Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
fel kell szállni 😊)))

Hmuda
Felaszállsz a hajóra és kész. Ebben mi a pláne?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

De ha befejezem Korribant utána Leviatan jön. Utána még Manaan-->Yavin-->Trópusi bólygó 😄 hogy jutok vissza Korribanra ? megvenni a kézvédõt?
Nekem kell a Kesztyû!!!!!
Adam5

Hmuda
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy a cikk a HW3 miatt késik (gondolom nem csak én vagyok kíváncsi rá 😄), a rossz, hogy ez még eltart egy darabig (öröm az ürömben, hogy legalább van idõm finomítgatni rajta :-) ).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

akkor upper city 😊

Hmuda
Látom halad a fórum, csak így tovább. 😄DD

Hmuda
Aréna (kihívások: Upper City Cantina, Ajurr.
Bérgyilkosságok: Lower City Cantina, Zax.

[NST]Cifu
A lakhelyedrõl kijösz, kimész Taris utcáira, és ahogy kilépsz indulj el egyenesen, szembe van egy bolt, és ha tovább mész, ott a Cantin, itt lehet Duel-ezni, szintén egy Hutt-nál.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

kihívások: lower city cantina ha jól emléxem

[NST]Cifu
Az ilyesmiért nem is kapsz.

nyilván ha azt teszed amit kérnek, akkor mér lenne az gonosz dolog. vagyis pont az ellenkezõjét csináld mint amit kérnek (mészárold le õket, egytõl-egyig)

Adam5
kinél?
anál a jabba szerüségnél?
mert tõle kaptam bérgyilkos küldetéseket
és hol találom meg azokat akiket ki kell hivnom?

Adam5
jól gondolod de pl azert ha betörtem valami és modta a férfi aki ott volt hogy vigyek amit akarok de haggyam a családját meg a többi helyre is betörtem azert nem kaptam gonoszság pontot

[NST]Cifu
Válald el a bérgyilkosságokat, Hívd ki Bendart életre-halálra a Cantinban (ehez az kell, hogy elõtte lenyomd a többi Duel-t is).

ollie
hát szerintem elég logikusan akkor kapsz gonosz pontot, ha gonoszságot mûvelsz. vagy én gondolom rosszul?

Adam5
én eddi igy szereztem gonoszságot:
1.ha valakit megmentettem utána meg fenyegettem hogy megölöm ha nem ad pénz.
2.zsaroltam
3.öltem
természetesen chrim vagy chris nem tom mindig pofázott hogy minek a pénz? meg miert csinálom?

ismertek még modot hogy lehet gonoszság pontot szerezni?

Adam5
lol

pontosan

Adam5
de akkor most hogy van nem lehetünk sith-ek csak jedik de lehetünk gonosz jedik vagy mi?

ollie
gonosz vagy 😊)

Adam5
nem olyan félelmetes

most megijesztetted 😄

[NST]Cifu
Amire te gondolsz, az egyfelõl a Birodalom Visszavágban (a.: The Empire Strikes Back) volt, másfelõl azt a szörnyet úgy hivják, hogy Wampa...

Õ a rancor:

Adam5
olyan is van benne?

Adam5
jaaa

ollie
nemtom hogy egyre gondolunk e, de az a nagy szörny, ami meg akarta enni Luke-t a film elején

Adam5
ja nem az a birodalom vissza vag asszem.
akkor az ahova be akartak lökni?

[NST]Cifu
Nézd meg a Jedi Visszatért c. filmet (angolul: Return of the Jedi).

Az a szörny, amelynek vermébe beleesik Luke Jabba palotájában.

ollie
ehehe, akkor nagyon rossz lesz neked

Adam5
igen láttam.
az a rancor ami a barlanga lakik?
és luke le vágta a kezét?

Adam5
nem halottam róla

ollie
szerinted? 😊
ugye láttad a jedi visszatért-et?

nem mondod h nem hallottál róla 😊

Adam5
mi az a rancor?
😄D

heh' 😄D

ollie
háááá, te gyerek. mencsél egyet és majd ha megjön öcsike akkor visszatöltöd hogy megmutacsd.

egyébként akkorák mint te. szvsz nincs a játékban olyan 'szörny', ami félelmet kelthetne 😉

Adam5
csak vicceltem. továb megyek gamelni bye

ollie
de majd a rancor...

Adam5
Mindegy amig öcsém hazanem ér nem megyek tovább. Nem azert mert félek hanem mert megakarom neki is mutatni ezeket a szörnyeket+hogy hol tartok.
😄DD

egyeteln egy belõlük nem fér el a képernyõn ha melletted van 😄DD
😛

Adam5
és nagyok? 😄

[NST]Cifu
Enyhe szóismétlés... 😊

[NST]Cifu
Te nem semmi ember vagy..

Ha egy 5 méteres kivetítõvásznon játszol, és 500W-os hangfalrendszer adja a belevalót, akkor elhiszem, hogy megremegsz, de annyira azért nem kell riadozni, a Kotor nem horrorjáték (mondjuk ha belegondolok, hogy anno az AvP elsõ részénél hogy játszottam a Marine oldalon - na ott a hangulat egy nagyon eltalált dolog volt - az más kérdés, hogy nagyon idegesített, hogy a nagy Marine-ok rambóznak, ahelyet, hogy a csapatmunkára fektetnék a hangsúlyt...

Amúgy a Raghoul-ok amúgy egy csillogó, csontfehér bõrû kopasz majomra emlékeztetnek.

Adam5
ezert készülök fel rájuk hogy hogy néznek ki 😊

Adam5
nem az hogy félek. De sötétben
ha 10darab 10méteres ronda álladék hirtelen elém ugrik akkor azert kicsit megremegek

Csacsi
Sõt, bocsánat, így helyes a mondat.

Te félsz egy játéktól? Különben is, van benne mentés.

A többi ugyanaz 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
te bazz...félsz egy játktól, amiben van mentés? Menj ki, nézd meg, ha megölnek, akkor reload, tápolj még, aztán menjél vissza késõbb.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Adam5
de mekkorák?
nagyobbak mint én?
és rondák?