11368
-
harczos #5459 remélhetőleg már a hétvégén lehet 'csekkolni', csak aztán mi is szeretnénk 'csekkolni' a hiba- és visszajelzéseket azzal kapcsolatban ;) -
peat0 #5458 Nagyon jó fanoldal, tetszik, aztán magyarosítást is csekkloni a készítőktől:) -
#5457 B+, én meg mennyit gépeltem emiatt :))))
Na, akkor a 1. kari legyen az, az már végigvitte a játékot :) -
#5456 A fegyverek: Karik fegyverének képei ("d" végű az első karié, "c" végű a második karié)
Force: 1. kari: Heal! :)))
2. kari: Choke ill Kill
Támadási fajta: 1. kari: Master Power Attack
2. kari: Master Flurry -
#5455 Ok, lekicsinyitem. Egyeb kikotes? -
harczos #5454 a featnél a neve már mutatja a szintjét -
#5453 Cifu: akkor melyiket és mik a kedvencei? -
#5452 Okés, csak ügyelj, hogy a TGA file-t küld el 800*600 ban. -
#5451 No akkor vmikor elküldöm a kis darkdzsedaj nenimet, azzal veszjoslo mosollyal azon a csinos kis orcajan mikozben falvakat dul fel es csaladokat irt ki ;] -
#5450 Ja és bocsi, de csak az egyik karidat rakom ki, mert Úgy döntöttem, hogy egy ember csak egy karit rakjon ki az oldalra (helymegtakarítás és félreértések elkerülése végett :-) ). -
#5449 Áhh...
Csak érdekelt. -
#5448 Ő. Kicsit változott a helyzet. :-)))
Ld: 5444
(bocsi, de kicsit sok eltt volna az adat és nem akarok minden karinak külön oldalt csinlni. :D) -
#5447 Szvsz elég egyértelmű. Az oldalra kirakni. -
#5446 Első kari (12/8) / Második kari (9/5)
Computer Use: 1/10
Demolitions: 0/8
Stealth: 0/0
Awerness: 3/7
Persuade: 13/17
Repair: 1/3
Security: 1/5
Treat Injury: 4/4
FEAT-ek első kari (szint):
Master Two-Weapon Fightning (3)
Armor Prof: Heavy (3)
Master Emphaty (3)
Implant Level 1. (1)
Master Power Attack (3)
Power Blast (1)
Rapid Shot (1)
Sniper Shot (1)
Weapon prof: Melee (3)
Weapon prof: Blaster Pistol (2)
Weapon prof: Blaster Rifle (2)
Weapon prof: Heavy weapons (1)
Weapon prof: Lightsaber (3)
Adv. Jedi Defence (2)
Imp. Thoughness (2)
Master Force Jump (3)
Master Sense (3)
Force Sensitiv (1)
FEAT-ek második kari (szint):
Master Two-Weapon Fightning (3)
Armor Prof: Medium (2)
Imp. Emphaty (2)
Implant Level 2. (2)
Power Attack (1)
Master Flurry (3)
Power Blast (1)
Rapid Shot (1)
Weapon prof: Melee (3)
Weapon prof: Blaster Pistol (1)
Weapon prof: Blaster Rifle (1)
Weapon prof: Heavy weapons (1)
Weapon prof: Lightsaber (2)
Jedi Defence (1)
Uncanny Dodge (1)
Thoughness (1)
Force Immunity: Stun és Fear (2)
Knight Sense (2)
Force Sensitiv (1)
Kedvenc fegyver? Az első karim két fénykardot használt, a második jelenleg kétpengés fénykardot, mivel nincs még elég kristályom... :) -
#5445 Hmuda,neked mire kellenek a képek(puszta kíváncsiságból)? -
#5444 Cifu: kellene akkor kellene valamelyik karakterednek a használt fegyvere, legtöbbet használt ereje, és a kedvenc támadás fajtája. -
#5443 A swkotor.ini fileban keresd meg az enable screenshots=0 sort és a '0'-t írd át '1'-re. Ezután mikor printscreent nyomsz a játékban, az lementi egy TGA fileban az aktuális képet (filmek és átvezetők közben nem műxik). -
#5442 én mondjuk alapból nem iszok előre a medve bőrére :D
mert az kínos ha gáz van -
#5441 Persze itt kedvenc erő alatt támadó vagy védő erőre gondolok, szóval a gyógyítás és az elmetrükk nem számít ide (azok, amiket általában a harc közben használsz a gyógyítás melllett). -
#5440 végül ugy döntöttem hogy ez a karim soldier lesz belőle Jedi Guardian és gonosz lessz a második karom lesz (nem Soldier én nem is Scout, mindig elfelejtem a nevét :(( mert az jó sok skill-t tud és Jedi Sentinel lesz és full jó -
#5439 Na megvan. Legyen fegyvere, kedvenc erő, kedvenc támadás fajta. -
#5438 Döntöttem. Mégse kell a FEAT, SKILL meg iylesmi. Csak a kedvenc fegyver oszt annyi. -
#5437 Mert pl valaki megkér, hogy nyiss te ki egy ajtót. Erre te:
"Nem probléma"
Erre kiderül, hogy zárva van:
"bakker"
Te se tudhattad előre. -
#5436 Igaz. Sorry. Picit sok volt ez a rakás uj komment, osszemosodtak a dolgok. Manaanon kell keveset beszelni, es Bastila meg konnyen kaphato.... ;] -
#5435 az hogy mondja nem gond aztan hoppá! mégsem megy -
harczos #5434 túlságosan bizakodó :DD -
#5433 mivel tudok fényképezni? -
#5432 Ebben mi a pláne? -
#5431 Azt birom amikor elkezdek feltörni egy zárat és mondja no problame aztan ha nem megy didn't work vagy mit -
#5430 Még kellene a full skill lista (csak az alapértékeke, nem kellenek a módosítók) és a teljes FEAT lista (melyik feat hányas szinten). Plusz a kedvenc fegyver. -
#5429 Khmm...
Szerintem te félreértettél valamint s.0liver a Manaan-on beszélte rongyosra a száját :) -
#5428 Ezek a nők már csak ilyenek eheh ;] -
harczos #5427 spoiler??
eh. nálam asszem úgy volt h miután tatooine-on segítettem az anyjának, beszéltem vele, megfelelően irányítva a beszélgetést, aztán monta h maj ha kettesben leszünk a hajón, megbeszéljük. eztán a hajón beszéltem vele, azt félrevonultunk :) -
#5426 Tessék, tőlem kapsz kettőt is, még válogathatsz is
Karik -
s.0liver #5425 Igen?!
- mégegyszer a dialógust! jaj istenem :P rongyosra beszéltem már magam a bolygón. -
#5424 A SF mióta hajó? Na mindegy. Szerintem egyértelmű, hogy az Ebon Hawkon és szvsz az is egyértelmű, hogy addig kell szövegelni vele, amíg be nem következik a dolog. -
#5423 Öhmm kicsit bővebben? Melyik hajón mit kell előhozni?? Az EH-on? A SF-on? -
#5422 Megfelelő szöveget kell benyomni. Ki kell emelni, hogy azért robbantottál, hogy a szörnyet megvédd, stb, stb. -
#5421 Most a Tatooine-on csináltam ezt, annyi aknám van, hogy egy háborút meg lehetne nyerni vele :))) -
s.0liver #5420 Hát sajnos kirugtak a Manaanról :(
Pedig a terminálnál direkt nem toxic,hanem robbantást választottam és akkor is. Hogyisvanez ?!