droidokat hogy lehet megunk melle allitani? Mer ugye be lehet loni a fegyverzetuket, meg hogy jarorozzenek, de kovetni nem kovetnek. Vagy ez droid-fejlettseg-fuggo? -
#2776 De ne Unlockold!!! NYISD KI! -
Sanca #2775 Csak siman nyisd ki, ne tord fel:) -
#2774 Azért alap angollal is ki lehet silabizálni:
"Mégegy járőr megy az alsó városba, mi? Sok szerencsét... úgy hallom elég kemény dolgok vannak odalent. Tudod, egy nagy Swoop banda háború folyik...
Jobb, ha odafigyelsz. Azok a bandák mindenkire lőnek. Még ránk is! Elég baj, hogy nincs elegendő emberünk, hogy megtisztítsuk a környéket."
Attól, mert nem mondtam, hogy nyisd ki az ajtót, gondoltam elég egyértelmű lesz a dolog. -
#2773 De próbálkoztam.És azt mondja Impossible. -
#2772 Bakker. Azért ez durva amit csinálsz. Az ajtó kinyitásával még nem próbálkoztál? -
#2771 Ja! Azt hittem az alsó szintről van szó, amikor a nő az őr. -
#2769 vedd le -
#2768 Hello! Elolvastam amit írtál, úgy jutottam el idáig. De mikor a Lower City bejáratához érek ezt mondja az őr:
„Another patrol heading down to the Lower City, eh? Good luck… I’ve heard it’s pretty rough down there. There’s a big swoop gang war going on, you know.” Aztán:
„You better watch yourself: those gangs will take a shot at anyone – even us! It’s too bad we don’t have the manpower to just sweep those slums clean.”
Mit kell csinálni, hogy beengedjen?(Sith ruhában vagyok.)
-
#2767 Ahogy mondani szokás:
"Csinálj jobbat. :P" -
#2766 vazz most megint ujraindulgat.
eddig semmi baja nem volt, aztan most raktunk bele egy uj cd irot, meg uj moncsit, ami ugye nem befolyasolja, es most total ujraindulgat amint elindulok. nem hiszeme l bazmeg hogy nem tudnak csinalni egy normal crackfixet. rohadt fakockak ezt sem tudjak megoldani -
#2765 Igen! 2. szintű karakterrel lenyomtam Bendakot! :DDD -
#2763 Tudom, csak nem akarom, hogy mégtöbb spameme legyen. Emiatt kérdeztem meg, hogy egyértelmű-e. :PPP -
harczos #2762 #2720 -
#2759 Nem valami fantáziadús egyéniség ez a Malak. :-) -
#2758 Hehe, most esett le, hogy mi is a Sithek jele. A Tarisi bázisuk fölött látható. :DDD -
#2757 hmuda.primposta.hu
ugye egyértelmű? :-) -
#2756 Szerintem fél óra sincs. -
Sanca #2754 Mondjuk az undercity ezzel is bugos a gepemen:( Kb hany oranyi jatekido van az undecityben? -
Sanca #2753 Kosz ezzel mar megy. -
#2752 itt nem szokás trójait, vírust stb. belinkelni, ha csak nem akarod, hogy kibannoljanak innen, mint azt a bizonyos macskát a szabadba. -
yal #2751 na azert nem kell megsertodni -
yal #2750 ah kosz telleg muxik
mar regebben elvittem a sand peoplos reszhez 1.0val csak formataltam es ujrakeztem, de lattam hogy van uj peccs, ez valtoztat vmi komolyat? -
#2749 még egy ilyen és kiszedem az ftp-ről -
yal #2748 remelem nem vmi trojan:P -
#2747 Yes -
yal #2746 1.01-hez? -
#2745 100% -ig működő CRACK FIX Töltsd!
bocs az elöző hibásért, bár már azt se tudom, hogy hibás volt -e egyáltalán -
yal #2744 felturtam 1.01es peccset de nem talaltam hozza cracket ha tudna vki linket adni megkoszonnem. De nagyon:] -
#2743 JAJA!!!! Lehet, hogy nem a deviance -t töltöttem fel. Booooocsiii!!! 5 perc és adom a FIX-et.... -
#2742 Nem a creck -el van baja... -
#2741 Én a DEViANCE -t linkeltem be -
#2740 AntiA OFF. Tedd fel a 3.9 Cata cuccot, DX 9.0b és boldg karácsonyt beléd is -
#2739 http://www.gamecopyworld.com/
Van ket fajta is.
1. Knights of the Old Republic v1.01 [ENGLISH] Fixed EXE 12-12-2003
FairLight
2. Knights of the Old Republic v1.01 [ENGLISH] Proper Fixed EXE 12-12-2003
DEViANCE
-
#2738 PONT NEKED: #2700 !! -
#2736 Hova tom elküldeni?:DDD E-mail vagy pontosan? -
#2735 Hát nekem. :-) -
Sanca #2733 Nalam is ugyan ez van! Akkor rossz a crack. -
#2732 Na kész a Kashyyk nagyjából. Kinek küldjem át ellenőrzésre?? -
#2731 Hát ha a megfelelőt szedted le, akkor jónak kell lennie. Deviance törés?