11368
  • Amiga
    574,9!!!
  • Amiga
    Az eleje voltaképpen csak egy tutorial, azért annyira egyenes.
  • ollie
    változik majd a helyzet, elég hamar
  • Amiga
    520 mégiscsak kacsával. Na jó ennyi OFF elég. :-)
  • Amiga
    490.3, de a kacsázós stílussal ennyi se.

Most kezdtem dark Jedivel.

Ez SPOILER?

Vagyis hogy Carthnak sokkal jobban bejönnek a szemét negatív válaszaim, mint anno a pozitívak...
  • Amiga
    474.9, de próbálkozom.
  • Amiga
    Sunry perének az a titka, hogy minden forduló végén lehet szavaztatni a bírákat, hogy mit gondolnak. Ha egy körben túlsúlyba kerülnek a negatív tények, ne kérj állásfoglalást.

Lényegében azt kell bebizonyítani, hogy mocskos Sith manipulációról van szó. Ebben a legnagyobb bizonyíték a rodian vallomása lesz, aki beismeri, hogy Sith felkérésre helyezett el valamit a halott mellett, ami alapján Sunry gyanúsítható.
  • ollie
    SPOILER!

A haverom amikor előszőr végigjátszotta legyakta Bastilát a Star Forge-ban, de mégis a végén a megnyerés után ott volt Bastila is az animban...
  • Valen
    Vagy innen: Letöltés Far Cry Demo
  • Valen
    FAR CRY DEMOT LEHET LETÖLTENI A GAMESTAR.HU-RÓL !!!!!
  • FroZen
    Nekem sehogy se sikerül! Az elején még jól is állok, de a vége felé már nem hisznek nekem a köcsögök.
  • Hmuda
    Igen sikerült. mindig csak olyasmit kell a tnuktól kérdezni, ami egyértelműen az ő vallomásukhoz kapcsolódik.
  • FroZen
    Nektek sikerült megnyerni Sunry perét? Nekem vagy kivégzik, vagy életfogytiglant kap.
  • Hmuda
    6500

Szobrot, szobrot, szobrot! :DDD
  • PiszkosFred
    na ahhoz semmi koze...

...ja, es b ;]
  • Hmuda
    Ha valami olyasmit akarsz bejrni, ami a történet szerves része és fennáll a veszélye, hogy esetleg a leírása elronthatja egyes emberek szórakozását, akkor szokás odaírni (mint pl a Leviathan meglepetése elé :-) ).
  • maxius
    Mijaza spoiler? (illetve itt, 1épként tudom...)
  • Hmuda
    Ja okés. Még jó, hogy én azzal még ráérek. Legalábbis az elmondásaid alapján. :DDD
  • PiszkosFred
    Semmi extra (csak eszembe jutottak a nos eveim) ;]
  • Kis Szabó
    Nekem féllel több :)P, iszonyat hülye játékot találtál!!! :)
  • Hmuda
    Lol! :DDD
    Mi van ma veled? Vicces a hangulat? :DDD
  • PiszkosFred
    Lapítva a földön az ágy alatt, kérve az asszonyt hogy tegye le a sodrófát, mert addig nem bújsz elő? Mert hiába van bárhol egy igazi sötét nagyúr, ő mögötte mindig ott áll egy még sötétebb, még gonoszabb asszony, aki írányít mindent a háttérből ;]
  • Hmuda
    SPOILER!

Én is azt mondom, hogy játszd végig mégegyszer és nézd meg, mert rohadt jó, szavakkal leírni vétek. Vagy ha nagyon nem fűlik hozzá a fogad, akkor csak töltsd vissza a templom tetején való beszélgetés előttre és beszélgess úgy Bastilával, ahogy azt az igazi sötét nagyúr tenné. :DDD
  • Hmuda
    közkívánatra: SPOILER! :-)

Tudtom szerint nincs, de én még gonoszként nem próbáltam.
  • Hmuda
    LOL
  • PiszkosFred
    Hat a legvegso kis filmben nem fogsz kezenfogva a novel tulipant ultetni egy zoldello mezon, melyen lilamasnis kilanyok labdaznak a hatterben begeto baranykak elott...
  • Valen
    vidd végig és nézd meg :)
  • Valen
    Geerry Keresd vissza a #6397 hozzzászólást
  • Mr_no_NaMe
    magasütés 492
  • gerger
    A patchet a 6397es üzenetbe találsz az előző oldalon cracket meg a (nehogy a 6397es üzenetbe menj rá az errefelé keresgélj cracketre) a 6448 üzibe találsz
  • Mr_no_NaMe
    eddig 539
  • Adam5
    nekem eddig
    567.7
  • Bercy #6480
    593 :P faszán lehet kacsázni a pingvinnel!
  • Hmuda
    Tök8
  • Adam5
    Nem ősember hanem yeti
  • MarkBlade
    AZAZ.. nagyon király.. munka időben a legjobb.. :) lehet edzeni..
  • Hmuda
    A pingvin leugrik a hegyről és az ősemberrel el kell ütni olyan messzire, amenynire csak tudod. Nagyon lol. :-)
  • Hmuda
    567.9 :P
  • ollie
    Ez mi amúgy? Nekem nem jön be.
  • MarkBlade
    576.6.. eddig...