11368
-
harczos #4120 búék -
#4119 lehet lol -
#4118 mintha szóismétlést vélnék felfedezni kommentedben..... -
#4117 swoop racer ne igyon verseny elött!!! -
#4116 lol én csak hajnali 1kor gépeztem lol a haveromnál lol ez lol nem voltak otthon a szülei lol tehát lol!!!!! -
#4115 Azt én se. Nemhogy követte volna embertársai példáját és ment volna inni. :D
(mellesleg annyira be vagyok lassulva, hogy msot még Manaan uccsó versenyét se tudom megnyerni. :P -
#4114 ehhhh
Na ez is megvót (Szilveszter),na de ne kómázzatok itt,hanem KOTOR-ra fel!:-PP
Egyébként azt én sem értem Police88 hogy volt képes éccaka gépezni?! -
#4113 Épp most művelem magam egy kis Offspringgel, mert az a zene, amit ott a kocsmában adtak ... hát had ne részletezzem a legunalmasabb tüc-tüc nyujtotta élményeket. -
#4112 Ja látom. Nekem már elmúlt a fejfájás. Most vagyok a totál levertség állapotában. (mondjuk hajnali 4 óta aludtam és kb egy órája ébredtem) -
#4111 ahhhh :( -
#4110 Kijózanodtál már? :D -
#4109 Fogalmam nincs, hogy miért neked címzem -
#4108 hrrr...jó reggelt meg buék meg a szokásos, kész vagyok:( -
#4107 Ez is egy jó módszer, tapasztalatból mondom (bár nem volt akkor szilveszter, de akkor is lehet így jól szórakozni :-) ). -
#4106 Én az otthoni Kockákra gondoltam :) -
#4105 Nem hiszek a kotelezo jokedvben es porgesben, de ez az en bajom eheh. Elmentunk par ismerossel vacsorazni egy jot, kellemesen elnosztalgiaztunk, ejfelkor kocc, majd nemsokkal utana go haza. En vezettem igy nem ittam, habar a tobbiek sem azert voltak hogy jol berugjunk. Ennyi volt a szilveszter, es pont eleg volt, se tobb se kevesebb ;] -
#4104 Éjjel 22:00 - 03:00 -jor hogy a ...... ban vagytok képesek gépezni?????
Szilveszterkor haverokkal, csajokkal kell mulatni az időt!!!!!!!! -
#4103 Nem muszáj persuadionra nyomni, meglehet győzni normál szövegekkel is, bár akkor nincs light side pont. -
#4102 Huh, mégegy iylen éjszaka és kidobom a taccsot. Vagy akár most rögtön. Áh. Állati volt. Ilyen jót is régen buliztam. :DDD
(És van aki ilyenkor is a gép előtt meresztette a magáét? Szilvaeszter volt bakker! :DDD) -
#4101 Gyozd meg ha tudod(marpedig megtudod), nalam szinte a sztori vegeig alapembernek szamitott(C.Ordo mellett), aztan...aztan valasztanom kellett ;] -
Inquisitor #4100 Akkor addig írts vadállatokat, meg olda meg a krimit egy másik helyen, meg mentsd meg a szerelmespárt, hogy szintet lépj :)
Amúgy nem kell legyőzni, elég ha kb. negyedére leviszed a HP-jét. -
#4099 oké miután ezt írtam már megtaláltam de nem tudom legyőzni a jedit! -
Inquisitor #4098 Aha. Te most az Eastern Groove-ot keresed mi? Jó sokat kell mászkálni, térképet bejárni, minitérképet 2 percenként megnézni és jó sokat verekedni. -
#4097 ja hopp az elöbb más néven voltam bejelntkezve!! -
#4096 hellósztok már megintelkavarodtm!! most éppen jedivé válok: a 3 próbálnál tartok. Hol van a "Grove nevű terület"?? -
#4095 Bocsi, majd holnap reggel csinálok valami kompenzciót, de msot mentem inni. :D -
#4094 na mind1 Hmuda kitörölte a hivatkozásom tárgyát -
#4093 Bármennyire is be vagyunk páran b*szva, azért tartsunk bizonyos szinvonalat. :DDD -
#4092 Viszont mindig csökken a fejek száma, ez jelent valamit ??? -
#4091 Látom RaveAir te még nem ismered Kanderux új komunikációs nyelvét -
#4090 Te erre a betegségre szedsz valamit? Valahogy úgy érzem, hogy ez a sötét oldal felé vezet... :P -
#4089 Bocs, de csak most tudtam értelmes választ küldeni. :) Elsőre nem láttam, hogy mi az igazi problémád, aztán, hogy leszedtem a programot sikerült meglátni. -
#4088 b. u. é. ! -
#4082 Mindenkine boldog, sikerekben gazdag ÚJÉVET kívánok -
#4081 Na akkor mivel lassan elvonulok netközelböl,megragadom az alkalmat,hogy mindekinek Bódog új Évet Kívánjak. Azé remélem legalább éjfélkor nem fog senki KOTOR-ozni!:-PPPP -
#4080 Egyébként meg angolhoz csak annyit,hogy fejlesztgesse csak mindenki,mert erősen kell az EU-ba.
SZal ne gyertek ezzel a dumával "de hát nem took angolul,nem értettem mit mondott",hanem gyorsan elhúzni külföldre,vagy angol tanfolyamra,s utána lehet folytatni a KOTOR-t -
#4079 Őszülés effektus bejátszott,míg elölvastam tegnaptól a kommenteket...
Huhh ennyi értetlen embert....... -
#4078 ja. -
#4077 ha át akarom rakni a save-t más gépre akkor csak a save mappát kell kiszedni ugye? -
#4076 Helyes, csak így tovább. :D