11368
-
#6569 Hú de siettél. Akkor nagyon sok mellékküldetést hagyhattál ki, és gondolom a párbeszédekbe sem mélyedtél bele igazán. -
Gandibá #6568 Én olyan 27 óra alatt toltam végig.. -
#6567 Hivatalosan is 50-et mondanak. -
#6566 Ja, mondjuk én a párbeszédeken sokszor keresztülvágtattam, Pazaakozni meg csak ritkán Pazaakoztam. Higgadtan, nyugodtan 40-50 órára saccolom a végigjátszást (de többre nem). -
#6565 Ja, a védelem látja, hogy nem eredeti a cd. Hogy ilyenkor mit kell csinálni, ne engem kérdezz. -
#6564 nekem 40 óra volt az első végigjátszás, de most szerintem még több lesz, mert minden kihagyott küldetést megcsinálok -
Hill #6563 Hi.
Többszöri sikertelen beolvasási kísérlet után azt írja nem sikerült az eredeti játék beolvasása időn belül vagy vmi hasonlót, néha nem is ír ki semmit. Gondolom kiszúrja hogy tört a játék.. (Már az is érdekes volt hogy Daemon toolsról se lehetett indítani:) Mit tegyek? Cracket nem találtam egyik cdn se. Előre is thx! -
Árnyvadász #6562 Nahát így már más a leányzó fekvése. Ez már fedi a valóságot! Igaz még mindig az 1%-os leírás hatása alatt vagyok, de Amigának köszönhetően javult az állapotom. Én amúgy egyenlőre Tatooine homokdűnéit taposom, de már most 16 óra eltöltött játékórával lettem gazdagabb. Igazság szerint sokszor kártyázom és rengeteget beszélgetek karakterekkel, tehát nem sietek ha nem sűrgős. Már pedig ebben az Univerzumban számomra nem az. Ezt csak a 30 órás kb. játékidő miatt írtam. Nekem több lesz. Na meg az újrajátszás gondolata már régen ott van a fejemben. Nem kétséges: A sötét oldal ereje több, mint csábító! :) -
#6561 nem -
#6559 SPOILER!!!
nem, akkor ha minden igaz Carth a kiválaszott -
Gandibá #6558 Jó írás, grat! -
#6557 Na és mi van ha csaj playert választasz? Akkor is van love bastillával? :DDDD -
#6556 Rehabilitáltam a KotOR-t. :-)
http://www.pcdome.hu/readerarticle.php?id=297 -
Gandibá #6555 Mondjuk igazad van. -
Árnyvadász #6554 Na meg, hogy emelkedjen a KOTOR már idáig is elért bejegyzéseinek a száma. Legalábbis itt az sg-n. Ez pozitív. Basszus nem térek magamhoz. Ilyen cikket még életemben nem olvastam. Ez nagyon durva. -
Árnyvadász #6553 Cikkírói citromdíj már meg is van. Sajnos ez még viccnek is rossz. 2003-as év legjobb játékáról ilyet írni, na ehhez kell az abszolult nem tudás. Mondjuk a leírás már önmagában iszonyat tré, de a látásmód és az értékelés az már szinte kész röhej. Talán azért írta aki írta (30 perc alatt aztán marhára lehet róla véleményt alkotni, na mind1), hogy legyen mire felhördülnie a kedves olvasónak.
:)) Mulatságos! -
#6552 De most komolyan, milyen emebr lehet az, akinek csak az az élvezetes játék, ahol agyonra kell gyilkolni midnenkit? -
#6551 Én valahogy nem tudok nevetni rajta. Az ilyen "embert" csak sajnálni lehet. Meg az esetleges szüleit-haverjait, hogy ilyen ember az isemrősük. -
#6550 ááááááááááááááá de idióta!!!!!!!!! -
Gandibá #6549 Elég durva, még most is röhögök, pedig már vagy 4x elolvastam :D -
#6548 Elolvastam a cikket. Bár ne tettem volna. Az iylen ember ne menjen Matchboxozni, mert még a végén kifogásolja, hogy minek van autó formájuk az autómodelleknek. :PPP -
#6547 LOL! Az ilyen inkább Matchboxozzon. :DDD -
#6546 A befejezés elejéről. -
#6545 Persze, hogy jó. Nagyon. :-) -
#6544 sztem a srác keveri az FPS és az RPG fogalmát :) -
Gandibá #6542 Hát igen, de azért az csak "hivatásos" író volt, nem pedig egy olvaso :) -
#6540 erre csak annyit h sztem a srác összekeverte a jedi academy és a kotor dobozát :D -
Gandibá #6538 Szerintem inkább az utóbbi :) -
Gandibá #6536 ITT VAN! :D -
Gandibá #6535 Én is kértem az embertől, mindjárt megnézem hogy válaszolt e! :) -
#6534 Linket :DD -
Gandibá #6533 Másik fórumon az alábbi levélre lettem figyelmes. Érdemes elolvasni, tiszta röhely :D
"Láttátok már a KotOR-ról készült első olvasói cikket?
Csak mondom, 1%-ot kapott a játék, mert ronda (sic!), beszélgetni kell benne (nahát, tiszta Jack Orlando, de tényleg ), és a harc nem folyamatos, mert amikor megjelennek az ellenfelek, megáll a játék menete!
Basszus, még ilyet! Én hülye meg ilyen szarokkal játszom állandóan, hogy a rosseb állna belém...
Elfelejtettem a cikkíró nevét, különben sem érdemes megjegyezni, de azért ha látnám megkérdezném tőle: Áruld el öcsisajt, tudod mi az a Computer Roleplaying Game?" -
#6530 Rossz szmájlí: ez ment volna: -
#6529 -
#6526 Nem hiszem ,hogy a fejlesztők cseszték el. Sok egyéb probléma is lehet. -
#6524 :-) -
#6522 -
#6521 ne haragudj elvtárs, de a hülyeségnek is van határa -
#6519 háj! -
harczos #6518 úgy tűnik 593.5 a max, sokan értek el ennyit
ON :)