11368
  • Hmuda
    _Nem kaptam emg. Küldd el mégegyszer.
  • Hmuda
    Ő nem. Megnézem.
  • CarajoEsp
    Hmuda már küldtem neked Kashyykot megkaptad?
  • Hmuda
    Nincs több mint 3 óra (max 6).
  • Hmuda
    Amúgy:

Ellenőrizd plz. :DDD
  • Kandurex
    Hány óra alatt csináltad meg a Tarist? (nem a leírást)
  • Hmuda
    Nem.

SPOILER!!!

Majd Malak megteszi helyetted :DDD
  • Marcus_
    Igen olvastam és meg is lett.thx
  • Kandurex
    Full gonoszként van rá lehetőség, hogy a Dantooine jedi akadémiát egy kicsit megtámadjam...kicsit nagyon...:) mer' valahogy erős késztetést érzek, hogy annak a yoda-szerűségnek megreformáljam a fizimiskáját...
  • Kandurex
    Már csak a sith urak völgye miatt is, alig várom
  • Kandurex
    Korriban? Pont oda akarok menni majd ha végeztem itt a Dantooine-non. Keeell..:))
  • gerger
    úristen ha itt már leírok egy mondatot utána már százan írtak ugyanabban a percben
  • Hmuda
    Köcc, ellenörzöm.
  • Hmuda
    Nem teljesen. Erre a legjobb példa Korribanon a Sith urak völgye. A messzi szobrok ming egy szálig rendesen le vannak modellezve és gyönyörűek szvsz,
  • Hmuda
    Na várj, szólok a moderátornak, hogy rakja a fejlécbe a leírásunk címét. :-)
  • hen-tes
    de az csak egy kép a csávókád elött, nem ?
  • gerger
    Várjatok lehet, hogy mégse kell segítség de mindjárt utánajárok.
  • Hmuda
    Haribo: már várom Korribant. :D
  • Hmuda
    Amit azelőtt írtam, azt is elolvastad? :PPP
  • Marcus_
    HMUDA:A dantooine-on vagyok , Juhani-t visszaküldtem a tanácshoz.Utána irod h valami ősi robotot kell keresni ami a csillagtérképhez juttat.Na őt hol találom????

Sokat segítenél-Köszi
  • Hmuda
    Aki esetleg kételkedne abban, hogy a játék nem szép:

Illetve egy kérdés. Hogy tetszik a rucim? :DDD
  • gerger
    Na öhm lenne egy kérdésem. A második pályán az a nemtom milyen city. ahol van amikor beszélsz a jabával és ilyen emberekkel kell küzdeni egy körbe. Na azon a pályán nem tom hogy kell abba a lower citybe átjutni. Már minden helyen voltam a pályán de nemtom mit kell csinálni mert egy hülye sith trooper nem enged át meg amúgyse nyílik az ajtó. Na itt ha vki tud segítséget adni az adjon:). Vagy ha mást nem egy pálya kódot, hogy át tudjak jutni a 3. pályára. KÖSZI! (én még nagyon kezdő vagyok ebbe a jatekba még küzdeni se tudok rendesen)
  • Hmuda
    "akor se fogsz Sith lenni".

Szvsz helyes...
  • Hmuda
    Pont most akartam írni a módszert. :DDD
  • Hmuda
    Lehet. Sőt ajánlott. :-)
  • Hmuda
    Kötelező a Dantooine, de ott is lehet jelentkezni, de sajnos ha a végén úgy ügyködsz, hogy még véletlenül se legyen gond a "diplomával" ( :-) ) akkor se fogsz Sith lenni.
  • Kandurex
    Hmm, hallottam, hogy van a játékban egy Sith akadémia is, ott is le lehet tenni a jedi vizsgát, vagy kötelező a Dantooine -nen?
  • Kandurex
    Kenguru vagyok...ÉÉÉÁÁÁÁÁ!!!! nagyon ász!! passzív képesség, automaikus ha nem extra támadással próbálkozol, faxa nagyon..
  • mukika
    Most töltöm le az első Cd-t. Holnaptól én is nyomom.
  • Kandurex
    Jelentem guardian vagyok :)..de nem'tom alkalmazni...aaaakarooom!!..kenguru akarok lenni... MOST!!
  • Kandurex
    Izéé..help! Olvasgattam a skilek között és találtam egy force jump nevezetűt, ami elvileg azt teszi lehetővé, hogy egy 10m ugrással ott termek az ellenfél előtt, de én ezt sehol sem találom, hogy hogyan lehet kivitelezni, se az attack menüben sehol :(((, hogy kell ezt a skill-t akitivizálni? Alapból ha jól láttam van rajta skill pont, tehát müxenie kellene, de nem megy :(((...help
  • Sanca
    koszi
  • hen-tes
    hálló !
    ma este végre meglesz nekem is :)) nem mindenkinek olyan gyors a nete :(
    várom mint állat
  • bfg900
    Kapcsld ki a Grass-t a video optionsban.
  • Sanca
    Nem tok atjutni Dantooine-ra vagy hova. 5-bol 5x kilepett loadingnal vmi hibauzenettel (miutan szetlottem a vadaszgepeket). :(
  • Sanca
    Hat en siman megoltem, csak tapos kari kell hozza. Kapott 3 flas granatot, utani 1 sonicot, ami miatt nem tudott celozni, es ralottem par critikal strike-ot a blasterembol, amit nem ertett, es inkabb szetesett:)
  • Sanca
    Koszi!

Telleg majd a kesobbiekben lehet 2 fenykardot hasznalni 1x-re? Mert az eleg kellemes lenne:))
  • Hmuda
    1: nem.
    2: kétszerese.
  • Sanca
    2 kerdesem lenne:

A two-handed fightning ugye vonatkozik a 2kezes heawy weapon-okra is?

Maga a critical strike a rendes utes sebzesenek hanyszorosa?
  • Hmuda
    Hát lassacskán de úgyahogy halad.