11368
  • gerger
    amúgy ó, hogy kell használni a tlk editort mert ha átírok egy szöveget a jatekba vmi hibát jelez ki annál a mondtanál amit átírtam. Na ez mér van?
  • gerger
    hát nem igen igennem mind1
  • gerger
    helyesbítek 467 kérdőjellel
  • Hmuda
    Oké, de ez nem ok arra, hogy szétcseszd a topicot az ötvenmillió kérdőjeleddel.
  • gerger
    a bazz pont most szólszat a tatoiinra értettem mert pont most voltam a tatoiinon és most már cseszhetem azt a 20000 creditet vagy mennyit
  • gerger
    Mivan????? Az tudom, hogy ez kard éssssss nem mondtam egy szóval se, hogy szar mondtam ilyet?? nem
  • Hmuda
    LOL! :D

Amúgy még mindig nem nagyon vágom a scrollozó ablak dolgoit. Nagyon gáz lenne, ha elküldenéd mailben a modult? :-)
  • PiszkosFred
    c=v
  • PiszkosFred
    Picit legyel mar kreatic, es felejtsd el amit olvasol. Magad iteld meg mi az ami jo es hasznalhato, es mi az, ami limlom... Ha Hmuda azt irja, hogy a legjobb kard a jatekban egy pompom alaku kiforditott bundakesztyu, akkor egesz jatekban azt fogod keresni eheh?
  • Hmuda
    Mi a bajod vele? Sebzése nagyon jó, mérgez, és egy szóval se mondtam, hogy fénykard, vagy hogy a legjobb kard lenne (az mondtam, hogy az EGYIK legjobb). Ráadásul már az új végigjátszásban sincs benne, mert nem szükséges a megszerzése.
  • gerger
    na végre rájöttem teljesen, hogy hogy kell azt a szar logikait megcsinálni és megszereztem azt a "játék legjobb kardját" bazz pont most szólsz
  • Hmuda
    Ja és aki még nem tudná, ha van valami nagyértékű cuccod eladásra, akkor mindenképpen Yavinra menj eladni, mert ott vannak a legjobb vételárak (persze a rodian drágán adja el a cuccait, de az mellékes, ha már meggyőzted az engedményről).
  • Hmuda
    Bakker mit találtam!
    Miután megvan a Tatooine Swoop verseny menj el Yavinra és ott add el a Racing Bond-okat! Ott nem 60 creditet, henem 156 creditet ér darabja!!!

Az ugye ha gonosz módon átvágtad a swoop versenyzőt (a twi'leket), akkor az 150 db bond, ami összesen 23400 credit a 9000 crddittel szemben! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
  • rezsofiz
    most fogok elmenni tarinról.a sith bázison vagyok. :)
  • gerger
    Na most újból a korribanon vagyok és most már azé is megcsinom azt a logikai szart már rájöttem, hogy kell átkell az összes karikát jobboldalra tenii de elsőre csak a középső részére de azé bonyi
  • PiszkosFred
    Többek között egy nem túl őszinte gratulációt eheh ;]
  • Valen
    Az örülés után jön a credits, aztá visszalép a főmenübe.
  • Kis Szabó
    Bocs de mostanság csak offok jutnak eszembe! OFF
    CIFU!
    Láttam Loc On topikban nevedet, én meg most kezdtem el (első repszimulátor - próbálkozásom) még csak az Immelmann manővernél tartok triningben, de ez marha jó! Ahogy megtanított felszállni! Na mindegy semmi érdemleges mondanivalóm nem volt csak ennyi...
    ON
    (?)
    Outcast még jó volt, JK:3 csak a kétkezes ill. duplapengéjű lézerkard hiányát pótolta, mert a többi az...nem volt a legkiemelkedőbb,főleg így KOTOR után visszagondolva.
  • PiszkosFred
    Ott jonne a stablista, vsz serult az az animaciod... Illetve csak gondolom, jokent nem jaccottam vegig.
  • harczos
    nálam akkor volt ien, amikor yavinra mentem 3adjára. "szerencsére" az kihagyható, így nem mentem oda, de részedről már gáz. sajna nemtok mit mondani.
    próbáld újrakezdeni :D (próbáltam korábbi mentésekkel, de ami kevés volt minddel ez volt)
  • Aquli
    Valaki nem tudja a megoldast a #6338-ban feltett kerdesemre? Vagy ha nem, akkor valaki plz irja le, hogy mi tortenik meg az utan, hogy elmenekulok a star forgerol, mert kivancsi vagyok. Gondolom valami befejezes vagy ilyesmi.
  • Hmuda
    Csak annyira egyértelmű dolgokat nem vesz észre, hogy az már idegesítő.
  • AndySkw
    Hmm... Hamár így benéztem ide is.:
    Hmuda: Magadra vállaltad a segítő szerepét, ne bunkózd akkor az olyat, akinek vmi nem volt egyértelmű, hanem kövesd a világos oldal ösvényét. :)
    LucasArts üzletpolitika: Teljes mértékben egyet értek, a Lucasék egy gerinctelen, pénzsóvár banda, akiket nem érdekel, hogy a játékosoknak mi kell, az a fontos, hogy minél többet adjanak el! Ezen a véleményen még az utóbbi két év fejlődését látva sem változtatok, mert bár a jedi Outcast remekül sikerült, hatalmas siker lett és tényleg nagyon jó volt, az Academy egy az egyben Outcast mind külsőre, mind kezelésre, mind történetre, úgy, ahogy van, csak 2 C-n, hoyg azoknak, akiknek korlátozva van a felső letöltéslimitjük mondjuk 1Gb/hó-ra, ne akarják leszedni. :D hehe :))
  • Hmuda
    1: akkor csökkennek az árak, ha tízszer többször verted el, mint veszítettél ellene (ha 10-szer veszítesz, de csak 19-et nyertél meg, akkor még nem fog csökkenni az ár, de ha a következőt megnyered, akkor már igen, ha nem, akkor már megint kétszer kell nyerni, stb).

2: Tanuld meg a nyelvét (elég egyértelmű a megfelelő párbeszédopció :PPP).

3: Manaan dokkoló részén van egy kisállatkereskedő. Neki add el, vagy ha nem számít a pénz, akkor borsos áron vehetsz mérget bármelyik kikötőben.
  • [NST]Cifu
    Az mellékes, hogy mégcsak meg sem próbálja követni a Star Wars világát, vagy legalább a vele egy "történeti korban" játszódó hivatalos EU-s regényeket. Elvégre is minek próbáljunk megfelelni egy kidolgozott világnak, amikor az SW logó miatt akkor is megveszik a játékot, ha egy teljesen lapos és közhelyes történetett adunk el egy középszerű játékba csomagolva?

Ezt én igénytelenségnek nevezem...
  • maxius
    Nekem JK3 jobban teccet, sokkal szabadabb gáma
  • maxius
    A Yavini rodiant tök soxor levertem Pazaakban, mégsem csökkenti árait.
    Mit kezdjek Sashával?
    Hogy tudom felszedni a kis dögöket amelyek a hajómon vannak?
  • [NST]Cifu
    Körülírtad a lényeget.
  • PiszkosFred
    Amíg, mint keselyűk a halottat, úgy lepik el a kis nyugati gyerkőcök apuka pénzéből az ilyen játékokat áruló boltokat, addig mindig lesz egy újabb játék, melyben egy szerencsétlen jedi osztja az észt és az erőt... De ez már csak egy ilyen világ, mi b..tuk el a dolgot ;] Ha a generációnk azt mondja anno, hogy ez egy rakás fos, és inkább nézem a strekket, oriont vagy a galaktikat, akkor most lucas bácsi lehet egy képregényrajzoló lenne a jedijeivel együtt. De nem igy lett, a világ ráharapott kortól függetlenül, és mint tudjuk, ilyenkor nincs megállás az ő részükről...
  • Aquli
    hmm szerintem a jk2 nagyon jo jatek, a jk3 mar annyira nem, de nekem az is tetszett.
  • rezsofiz
    egyetértek. :)
  • Hmuda
    Szvsz a maguk idejében nagyon-nagyon-nagyon király gém volt mindektő (Jedi Outcast + Academy). Bőven belefért a SW univerzumba, tekintve, hogy mindkettő bőven az endori csata után játszódik és két kimondottan számítógépes kariról szól (Katarn, Jaden)).
  • [NST]Cifu
    JK2, és különösen a JK:A a Star Wars legmélyebb megbecstelemítése az utóbbi időben (elődjük a Star Wars: Masters of Teras Kasi (PSX), a Star Wars: Episode I Jedi Power Battles (DC) valamint a Star Wars Galactic Battlegrounds, a Star Wars: Starfighter, a Star Wars: Force Commander és Yoda Stories (PC)). Egyszerűen kiforgatják a teljes Jedi-mitoszt...

Cifu - aki megrögzött Jedi Knight 2 és Jedi Knight: Academy gyűlölő.
  • Hmuda
    Télleg, a spec-gránátokról jut eszembe. Mekkora poén lett volna, ha rá lehetett volna dobni a jégre a tűzgránátot, mikor Uthar és Yuthura rajta álldogálnak miután átrohantunk közöttük. :DDD
  • Hmuda
    Amiket mondasz egyik se 2003-as (talán a JK2, már nem emlékszem mikori). Viszont így utólag KOTOR után kipróbáltam megint a JK2-t és elég lehangoló képet mutatott.
  • Hmuda
    Oké, te kérted. (mellesleg olvasni általános iskola alsó tagozatában tanítanak, ha még nem tudnád)

"Az elágazásnál fordulj jobbra és a két Terentatek legyőzése után (egyszerre csak egy lénnyel szállj szembe, mert nehezek) szerezd meg a két speciális gránátot az oszlopokból. Térj vissza az elágazáshoz és itt most forsdulj jobbra. Egy savmedencéhez érsz, amibe dobd bele a jég-gránátot."

Gondoltam egy átlagember talán képes lehet felfogni. Vagy talán tévedtem?
  • gerger
    legismertebb
  • gerger
    Aze nem az evjateka igaz, hogy jojatek de a legjobb jatek a jedi knight 2 és a counter strike ez a kettő az eggyik leghyresebb
  • gerger
    jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj menj be a jobb ajtón!!! ott győzd le a két nyomi szörnyt vagy egyszeruen fuss túl rajtuk aztan ott van ket oszlop ott szedd ki minda kettőből aami van benne a tűz és a fagyasztó gránátot! Menj oda a savhoz ott lesz két választási lehetőséged hogy a tűz vagy a jégbombát dobod oda na és a jeget válaszd ami asszem a második szöveg!! Ha a tüzet választod megjárod
  • Inquisitor
    "leírás" :PPPPP

Gondolod nem néztem meg????? Csak éppen lövésem sincsen miként kell a savat fagyasztani. :((