11368
-
#5869 a hiba -
#5868 kiiktatva -
#5867 Hali!
Ha vkit érdekel az SW: Kotor végigjátszása Flash verzióban:D
itt az oldalam :))
mrage.uw.hu -
#5866 Télleg észre se vettem. Ha képeket raksz fel, akkor semmiképpen ne BMP-t rakj fel, mert azok óriásiak. Szerezz be egy Photoshopot (DC++-on tuti megvan valakinek) és azzal csinálj JPG-ket (úgy 8-as tömörítés már elég jó fileméreteket ad). Ja és költözz át valami normálisabb szolgáltatóhoz. -
#5865 Ugye ez a bmp-s logo, azzal a csodaszep hungarYan felirattal csak egy atmeneti eveleji viccecske? ;] -
#5864 Annak a topicjában beírtam két megfontolangó dolgot (amúgy ahhoz képest, hogy síma notepad, egész pofás oldal :-) ). -
#5863 Megnyilt az oldalam (megint),ezuttal a sw republic commanderrel foglalkozik!! (csak azért írtam ide mert végul is "testvér" játékok) http://www.tar.hu/police88 -
#5862 Próbálom nem felidegesíteni magam, de néha elég nehéz boldogulni az ilyesmivel. :-))) -
#5861 Hát éppenséggel érdekelne, de mivel itt az oldal meg a suli meg minden, nem lenne nagyon rá időm. Örülök, ha az oldalt nagyából karban tudom tartani. -
AndySkw #5860 Hmuda, ne kapd fel a vizet, egyszerű: Aki nem érti meg, az nem érti meg, nem kell belőle nagy ügyet csinálni... Juteszembe: nem válaszoltál az e-mailemre, érdekel még a fordítói meló? :) -
#5859 Lehet tesztelni a fórumon. -
#5858 Csak az nekem nem jó indok, hogy lusta vagy megdolgoztatni az agyad és felfogni, hogy ez átmeneti design. Pedig azt hinné az ember, hogy a hírekben elég szépen meg van magyarázva... :PPP -
#5857 Szerinted mellesleg volt a fejvadászokon Sith egyenruha? :PPP -
#5856 Akkor az a hely, ahol egy öreg tatátmolesztálnak, az mindegy, az mas!? -
#5855 Én már megírtam :) -
#5854 ij, hosszu napom volt eheh
Nem lenne olyan nagy hulyeseg... igy a helyes -
#5853 Nem hulyeseg olyan nagy hulyeseg -
#5852 Gondolkoztam a feedback modul bekapcsolásán. -
#5851 Akkor csinalj egy forumot, egy velemenyek topikkal. Aki akar oda beirja a dicseretet/kritikat, ha nem, akkor meg nem mindegy? ;] -
#5850 Csak szeretném sze előtt tartani, hogy ha valakinek van valami gondja az oldallal, akkor bökje már ki mert így nem sokra megyek velük. -
#5849 védett=őrzött -
#5848 Hmuda: te meg sz..rd le ki mit ir. Ha komolyan akar valaki egy naponta frissitett, hirekkel teletuzdelt oldalt, akkor az nem statikus htmlt csinal, vagy ha azt csinal akkor marhasok ideje van. Igy aztan jo ez a valtas, apro kis simitasokkal es egy uj dizajnnal tokeletes a celnak. Kar ezen idegesiteni magad, hogy ki miert mire szavaz. -
#5847 és én vagyok a legszigorubban védett gumi szobában -
AndySkw #5846 Fred: A lehetőség meg van rá :D -
#5845 Hat vegigolvastam 69 uj uzenetet, de minek? Felelmetes... Lassan kiirhatna valaki a topik vegere, hogy az egesz kizarolag ertelmi fogyatekos egyeneknek van fenntartva.... -
#5844 "A zöld a Jedi Konzulok színe. Ezek a Jedik hoznak egyensúlyt az univerzumba"
akkor ez most hogy van? -
#5843 akkor ami most nalam van az jó vagy rossz hogy a counselor ra a galaxis helyre álitását irja? -
AndySkw #5842 Idézet a tlk-ból:
,,A kék a Jedi Védelmezõk színe. Ez a Jedi a gonosz erõivel és sötét oldallal száll harcba. Õk több idõt töltenek harci kiképzéssel és többet használják fénykardukat is.,,
,,A sárga a Jedi Õrszemek színe. Ezek a Jedik felfedik a hazugságokat és igazságtalanságokat, és a fényre térítik az eltévelyedetteket. Kevesebb idõt fordítanak a harcra, és sokkal többet a készségeikre és képességeikre.,,
,,A zöld a Jedi Konzulok színe. Ezek a Jedik hoznak egyensúlyt az univerzumba. Ők valahol középtájon vannak a másik két csoport között. Erejüket arra használják, hogy véget vessenek a viszálykodásoknak és megvédjék a békét.,, -
#5841 Én meg megnéztem az eredeti angolt és azt kell mondanom, hogy az eredetiben van rosszul megcsinálva. Egyértelműen a Counselorok azok, akik a tipikus force userek, és a sentinel az ami minden tekintetben a két kaszt között áll. A fordítás pontos, az eredeti a rossz. -
#5840 nekem a sentinelre azt mondja valami vissza tériti a jó oldalra a rosszakat
consular re meg azt mondja hogy valami a galaxisban fent tartani az eggyensulyt vagy hasonló -
#5839 meg nézem még 1x
aztán vissz irok -
#5838 neked ezt mondta?
akkor nem tom
akkor én emlékezek rosszul
:(( -
AndySkw #5837 Hmm... Utánanéztem az eredeti, és a mi tlk-nkban is, és nem találtam meg az említett elírást... Valaki írja meg, hogy hol van a hiba, mert a színek és a nevek stimmelnek... Legalábbis amikor Dorak elmndja, hogy melyiknek mi a szine és amikor te kiválasztod, hogy mi akarsz lenni...? -
#5836 Ki mondta, hogy neked szólt? Nem csak neked írhat az ember. :PPP -
#5835 DE ÉN MOST NEM PANASZKODTAM!!! -
#5834 najó mostmár megvárom amíg vki ír ide, mert 8 mondanivalót írtam egymás után -
#5833 Ismét csak leírom:
Aki azt szavazta, hogy a régi HTML-es oldal jobb volt, az indokolja meg a szvazás üzenet részénél, mert így nem megyek sokra a véleményükkel, ha nem tudom, hogy mi a problémájuk! -
#5832 bazz 8 óra a franc, hogy elröpül az idő főleg a gép elött: D
-
#5831 de azé a cset más -
#5830 csak aze mondom mert, hogy milyen gyakran írunk ide