11368
-
#6472 Patch van a bioware oldalán, a többiben nem tudok segíteni. Amúgy miylen konfigod lett? -
#6471 hi!mivel eddig nagyon gyenge wolt a konifigom,csak most tettem fel a gémet.
1.kéne egy 1.1es peccs(vagy a ami a legujabb) és hozzzá crack.
tud valaki segiteni ??
olvastam vissza de nem talaltam semmmit
-
#6470 ez nagyon lol -
#6469 KKKKKKKKÖÖÖÖÖÖÖSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZIIIIIIIIIIi most már megy -
harczos #6468 nézz a magyarítás fórumra -
#6466 Akkor előszőr is regisztráld magad, különben nem sokan fognak neked szólni. -
#6464 kiráj™ -
#6463 np
(és léci senki ne higyje, hogy mindent zaklatásnak veszek, csak a legtöbb ember olyan dolgokat kérdezget, ami a leírásban is benne van és csak fölösen irogatnak ide, mikor csak pár kattintás és pár sor elolvasása lenne a válasz. Hát a PHP nem ilyen :-) ). -
#6462 Köszönöm a választ és bocs a zaklatásért. -
#6461 Miket nem talál az ember a hivatalos fórumon. :D
A side bónuszok:
Class /Dark Side Bonus /Light Side Bonus
Consular /+50 Force Points /+3 Charisma
Guardian /+1d8 Damage /+3 Strength
Sentinel /Immunity: Poison /+3 Constitution -
#6460 Pedig még közel sincs készen. Nagyban küzdök, hogy a lehető legmaxosabbra rakjam az erejét. :D -
#6459 apám,nagyon király karaktered van. :) -
#6458 Én. :-) -
#6457 Ki az az eszement, aki a Jó oldalra szavazott?!? -
#6456 Új szavazás az oldalon. -
#6455 Bocsi. Olvastam az üzidet, csak közben totál kiment a fejemből, amíg a többire írtam az üzit. Bocsi. :-)
Szóval annyi az egész, hogy lereggelsz egy olyan tárhelyet ami támgatja a PHP-t és a MYSQL-t (sok van, én az UltraWeb-et használom). Aztán innen éeszeded a legújabb PHP-Nuke csomagot és elolvasod a telepítését. Ha komolyan gondolod, akkor fél nap alatt nagyon beletanulhat az ember, bár a rendes kezeléshez kell egy kicsit PHP és HTML gyakorlat (hogy rendesen lehessen rendezni a cikkeket, stb). Bár ebből inkább a HTML a fontosabb, PHP-t én ritkán használtam, mert nagyon jók az alap modulok. Ha valami nem világos, akkor írj, én is úgy kezdtem, hogy semmit nem értettem a PHP-ből. -
#6454 jaok, igy mar ok, thx -
#6453 Nagy pofátlanság, ha tőled várom a választ a #6443-ra? :) -
#6452 A HardWired harmadik deign változata (ha minden igaz, bár én eddig csak egy rövidke videót láttam róla, ami elég meggyőző :-) ). -
#6451 hw3? -
#6450 ma nagyon formában vagyok,waz.nagyon tudok. :) -
#6449 Kis Szabó: nemrég küldtem be a módosított változatot képekkel. Mostmár levettem akezem, róla, vagy berakját vagy nem (bár valszeg már csak a HW3-ba fog felkerülni.
Maxius: Hányszor mondja, hogy csak akkor gyertek ide kérdezni, ha a leírás nem segít (utálom ha mindenki szarik a munkámra :PPP). -
#6448 tölts le hozzá crack-et! innen -
#6447 Bazz felraktam az 1.01et és amiután felraktam kéri a jatekhoz a cdt a gép a quva annyát és pont kölcsönbe adtam a cdt. Nembaj holnap vissza kapom cakhogy addig, hogy fogom kibírni kotor nélkül azt nemtom talán a jk2 enyhít egy kicsit fájdalmamon:) -
maxius #6446 Hogy lehet a Manaani Sith bázisban bemenni a tréning helyre? (az a 4 szobás izé) Zárva van és 20as skilllel sem tudom kinyitni -
#6445 Na mivanitt? Pár hete egy napig nem fórumoztam és vissza kellet mennem a 4edik oldalra, hogy megnézzem mit yrtak a kérdésemre de most más a helyzet most már ez is hócsak hétköznapi fórum ami azé nembaj -
#6444 Üdv!
HMUDA: hardwiredes cikkeddel mi van? még mindig semmi? -
#6443 Nagyon off topicot kérdezek, de mivel itt már volt róla szó, ezért mégis megteszem.
Php-s honlap készítéshez milyen segédanyagot használtok, vagy milyen magyar nyelvű szakirodalmat lehet hozzá letölteni? -
#6440 ém is törzs vásásró vagyok a galaxisban eddig szinte mindent ott vettem pl. Diablo2+exp stb...
azert irtam az 576kbyte ot mert ott van fent a weblapon az ár a cd galaxis weblapján én sem találtam. -
#6439 Inkább nekünk segítsen, és akkor az a többiek épülésére is szolgál. Abban azonban bízok, hogy lesz valamilyen értelme munkásságunknak. -
harczos #6438 hasonlóan vagyok én is. majd kb a hét közepétől már nekiállok újra -
#6437 Mivel hobbibol csinaljatok, sajat szabadidotokben, senkinek nem lehet egy szava sem, ugyhogy azt a szmajlit a sor vegerol akar ki is lehetne torolni ;] Ha valakinek surgos, fogjon egy szotart es vagy segitsen ha van ra szuksegetek (ti tudjatok) vagy lapozgasson es forditson maganak... -
#6436 Már vagy 3 napja egy sort sem fordítottam, de ez nem azt jelenti, hogy alábbhagyott volna a lelkesedés. Egyszerűen csak nem volt idő rá... :( -
#6434 én lasan haladok vele (nem érek rá), a többiekről meg őket kérdezd :) -
#6433 hogy halad a magyarítás? -
#6431 Márcsak azért kérdem, mert az oldalukon nincs kint. -
#6430 ja tényleg mennyi? -
#6429 Mennyi a galaxisban? -
#6428 ott fogom megvenin (CD GALAXIES), mert anno a Imp. Galactiaka II-t is ott vettem meg (támogatom a magyar szoftvereket :)) -
#6427 Az 576kbyte-ot elkerülni nagyon messzire!!!!!!!
Eddig legalább 3 ember járta meg a náluk vásárolt Galaxies-al, mivel a boltban kilopták a kulcsot! Mikor regisztrálni akartak (ugye a dobozos verzió egy hónapnyi előfizuval jár), kiderült, hogy a kulcs már használatban van. Reklamálni lehet, de úgy tudom, eredménye még nem volt.
Akik a CD-Galaxisban vette, azok még nem találkoztak ilyen problémával...