11368
  • fahrenheit04
    hali
    valaki segítsen mert már tiszta ideg vagyok,fel raktam az 1.3 patchet és crackeltem,ati radeon 9600 pro-m van a legújabb driver van fent jelenleg ,de próbáltam már régebivel is,és az a baj hogy amikor be lépek rá meek hogy new game el kezd tölteni és van ott egy választó hogy milyen akarok lenni rá viszem az egerem és bumm ilyen hegyes barna szarok jönnek ki ,nem tudom mi lehet a baj itt egy kép is hogy el lehessen képzelni.
  • sambauer
    warpos ?
  • rodzsi
    már 20szor végigvittem és most vettem elő 4év után... :D
    valahogy az eleje sose hatott meg a taris-i rész
  • N1ggA
    miért nem viszed végig? olyan jóóóó a játék :)
  • rodzsi
    sziasztok
    hogy lehet pályát lépni mert ez a warp-os dolog nem akar müködni mert nem csinál semmit. nincs valami más kód véletlenül???
  • nyirog
    azt tudtátok h van ilyen yavin IV-es mód amiben ellehet látogatni arra az exar kun-os holdra (csak mert nem igen látom hogy itt szóba került volna ilyesféle mód az elmúlt 4-5 év alatt :D )?
  • nyirog
    köszi megy nálam is :)
  • MerlinW
    Egyébként megy gyönyörűen, csak pontosan azt csináld amit ír.
    A programban 1024x768-at válaszd, alul írd be az 1680x1050-et, patch-eld, majd másold be a szintén oldalon található 1680-as gui képeket az override mappába. Ezután a játékban megjelenik az 1680-as felbontás.

Pont most játszom újra negyedszer, már a végén járok:)
  • nyirog
    biztos fáradt voltam :D, meg aztán én inkább egyből a lap alján lévő keresőt használom ilyen helyzeteknél :), de azért kösz!
  • Calver

csak gratulálni tudok, remekül csináltad, jó sok hozzászólást visszaolvashattál mielőtt írtál.
  • nyirog
    hy!

megoldható h 1680*1050-es felbontásban fusson a játék?
  • Gando
    úgy néz ki működik, már nem pattog a karakter, de még mindíg szaggat
  • Zóanagyvarázsló
    Megoldás (?)
  • Gando
    ööö... nem tudom, hogy ez mennyire normális, sőt egyáltalán nem normális de Dantooinon elég durván szaggat a dolog, megáll a karakterem, és egyik pillanatban itt, a másikban már ott vagyok és így ugrál összevissza...
  • Gando
    igen... így talán egyszerűbb lesz :D
    Amúgy nem tudja valaki miért csinálja azt a játék, hogy amikor állítok valamit a grafikai beállításoknál, mondjuk a felbontást, és vissza akarok menni a játékba, akkor fekete képernyőt kapok, és csak az egér látszódik, hangok is vannak meg minden, csak épp nem látok semmit, csak az egeret. És ez általában visszatöltésnél is előjön :S
  • Calver
    szerintem egy könnyed alt+enter is elég lett volna, de mondok jobbat:
    Gando, használd inkább hozzá a widescreen hack-et.
  • Gando
    köszi mostmár jó, de még trükköznöm kellett egy kicsit, de sikerült köszi
  • Darth Razor
    Hello!
    Nyisd meg a játék mappájában található "swkotor.ini" nevezetű fájlt, majd ebben keresd meg a Graphic Options rész alatt a "FullScreen=1" részt és írd át az 1-est 0-ra, majd pedig mentsd el a fájlt.
  • Gando
    Hali
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan tudnám ablak módba varázsolni a game-et? Mert widescreen monitorom van, és így ritka nagy segge van a karakteremnek :D
  • miko1216
    Szasz! Lenne egy kérdésem Már minden csillagtérképet megtaláltam de amikor a korribanon visszamegyek a Ében Héjára akkor nem történik semmi gondoltam visszamegyek a kezdőbolgóra és megtámadtak a sithek ki kell válaszatni hogy ki lgyen a megmentő AK-7-est választottam és utána nincs semmi videó semmi csak visszakapcsol rám és ennyi? Kérdés Most mit kell csinálni? Mág mit kell csinálni ahhoz menni tudjk a STAR FORGE-ra mert nekem ez nem jött össze.
  • Zóanagyvarázsló
    A hivatalos fórum szerint az április nVidia driver többeknél megoldotta a problémát. De nem mindnekinél, nálam sem. Viszont ma állítottam egy Win2000-es kompatibilitást, és azóta nem fagyott le.

Egyébként az AA-t és AF-t is lejjebb vettem, de ha csak azt csináltam uyganúgy fagyott, tehát talán most már visszakapcsolhatom. De előbb inkább tesztelem még, a 4xAA úgyis bőven elég.
  • Ryder62
    1. Ha női karakterrel vagyunk akkor Carth-al jöhetünk össze. Az hogy mit kérdez Bastilia azt nem tudom mert még nem toltam ki női karakterrel a játékot.
    2. Úgy emlékszem hogy igen. Már Sith voltam és át akartam téríteni hogy ne Malakot szolgálja hanem engem de makacs volt ezért meg kellett ölni.
    3. Ha jó oldalon vagyunk akkor vissza lehet téríteni a sötét oldalról és segít nekünk a csatameditációs képességével.
  • LilSaint
    Helló! Nem rég vittem végig a játékot egy férfi karakterrel, és fel ötlött bennem néhány kérdés. Az első az, hogy ha női karakterünk van, mit kérdez Bastila a helyett, hogy szeretjük-e. Aztán, hogy Bastilát megülhetjük-e ha a sötét oldal útját járjuk. És végül, hogy ha kérjük, segít-e megölni Bastila Darth Malak-ot?
  • gibson9
    Na megpróbáltam úgy a játékot, hogy az affinitás beállításánál kikapcsoltam az egyik magot, de a problémám változatlan :S De akkor mi az oka, hogy 4-5 perc játék után hibaüzenettel bezár?
  • gibson9
    Most nekem is ez a gondom vele :S Még a legelején kb. a 2. szobánál kidob az asztalra hibát észlelve. Eredeti a játék. Sajnos van egy tippem, hogy esetleg a 2 magos procim miatt van? Most újítottam fel a gépet és már nem működik :S
    Nézegettem is a hozzászólásokat, de nem találtam a megoldást. Láttam a szaggatásra megoldást, de azzal nincs gond, mert maximális grafikával szaggatás nélkül megy 8as élsimítással és 16xos textúraszűrővel.

Előrre is köszönöm a segítséget, ha valaki tudja a megoldást.
  • wernermolders
    Császtok!

Pár éve már végigtoltam a gammát (full light side), most pedig újra megvan. Na szal még az endar spire fedélzetén úgy 5 percenként exe hibával elszáll a játék. Eddig nem volt vele gond. 1.3 as peccs meg a hozzá való crack is fenn van. Kérlek segítsetek ha tudtok!
  • gibson9
    Azért ne add fel, mert jó kis játék ez (az egyik kedvencem). Nekem sokkal rosszabb gépem van és tökéletesen fut rajta. Próbálj meg egy régebbi drivert.
  • sambauer
    na mindegy te megpróbáltad, köszönöm.
    további jó játékot
  • sambauer
    ez is megvolt, nem változtatott semmit se.
  • Calver
    swkotor.ini megnyit, [Graphics Options] sor alá:
    Disable Vertex Buffer Objects=1

de meglepő módon pont 1 oldalt kellett volna ehhez visszaolvasni
  • sambauer

szánalom
  • sambauer
    Megtörtént, a félnetet átbóklásztam semmi eredmény. Asszem ebből is uninstall lesz.....
  • Calver
    olvass vissza pár oldalt, van egy cucc amit beírsz az egyik config fájlba és nem fog szaggatni füsttől. régebben többször is le van írva, de már fejből nem ugrik be mi is pontosan.
  • sambauer
    Sziasztok ! Nem rég szereztem meg a játékot, gondoltam nem árt ha végigviszem. Feltelepítettem az 1.3-as patchet minden oké, elindítottam: a játék akad. Nem mindig hiszen csak az első pályán teszteltem de az is elég rettentő volt ha füst közelében, vagy egy hosszú folyosóról volt szó. Letöltöttem az ATI CATALYST 4.2,-őt ahol azt más helyen is olvastam de nem segített. Konfigom a következő:
    2.00 Celeron
    512 MB RAM
    Radeon 9200 LE 128 MB

Bármilyen fajta segítséget örömmel fogadok, előre is köszönöm.
  • HiPPoNaX
    Keresd meg. Start menuben, vezerlopultban, esetleg a talcan az ora mellett lesz feltehetoleg.
  • patrik77
    ok de érzem ez már nemlessz jo
    és holvannak a videodriver beálitások?
  • HiPPoNaX
    Mondom: a jatek erre nincs felkeszitve. Nezd meg a videodriver beallitasait, lehet ott talalsz valamit a dual core optimalizaciorol (Esetleg a game profiles resznel? Mar ha van olyan :D)
  • patrik77
    ezt nemlehet egyszerüben megoldani pl a játéknak a konfigurálásában nemlehet?
  • patrik77
    mert azért 12 éveen nemakarok windovst törni XD
  • patrik77
    uhhhh ez nekem nemfog menni de azért kösszi és bocsi a sok irás miatt mert azért nemvok informatikus de az leszek :D. pedig jollet volna a gonoszok oldalán lenni:( de ha ezvan akkor ezvan:(