11368
-
#6207 www.dlh.net -
#6206 -
#6205 köszi. meg tudnád mondani h honna tudom letölteni? -
#6204 Mert nem eredeti, hanem crackelt. Ez a büntetésed. :-) -
#6203 miért ne menne 256-on. amúgy meg ez egy tipikus bug a játékban, hogy az escape pod után el kezd szaggatni -
#6202 512mb kell neki (nem?) -
#6201 ja, kell neked az 1.01-es patch -
#6200 Hi all. meg tudná valaki mondani h létezik-e valamilyen patch és hozzá crack a SWKOTOR-hoz? én csak most tettem fel a játkot és az elején miután elmenekülök a mentőkabinnal nagyon elkezd szaggatni a játék. nem tudom miért. p4 1600MHz, 256mb DDR, radeon9600 nem elég neki? -
#6199 KIRÁLY! -
#6198 Amúgy egyre jobban hajlok arra, hogy megkérjem... (már ha érted miről beszélek ;)) -
#6197 Amikor a karaktert generáltam, 14 volt az ereje. Talán 1-2 pontot adtam rá szintlépésekkor és egyet ad rá a light skeletal páncél. De a jó oldal ereje ugrásszerűen jelentkezett, noha a force pontjai nem nőttek. -
#6196 és már 4-el magasabb az ereje, mint alapból volt? -
#6195 Egyébként jó kari, mi? :-)
Mesterfokon ugrál, a két kardjával megesik, hogy egy sötét jedit egy körben kivégez. -
#6194 eh, gondolom nem ismerted fel a nyelvét nyújtó szmájlit -
#6193 Mér gyenge? -
#6192 csütörtök? -
#6191 Mi van?! -
#6190 háááát mit mondjak, elég gyenge :PPPPPP -
#6189 Nekem is :PPPPPP -
#6188 Itt a karim...
-
#6187 Nekem meg a Megasztár döntőjében van egy jóbarátom. -
#6186 Nekem egyébként meg nagyon tetszett a repülő yoda jelent. Szerintem igen is megmagyarázható azzal, hogy az erővel még a fizikai akadályok is legyőzhetőek. És miért nem használta az erőt állandóan, hogy ne csoszogjon össze-vissza? Eccerű, az erőt nem szabad állandóan használni, csak ha szükséges. -
#6185 én is mindjárt megverlek kisöcsi -
#6183 Na miez a punnyadás emberek?! :D -
#6182 Nemcsak hogy nem illett bele, de egyenesen borzalmas volt. És nemcsak a magyar szinkron miatt (megnéztem angolul is és semmit nem ajvított a javíthatatlanon). Az E 1-2 csak arra volt jó, hogy a sok hülye kis amcsi szilikongyerek ámuljon a moziban és tejeljen lucasnak. Nemhogy meg se közelíti az eredeti trilógiát szellemileg, de egyensen lealacsonítóan hat rájuk nézve. -
#6181 Bakker! El se hiszem, hogy az egyik legjobb haveromat beszavazták abba az ökörségbe! Hehe. Azért örülök neki, bármilyen gyökér buziság is a VV. :-))) -
#6180 A ket driod heccelese az jo volt es humoros is neha. HanSolo bekopesei, "udvarlasa" es egy-egy helyzet adta reakcioja szinten jo volt. Ezek a poenok jok voltak, es elfertek a filmben. De az, amit ez a jarjar lemuvelt az elso reszben - szerintem - abszolute nem illett bele. De ez csak egy velemeny a sok kozul. -
#6179 Látom figyeltek :)
Akkor most már tisztán lehet tudni, hogy melyik Hííírrrróóóó mivel nyomul, úgyhogy lehet eldönteni, hogy ki milyen fénykardal nyomul :)
Jar-jar meg jo ahogy van kivéve a magyar szinkront, mert az borzasztó :) -
#6178 Yoda utánzat kapott volna a fülire..:D -
#6177 Kicsit azért sajnálom, hogy a gammába nem volt lehetőség a jedi akadémián, hasonlóan, mint sith akadémián, egy kis "családírtásra" :) -
#6176 Jaj, azzal a hosszufulu idiotat hagyjuk beken. Azt hittem hozzavagok valamit a vaszonhoz amikor lattam, na hozza kepes a yoda "pattogatasa" egy apro kis porszem a sivatagban... -
#6175 Count Dooku a "drakula" neve. Yoda pattogása amúgy a fanok között csaknem olyan szinten kifigurázandó téma, mint az első részben Jar-Jar Binks volt... -
#6174 OFF
Hat tudod, az asszonnyal vegigneztem moziban az SWep2t, annak rendje s modja szerint annakidejen. Nem vagyok nagy SW fanatikus, o meg aztan plane nem, de ugyebar SW hozzatartozik az alap kulturahoz, legyen az Brazilia, Magyarorszag vagy akar Mozambik. De nem volt rossz - felnott mesenek - egy jelentet kiveve. Amikor az a yoda, aki egesz filmben egy osszetoporodott, reumas, jarni alig kepes emberi roncs(lényt) figuráját hozta, az utsó jelenetek egyikében beindul a drakula/szaruman ellen(nemtom hogy mi a karaktere neve SWben), es elkezd pattogni mint egy gumilabda, kezeben a karddal....hat akkor osszeneztunk es ellentetben a mozi tobbsegevel, nevettunk. (paran be is igertek ott helyben egy nagy verest, de aztan vege lett a jelenetnek). Szoval ami a lenyege ennek a kommentnek, hogy a yoda telleg nem piskota, de azert megmosolyogtato volt picit ez a dolog.
ON -
#6173 Nem, nem! MASTER...! -
#6172 Mármint Mace Windu? :)
(bocs, ma ilyen szörözős nap van :D)
És igen, örültem volna, ha fényforrásként megcsinálják a fénykardot, de nem... :( -
#6171 Játékban sem árnyélkol a szablya -
#6170 Továbbiakban nem elhanyagolható tényező, hogy Master Vindu a legügyesebb light saber forgató a galaxisba...bár Yoda se piskóta, de sztem Vindu az ász -
#6169 Az eredeti filmeknél (de főleg az Ep4.-nél) még szó sem volt bluebox technikáról, a szinészek kard-imitátorokkal vívtak, majd (ahogy a "lézersugarakat" is) a fénykard jellegzetes effektjét kézzel festették rá a celluloid szallagra! Ezzel kapcsolatban van/volt is elég kritika, mivel még az új részeknél is feltünő, hogy a kardok (bár látványosan világítanak) valójában csak alig egy-két esetben hoznak létre fény/árnyék effektet, tehát a fényük nem tükröződik és árnyékot sem hoz létre, sőt, maga a kard vet árnyékot, holott nem szabadna :)) -
#6168 En hulye meg azt hittem azert szines a fenykard, hogy jobban ervenyesuljon a bluebox technikaval ;] A fene sem gondolta, hogy minden arnyalatnak kulon tortenete es esetenkent uzenete van. A szemdzsekszon pedig telleg megerdemli a kulon szint, nalam top5ben van a kedvelt szineszek kozott (na nem az SW miatt) ;] -
#6167 Azé, mer'...hmm..rózsaszín "ábrándos" fénykardról tud valaki? ;)