11368
-
#6426 és ezért jár az 1 hónapos srver előfiztetés vagy nem? -
#6425 itt van:
link -
#6424 most asszem 13 vagy 12 -
#6423 Mennyiért vesztegetik mostanában a SW Galaxies-t, mert már rég tervezem, de legutóbb még 17k HUF volt :( -
#6422 Jaja. -
#6421 jah hogy az meg áll ha egy bizonyos távolsába van? -
#6420 valszegg le kell törölnöm a Kotort :((((
jön a Star Wars: Galaxies és kell neki a hely -
#6419 Hát azért arra gondolhattál volna, hogy ha megindul ellened a nagy melák, akkor szépen visszacsalod az ajtóhoz. Ott már nincs a másik dög látótávolságában és nem fog nekedesni a másik is. -
#6418 ezt=ez -
#6417 én is probálkoztam ilyesmivel de nekem amikor jött az első és rám támadott én vissza támadtam és erre jött a második
ugyan ezt volt kb a helyzet a Dantooine-on is az állatoknál is jött az eggyik vissza támadtam jött még 1 vagy több bár ezek amúgy is elég könnyüek voltak :))
-
#6416 lenyomta + m -
#6415 Én meg mindig addig mentem, hogy csak az egyik induljon meg ellenem. Azt ha azt lenyomta, jöhetett a második. Ésszel játszik az ember. :-))) -
#6414 Én egyszerüen intéztem el őket...
elsőre megöltek....
másodszorra megöltek...
harmadszorra megöltek...
mondtam elegem van!!!
elfutottam meletuk meg huztam akart be mentem a spec gránáros szobába és oda nem jöttek utánam.
Utána egyszerüen az ajtóból éleszszivás, villám és néhányszor ki mentem csapkodni és vissza
de olyan is volt hogy én csaptam az eggyiket az ajtóból de ő nem tudott.
ilyen egyszerű :) -
maxius #6413 Akkor nem kéne kiírni 60as betűkkel, hogy nincs...
-
#6412 :) -
maxius #6411 Mért nincs? :)
Rakjunk bele! :D -
#6410 thx -
#6409 Hát ha eddig ötven ember nem dölt be eddig ennek akkor egy se. Komolyan mostmár 60-as berűkkel ki fogom irni keresztbe a topic fejlécére, hogy NINCS SWOOP UPGRADE! -
Inquisitor #6408 A Nico nevű fazon Tatooin-on habog valami Swoopbike upgrade-et venni a Czerka irodájában. Én már 6x végigjártam a nyűves várost, de senki se tud róla. Persze az irodában SE.
Most én értetettem félre? -
#6407 Én tom. installáld újból a jatekot de elötte a save fájlában az elmentéseket másold be valahova ha meg újbólinstalláltad a tárolt elmentéseid másold be a save fájlba és kész a billentyűket betod állítani újból: ) -
#6406 egyébként ezt tuttam én is.azért hüje nem vagyok (??) :) -
#6405 hogy rakjam vissza az eredeti???? azt telepítéskor már felülírtam.nekem ez a bajom.mer így nem tudok updatelni.sehogyse -
#6403 Juj, ne már!
Először rakd vissza az eredeti exe-t, aztán update, aztán 1.01 crack. -
#6402 na de hogy csináljam.először crekk,vagy update? -
#6401 fogok ott keresgélni,az biztos! -
#6399 KÖSZ!!! :) -
#6398 köszi! -
#6397 A patchet innen szedheted le, cracket pedig errefelé keresgélj. -
#6396 Rezsofix: olvass vissza 1-2 oldalt, ott van link
BlackJack: Az ürjhajód melett van egy árus az árul vagy a buckalakóknál a banthák meletti kosárban. -
#6395 Hát ha felvetted a buckalakóhullákat, akkor már alapból van nálad. -
#6394 Gerger: Úgy mükszik, hogy kimásolod a TLKEditorban betöltött Dialog.tlk-ból a fordítani kívánt részt, majd beileszeted vmi szövegszerkesztőbe (notepad, wordpad, MS Word, stb.)Ekkor elméletileg oszlopba rendezve megkapod a szöveget (1. oszlop a sorszám, 2. oszlop a szöveg, 3. oszlop, az hogy ki és hol mondja helyileg/időben, 4.-5. sor nem lényeg.
Lefordítod a szöveget, majd azt elmented TXT,DOC,RTF, vmilyen text formátumban, s elküldöd ANDY-nak/Harczosnak/RaveAir-nak.
Gyakorlatilag úgy csinálod, mint az elsőt, amit nekem küldtél, a beillesztését a Dialog.tlk-ba majd ők elvégzik :) -
#6392 hi!fagyogat a game. tudtok e patchet +hozzá cracket?kéne -
#6391 lol én vagyok magyar a magyarítás fórumába hahahh -
maxius #6390 akkor szar vagyok... -
harczos #6389 nem lehet -
maxius #6388 Lehet a swoopbike-hoz venni tuningot, vagy én vagyok szar hozzá? -
harczos #6387 ugyanaz a hiperaktivitás... :D -
harczos #6386 akkor igen :D -
harczos #6385 csak nem te írogacc a magyarítás fórumba magyar néven? :DD -
#6384 vagy akkor, hogy fordítsam a jatekot ne mentsem el vagy mi? Vagy mentsem egy külön fájlba amit elküldök nem az nemjó, mert most nemfognak 200 mondtatot átírni amit lefordítottam szntem vhogy megcsinálják úgy ahogy fölkellet installálni a magyarosítást vagy nemtom ezt a kérdést már feltettem a magyaritas.jatekok.hun a fórumba csak ott lassan válaszolnak itt meg azé gyorsabban. Tehát hogy van ez?