11368
  • Valen
    és ezért jár az 1 hónapos srver előfiztetés vagy nem?
  • Adam5
    itt van:
    link
  • Adam5
    most asszem 13 vagy 12
  • Valen
    Mennyiért vesztegetik mostanában a SW Galaxies-t, mert már rég tervezem, de legutóbb még 17k HUF volt :(
  • Hmuda
    Jaja.
  • Adam5
    jah hogy az meg áll ha egy bizonyos távolsába van?
  • Adam5
    valszegg le kell törölnöm a Kotort :((((
    jön a Star Wars: Galaxies és kell neki a hely
  • Hmuda
    Hát azért arra gondolhattál volna, hogy ha megindul ellened a nagy melák, akkor szépen visszacsalod az ajtóhoz. Ott már nincs a másik dög látótávolságában és nem fog nekedesni a másik is.
  • Adam5
    ezt=ez
  • Adam5
    én is probálkoztam ilyesmivel de nekem amikor jött az első és rám támadott én vissza támadtam és erre jött a második
    ugyan ezt volt kb a helyzet a Dantooine-on is az állatoknál is jött az eggyik vissza támadtam jött még 1 vagy több bár ezek amúgy is elég könnyüek voltak :))
  • Hmuda
    lenyomta + m
  • Hmuda
    Én meg mindig addig mentem, hogy csak az egyik induljon meg ellenem. Azt ha azt lenyomta, jöhetett a második. Ésszel játszik az ember. :-)))
  • Adam5
    Én egyszerüen intéztem el őket...
    elsőre megöltek....
    másodszorra megöltek...
    harmadszorra megöltek...
    mondtam elegem van!!!
    elfutottam meletuk meg huztam akart be mentem a spec gránáros szobába és oda nem jöttek utánam.
    Utána egyszerüen az ajtóból éleszszivás, villám és néhányszor ki mentem csapkodni és vissza
    de olyan is volt hogy én csaptam az eggyiket az ajtóból de ő nem tudott.
    ilyen egyszerű :)
  • maxius
    Akkor nem kéne kiírni 60as betűkkel, hogy nincs...
  • rezsofiz
    :)
  • maxius
    Mért nincs? :)
    Rakjunk bele! :D
  • rezsofiz
    thx
  • Hmuda
    Hát ha eddig ötven ember nem dölt be eddig ennek akkor egy se. Komolyan mostmár 60-as berűkkel ki fogom irni keresztbe a topic fejlécére, hogy NINCS SWOOP UPGRADE!
  • Inquisitor
    A Nico nevű fazon Tatooin-on habog valami Swoopbike upgrade-et venni a Czerka irodájában. Én már 6x végigjártam a nyűves várost, de senki se tud róla. Persze az irodában SE.
    Most én értetettem félre?
  • gerger
    Én tom. installáld újból a jatekot de elötte a save fájlában az elmentéseket másold be valahova ha meg újbólinstalláltad a tárolt elmentéseid másold be a save fájlba és kész a billentyűket betod állítani újból: )
  • rezsofiz
    egyébként ezt tuttam én is.azért hüje nem vagyok (??) :)
  • rezsofiz
    hogy rakjam vissza az eredeti???? azt telepítéskor már felülírtam.nekem ez a bajom.mer így nem tudok updatelni.sehogyse
  • Hmuda
    Juj, ne már!

Először rakd vissza az eredeti exe-t, aztán update, aztán 1.01 crack.
  • rezsofiz
    na de hogy csináljam.először crekk,vagy update?
  • rezsofiz
    fogok ott keresgélni,az biztos!
  • rezsofiz
    KÖSZ!!! :)
  • rezsofiz
    köszi!
  • Hmuda
    A patchet innen szedheted le, cracket pedig errefelé keresgélj.
  • Valen
    Rezsofix: olvass vissza 1-2 oldalt, ott van link

BlackJack: Az ürjhajód melett van egy árus az árul vagy a buckalakóknál a banthák meletti kosárban.
  • Hmuda
    Hát ha felvetted a buckalakóhullákat, akkor már alapból van nálad.
  • Valen
    Gerger: Úgy mükszik, hogy kimásolod a TLKEditorban betöltött Dialog.tlk-ból a fordítani kívánt részt, majd beileszeted vmi szövegszerkesztőbe (notepad, wordpad, MS Word, stb.)Ekkor elméletileg oszlopba rendezve megkapod a szöveget (1. oszlop a sorszám, 2. oszlop a szöveg, 3. oszlop, az hogy ki és hol mondja helyileg/időben, 4.-5. sor nem lényeg.

Lefordítod a szöveget, majd azt elmented TXT,DOC,RTF, vmilyen text formátumban, s elküldöd ANDY-nak/Harczosnak/RaveAir-nak.

Gyakorlatilag úgy csinálod, mint az elsőt, amit nekem küldtél, a beillesztését a Dialog.tlk-ba majd ők elvégzik :)
  • rezsofiz
    hi!fagyogat a game. tudtok e patchet +hozzá cracket?kéne
  • gerger
    lol én vagyok magyar a magyarítás fórumába hahahh
  • maxius
    akkor szar vagyok...
  • harczos
    nem lehet
  • maxius
    Lehet a swoopbike-hoz venni tuningot, vagy én vagyok szar hozzá?
  • harczos
    ugyanaz a hiperaktivitás... :D
  • harczos
    akkor igen :D
  • harczos
    csak nem te írogacc a magyarítás fórumba magyar néven? :DD
  • gerger
    vagy akkor, hogy fordítsam a jatekot ne mentsem el vagy mi? Vagy mentsem egy külön fájlba amit elküldök nem az nemjó, mert most nemfognak 200 mondtatot átírni amit lefordítottam szntem vhogy megcsinálják úgy ahogy fölkellet installálni a magyarosítást vagy nemtom ezt a kérdést már feltettem a magyaritas.jatekok.hun a fórumba csak ott lassan válaszolnak itt meg azé gyorsabban. Tehát hogy van ez?