11368
  • Hmuda
    Én nem. Mondjuk mikor volt velem valaki aki tudott aknát felszedni, azt ráküldtem mindig és szépen eladogattam őket. :-)
  • Hmuda
    Ja és még valami. Most kellene egy embernek a karakterének a képe. Aki gondolja, az rakja a lehető legmaximálisabbra a grafikát, a felbontást 800*600-ra és a karakterképernyőt fényképezze le, töltse fel valahova a TGA filet, ide rakja be a linket, én leszedem és kirakom az oldalra.
  • [NST]Cifu
    Tényleg, aknákat használta valaki "rendesen" is?
  • [NST]Cifu
    Na, már kezdtem megijedni, hogy egy Mission Impossible lesz ez a thermal detonator-kép :DDD
  • Hmuda
    Ezután következnek majd az aknák, aztán a pajzsok, és végül az egyéb használati cuccok (medkitek, stimulánsok, stb). Utoljára hagyom a legnehezebbet, a kristályokat, mert ott nem elég az alap változásokat, hanem a két megakristályos változatukat is le kell majd írnom.
  • Hmuda
    Na, mostmár a gránátok is felkerültek az oldalra (mégegyszer köszi Cifu :-) ). Mondjátok meg, hogy jó-e az új elrendezés (a többinél is beállítottam, mostmár sorkizárt).
  • Hmuda
    Köszi, leszedtem. Mostmár jó. Ezer hála és köszönet. :DDD
  • [NST]Cifu
    Thermal Detonator, Bolt, 800x600, TGA - megvan...
  • [NST]Cifu
    Jó, akkor bolt, meg 800x600, meg TGA, meg a miafene, mindjárt, mindjárt...
  • Hmuda
    lol :-)
  • Hmuda
    Hát igen. A csókot nem mutatják, mert elsötétül a képernyő, mikor bekövetkezik és magát az eseményt akkor kell előhozni amikor még veled van a hajón.
  • PiszkosFred
    Hmuda: csinalj mar egy menupontot az oldalra, "A CSOK" cimmel, mert ez mindig visszatero dolog ehehe ;]]]
  • Hmuda
    Hát igen. A boltban azért gondolhatnál az eladó képernyőre is, plusz a TGA (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) filet rakd be, mert azza tudok kezdeni valamit (mivel nincs meg a veszélye, hogy esetleg valamilyen progival agyontömöríted).
  • Kis Szabó
    SPOILER!!

Nah végre volt egy kis időm és végre be tudtam fejezni storyt. Már egy hete nem játszottam és csak a Star Forge volt hátra. Na mindegy, a vége egész jó volt! Bár amikor jöttek egymás után a trooperek, meg a dark jedik felváltva...pfhuuu. Emlegetve volt it vmilyen csókjelenet Bastilával, amit nem láttam. Vagy félreértettem vmit?
  • [NST]Cifu
    Akkor ez sem lesz jó...
  • [NST]Cifu
    Mivel a gránátot konkrétan találtam, nem tudom boltban felvenni (nem tudom hol lehet venni).

De már látom, hogy az a gondod, hogy én 1024x768-as felbontásban csináltam a képet (közben 235x55-ösre alakítottam, feltölttöem a 05/06-os képként).

A 800x600-ban, tárgymenüben készitettem egy képet, ennyit tudok még csinálni: Tárgymenüben 800x600-on
  • Hmuda
    Márpedig ha már eddig az összes képet onnan szedtem ki (mivel eleve bolti fegyvereket kezdtem el fényképezgetni), akkor ne ez lógjon már ki a sorból.
  • Hmuda
    A bolti kicsievl rövidebb.
  • Hmuda
    Igen.
  • harczos
    más a bolti méret mint az inventoryban?
  • Hmuda
    Nem kellett semmifélet cache-t frissítenem, mert láttam, hogy új a kép és azt is hogy nem jó a mérete.
  • Hmuda
    Még mindig túl magas. Léci csak símán rakd be a TGA file-t és annyi, nem kell több és léci köves a lenti dolgokat. (bolt, 800*600, stb).
  • [NST]Cifu
    Konkrétan nem értem mi a bajod, szerintem nem frissiteted a böngésződ cache-ét, mivel ostoba módon én úgy gondoltam, jobb, ha azonos nézen linkelem be a képet.

Itt van még 1x, mostmár más néven:

(a mihez tartás végett: a http://cifu.uw.hu/05.jpg és a http://cifu.uw.hu/06.jpg konkrétan teljesen azonos file, a nevet leszámítva...)
  • harczos
    te hova lépsz, mer szinte mindig fönnvagyok, amikor itt vagyok, kivéve a fagyás utáni restartokat :)
  • Hmuda
    Meg valamiért a szövegablak túl magas (itt 240 körül van, az én képeimen meg 235).
  • Hmuda
    a kép el van csúszva a szövegtől és nem megfelelő a méret.
  • harczos
    mi nem jó a képben?
  • mochee
    Ja, de már 3 napja nem találtam ott senkit. Egyébkéntmeg most kezdtem csak nálatok, ez az első anyagom, velem nem beszélte meg senki a szavakat, amiket nem kell fordítani. Ha lesz valaki ircen, akkor ott kérdezek, egyébként mielőtt idejöttem, már húszszor beléptem ircre. Csak nem akarom sokáig húzni az időt.
  • rezsofiz
    CSak úgy.mer én is az vagyok...
  • Hmuda
    Néha szoktam. Miért?
  • Hmuda
    Magát a tga file-t linkeld be ide és kész.
  • rezsofiz
    Bocs,de itt legalább yo sokan vagytok: Van köztetek M.A.G.U.S.-os?
  • Hmuda
    Mégegyszer, mert úgylátszik nem érted:

"Ezzel nem sokra megyek (ld: az oldal képei). Inkább kellene a teljes kép, ahhol nincs az a kis kettes az ikonon (és fontos, hogy árus képernyőn legyen a shot csinálva, és ne legyen kijelölve!!!)."

+ 800*600 ban legyen.
  • [NST]Cifu
    Voilá:

• PiszkosFred
    81 uj uzenet? No akkor nekikezdek olvasni a vacsora kozben eheh...
  • Hmuda
    Ezzel nem sokra megyek (ld: az oldal képei). Inkább kellene a teljes kép, ahhol nincs az a kis kettes az ikonon (és fontos, hogy árus képernyőn legyen a shot csinálva, és ne legyen kijelölve!!!).
  • Hmuda
    Ahha. Használjátok nyugodtan. :D
  • [NST]Cifu
  • harczos
    már ha van ott vki :)
  • Hixer
    te mochee én is ford vagyok és az irc lehet ilyen speckó szavakat kérdezni.. Megbeszéltük, hogy a Wraid Wraid marad...