11368
  • sambauer
    na meguntam a szenvedést, fogtam és levittem a játékot easyre így gyerekjáték az egész, igaz erre nem vagyok büszke de úgyis úgy tekintek erre a játékra mint egy interaktív film
  • glights
    azt hol és hogyan kell?
  • Calver
    állítsd át a billentyűzetkiosztást angolra.
    de amúgy ne csalj :C
  • glights
    hali! lenne egy kis problémám, hátha tudtok segíteni! próbáltam beállítani a csalásokat, ahogyan az a lenti helyen a leírásban szerepel, de az istenért nem tudtam előhozni a konzolt!!! mi lehet a baj? előre is köszi a segítséget!

http://www.pcdome.hu/cheat/100501/star_wars_knights_of_the_old_republic_pc
  • Calver
    úh bocs, kath és cathar fogalma kicsit összekeveredett... passzolom tbh, már teljesen kiesett a játéknak az a része, errefelé a FAQ azt írja próbáld meg szétválasztani őket, h ne egy karakterre ugorjanak rá.

btw consular gyakorlatilag mindennel táp force storm miatt
  • sambauer
    "ergo ez a "kath" csorda mindig szanaszét szedi a csapatom"
    lehet rosszul emlékszek a névre, lényeg hogy ilyen oroszlány szerű lények szednek szét, tehát el se jutok a csajhoz. amúgy jedi consular lettem, szóval ez a force jump+sneak attack felejtős, de gondolom így se vagyok túl nagy hátrányban csak hülyén fejlesztettem a karaktert...
  • Calver
    van. beszéld le a harcról és vedd fel a csapatodba, meglehetősen táp jedi guardian

btw remélem scoundrel-el (a.k.a. csempész) guardian lettél, szvsz második legtáposabb (és legviccesebb) kombó a Scoundrel(7)/Jedi Guardian... hogy miért? force jump+sneak attack=repülő hátbaszúrás fényfütyikkel
  • sambauer
    Szevasztok ! Tudnátok pár tanácsot adni a játékhoz ? Eddig viszonylag jól ment a dolog egy csempész csávóval toltam, akinél főleg a lőfegyverekre adtam a legtöbb xp-t (mostmár tudom hiba volt.) A lényeg az hogy miután Jedit faragtak belőlem és az utolsó teszt, miszerint elkell mennem megkeresni a gonosz erőt Dantoonie-n na itt mindig elhalálozok. Bastila sajnos nem választható partnernak (vele nevetségesen könnyű volt Tarison minden) és Canderous meg Carth nem bizonyul túl nagy segítségnek ergo ez a "kath" csorda mindig szanaszét szedi a csapatom, hiába harcolok már lightsaberrel a karakter full béna hozzá. Ilyenkor van valami hasznos taktika, ötlet stb ?
  • Muhu
    Megcsináltam amit mondtál, de még mindig ugyanazt csinálja.Ez csak ott, ezen a ponton van.mindkét lehetőség után ezt csinálja, mindkétszer a film után.Nem tudom, mi lehet a probléma.
  • Hixer
    próbáld meg hozzáadni a játék exe-jét a Data Execution Prevention listához. Jobb klikk a sajátgépre, tulajdonságok, speciális fül, teljesítmény-nél a beállítások és ott a harmadik fül a DEP, na ott kell kiválaszatani, hogy bekapcsolva kivéve azok a programok amiket kiválasztok és hozzáadni a listához a KoTOR exe-jét. Kell egy restart ha mindent leokéztál, fel is ajánlja.

Elvileg ez a #10917-es hsz.-en is segíthet. Azt csinálja ez a kaki, hogy a hirtelen sok cpu, és memóriát használó progikat kinyírja azonnal, hátha vírus, vagy befagyasztja a gépet. De így ha a játéknak töltenie kell vmit, lehet őt is kinyírja...
  • Muhu
    Hello, amikor manaanon vok és megőróbálom betölteni a mérget, vagy felrobbantani a reaktort vagy mit, akkor a film után egyből kidob az asztalra.Nem találtam semmit erről a neten,de tudna vki segíteni.Nagyon jó lenne, ha nem kéne itt félbehagynom
  • sevendoor
    Sziasztok, most sikerült csak játszanom a játékkal XPn. Sajnos kb. 20 percenként egyszerüen kidob az asztalra. Tiszta AMD/ATI gépem van (4 magos/HD4850), visszaolvasva mindegy 6-8 oldalt, annyit találtam, hogy tegyek fel régebbi drivert, amit nem akarok. A játékot 1.3-ra patceltem. Van erre a problémára vmi megnyugtató megoldás?
    köszi
  • carlos363
    Üdv,

Újra felratam a kotor 1-et, de nincs minden rendben vele. Amikor be akarok menni valahova,/másik városrészbe/ akkor állandóan kilép a játék főmenüjébe. Légszíves ha tudtok segítsete.-

Előre is köszönöm!
  • Calver
    KotOR 2 topic itt, a hibás lemez meg azt jelenti h hibás a lemez valamelyik fájlt hibásan jött le/lett kiírva/kicsomagolva.
  • necroman
    Üdv,
    tök régóta nem játszottam semmivel, most minap láttam az Old Republic videóját és nagy kedvem támadt...beszereztem a k.o.t.o.r. II-t, de nem indul el. Hibás a lemez, csak ennyit ír. Valaki segítene?
  • proway
    hát megnéztem 64 bites vista alatt a kotor 1-et de ez egy idő után leáll...pedig 1.03-as pecs meg másik dll. fájlok... semmi ötlet?
  • proway
    nem szóltam...:D
  • proway
    szétnéznék ha találnám a játékosok fórumában...
  • Monoton
    Akkor meg a Kotor 2 topikban kellene szétnézned.
  • proway
    de az a kotor 1... kotor 2-hez is jó ez?
  • Monoton
  • proway
    halottam hogy más verziójú MSS32.dll-el jobb lenne de honnan tudnám leszedni?
  • proway
    Sziasztok.X64-es vastám van és valami miatt nem indul a kotor 2...:(
    elindítom és kiírja hogyg a kotor 2 működése leállt -->APPCRASH és pecselni se tudom gondolom sejtitek hogy miért...:S nincsen ötletetek hogy mi a gond? vagy csak vista alatt nem megy?
  • tigeroo
    köszönöm
  • CptObvious
    GameFAQs-t tudom ajánlani link

Ezen belül pedig ATesta faq-ját. link
    Külön végigjátszás van a jó és a sötét oldalhoz is. Az említett kínzós küldetés is le van írva. Bár ahogy olvastam, nagy különbség nincs a két verzió között.

Na meg ott van a maradék faq is, ha ebben nem találnád meg amit keresel.
  • Zóanagyvarázsló
    Például itt.
  • tigeroo
    valamilyen guide oldal létezik a kotorhoz? kerestem de nem találtam csak ilyen low guideket...nekem részletes adatbázis kellene, főleg a questek jó/rossz befejezése érdekelne (meg hogy miért mit kaphatok...mostis a sith bolygón egy tombban megcsináltam a "hermit of the hills" questet -egy őrült tag megkínoz ha rosszul válaszolsz- megmentettem a másik elfogott sith életét de mégse kaptam semmit :D lehet azért mert a csatában elpusztult? mind1, legalább utána tudnék nézni valahol a "megoldásnak")
  • tigeroo
    váh...
    kicsit csalódott vagyok, a "vizibolygón" a khm...jó megoldást választottam és 1 light side pontot nem kaptam az egész questsorozat alatt....
    kicsit idegesítő, de gondolom ha megölök minden questadót meg npc-t akkor kapom a DS pontokat, az óceán megmérgezéséről nemis beszélve
  • MerlinW
    Fut.
  • tigeroo
    na zsír! dantuin + tatuin fullra kipörgetve (jó oldal...)

eddig semmi crash nem volt! remélem a 2 is stabil lesz =)
  • proway
    Hali.
    X64 Vista alatt fut a KOTOR 1 és a 2.-ik része is?
  • tigeroo
    na kezdtem egy újat:D intre gyúrok és sith leszek :D
  • Lord Myn
    Aki 15.4"-es notin játszik a játékkal, mint én, sikerült megbabrálni a játékot, hogy menjen 1280x800-as felbontásban is (a sima ws hack-kel ebben a felbontásban kifagy). Ha valakit érdekel, akkor leírom.
  • tigeroo
    hm köszönöm:) átsiklottam efelett úgylátszik
  • Zóanagyvarázsló
    Így már érthető, de a világ ismeretében furcsa is lenne, ha egy Jedi bosszúra, önbíráskodásra buzdítana, még inkább, ha saját maga fogna bele a vérontásba hasonló céllal. (Hozzáteszem, Magyarországon is büntetendő laza 1000 éve :)
  • Calver
    az kéne, meg lenne még pár dolog amit be kéne írni bannerba, pl widescreen hack. na meg maga a banner majd holnap összedem a sok hasznos és vicces dolgot, aztán böffentek egyet modtopicba.

btw, nincs meg valakinek az eredeti banner? ultraweb törölte úgy néz ki.
  • Monoton
    Bannerba :D
  • Calver
    swkotor.ini megnyit, [Graphics Options] sor alá:
    Disable Vertex Buffer Objects=1

...és már ezen az oldalon leírtam egyszer.
  • tigeroo
    na megvan az első csalódás :(

dantooineon, mikor kiértem az enclaveből..kemény 2 FPS, a karakterek meg beragadnak, kifagynak mozgás közben
  • tigeroo
    de jónak nagyobb kihívás lenni nem? most az első bolygón undercity-ben segítettem a kitaszított falunak megtalálni a "promise land"-et, kaptam is érte pár LS pontot

én egyszer sem tudtam sithként játszani (de azért volt pár logikátlan döntés ahol akaratlanul is bekaptam pár DS-t...)