11368
-
#6299 Ja tényleg, mostmár vágom :))) -
#6298 Jolee mindenképpen csatlakozik a csapathoz (mivel a fő szál része). -
#6297 Szerintem inkább negyed annyi munka :)))
Egyébként most kissé elkámpicsorodtam, mivel most járok az Ancient Temple-be, és ugye eleddig azt hittem, hogy mivel Juhani-t nem hoztam (inkább lekaszaboltam), gondoltam majd szépen beállítom helyette Canderous-t, aki eléggé tápos lett. Erre mi történik - kiderül, hogy bizonyos okok miatt csak Jolee jöhet velem. Marha szép, ha őt sem hozom, akkor meg magányosan lófráltam volna a templomban... -
#6296 igaz arcade meg csilli villi. de sokan ugyanugy el tudnak vele szorakozni mint a kotor-ral. igaz az is h kb fele annyi munka van az nfs-ben mint a kotor-ban(és mégis ugyanolyan árban áruljak :D)! -
#6295 Nem én fikáztam csak kimondtam az igazságot. Arcade és csilli villi. Mond ha nem igaz. Nem azért, nekem is tetszett, de annyira szvsz nem jó, hogy egy KOTOR kaliberű játékot képes legyen ennyire megközelíteni. -
#6294 ha jól emléxem akkor azért jót versenyeztünk 1* az nfsu-val most meg fikázod! -
#6293 te öld meg őket -
#6292 az e-mail most nem megy :( -
#6291 Hmuda:
van icq-d?
mert akkor én is elküldeném a karimképet -
#6290 Hogy csináljam azt, hogy ne öljenek meg, a kis buzik a csatornában állandóan megölnek -
Dns5000 #6289 es az eladasi listat neztetek
10. helyen van
1. cod meg van vagy 5 sims -
#6288 Le az NFSU-val!!!!!!!!!!! :D -
#6287 Hát igen. Elég sajnálatos, hogy egy arcade csilli villi autóverseny ennyire megszorongassa (sőt, egy jó ideig át is vette a vezetést). -
#6286 Bizony, nekem meg is van. A második rész címe: Küldetés Yoda hegyéről, v. valami ilyesmi.
Ollie: gondolod, hogy Zsolti birkózna a Photoshoppal? Szerintem csuklóból vágná, de ha nem, azt sem vallaná be. :-)
Este értesíts, hogy mi a helyzet, tudod.
Hardwired szavazás:
Az őszi szezon legerősebb versenyzője?
KOTOR, a BIOWARE fénykardos vakond jedijei osztják a lapot
22 %
NFS: Underground, nitrós palackot tartok az ágyam alatt
22 %
Call of Duty, ahová lépek töltényhüvely terem
14 %
Prince of Persia, aranyhomokkal borított poligonok uralják a világot
11 %
Max Payne 2, bullet time az életem, ne is közelíts
8 %
Deus Ex 2, Warren Spector összeesküvése az ufókkal
5 %
HALO: A Chiefmaszter szalonnája
5 %
Beyond Good & Evil, Rayman húga szerepjáték köntösben
4 %
XIII, cel shadelt örömmámor
3 %
Worms 3D, sík kukacok leszármazottjai
2 %
Spellforce, dorothy orkjai nagy tömegben
1 %
Silent Storm, no, no, no this cannot be!
1 %
Manhunt, egy zacskó elég lesz
1 %
Project Gotham 2, bukósisakban módi a cabrio
1 %
True Crime, a GTA nyomában szteroidokon
0 %
Secret Weapons Over Normany, a Tie Fighter atyjainak árkád álmai
0 % -
#6285 Plusz mindenkinek megvan a saját ízlése!! -
#6284 A Star Wars filmek - és most nem anyázni - MESE filmek, nem tanítás céljából készültek (ezt Lucas mondta még 1985-ben), s csak a véletlen műve, hogy az eszmék, amiket sugall, az a valóságban is használható.
Tehát az hogy van benne ewok, Jar jar, Ugráló Joda, meg a többi, kicsit bután hat, de egy mesefilmben tökéletesen helytáll.
Ha már itt tartunk akkor lehet még hibákat sorolni az eddigi 5 részből, de nem ez a cél. A lényeg hogy mindegyik jó rész a maga nemében, s nem lehet (nem érdemes) egymással összehasonlítani a részeket.
-
#6283 Mindig ezt mondom, bár nem tudom mit jelent, csak jól hagzik :)
Más OFF:
1.Olvasta vki azt a regénysorozatot aminek a kezdőrésze a Darth Vader kesztyűje?
2. volt szó az EP I és II-ről. Ha megengeditek, véleményem: az EP 1 gyerek film, mese, kizárólag 12 év alatti személlyel együtt nézhető meg. Vannak benne nagyon fontos részletek, öööö....szóval biztos vannak, de látszik rajta hogy haszonszerzés céljából készült. Nem adja á azt amit akkor éreztem, amikor hatévesen én is Jedi akartam lenni :). Meg túl sok benne a bizbasz, meg fényeffekt meg speciális trükk. A klasszikus sorozat nem csak érdekes volt hanem egyféle gondolkodásmódot is sugárzozott felénk.
Az EP2 már valamennyivel összeszedettebb, és látszik hogy sokan anyázták Lucast az elba...ltázott első rész miatt. A számítógépes trükkök itt is túlzásba vannak víve (ez a jó szó ide?), látszik az élettelenség, melesleg nekem ez a klóndolog sem tetszik, mégha eredetlieg is így volt, ugyanis így nem egy "visszafordítható szegény Sith befolyásolt" hanem "csak egy klón" lesz belőle. Jó ez kicsit bonyxolult így elmagyarázni, de nekem jobban tetszenek a rohamosztagosok emberként.
Az EP 2 nagy előnye visont a tömegesen megjelenő Jedik. Az eddigi magányos Jedit felváltotta a szabályos Jedi-had, és még a túlspcizett effektusok ellenére is baromi jól néz ki! Bár kicsit könnyen kiírtották őket a robotok szvsz.
A klasszikus trilógia egyik "fekete báránya" még a Jedi visszatér, melyben kicsit bugyuták az ewokok, de ez simán belefér, egyes blődségekhez képest (pl. JarJar, akit soha nem bocsátanak meg a fanatikusok! :)). Szóval nem rosszak azok az ewoko, csak picit túl játékmacifejük van, na.
Bocs a sok OFF-ért,de sztem itt elég hozzáértő közönség van akivel ezt megoszthattam. -
#6282 Minek fordítás, vegyél magyarnyelvűt, bár azzal sem juts sokkal előbre szerintem...de egy próbát megér. -
#6281 nem hiszem :DD -
#6280 valahogy csak kibirom egy hétig francia országban -
#6279 látom németben sem vagy igazán jártas :DD
nicht=nincs
nein=nem -
#6278 Nincs fordítás (tudtom szerint), de próbálgatással hamar rá lehet jönni dolgokra. -
#6277 Nicht, a Kis Szabó egy Vampire: the Masquerade szereplő. -
#6276 1 hét KOTOR nélkül??? -
#6275 Te nem Kis Szabó Zsolt vagy??? -
#6274 hellósztok!!!(egy hét mulva "találkozunk",megyek snowboardozni!) -
#6273 OFF
Üdv! Nem tudtok vmi fordítást photoshophoz? Mert nekem túl bonyolult, meg hülye is vagyok hozzá.
THX
ON -
#6272 Ő nem hiszem. -
#6271 Nem akarsz belépni a fordítók táborába? :P -
#6270 Ha igazán jól akartod fordítani, akkor használjátok a longman egynyelvű szótárát. -
#6269 "Megfordultam erőimmel és megtámadtam a flottájuk középét, hogy megtizeldeljem őket!"
Azért ez a mondat így szerintem elég gázul hangzik.
Ez milyen?
"Utasítottam flottámat az irányváltoztatásra és tűzparancsot adtam az ellenséges erők megtizedelésére." -
#6268 ehh, nem bírom ezt gyerekek... meghal a topic.... brühühühühüüü -
harczos #6267 up! -
#6266 Ha minden igaz, akkor a Mobimouse is azt használja. -
harczos #6265 én azt használom -
#6264 Az orszaglaci altal irt szotarak mar nem is jok? ;] -
#6263 egész pontosan :
Kertész Csaba írta, s lehet hogy nem szegedi
az adatbázist meg Vonyó Attila és Drótos László állította össze.
-
#6262 nekem valami Javas szutyok van uszkve 7 Mb az egész és csak 278.000 szót ismer és vmi szegedi tag írta. Mobi Mouse meg nincs meg, még. :)
Kanderus :??????? -
#6261 UP!
Nem mintha lent lenne..de azé -
#6260 Mellesleg ha valaki fordítani akar, akkor szerezze be a mobi mouse nevű progit. Többet tud mint azok a gagyi, pontatlan és amatőr netes szarok.
esetlen
nehéz
nehézkes
súlyos