11368
  • ollie
    Pár hónap?
  • ollie
    Teljesen igazad van, sőt a hullánál van asszem egy jegyzet is, amiből kiderül, hogy az övet viselve el lehet sompolyogni a robotok között (bár nem értem minek, hiszen simán legyakhatók).
  • ollie
    Amúgy milyen hüje™ név már az, hogy Czerka :))
  • Adam5
    Hmuda:
    A leirasban a Korriban-on irtad hogy egy Sound Dampening es övet is lehet venni Czerka-tol
    na nem muszály venni hanem ha bemész a Tomb-ba akkor ott van egy Hulla és nála van 1ilyen öv(én csak kifele jövet vettem észre)
  • Hmuda
    Kettő kantin van. Az egyik a Fenti, ahhol ajurrnál lehet verekedni az arénában, a másik meg a Lower cityben (nem az Undercity!), ahhol Zaxnál lehet fejvadászosdit játszani.
  • Hmuda
    Ha figyelsz, akkor rájönnél, hogy Canderous azt mondja, hogy Javyarr kantinjában fog várni. :PPP
  • Hmuda
    Nekem képnézegetésre bőven elég a windows beépített cucca, nem kell tullihegni szvsz. :-)
  • [NST]Cifu
    Ha történetesen szerkeszteni akarom a képeket, akkor én is inkább a Paind Shop Pro-t használom, de képnézegetésre azért nem az igazi sem a PSP, sem a Photoshop - erre a legjobb az Irfanview... :)
  • [NST]Cifu
    A Lower City Cantin-ban vár. Ahol a Zax nevű Hutt van, illetve ahol először találkoztál Mission-al és Zaalbar-al.
  • Hmuda
    Én inkább maradok a photoshopnál. Ennél azért mérföldekkel többet tud, képlopásra meg általában elég a játék beépített képlopása, ha meg nincs akkor arra ott van a fraps. :-)
  • [NST]Cifu
    Irfanview

Szvsz a legjobb képnézegető program, amely ráadásul kisebb beavatkozásokra (szinbeállítások, különféle alapeffektek mind Blur vagy Emboss) is képes, plusz képes képlopásra (no nem D3D vagy OpenGL alkalmazásokból, de a windows ablakokat simán lenyomja), batch képkonvertálásra és egyébb nyalánságokra. Ráadásul mindezt egy átlagos felhasználó számára is könnyen, egyszerűen kezelhető módon.

Szép teljesítmény egy olyan programtól, ami nincs 1 MB...
  • ollie
    Te vagy az első akit ismerek, aki nem hallott még az irfanview-ról. :)))
    IRFANVIEW

De a követekező ingyenes szerkesztő progik még nagyon jók:

GIMP
    PIXIA

A GIMP bizonyos dolgokban még többet is tud mint a Photoshop, és teljesen ingyenes!
  • Hmuda
    Az alap szinező kristályok semmit nem befolyásolnak, de a játék végén az utolsó térkép megszerzése után meg lehet venni Yavinon a mega szinező kristályokat. :D
  • Hmuda
    A photoshop többet tud és arról az infraviewról még nem is hallottam. :-)
  • ollie
    De tényleg, most amúgy számít valamit, hogy milyen színű kristályra cserélem a kardomban a cuccost? Tehát a vizuális megjelenítésen kívűl van egyéb jelentősége?
  • ollie
    Miért, az ingyenes irfanview már nem is jó konvertálni? :P
  • Hmuda
    3: meg lehet téríteni.
  • Hmuda
    1: mivel gondolom nem azt nyomtad, hogy most "húdekifoglaknyírni", hanem azt, hogy "várjnemvagyokSith", akkor miért kapnál dsp-ot, mikor a rab volt a hülye?

2: Lehet a mandalori fogolynál jó pontot kapni, csak tudni kell e módját,. amúgy nyilván gonosz pontot kapsz, ha kihallgatod és megölöd a kihallgató tisztet. :PPP
  • Inquisitor
    Nem értem ezt a Sith akadémiát basszus.
    Van a gyakorlóterem, ahol foglyokon gyakorolnak a "nemes" ifiak ... probáltam kiszabadítani őket, de nem volt 50 bigyó hozzá, ezért próbáltam verekedést választani a fogollyal.
    Nnna erre sikerült megölni a foglyot, azt hittem lehet vele dumálni ... és ideges voltam, mert nem Dark oldalon nyomulok. De ezért NEM járt DSP!!!
    Ellenben ... a kihallgató szobában próbálkoztam a fogolynál, de bármit teszek azért meg DSP-t kapok!
    Nem lehet csórikáimat valahogy kiszabadítani???
    Más.
    Meg lehet téríteni a csoffadt halott!!! dark jedi-t ott lent a kriptában??? :D
  • Hmuda
    Lol :D
  • PiszkosFred
    #5845 (...)
  • Hmuda
    N/C
  • [NST]Cifu
    Krisztusom....

Figyi, a katona nem állít meg, csak simán ott áll a bár elött. Klikkelj az ajtóra, és kész.

Illetve tévedés, tényleg megállít, ha a Sith páncélt viselsz, de erre van egy egyszerű megoldás - vedd le...
  • Valen
    Kikkel mész a bárhoz (társak)????
  • Valen
    Megállít!!!

Nem kéne neki. Biztos hogy mindent a leírás szerint cslekedtél???
  • Valen
    elöször megkérdi hogy mi akarsz lenni, aztán 5 kérdéssel letesztel, utánna javaslatot ad arra, hogy mi legyél, de TE döntesz, döntöd el, hogy mi leszel a 2. választáskor
  • [NST]Cifu
    Hopp, akkor tévedtem :)
    Mondjuk tényleg sárga Bastila fénykardja, csak én mindig zöldet adok a kezébe, az valahogy jobban bejőn :)
  • Hmuda
    Igen van ott zöld kristály.

És Bastila kardja alapból sárga.
  • Hmuda
    Igen lehet szerezni. Mondjuk az se normális ember, aki első látogatáskor nem fosztja ki teljesen azt a barlangot. :D
  • Valen
    Akkor Harcost is Zargassátok nyugodtan.
  • harczos
    engem is lehet zargatni
  • Valen
    NST Cifu: lehet, akkor azért volt mégegy db-m mert Bastila kardját szédszettem :)
  • PiszkosFred
    Érezni érzek, de itt a családom, a munkám és egyéb privát dolgok, igy marad a végfelhasználók sorsa, és csak sok sikert tudok kivánni, ennyi mit tehetek ;]
  • [NST]Cifu
    Nem, de ha zöld kristály kell, akkor vedd ki Bastila duplapengés fénykardjából... :)

Amúgy amit Hmuda leírt az az, hogy melyik kaszt milyen szinű fénykardot szokott használni, illetve milyen szinű fénykardot kap alapból...
  • Valen
    Igen 1db-t
  • Valen
    Aki forditói ambiciókat érez magában az AndySkw-t vagy Rave Air-t keresse meg. (Gerger - légyszives a fordításokat is neki küld el, bár én a mostanit elküldtem neki, de ezentúl neki küld el.)
  • Adam5
    zöld szinü kristályt is lehet szerezni a Dantooine
    -on a barlang ban? (mert akkor vissza megyek)
  • PiszkosFred
    Egyebkent jo a fles - habar nekem a kinezetrol a startrek fele lcars rendszer jutott eszembe, nemtom miert ;] - habar a scrollozassal meg van mit tenni. MIndenesetre gratulalok, es azt kell mondjam, hogy - a korabbi "nem sok ertelme van" velemenyemmel ellentetben - nemrossz, es egesz jol hasznalhato offline is a dolog. Ha finomitd meg ittott akkor szerintem hasznos dolog lesz mindenki szamara.
  • Rage47
    Köszi:)
    Pedig terveztem, hogy odaírom:)-csak elfelejtettem:)
  • PiszkosFred
    Ird oda melle hogy 2.8mb plz, mert szegeny modemem majd elfustolt mire rajottem hogy mekkora ;]