11368
  • Aquli
    Ja es letoltottem a hivatalos patchet. Ha el akarom inditani akkor hibauzenet:
    A ReadProcessMemory vagy WriteProcessMemory kérésnek egy része nem teljesult. vagy vmi ilyesmi. Ez mitol lehet?
  • Aquli
    Valakinek otlet?
    Amugy amikor meg csak meg akartam szerezni a jatekot, és olvasgattam a forumot, sejtettem hogy jó a game. De most már rájöttem hogy nem jó, hanem fergeteges! simán az év játéka.
  • Aquli
    Hello!
    Van egy kis problemam: Eljutottam a jatek vegere, megoltem Lord Malakot, utana Carth vart a hajo elott, elmenekultunk a star forgerol, utana jott egy anim, ahogy szet lovik a star forge-ot, utana egy bejatszas a hajorol, hogy orulnek a gyozelemnek, aztan toltes, es utana fekete a kepernyo, es semmi sem tortenik. De viszont, ha megnyomom a jobb egérgombot, akkor tudom mozgatni a kék kurzort, vagy ha megnyomom a spacet, akkor hallom a pauseolás hangját, és hogyha oda kattintok az egérrel, ahol a menupontnak kellene lennie, akkor bejon az a menupont (pl: characterlap, invertory, equip, journal, meg a főmenu) de a képernyő fekete, és semmit sem tudok csinálni.
  • gerger
    Nincs és? Kaloria norbit csak a hirneve érdekli. Amúgy még a tarison is lehet vele dumcsizni és neked is elkezdi, hogy 1 2 3 és ha nem hagyod békén nemtom mi lesz
  • Hmuda
    Lehet, de ott szerinted van starmap? :PPP
  • gerger
    lol és ha a yavinon? Vagy oda nem lehet egyből menni?
  • gerger
    Énse értem nagyon de amúgy én most viszem másodszorra végig és most a tatoinon vagyok ahol kalória norbival kell küzdeni a végén. Elsőnek a korribanon küzdtem vele de majd kipróbalom az összes lehetőséget mivan akkor ha a manaanon vagy ha a kashyyykon?
  • Valen
    Black Jack ala húszig.

aki elöbb eléri a huszat az nyer.
    aki túllépi bukik.
    a jaátészabályt valahol korábban meg lehet találni, le van írva egész jól (én sohasem pazaakoztam, nem értettem a lényegét egész pontosan :))
  • Mr_no_NaMe
    Télleg,hogy kell pazaakozni?
  • Hmuda
    "leírás" :PPPPP

Faszért kell ötvenmilliószor elugatnom, hogy cask akkor jöjjetek ide segítségért, ha semmit sem segít a leírás?
  • Inquisitor
    Hmmm. Elakadtam a Sith próbában lent a kriptában.
    Az egyik irányban a savnál nem sikerül semmit se csinálnom, így elég nehéz befagyasztani ... másik irányban meg az a 3 nagydarab állat szétszed mint foxi a lábtőrlőt.
    (Ráadásul annyira szaggat a játék ott ...)
    Valami tipp???
    Ja és valaki leírhatna magyarul valami jó stratégiát a Pazaak-ról.
  • Aquli
    ok koszi :)
  • [NST]Cifu
    SPOILER!!!

B vezió: ha az Elder-ekkel jóba voltál, akkor az egyetlennel (The One) ugye harcolni fogsz (bár nem muszály), namost ha harcolsz, akkor az egyik Rancor ketrecében is van egy darab, ami ugyanúgy jó...
  • Hmuda
    Ki mondta, hogy a megjavítása a két oldal leírásánál van? :PPPPP

"Útközben a lezuhant roncsból szedd fel a hajó megjavításához szükséges alkatrészt (vigyázz az aknákra)."
  • Aquli
    Nem találtam a leirasban:
    Az utso unknown bolygon vagyok, a jo oldalra alltam, Bastilla elmenekult a hajojaval, en hogyan javitsam meg a sajat hajomat? csak annyi van a vegigjatszasban, hogy javitsam meg. De hogyan? elore is koszi.
  • Hmuda
    Egyszer már megbeszéltük, hogy addig senki ne küldjön kariképeket, amíg be nem üzemelem a nekik feltartott menüt. Addig fölösen foglalná a helyet a gépen (ami alig van).
  • Adam5
  • Hmuda
    Az oldalon próbáltad már? :PPP
  • berczy #6322
    Segítsetek már, hogy honnan a véresből lehet leszedni a magyarirást?

Berczy
  • Hmuda
    Javítva.
  • Hmuda
    Jolvanna. Reggel van. :D
  • Ron Ragm
    groidja? nem inkább droidja?:)
  • [NST]Cifu
    Értettem a finom célzást
  • Hmuda
    Amúgy az iylen tipusú híreket kellne alküldeni az oldara a "Hírküldés" menüben.
  • Hmuda
    Protokoll droid (egy síma harci robot nem lenne képes protokoll funkciókat bevállalni (buckalakók)). A harci dolog csak afféle extra, mint kocsinál a szervókormány. Jobban használható. :-)))
  • harczos
    megfontoljuk, köszi. ha bármi hasonló javaslatotok van, megtehetitek a kotor magyarítás fórumában.
    köszike
  • Inquisitor
    "Hát ki más lenne, mint HK-47, a gyilkosságra kondicionált protokoldroid! :)"
    Hááát ... elég sz*rul tudok angolul, de abból amit elkotyogot ... biztos vagy te benne, hogy ő protokoldroid?
    Vagy én értettem félre???
  • Hixer
    BOcs hogy ide írok, de
    Little BIg Adventur 2 ÁTVEZETŐ VIDEÓK VANNAK VALAKINEK??????
  • [NST]Cifu
    LoL! Korábban írtam, hogy HK-47 lett az egyik "legjobb" gonosz karakter. Nos akkor nem ő lett az első. Nade ami késik, az nem múlik. A GamySpy csinált egy összegzést, hogy melyik a 10 legjobb társ a különféle számítógépes játékokban. Na és ki lett az első? Talán Yoshi, a Super Mario Brothers sorozatból? Nem. Talán Max, a lüke nyúl a Sam & Max-ből (amúgy szintén LucasArts game)? Nem. Talán Murray, a démoni koponya a Curs of the Monkey Island 3-ból (újabb LucasArts game - hely, akkoriban még valóban minden játékuk minőséget nyújtott)? Nem. Hát ki más lenne, mint HK-47, a gyilkosságra kondicionált protokoldroid! :)

HK-47 @ GameSpy Top Ten Videogame Sidekicks
  • [NST]Cifu
    Na, végignyomtam gonosz karival is, hát... Téptem a hajam, mikor a Deck 2.-őn negyed óra után is egyhelyben topogtam, mivel egyszerűen nem tudtam összeszedni a csapatot - ha az egyik meglátott egy ellenfelet, hős ramboként rávetette magát, függetlenül attól, hogy a többiek már az ajtóban topogtak. Rohadtul jól jönne néha egy "flee" opció...

De azért jó volt, tetszett a vége :)
  • gerger
    Na bazz nemindult be a windos mármint újból indult a gép amikor belépett de szerencsére kiderült, hogy a cd író progival volt baj ami már korábban szarakodott amúgy a nyomozós résznél tényleg van egy-két hiba mármint olyan, hogy nem az egész van lefordítva meg úgyis van, hogy pl. lehet választani 3 szöveget és abból 2 angol 1 magyar tehát az még nincs fulra lefordítva
  • Adam5
  • Hmuda
    Nekem is az egyik kedvencem.
  • [NST]Cifu
    Komolyan mondom, hogy a Bioware fejlesztőgárdája a Sötét Oldal rabja lett.

Sokkal kidolgozottabb a játék vége, sokkal jobban magával ragadja az embert. Egyszerűen pokolian tetszik.

SPOILER!!!
    Ez a pillanatkép simán megér egy Oscar-t!
  • Hmuda
    Ha a leírás szerint haladsz akkor semmit ne hagyj ki, mert nem hülyeségből írtam oda a dolgokat. Hameg nem a leírás szerint akkor ha elakadsz és nagyon nem tudsz valamit akkor először a leírást nézd meg és utána kérdezősködj a fórumon. A leírást a fenti linken taláod meg.
  • Hmuda
    Készül. :-)
  • [NST]Cifu
    SPOILER!!!

Az az ajtó, amit nem tudsz kinyitni, egyáltalán nyitható (van menüje)? Az orvosi szoba majdnem az a szoba mellett van, ahol a fiatal Selkath-okat megtalálod.
  • berczy #6302
    Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy mikor lesz valamicske magyarítás ehhez a játékhoz???

bErczy
  • Hixer
    Mondjatok SIRÁLY kodek pack-okat!!!!!!!!!
  • FroZen
    Még mindig nincsenek moviejaim, de még mindig nem tudom mitől. A codecnek rendben kellene lennie. 1éb 5letetek nincs?