11368
  • PiszkosFred
    Akkor ha nem haragszol, addig amig fel nem all ott valami uj oldal, kiveszem a linkek kozul azt a cimet (MHQrol), es csak a kotor marad.
  • Hmuda
    Na mentem aludni, aztán holnap belevetem a PHP 24 óra alatt kézikönyvbe. :D
  • Hmuda
    Egyszerűen csak JPG-ként meneted el őket.
  • Police88
    (Megint csak azt tudom mondani király az oldal!) Kérdés:hogy kell jpg-t csinálni a képekből? (megtudom nézni őket photoshoppal de hogy kel átkonvertálni?)
  • Valen
    Piros felirat a SW KOTOR kép alatt
  • Valen
    Na jó éjt mindenki-net
  • Valen
    Ő irta a végigjátszást, tehát már megtette :)))
  • Hmuda
    LEÍRÁS
  • Hmuda
    MOST JELENTEM BE, HOGY A HMUDA.UW.HU CÍM MEGFSZÜNIK ÉS PHP GYAKORLÁSRA FOGOM HASZNÁLNI!

Szóval sajna nincs több ilyen méretű képgalériűm, kénytelenek leszünk beérni a KOTOR galériával az oldalon.
  • Valen
    Kártyakódnál az utolsó kettő mindig a 3. hozzászólás, ha jól emlékszem :))
  • Hmuda
    Mit kezdjek vele? Ha azt akarod, hogy csalásokat rakjak ki az oldalra, akkor felejtsd el. Nem fogom még segíteni is lámer csalókat.
  • Valen
    Fénykard 1 ha jól emlékszem:
    Firkrann Crystal + Opila Crystal + kék Kristály

Fénykard 2 ha jól emlékszem:
    Sapith Crystal + Solari Crystal + Kék Kristály

Ha ezeknek nem az a bonuszuk, ami a karaktermentésemnél van, akkor nem tudom :((
  • Valen
    Igzeksyem, de pár percig eltert, mig találok olyan állást és felismerem a kristályt :))
  • Hmuda
    Kint van Valen karija és a kristályokig a fegyverkiegészítőknél sajnos nincs semmi (remélem hamar pótolod :DDD).
  • Hmuda
    Kétszer is. :DDD
  • Adam5
    oops double
  • Hmuda
    miaz, hogy doumble???
  • Hmuda
    Akkor nem írok semmit, amíg nem tudod a kristályokat (merthogy nem nyitok külön a fegyverstatisztikáknak pontot, bocsi).
  • Adam5
    mit he?
  • Valen
    Nincs, mert most épp a magyaritást fordítanám, ha lenne rá időm, de most is épp számlákat igazolok (napi 10 óra számlaigazolsá fárasztó tud ám lenni :))
  • Valen
    A hogy lásd.

A kardok kritályai meg kérdésesek, mert nincs olyan mentésem, ami a hajó vagy workpad közelében lenne ( összes mentésem Malak elött közvetlen, vagy Malak elötti teremnél van )
  • Hmuda
    he?
  • Hmuda
    Gondolom még véletlenül sincs angol táblázattal. :PPP
  • Adam5
    most 2fénykardom van 1 piros sima és egy sárga doumble nagyon birom a doumble-t :D
  • Hmuda
    Bakker, minek küldesz ennyi képet?!?!?!?!?!?!?
  • Hmuda
    FEAT-et se kértem. :P
  • Hmuda
    És had ne kelljen már külön beírnom, hogy mivel általában a kedvenc kategóriába scak egyetlen dolog szokott tartozni, akkor gondoltam egyértelmű, hogy ez itt is igaz, szóval CSAK EGY ERŐT ÍRJON MÁR MINDENKI.
  • Hmuda
    Valen: a kristályok nevei nélkül szart se tudok kezdeni a dolgaiddal. Küld már el őket.
  • harczos
    javasolni is akartam, hisz így a karakteroldal nem foglalna sok helyet
  • Valen
    HMUDA - Karakterem kiegészítéséhez : Kedvenc attack ennél a Improved Critical Level 3-n.
  • Hmuda
    Fred: asszem mostmár nagyon komolyan bele kell ártanom amgam a PHP-be, mert szeretnék egy egyszerűű, praktikus és áttekinthető oldalt csináni (mind a MWHQ :-))) ).
  • Hmuda
    Aki azt a játékot kihagyja és még lehetősége is volt kipróbálni, az hatalmas hibát követ el! Maga a játék része nem valami nagy szám (elég béna shut 'em up), de az átvezetők annyira, de annyira... Áh, nem lehet szavakal leírni. Gyakran voltam úgy, hogy menten leesek a székről a röhögéstől. :DDDD
  • Valen
    Végigvittem kemény 6 óra alatt, viszont nagyon poén a gém, s nem kell gondoljodni benne :))
  • PiszkosFred
    OFF
    Megeri kiprobalni? Nemtom miota itt figyel vmelyik vinyon, de nem volt se idom se kedvem megnezni. Kepeket meg aztan plane nem neztem meg eddig neten. Mondtam mar hogy marha lusta ember vagyok? ;]
    ON
  • [NST]Cifu
    Kiru lett :)
  • Hixer
    Bocs hogy ide írok, de nem tudja valaki, hogy a szintén lucasarts gyártmánya az armed and dangerous dialógusainak szövege hol található és azt milyen editorral lehetne megnyitni???
  • PiszkosFred
    Jo, az otlet mindenkeppen. De ha mar nem akarsz minden karakternek uj lapot csinalni, akkor legalabb annyi csinalj, hogy apro kepekkent legyenek az oldalon omlesztve, majd rakattintva egy popupban megjelenne az imserteto es a mostani nagyobb kep. Mert igy idovel az oldal merete is baromni nagy lesz, es ha nagy lesz akkor lassu lesz, es ha lassu lesz, akkor sok ember a vegen nem fogja megvarni es zarja be. - ez persze mind csak velemeny, aztan vagy megfogadod, vagy nem ;]
  • Hmuda
    Nos, felkerült két karakter a Karakterek menübe. Várom a véleményeket.
  • Hmuda
    Na jó, amíg nem jössz elő valami másik erővel, addig legyen a Heal, de majd léci írj be valami mást.
  • Hmuda
    Mondtam, hogy olyan erőket írj amit harcban alkalmaz, szóval ne legyen gyógyítás és mind trick. És csak egyet, szóval vagy choke vagy kill (bár a kill eleve kizárja a chokeot). Szóval akkor mit rakjak be a heal helyett?