Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SarkanyfuaRUSH
Üdv!

Lenne oly kedves valaki, hogy elküld egy filet a gameból. A 3-as CD-m CRC-s lett és egy file rossz lett. A következõ:
\steammusic\mus_area_walsith.wav

Nagyon hálás lennék. Valaki itt válaszoljon és megbeszéljük. Köszi
Eye-scream
Eddig nagyon bejövõs a game, bár SW feeling számomra eddig nem érzõdött rajta... Ez különösen a kardoknak köszönhetõ ami nekem is nagyon nem odaillõnek tûnik. Ennek ellenére a karakteremet éppen ezekre gyúrtam mivel nagyon tetszenek a vívómozgások. A hangulata nagyon jó, és eddig igazi RPGnek tûnik, ennél nagyobb dícséretet pedig nem hiszem, hogy lehetne mondani 😉

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

shaba23
kövekért?
Talán könyvekért!!
shaba23
Gyanús vagy te nekem 😊
Hogy megyek így kövekért hozzád?
hát már a kutyám is egész nap a kertben K.O.T.O.R, akkor én is azt teszem a gép elõtt...😊))

Hiába a Bioware az NwN után megint elintézte, hogy ne aludjak...😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Az enyém is szokott nyivákolni ha nem tud netezni 😊 Épp ezért ált. dc-rõl töltök mert annak a kis pici ikonját nem veszi észre 😊

War. War never changes.

Ahh, nekem csak holnapra jön le, bár 10 perc múlva kezdi a 4ik CD-t, de este fater ül a gép elõtt, õ meg ripál ha letöltök alatta :-( De nembaj, holnap már én is írok a tapasztalataimról! ;}

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Bíztató hírek 😊 hétvégén leszedem. Csak kár hogy nincs benne multi. Mit lehetne nyomulni...

War. War never changes.

CarajoEsp
Nah lejött. Kipróbáltam és nekem nagyon bejön. Habár nem vagyok oda Sw világáért ez valahogy mégis szimpatikus. Szép bár lehetne gyorsabb is. Nekem egyenlõre 10/10

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Lacc
Thanx Tomper! Tõled már jön rendesen stabilan. Persze egyenlõre 20k-val, most valamiért szarakodik a chello... De elvileg majd begyorsul és lejön gyorsan.
toMpEr
de ha lacc csak ilyen lassan szedi akkor meg tudom adni

toMpEr
sajna Lacc szolt elobb es tobbet nem bir el a kapcsolatom, de ha o vegez es meg mindig nem sikerult leszedni igerem megadom

Lacc
Hát én nagyon megköszönném neked, ha tudnál nekem adni ftp-t, mert ahonnan most töltöm, még kb. 3 nap mire lejön 😞
toMpEr
ezt probaljatok ki a konzolba:
dancedancemalak

toMpEr
ha valakinek nagyon kell a jatek tudok adni ftpt

No, végre lejött, kipróbáltam. És szerencsére tényleg rpg-nek tûnik, d20-as rendszer meg minden. Aki végignyomta x-boxon elárulhatná hanyas szintig jutott

Kurva jó!
Hidd el! 😊))

http://score.warez.hu

akkor honnan? hdc se szuper

Bandew
Ja. Tapasztalom.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Onnan nem szabad leszedni semmit, mert lassú és darabos a letöltés. Suxx!

Bandew
Remélem

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
warezcenter
Gondolom azt már mindenki tudja, ezért nem írtam a privibe.

És honnét szeded? Lehet privibe is...

War. War never changes.

Bandew
A felére csökkent a letöltési sebesség.
Nem baj az elsõ 2 CD már lenn van.

makrók a smilek mellett

War. War never changes.

Methylisocloro
hogy lehet ilyen klassz nagy betûket írni?

01: Long pauses while playing with an Intel i845 or i850 chipset motherboard. (Back to Top)

In some cases, you will experience a long pause while playing if you have a motherboard with an Intel i845 or i850 chipset. We have identified this issue and a solution will be available with the 1.01 patch. Until that is available, you can disable sound in the config utility to verify that you are having this issue.

Nah ez volt az én gondom!Megvan a hiba...de bazmeg ez a játékban ez elsõ felfedezett bug,és eddig az egyetlen,és nekem pont ebbe kellett belefutnom,hát nem hiszem el! 😞((((
Szóval köszi szépen a helpeket,rendesek voltatok 😊

Hát kösz azért addig nem olvasok vissza 1 rövid kérdés miatt...

War. War never changes.

Hixer
Hi tudom, hogy ez nem itteni téma, de nem tudja valaki, hogy hogyan lehet kiszedni fájlokat egy install exe-bõl??????

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

a.carkey
Tök jók a fejtörõk ... 😊
A zenekaros nagyon bejött. Hehe😊

A medve nem játék.

Hixer
Hi tudom, hogy ez nem itteni téma, de nem tudja valaki, hogy hogyan lehet kiszedni fájlokat egy install exe-bõl??????

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

és az melyik hozzászólás is volt?

War. War never changes.

OKÉ VETTEM KÖSZI

War. War never changes.

lemaradt az -ez 😊

War. War never changes.

Hát viszont gáz

War. War never changes.

Eye-scream
Nos azt hiszem az eddigi és jövendõbeli kérdésekre válaszul:
A JÁTÉKBAN NINCSEN MULTIPLAYER!!!!!!!

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Van a játékban multiplayer opció?

War. War never changes.

Most komolyan, mit lehet erre mondani. Mindenki más szempontok alapján dönti el egy játékról, hogy érdekli-e vagy sem, senki nem fogja helyetted eldönteni...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Nem érdemes, nehogy letöltsd. :-)))))))

G. Joe
válaszoltam is. 😛

http://deathfellows.hu/

Kandurex
Na, szal körbenéztem az összes külföldi fórumon.

1 probléma: videók bejönnek aztán elszálldogál a game: megoldás: ennek az átoknak 1.4!! Opengl -re van szüksége. Frissítsünk videkarit.

2 probléma: Hang + akad +alacsony FPS, verjük egy pipát a force software fülre a config menübe.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

NeoMaN
Intel Indeo Codec.....
szvsz

Nálam a game simán ment, semmi gond nem volt. Igaz hogy a Silent Hill3 meg a Colin3 is ment. Úgyhogy lehet valami ebben a codec problémában. Bár nálam nincs fent semmiféle codec pack. 😄

Mayday
Latod, meg mindig nem az igazi! 😊
Egy szuper dologrol van szo, ha megvan, akkor mindenkeppen probald ki! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Igy latatlanba (en meg csak ma fogom kiprobalni) ezt mondanam: kodek-pakk baja lesz! Mivel allitolag sok benne a video, mivel a logok bejonnek, es mivel ez a tunet colin3-nal, silenhill-nel (logok utan behal), es ott mindig megoldja ez allitolag, probaljatok ki! ACE, NIMO uninstallal, van egy egszeru kis kodekpakk, a K-LITE, amivel MINDEN film elszalad, es minden jatek is! En nekem ilyen gondom nincs, miota atalltam!
EZ CSAK JAVASLAT! Mert lehet, hogy ma este kiprobalom, es nalam is kidob, rossz lesz! De akkor is probaljatok ki, elso lepesben!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kandurex
nálam is ugyanez 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Valaki már itt írta korábban, hogy nála jól meg minden. Más meg azt írta, hogy gondjai vannak, úgyhogy azt ajánlom próbáld ki személyesen!!!

Mayday
Kar erted. En mast ertek szopas alatt, de az sokkal jobb! 😊