11368
-
#6166 Amúgy Luke zöld fénykardot csinált magának, mikor a régit, a karjával együtt a Bespinen elveszítette. -
#6165 Samuel Jacksonnak külön kérésre lett lila fénykardja. Csak azért, mert még senkinek sem volt olyan színű. -
#6164 Qiu-Gon-nak konkrétan Zöld fénykardja volt...
-
#6163 Lila = Vindu mester privát fénykardja (from e2)
Piros = mindig Dark Jedi, Sith
Kék = Consular, jó Jedi (Obi Van és Luke)
Sárga = Sentinel, jó Jedi (Gui Gon)
Zöld = Guardian, jó Jedi (Joda mester is ilyennnel nyomja)
-
#6162 Erről a fénykard mizériáról annyit, hogy Lucas eredetileg ilyen egyszerűen vázolta fel a dolgot:
Jó oldal: Kék és Zöld
Sötét oldal: Vörös
Ennyi. Namost ehez úgy-ahogy tartották magukat az EU-k (Extended Universe - a különféle SW világban játszodó játékok, könyvek, stb. által leírt világot hívjuk EU-nak, a filmek pedig "az" Univerzum). Namost ehez képest ugye jött Samuel L. Jackson, és mikor felmerült a kérdés, hogy milyen szinű legyen a fénykardja, ennyit mondot: "Lila lehet?", erre Lucas annyit mondott "Neked lehet Lila fénykardod is".
Nos innentől kezdve aztán megindult a színőrület, és nincs konkrét, egységes, átlátható szabály. Mondhatni csak annyi bizonyos, hogy a Sötét Jedi-knek vörös fénykardjuk van. Pont.
A JK2/JK:JA játékokat e téren pedig ne vegyük mintának, az tiszta őrültek háza e téren.
A Bioware megpróbált következetes maradni, és öt szint választott ki.
Kék - Jedi Guardian
Sárga - Jedi Sentinel
Zöld - Jedi Consular
Vörös - Sith
Lila - ??? (Én eddig "alapból" csak Dark Jedi-knél láttam ilyen fénykardot)
Szvsz ez jó választás, de a lilát nem teljesen értem... -
#6161 Mert meg parizsban nem alakult ki egy divatgyar a fenykardok szinere epitve... Reszemrol tokmindegy hogy kek, piros, vagy eppen hupilila, a lenyeg hogy akit fejbecsapok vele, az essen szet minimum ket darabba az orrom elott... -
#6160 Mondjuk nem nagyon vágom, hogy miért nincs fehér kard a jó jediknek, mikor az illik igazán hozzájuk. -
#6159 Ha iszony gonosz vagy, akkor két pirosnál gonoszabb kinézet nincs. :D -
#6158 nem tom eldönteni hogy 1piros és 1lila kard 2kézben
vagy 1 dupla piros -
#6157 Hm. Én arra tippelnék, hogy inkább amolyan semlages szín lehet. Én már minden felé láttam jónál-rossznál is, minden játékban. -
#6156 A játék terminológiája szerint Dark Jedi, de őket hívják Sith-eknek is. :) -
#6155 a lila fénykard az jedi vagy dark jedi vagy sith kard? -
#6154 lol vagy kisember
no comment -
#6153 nincs. Kapucni az van, de nem veszi a fejére (de azt is a játék leges legvégén lehet beszerezni. -
#6152 Van kapucnis ruha a gameban vagy valami hogy az emberem eltakarja az arcát?(hogy jó sithes legyen) -
#6151 Nem nagyon...szerintem (de ha nem akarsz kimaradni semmiből akkor igen) -
#6150 109 uj uzenet.. oooanyam... erdemes vegigolvasni? -
#6149 De a 25m-et lehet arra fogni, hogy az ürge addig tud vele pontosan célozni.
Hát nem tudom, 25 méterről én álló lőállásból 22LR kaliberű sportpisztolyal 10-ből 10x bármikor beletalálok a "8-a" lőlap feketéjébe (~20cm-es kör), és én még egy viszonylag gyenge lövő vagyok. A Budafoki lőtéren hadipisztolyal (PA-63, a hadipisztoly sokkal kevésbé pontos, mint egy sportpisztoly) 50 méterről megcsinálják ugyanezt profi lövők, sportpisztolyal pedig 50m-ről teniszlabdákra lőttek poénból - és volt olyan, akinek csaknem minden lövése talált!
A 25m-et arra lehet fogni, hogy erősíteni akarták a közelharcot. Ami szvsz használhatattlanná tette a lőfegyvereket a játékban... -
#6148 LoL -
#6147 Jól tudod. -
#6146 na végre sikerült egy jobb képet beállítani névnek és az a vicces, hogy innen föntről töltöttem be itt van fönt baloldalt, hogy sg és onnan szdtem le haha -
#6145 Kötözködésképpen az D&D nem Dungeons and Dragons-t jelent?
Az swd20 pedig nem Star Wars Dice 20-at? -
#6144 vhogy gagyi ez a kép lol -
#6143 looool hát ez lol már mondtam, hogy ez lol? nem de már mondtam, hogy ez looooooooooooooooooooooool! lol
így most már másodszorra tök gyorsan lehet haladni a jatekkal de azér egyszer nem kétszer belenéztem amagyarositasba, hogy biztos oda kell menni ahova gondoltam de oda kellet menni ahova gondoltam tehát lol -
#6141 Jójó, tudod mire gondoltam. :D -
#6140 akkor most én szőrözök :))))))
nem rögtön lesz ott a sugár, hanem fénysebességgel :)))))
Egyébként meg az tény, hogy a lézernek is van szórása, bár sokkal kisebb, mint mondjuk egy zseblámpának, szal bizonyos távolságra már nem igazán jut el (bár ez szerintem inkább 25km, mint 25m). De a 25m-et lehet arra fogni, hogy az ürge addig tud vele pontosan célozni. -
#6139 Fogjuk rá arra, hogy egy idő után eloszlik a lövedék energiája. Mondjuk megnézném, hogy mikor raknak már bele játékba IGAZI lézerfegyvert (tudjátok, ahova célzol, akkor tögtön ott is van a sogár és addig ott is marad, amíg ki nem fogy az energiából a stukker). -
#6138 Hmmm, az tény, hogy az íjak a valóságban több száz méterre ellőttek. Az már más kérdés, hogy a játékban lekorlátozták a lézerfegyvereket, aminek viszont nincs valóságalapja. -
#6137 Nem igazán tudom mondjuk, mi értelme van azon vitatkozni, mennyire D&D3E alapú a játék. Amikor próbáltuk a D&D3E-t, az amúgy nem túl ügyes (Dex:10) harcosunk is képes volt 200 méterről eltalálni egy varázslót visszacsapó íjal. Ehez képest is a legtáposabb lőfegyver is max. 25 méterre képes ellőni... Kérek is azonnal egy visszacsapó íjat ezen sz@r blaster fegyverek helyett.... -
#6136 jaj ne is mond -
#6135 Ej ej, gyerekek. Látom van forgalom, csak így tovább (egeytken délelőtt 100 üzi :D). -
#6134 pc-re meg még korai gondolkodni -
#6133 de xboxra csak nem lesz kiegészítő :)) -
#6132 Ikszbokszon már nyáron... -
#6131 ember, még csak most jelent meg a gém -
#6130 Naaa? senki nem tud semmit folytatásról, kiegészítőről? -
#6129 nem is.
te fáracc el mindentől! :) -
#6128 Húúú de fárasztók vagytok! :-) -
#6127 De pont az a lényeg, hogy nem hasonlít, hanem ugyanaz. De mindegy. -
harczos #6126 jó de akkor ne hívjunk valamit máshogy mert hasonlít arra, ha van annak saját neve is :P