11368
  • Calver
    hát... nekem ami hirtelen beugrik valamelyik bolygón az a farmer akinek legyilkolták a teljes családját... ha azt tanácsolod neki álljon bosszút te máris gonosz vagy, ha közlöd h bosszút állsz helyette egyenesen te vagy a sátán, és kb a jó megoldás meg az h "jajj fogadd el, ne akarj bosszút állni", ez meg egy olyan válasz mintha kiskanállal herélném ki önmagam. de amúgy jellembe sosem voltam "munchkin", KotOR-ban egyszerűen szép lassan 100% sötét oldal lettem, mert bosszúálló és közel sem jótékonykodó karaktert játszottam, de simán segítettem, ha úgy éreztem az illető megérdemli. kb ugyanezzel a felfogással tartok ott perpill Jade Empire-ben h gyakorlatilag teljesen semleges a jellemem, minimálisakat ugrik itt-ott fel-le szóval KotOR-ban *nagyon* könnyű "gonosznak" lenni
  • Zóanagyvarázsló
    Gondoltam, bár én a "jófiús" megoldást választottam, de valami ilyesmire számítottam.

Egyébként bár én szándékosan az abszolút pozitív karakterre mentem, én éppen az ellenkezőjét éreztem: a DS pontokhoz nem elég mindig csak gonosznak lenni, kell hozzá gyakran taplóság is, vagy legalábbis antiszociálisnak kell lenni a hozzá. Persze lehet, hogy manapság ez számít józan gondolkodásnak

Engem még az zavart, hogy lopkodni lehetett büntetés nélkül, azért nem jár DS, de a csúnyán nézésért igen...
  • Calver
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amikor Manaan-on kinyírod a Selkath-ok ősét, és jönnek oda hozzád zokogva a gyökerek h "jajj úristen mit tettél, brühühü", majd kitiltanak a bolygójuk. én spec órákig ezen röhögtem - biztos egy rohadt szemétláda vagyok, de egyszerűen annyira jó poén volt.

amúgy tigeroo: én sem arra mentem h "jajj sith leszek, dejó", simán eljátszottam rendesen a karakterem... az más kérdés h 100% sötét oldal lett a vége egyszerűen annyi olyan helyzet van KotOR-ban ahol józan gondolkodással a "dögölj meg ott ahol vagy" az egyértelmű választás, h el sem igazán tudom képzelni h tud valaki jókisfiú maradni
  • Monoton
    Ha peccs után folyton kikapcsol akkor #10866.
  • tigeroo
    na rakok rá peccset aztán ki is próbálom milyen :P
  • tigeroo
    sztem a "vízszennyezésre" gondol
  • Zóanagyvarázsló
    Spoilerban leírnád, hogy melyik jelenetre gondolsz?

Különben attól, hogy egyesknél bugmentesnek bizonyult a játék, másnál még jöhet elő önhibáján kívül némi kellemetlenség. Mondjuk komoly dologba én sem futottam bele, inkább az lepett meg, hogy még 6600GT-n is képes volt szaggatni némi AA mellett.
  • tigeroo
    pfahh...na akkor adok neki még egy esélyt:P legfeljebb apám fullos gépén tolom végig ha ezúttal lesz vmi baja
  • Monoton
    Nekem a második rész se tűnt bugosnak (talán pár helyen :P) Max annyi bajom volt vele hogy nagyon könnyű, és rövid.
  • tigeroo
    hát passz.
    az tény, hogy amikor megjelent az első rpg-m volt a kotor, előtte csak fps/tps-ek... ezen tanultam meg angolul:) ó istenem, mennyi dialógust szótáraztam...

de sohasem voltam sith :P pedig az első részt is kijátszottam párszor, a második részt talán egyszer...de az borzalom volt szerintem!

amúgy tényleg hatalmas játék a kotor, ehhez kétség sem fér! egyszerűen zseniális. nomeg star wars. nincs miről beszélni :)
  • Calver

megéri, egyik legjobb szerepjáték (csak ez egyik - A legjobb még mindig Baldur's Gate első része) ever, már csak azért is amit Manaan végén lehet művelni az tényleg legjobb pillanat bármelyik általam ismert CRPG jelenetei közül
  • tigeroo
    na most töltöm akkor. meglátjuk :P
  • Monoton
    Nem tudom, nálam pl. nincsenek ilyenek. 5 óránként van, hogy egyszer kilép csak úgy de azt túlélem.
  • Calver
    első részből tbh én nem is emlékszem igazándiból semmi bugra... KotOR 2, na az már más téma, de első rész emlékeim szerint felpeccselve (sőt, talán patch nélkül is) abszolútde bugmentes, legalábbis nekem 3 külön gépen az volt.

summázva: a hiba az ön készülékében van.

ha a második részről beszélsz - ami tényleg bugos - azt itt.
  • tigeroo
    áh az a baj a kotorral hogy kibaszott bugos.
    most letölteném megint, de egy az hogy nemis nagyon találom az első részt. másik hogy pár éve újraraktam még szarabbul ment a peccsel mint legelőször (kevesebb fps, random errorok stb.)

most vállaljam be megint? szívesen lennék újra jedi :)
  • Zsolteszka
    az rpgvault.hu-n olvastam.lépj be ott a kotorba ott lesz hogy faq és ott le van írva nézd csak meg.
  • HiPPoNaX
    Es ilyet hol olvastal? :] Maximum valami mod segitsegevel tudom elkepzelni, a jatek ugyanis alapbol nem tamogatja az altalad leirtakat.
  • Zsolteszka
    ÜDV mindenkinek
    olvastam hogy a kotorban ki lehet választani a fejen kívül,a karakter megjelenését és hangját is.nos amikor belépek a játékba akkor csak a fejet lehet kiválasztani.lehet hogy ez azért van mert nem eredeti a játék?Valaki Segítsen!!
  • csgj
    LOL!!! :O Kinyírtam Yuthurat és Uthar mestert, erre amikor visszamegyek az Akadémiára, ugyebár mindenki nekem támad. Nos, még volt egy küldim Carth fiával, Dustillal. Megtaláltam az adattárolót, de már hiába viszem el neki, Dustil is megtámad -.- Meg kell ölnöm... De Carth még ezután is azt pofázza, hogy vigyük el az adattárolót Dustilnak... aki meghalt bakker! "-.- Na ez gáz...
    És a főszereplőm nő, és gondoltam, hogy össze kéne hozni Carhtal. Csak nemtom, hogy ez a Dustil killing megakadályozza-e...
  • Bucsek
    nem... sajna nemjo, nemsegit nekem, onnan tudom h nemjo, mert cisnálok uj karit, és az arcképek változtatásával csekkolom le mivan, de mikor először probáltam, akkor végigment, gondoltam szuper müködik :(
  • Bucsek
    Köszi müködik :) nagyon köszi ^^
  • Bucsek
    jaj bocsi, a "kikapcsolom"-ot ugy értettem lelövi a gépét, aszittem az ijen hardveres probléma :D sorry
  • Monoton
    Kotor főkönyvtárában lévő fájlokat írd felül. (Azért csinálj róluk bizt. másolatot)

http://data.hu/get/1541994/RAD_Files.zip.html

És igen, 3 hsz-t kellett volna visszaolvasni :P
  • MerlinW
    Csak hármat kellett volna visszaolvasnod... részletekért kattints a privát gombra (ne, ne az enyémre).
  • Bucsek
    üdv, előkapartam a kotor1-et felraktam minden, elinditom fasza 1.03 a peccs, karaktergenerálás, kiválasztanám a foszer fejét és nézem nézem és kidob windowsba me lefagyott a játék, van valami megoldás? biztos ideis levolt irva, de csak 2-3 oldalt néztem végig. minden friss, gép eléggé új, nemtom miért dobki, win xp van, kompatibilis genyot is néztem, ja meg a grafikai beállitásokat is változtattam. Lövésem nincs mi a baj..

van valami ötletetek?
  • Monoton
    Elvileg megoldódott a probléma. A binkw32.dll és mss32.dll fájlokat le kellett cserélni.
  • Monoton
    Kotor Rendszerinformációknál a Videokártyát sárgán jelzi. (7600 GS 512 Mb)
    Szerintem ez a problémája, de nem tudom mit kellene csinálni.
  • Monoton
    Feltettem újra a játékot, de folyton kikapcsol randomszerűen. Semmi hibaüzenet csak fogja magát és bezáródik. Már tettem fel másik videókártya drivert is, de nem változott semmi.

Valakinek volt hasonló problémája?
  • N1ggA
    ahh shit, nem baj, köszi
  • Zóanagyvarázsló
    Megnéztem, nálam is ezt csinálja, pedig amikor én játszottam, nem volt gond :(
  • N1ggA
    azt meg tudnánk csinálni valakivel, hogy elküldöm neki a savegame-t, ő megpróbálja a saját játékban, mondjuk addig, hogy elkezdődik a fight?
    nagyon megköszönném (sötét oldali karaktert játszom)
    Itt a savegame linkje
  • N1ggA
    Ajjaj! Szörnyű dolog történt. Van egy szar bug és nem tudok tovább menni. Leviathanon amikor Malakkal találkozom, be kéne jönnie az ajtón, elmondania hogy ki vagyok, lefagyasztania Bastilát és Carthot, és harcolnia velem. Erre mi történik?
    Az ajtón egy helyben állva lép párat, becsukódik az ajtó. Rendesen lefagyasztja a többieket, beszélek is vele, de az ajtó mögött marad, és amikor harcolni kéne, nem tudok vele, és a két lefagyasztott társamat jelöli ki enemynek. Malak viszont sehol. Nem tudom hogyan kéne ezen túljutni, mert már próbáltam mindenhogyan, még egy tök régi save-t is betöltöttem, de úgy se megy. Ez szörnyű, mit tegyek???
  • N1ggA
    köszi!
  • Calver
    erre nézelődj. ami rémlik, h Korriban-on nem használhatod Bastila-t, és hogy talán ott van Juhani küldetése is... de a fene se biztos már ezekben, túl rég volt.
    ja, és h Jolee-nak Manaan-on van küldije, egy régi barátjával kapcsolatban.
  • N1ggA
    köszi! annyit még kérdeznék, hogy melyik bolygóra kit vigyek magammal, hogy azok életéről többet tudjak meg?
    nagyon régen játszottam és már teljesen elfelejtettem
  • HIE
    Igen lehet pl itt: http://knightsoftheoldrepublic.filefront.com/
  • N1ggA
    Le lehet tölteni valahonnan a játékhoz úgy fejeket? Csakmert a karakterkészítésénél nagyon kicsi a választási lehetőség.
  • HIE
    Már nem aktuális.
  • HIE
    Talán ide illik:

Most kicsit több időm van mint eddig, (és még egy darabig :D), úgyhogy nekiálltam készíteni Kotorhoz egy módot, kicsit komolyabb mint az eddigi. Röviden Endar Spire DS mód. A párbeszédek már kész is vannak magyarul, csak mivel kotorfilesra nem tölthetem fel csak magyar verzióval :D Angol-magyar verziót kell feltöltenem. Nos az angol tudásom az utóbbi időben eléggé elhomályosult :D Így megkérnék valakit, hogy le e fordítana pár dialógust? Nincs olyan sok, már az összeset kimásoltam Wordbe, nem gond ha nincs meg a játék, csak át kell írni, onnan meg visszamásolom.

Aki vállalná írjon a: [email protected] mail címre. Köszönöm.
  • csgj
    Ööö... lol... akad a játék. Elég sok helyen belassul... Ma már tényleg nem elég jó a gépem, de ennek a 2003-as játéknak simán kellene mennie -.- A gépem: celeron 2,8 ghz, 2 gb RAM, Sapphire RADEON HD2600 Pro 512 mb

Már próbáltam azt az inis átírós megoldást (#10836), de nem változott semmi... Régebbi drivert nem teszek fel, mert újabb játékokkal is játszom (pl. Mass Effect) és ahhoz kell az új driver.