11368
-
#6259 Their slow, ponderous ship could not turn to face us without being overwhelmed.
ebből a ponderous szó mit jelent?? (az én szótáram nem ismeri :( ) -
#6258 A szöveg nagyrészt érthető, úgy tünik, hogy 1 hét múlva "back in business", úgyhogy akkor jobban tudok "ellenőrizni" -
#6257 Kösz a helpet.
Magyarúl tesztelem, kérdés, hogy a Dantooinen a nyomozásnál kijavítottátok azt a hibát, hogy:
te azt fordítottad, hogy "beszélni akarok a gyilkossal", holott az lenne az értelmes, hogy "beszélni akarok a gyilkosról (vagy vmi hasonló)", de biztosan nem a gyilkossal akarsz beszélni Bolok Mesterel :) -
#6256 Egy kérésem lenne. Inkább e-mailban hagyj üzenetet. Lehet, hogy nem mindig veszem észre, hogyha privát üzenetem van. Köszi. Amúgy a válasz: "tizedeljük meg őket".
Kb. így szól a mondat teljesen:
"Megfordultam erőimmel és megtámadtam a flottájuk középét, hogy megtizeldeljem őket!" -
#6255 Magyarul nyomtad?
Mindenhol érthető volt a szöveg?
Ha valamelyik nem volt tiszta, akkor nyugodtan jelezz vissza és megpróbálom/juk kijavítani. -
#6254 ahm ok köszke! -
#6253 Képet úgy tudsz, hogy csinálsz egy képet, elfogadható méretbe tömöríted (jpg, gif), feltöltöd egy tárhelyre és onnan belinkeled. -
#6252 pedig magyarul nyomod nem? :)
mert ha igen, akkor könnyű, de ha angol akkor kicsit Dificultabb a dolog :) -
#6251 Tök jó így másodszorra játszani pl. a dantoinon 2 dolgot is fölfedeztem elsőre azt a barlangot másodszorra azt a nyomozást hogy ki őlte meg vkit lol a végén kiderült, hogy mindkettő meg akarta ölni de félórába telt vagy többe mire kinyomoztam -
#6250 nem gond ha lassan haladsz, mert nálam lasabban nem tudsz haladni :) (heti 20 sor jóesetben )
Milyen képre gondolsz? -
#6249 hogy lehet ide képet feltölteni ugyanúgy a beállításoknál? -
#6248 izé öhm a dantoiin bolygó egész jól le van fordítva és most minja a korribanon leszek tehát elkezdjem fordítani azokat a kibaszott szövegeket? (ezt csak azé írom ide, mert már küldtem emailt ezzel kapcs de semmi válasz)habár őgyse haladnék túl gyorsan a fordítással tehát lol -
#6247 Persze, hogy megy 256-on, csak a gép ellenőrzésében a legajánlottabbhoz:
1.6 Ghz
512mbRAM
128mp-s nemtommilyen videókártya kell neki stb.
Persze, hogy megy nekem az egyik gépemen, a rosszabbikon is megy, pedig csak 1.2 Ghz 320mpRAM 64mp (SZAR) Geforce4MX440 -
#6246 oops rossze helyre ment -
#6245 és pontosan mi ez?
kardozás is? -
harczos #6244 :DDD -
#6243 Én már tavaly túlestem rajta. Jól volt látni, hogy nem én lettem a legrondább az eltelt évek alatt... :D -
harczos #6242 nekem idén lesz érettségi találkozóm :) -
#6241 Akkor Hmuda után én jövök a fiatalság sorrendjében - én 7 éve érettségizttem (illetve most májusban lesz 8 éve). -
#6240 aszittem korábban volt neked -
#6239 Mi a baj azzal...? -
#6238 érettségi?? nekem ez 12 éve volt... -
#6237 9 éve??? -
#6236 A SPOILER magyarul KÉNYEZTETÉS egyébként -
#6235 Az valóban elég kemény dolog. Hála Istennek én már 9 éve túlvagyok rajta (viszont a menyasszonyom matek-fizika szakos tanár :-)). -
#6234 Ja nekem meg az érettségire való készülés készít ki idegileg. -
#6233 Ja, így már értem.
Semmi baj, mondjuk én is lehettem volna okosabb. Azért nehéz, mert fél szemem a munkámon, ilyenkor meggondolatlanabb az ember. -
#6232 Hm. Igazából nemtom, csak azt, hogy akkor szokás szép kövér betűvel az üzenet elejére biggyeszteni, ha valami olyasmit írsz be, ami a játék (film, könyv, stb) meglepetései közé tartozik.
Amúgy bocsi a kirohanásomért, de néha elvetem a sulykot (jópáran a megmondhatói :D). -
#6231 Egyébként lol, de mit jelent az, hogy spoiler? -
#6230 Na, mivel csak maguk a spoileres üzik tüntek el, azért én nagyából elvégeztem a nagytakarítást. -
#6229 Bár a lényeg már eltűnt, ahogy nézem... :-) -
#6228 Helyes, töröld ki, én meg bocsánatot kérek. -
#6227 Még most is kitörölhetem az összes üzit ezzel kapcsolatban ha nem gond. -
#6226 Szerintem meg a 6225 üzenet közül van egy darab, ami tényleg hülyeség volt, ti meg szépen felhívtátok rá a figyelmet, kiemeltétek és világgá kürtöltétek. Ez siralmas. Hmuda simán kérhetett volna egy moderátort, hogy törölje ki, nekem meg írhatott volna egy privátot, hogy legyen egy kicsivel több eszem. Mielőtt még leharapjátok a fejemet.
Ennyi. :-( -
#6225 De, történetesen tényleg lelőtted a játék történetének leglényegesebb fordulatát.
Szó se róla, engem nem zavar, mert már 1x végigjátszottam a játékot, de előfordulhat, hogy valaki még csak most kezd játszani a játékkal, és belépve a topicba ezt látja. És a játékélmény ezálltal némileg csorbul ugyebár.
Anno a StarWars.hu-n volt egy jó kis vita, hogy a Spoiler-ekkel mi legyen (még az Ep2. megjelenése elött), ki legyenek rakva, vagy sem. Végül Royal Guard (az oldal főszerkesztője) úgy hidalta át a problémát, hogy a SPOILER-es híreknél van egy nagy SPOILER felirat, de a hír maga addig nem látszik, amíg rá nem kattintasz - ebben sok meglepő nincs, ugyanis ő sose olvassa el a spolieres híreket :-) -
#6222 E-milezzünk! -
#6215 Szerinted mi legyen a tegnap esti témával? :) -
#6210 Na ja, de az én dexem 14 alapból, erre jön egy +3-as retina implant, a többi meg nem tudom, mitől nőtt meg ennyire. Viszont pl. az aknák hatástalanítása dextől is függ, és ezt a páncél nem korlátozza le, tehát gyk. a szánalmas demolition értékem ellenére nem okoz gondot egy average mine sem.
De volt már olyan harcom, ahol jedi köpenyre cseréltem a páncélt. :-) -
#6209 köszi -
#6208 Szvsz feleslegesen fejleszted az STR-t és a DEX-et párhuzamosan, a támadás bónuszba úgy is a magasabb számít bele, és mivel páncélt viselsz, a magas DEX-nek nincs sok értelme (Nekem a hasonszőrű karimnak is 29-es védelme van (Heavy Exoskeleton, +2 bónusz a DEX-ből, ezt egy öv adja), de az ereje picikét magasabb).
De ez csak az én véleményem...