11368
-
#5505 Akkor ha nem haragszol, addig amig fel nem all ott valami uj oldal, kiveszem a linkek kozul azt a cimet (MHQrol), es csak a kotor marad. -
#5504 Na mentem aludni, aztán holnap belevetem a PHP 24 óra alatt kézikönyvbe. :D -
#5503 Egyszerűen csak JPG-ként meneted el őket. -
#5502 (Megint csak azt tudom mondani király az oldal!) Kérdés:hogy kell jpg-t csinálni a képekből? (megtudom nézni őket photoshoppal de hogy kel átkonvertálni?) -
#5500 Piros felirat a SW KOTOR kép alatt -
#5499 Na jó éjt mindenki-net -
#5497 Ő irta a végigjátszást, tehát már megtette :))) -
#5495 LEÍRÁS -
#5493 MOST JELENTEM BE, HOGY A HMUDA.UW.HU CÍM MEGFSZÜNIK ÉS PHP GYAKORLÁSRA FOGOM HASZNÁLNI!
Szóval sajna nincs több ilyen méretű képgalériűm, kénytelenek leszünk beérni a KOTOR galériával az oldalon. -
#5492 Kártyakódnál az utolsó kettő mindig a 3. hozzászólás, ha jól emlékszem :)) -
#5491 Mit kezdjek vele? Ha azt akarod, hogy csalásokat rakjak ki az oldalra, akkor felejtsd el. Nem fogom még segíteni is lámer csalókat. -
#5490 Fénykard 1 ha jól emlékszem:
Firkrann Crystal + Opila Crystal + kék Kristály
Fénykard 2 ha jól emlékszem:
Sapith Crystal + Solari Crystal + Kék Kristály
Ha ezeknek nem az a bonuszuk, ami a karaktermentésemnél van, akkor nem tudom :(( -
#5487 Igzeksyem, de pár percig eltert, mig találok olyan állást és felismerem a kristályt :)) -
#5486 Kint van Valen karija és a kristályokig a fegyverkiegészítőknél sajnos nincs semmi (remélem hamar pótolod :DDD). -
#5485 Kétszer is. :DDD -
#5484 oops double -
#5483 miaz, hogy doumble??? -
#5482 Akkor nem írok semmit, amíg nem tudod a kristályokat (merthogy nem nyitok külön a fegyverstatisztikáknak pontot, bocsi). -
#5481 mit he? -
#5480 Nincs, mert most épp a magyaritást fordítanám, ha lenne rá időm, de most is épp számlákat igazolok (napi 10 óra számlaigazolsá fárasztó tud ám lenni :)) -
#5479 A hogy lásd.
A kardok kritályai meg kérdésesek, mert nincs olyan mentésem, ami a hajó vagy workpad közelében lenne ( összes mentésem Malak elött közvetlen, vagy Malak elötti teremnél van ) -
#5478 he? -
#5477 Gondolom még véletlenül sincs angol táblázattal. :PPP -
#5476 most 2fénykardom van 1 piros sima és egy sárga doumble nagyon birom a doumble-t :D -
#5475 Bakker, minek küldesz ennyi képet?!?!?!?!?!?!? -
#5474 FEAT-et se kértem. :P -
#5473 És had ne kelljen már külön beírnom, hogy mivel általában a kedvenc kategóriába scak egyetlen dolog szokott tartozni, akkor gondoltam egyértelmű, hogy ez itt is igaz, szóval CSAK EGY ERŐT ÍRJON MÁR MINDENKI. -
#5472 Valen: a kristályok nevei nélkül szart se tudok kezdeni a dolgaiddal. Küld már el őket. -
harczos #5471 javasolni is akartam, hisz így a karakteroldal nem foglalna sok helyet -
#5470 HMUDA - Karakterem kiegészítéséhez : Kedvenc attack ennél a Improved Critical Level 3-n. -
#5469 Fred: asszem mostmár nagyon komolyan bele kell ártanom amgam a PHP-be, mert szeretnék egy egyszerűű, praktikus és áttekinthető oldalt csináni (mind a MWHQ :-))) ). -
#5468 Aki azt a játékot kihagyja és még lehetősége is volt kipróbálni, az hatalmas hibát követ el! Maga a játék része nem valami nagy szám (elég béna shut 'em up), de az átvezetők annyira, de annyira... Áh, nem lehet szavakal leírni. Gyakran voltam úgy, hogy menten leesek a székről a röhögéstől. :DDDD -
#5467 Végigvittem kemény 6 óra alatt, viszont nagyon poén a gém, s nem kell gondoljodni benne :)) -
#5466 OFF
Megeri kiprobalni? Nemtom miota itt figyel vmelyik vinyon, de nem volt se idom se kedvem megnezni. Kepeket meg aztan plane nem neztem meg eddig neten. Mondtam mar hogy marha lusta ember vagyok? ;]
ON -
#5465 Kiru lett :) -
#5464 Bocs hogy ide írok, de nem tudja valaki, hogy a szintén lucasarts gyártmánya az armed and dangerous dialógusainak szövege hol található és azt milyen editorral lehetne megnyitni??? -
#5463 Jo, az otlet mindenkeppen. De ha mar nem akarsz minden karakternek uj lapot csinalni, akkor legalabb annyi csinalj, hogy apro kepekkent legyenek az oldalon omlesztve, majd rakattintva egy popupban megjelenne az imserteto es a mostani nagyobb kep. Mert igy idovel az oldal merete is baromni nagy lesz, es ha nagy lesz akkor lassu lesz, es ha lassu lesz, akkor sok ember a vegen nem fogja megvarni es zarja be. - ez persze mind csak velemeny, aztan vagy megfogadod, vagy nem ;] -
#5462 Nos, felkerült két karakter a Karakterek menübe. Várom a véleményeket. -
#5461 Na jó, amíg nem jössz elő valami másik erővel, addig legyen a Heal, de majd léci írj be valami mást. -
#5460 Mondtam, hogy olyan erőket írj amit harcban alkalmaz, szóval ne legyen gyógyítás és mind trick. És csak egyet, szóval vagy choke vagy kill (bár a kill eleve kizárja a chokeot). Szóval akkor mit rakjak be a heal helyett?