11368
  • ollie
    Patch van a bioware oldalán, a többiben nem tudok segíteni. Amúgy miylen konfigod lett?
  • Geeryy
    hi!mivel eddig nagyon gyenge wolt a konifigom,csak most tettem fel a gémet.
    1.kéne egy 1.1es peccs(vagy a ami a legujabb) és hozzzá crack.
    tud valaki segiteni ??
    olvastam vissza de nem talaltam semmmit
  • Bercy #6470
    ez nagyon lol
  • gerger
    KKKKKKKKÖÖÖÖÖÖÖSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZIIIIIIIIIIi most már megy
  • harczos
    nézz a magyarítás fórumra
  • ollie
    Akkor előszőr is regisztráld magad, különben nem sokan fognak neked szólni.
  • ollie
    kiráj™
  • Hmuda
    np

(és léci senki ne higyje, hogy mindent zaklatásnak veszek, csak a legtöbb ember olyan dolgokat kérdezget, ami a leírásban is benne van és csak fölösen irogatnak ide, mikor csak pár kattintás és pár sor elolvasása lenne a válasz. Hát a PHP nem ilyen :-) ).
  • RaveAir
    Köszönöm a választ és bocs a zaklatásért.
  • Hmuda
    Miket nem talál az ember a hivatalos fórumon. :D
    A side bónuszok:

Class /Dark Side Bonus /Light Side Bonus
    Consular /+50 Force Points /+3 Charisma
    Guardian /+1d8 Damage /+3 Strength
    Sentinel /Immunity: Poison /+3 Constitution
  • Hmuda
    Pedig még közel sincs készen. Nagyban küzdök, hogy a lehető legmaxosabbra rakjam az erejét. :D
  • rezsofiz
    apám,nagyon király karaktered van. :)
  • Hmuda
    Én. :-)
  • [NST]Cifu
    Ki az az eszement, aki a Jó oldalra szavazott?!?
  • Hmuda
    Új szavazás az oldalon.
  • Hmuda
    Bocsi. Olvastam az üzidet, csak közben totál kiment a fejemből, amíg a többire írtam az üzit. Bocsi. :-)

Szóval annyi az egész, hogy lereggelsz egy olyan tárhelyet ami támgatja a PHP-t és a MYSQL-t (sok van, én az UltraWeb-et használom). Aztán innen éeszeded a legújabb PHP-Nuke csomagot és elolvasod a telepítését. Ha komolyan gondolod, akkor fél nap alatt nagyon beletanulhat az ember, bár a rendes kezeléshez kell egy kicsit PHP és HTML gyakorlat (hogy rendesen lehessen rendezni a cikkeket, stb). Bár ebből inkább a HTML a fontosabb, PHP-t én ritkán használtam, mert nagyon jók az alap modulok. Ha valami nem világos, akkor írj, én is úgy kezdtem, hogy semmit nem értettem a PHP-ből.
  • PiszkosFred
    jaok, igy mar ok, thx
  • RaveAir
    Nagy pofátlanság, ha tőled várom a választ a #6443-ra? :)
  • Hmuda
    A HardWired harmadik deign változata (ha minden igaz, bár én eddig csak egy rövidke videót láttam róla, ami elég meggyőző :-) ).
  • PiszkosFred
    hw3?
  • rezsofiz
    ma nagyon formában vagyok,waz.nagyon tudok. :)
  • Hmuda
    Kis Szabó: nemrég küldtem be a módosított változatot képekkel. Mostmár levettem akezem, róla, vagy berakját vagy nem (bár valszeg már csak a HW3-ba fog felkerülni.

Maxius: Hányszor mondja, hogy csak akkor gyertek ide kérdezni, ha a leírás nem segít (utálom ha mindenki szarik a munkámra :PPP).
  • Bercy #6448
    tölts le hozzá crack-et! innen
  • gerger
    Bazz felraktam az 1.01et és amiután felraktam kéri a jatekhoz a cdt a gép a quva annyát és pont kölcsönbe adtam a cdt. Nembaj holnap vissza kapom cakhogy addig, hogy fogom kibírni kotor nélkül azt nemtom talán a jk2 enyhít egy kicsit fájdalmamon:)
  • maxius
    Hogy lehet a Manaani Sith bázisban bemenni a tréning helyre? (az a 4 szobás izé) Zárva van és 20as skilllel sem tudom kinyitni
  • gerger
    Na mivanitt? Pár hete egy napig nem fórumoztam és vissza kellet mennem a 4edik oldalra, hogy megnézzem mit yrtak a kérdésemre de most más a helyzet most már ez is hócsak hétköznapi fórum ami azé nembaj
  • Kis Szabó
    Üdv!
    HMUDA: hardwiredes cikkeddel mi van? még mindig semmi?
  • RaveAir
    Nagyon off topicot kérdezek, de mivel itt már volt róla szó, ezért mégis megteszem.
    Php-s honlap készítéshez milyen segédanyagot használtok, vagy milyen magyar nyelvű szakirodalmat lehet hozzá letölteni?
  • Adam5
    ém is törzs vásásró vagyok a galaxisban eddig szinte mindent ott vettem pl. Diablo2+exp stb...
    azert irtam az 576kbyte ot mert ott van fent a weblapon az ár a cd galaxis weblapján én sem találtam.
  • RaveAir
    Inkább nekünk segítsen, és akkor az a többiek épülésére is szolgál. Abban azonban bízok, hogy lesz valamilyen értelme munkásságunknak.
  • harczos
    hasonlóan vagyok én is. majd kb a hét közepétől már nekiállok újra
  • PiszkosFred
    Mivel hobbibol csinaljatok, sajat szabadidotokben, senkinek nem lehet egy szava sem, ugyhogy azt a szmajlit a sor vegerol akar ki is lehetne torolni ;] Ha valakinek surgos, fogjon egy szotart es vagy segitsen ha van ra szuksegetek (ti tudjatok) vagy lapozgasson es forditson maganak...
  • RaveAir
    Már vagy 3 napja egy sort sem fordítottam, de ez nem azt jelenti, hogy alábbhagyott volna a lelkesedés. Egyszerűen csak nem volt idő rá... :(
  • Valen
    én lasan haladok vele (nem érek rá), a többiekről meg őket kérdezd :)
  • Punker
    hogy halad a magyarítás?
  • Hmuda
    Márcsak azért kérdem, mert az oldalukon nincs kint.
  • Valen
    ja tényleg mennyi?
  • Hmuda
    Mennyi a galaxisban?
  • Valen
    ott fogom megvenin (CD GALAXIES), mert anno a Imp. Galactiaka II-t is ott vettem meg (támogatom a magyar szoftvereket :))
  • [NST]Cifu
    Az 576kbyte-ot elkerülni nagyon messzire!!!!!!!
    Eddig legalább 3 ember járta meg a náluk vásárolt Galaxies-al, mivel a boltban kilopták a kulcsot! Mikor regisztrálni akartak (ugye a dobozos verzió egy hónapnyi előfizuval jár), kiderült, hogy a kulcs már használatban van. Reklamálni lehet, de úgy tudom, eredménye még nem volt.

Akik a CD-Galaxisban vette, azok még nem találkoztak ilyen problémával...