11368
-
#10968 Ebon Hawk akar az lenni szvsz, az a betöltőképernyő. -
#10967 Milyen repülőgép? -
Antimex #10966 Üdv!
Az lenne a priblémám, hogy miután elindítom a játékot, bejön a repülőgép, de a játék nem indul el. :( Valaki tudna ebben a problémában segíteni nekem? -
Bucsek #10965 na elszóltam magam... megint nemmegy, megint kékhalál. Régi driver se segít, mármint amit enged felrakni az ez: 186.18 -
Bucsek #10964 én is így jártam... :(
de mostmár müködik minden faszán XD -
#10963 az milyen h leszedtem egy warez verziót az tökéletesen fut? az eredetimmel meg szopok mint a boci... -
Bucsek #10962 felpeccseltem teljesen, a helyzet h a tört az müködött, jo az is kifagyott, de csak kifagyott... és nehogymár az eredeti ne mennyen :)
régebbi videokártya drivert hol találok? -
#10961 Nálam is teljesen jól ment kétmagos gépen, és az előzőn is jól ment, ami szintén dual-core volt... -
Zóanagyvarázsló #10960 A dual-core-hoz kapcsolódó problémára megoldás lehet az affinitás állítása (pl. affinity.exe, ha addig nem jut el az ember, hogya task managerben állítsa), akkor csak egy magot használ.
Mellesleg nálam hiba nélkül futott két magon is, nem kellett bűvészkednem. -
#10959 ó baz E8200am van prociban:S lehet akkor ez a gond, fel van patchelve maxra -
#10958 Bucsek: Ez bizony egy kék halál. Próbálj meg régebbi videókari drivert feltenni, meg patcheld fel a játékot.
Seithennin: A játék csak egymagos rendszereken hajlandó normálisan futni. A kettő vagy több magú rendszereken a játék állandóan beragad, lefagy, kidob stb. Szerintem próbáld meg régebbi videókari driverrel meg patcheld fel a játékot. -
#10957 hali! nekem az a gondom vele h xp alatt, időnként van h 2 percig bírja van h 1 órát de kidob a játékból, hibaüzi stb elég idegesítő főleg a mentések miatt! mitől lehet, fullra frissitett erős gépnél? köszi előre is -
Bucsek #10956 Hali, most vettem meg a steamen a játékot mert 75%-os leárazás volt/van. A helyzet h letöltötte, és inditanám el, akkor eljutok a logokig, és utána ujraindul a gép, előttee bejön valami kék rendzser hiba üzenet, de nemlehet végigolvasni, mert ujraindul a gép... :(
valakinek van valami ötlete? -
#10955 és milyen megoldást találtál rá ?:P mert szintén nosztalgiából szintén win7 re telepítettem fel és ugyanez a probléma adódott nálam is :)
előre is köszi -
#10954 Hi all. Kellen 1 kis segítség.Valamiért mindig kidob hibaüzenettel a játék és nemtudom mibaja.(és szerintem nem a játéknak van a baja mert a 2 vel is csinálja ezt) Valakinek nincs valami ötlete? Thx előre is
-
#10953 Kéne egy kis segítség, hátha van valakinek ötlete....
Nosztalgiáznék egyet, fel is tettem az újonnan telepített win7-es rendszerre a játékot, de nem indult el. Semmi hibaüzi nem jött, az ebon hawk képe után egyszerűen nem történt semmi.
Utánaolvastam, találtam megoldást. Oké, uninstalláltam a játékot, hogy feltegyem újra, csak most jól. Hát ehhez képest sajnos nem tudom újra feltenni, mert vmiért a gép úgy érzékeli, hogy még fel van telepítve. Vezérlőpultban is úgy látszik, hogy még a gépen van a játék, le is tudom vele töröltetni, de semmit nem segít, ottmarad a listán és ha megpórbálom telepíteni, akkor uninstallálni próbálja. És végig is megy, mintha letörölné, csak épp nincs mit.
Registryben matattam, töröltem minden kotos-os bejegyzést, cc cleanert is futtattam, de ennek ellenére egyelőre nem tudom újratelepíteni a játékot. Van vkinek ötlete? -
#10952 Mass Effect nálam hatalmas meglepetés volt, simán hozta a Kotor hangulatot "next gen" grafikával, egész jó történettel, és mellékszereplőkkel. Igaz hogy mellékküldetésekben igen csak purítán volt, de mivel ez volt az első ilyen anyag 360-ra én elnéztem neki. Na de majd a 2, attól majd az állunk is leesik majd szerintem :)
Akkor jó, már azt hittem teljesen leszarják milyen választásokat hoztam az első részben. -
#10951 35 óra? Akkor rengeteg dologból kimaradtál. Én most tartok az 5. végigjátszásnál. Minden végigjátszásnál minden küldit megoldok, így a végére 50-60 óra simán összejön. És próbálom úgy megoldani, olyan döntéseket hozni ahogy még nem tettem. Ráadásul a játék még mindig tartogat meglepetéseket.
Én aki soha nem játszott RPG-vel ez lett az egyik kedvenc játékom. És ebben a játékban pont azt szeretem hogy a döntéseid valóban kihatással vannak a történetre. Sőt még a világra is. Gondoljunk csak a vukik rabszolgaságára. Ráadásul rengeteg npc-vel tudunk beszélni. Ezek után a Mass Effect nekem hatalmas csalódás volt... -
#10950 picit off-ra: majd fel fog tűnni egy-két első részből ismert szereplő, választásaidtól függően (pl simán lehet h Carth halott, és hasonlók). de sztem több az mint 5 év. -
#10949 Spoiler:
Na én meg végre 35 óra alatt végig vittem ezt is. A játék vége elég intenzívre sikerült, már azt hittem sose fogy el a sok Sith apprentice, aztán meg Malak rendesen kikészített az utolsó pár percben de csak összehoztam nagy nehezen. A templomban Bastila beszéde elég meggyőző volt ígyhát régi személyiségemet felvéve újra a Dark lord lettem, és így egyszerre végeztünk a Republical és Malakkal is "All our enemies will be destroyed in one glorious day" :) Minden összevéve az egyik legkomplexebb és legmesteribb RPGvel volt dolgom, amivel olyan jól szórakoztam mint a már sokszor emlegetett Vampire: Bloodlinesel. 9/10
Picit off:
Persze rögtön elkezdtem a Kotor 2-őt bár meglepődve tapasztaltam hogy a Bioware helyet az Odisian fejlesztette, és ilyen esetben rögtön nagy előítéleteket kap a játék. Mindenesetre már eljutottam az első városba, viszont egy dolgot nem értek: ha jól emlékszem 5 év telt el a Kotor 1 és Kotor 2 eseményei között. Az első részhez néhány mondaton kívül a 2 semmilyen formában nem kapcsolódik ? Kérdeztem Keirát Revanról annyit mondd hogy eltűnt és kész. Carthról, Bastiláról semmi említés nem lesz ? Többi kérdéssel majd átmegyek a Kotor 2 topikba. -
Zóanagyvarázsló #10948 Pedig az alábbi képen látott nem steames telepítőnek néz ki. -
#10947 hátöööizé...
hibásan jött le? még a mai ejjdemodern winchesterek is szoktak hibásan kiírni itt-ott fájlokat, hátha csak ennyi. -
Szabi1991 #10946 :/ -
#10945 valaki betonon szánkózott a cd/dvd-el.
avagy karcos, és hibás rajta az egyik fájl, amit emiatt nem tud átmásolni. -
#10944 :C -
Szabi1991 #10943 hali, ez mitől lehet ? :/
-
#10942 Az jobb lesz ha kap egy unistallt. -
#10941 Nem is az a baj, hogy csak WASD van, hozzászoktam már.
De instabil a játék és néha nagyon könnyen pálya mögé kerül a feketeségbe a karakter.Patchek megoldanák? -
#10940 Meglátjuk, egyenlőre még játszom vele, kb. 2-4 órát, RPG-nél ennyi általában a minimum amíg bele szoktam jönni.Ennyi ideig érdemes próbálkozni.Az is kiderül mennyire fog hátráltatni a világ és maga a hangulat... -
#10939 Így nem is tudom, ..bár tényleg über játék, de azért, ha nem szereted az SW univerzumot fele annyit sem ér...szóval :( -
#10938 Hello.
Igazából nem nagyon bírom a Star Wars univerzumot, de kipróbáltam ezt a játékot, mert annyian dícsérték.Egyenlőre káosz a kezelése, mondjuk 15 percet ha játszottam.
A nyilakra meg mi a rákért nem lehet állítani a mozgást?Nem szeretem a WASD-ot! -
#10937 Én meg már végre közelebbről is megismerhettem Bastilát -
#10936 Na, most képeztek jedivé és most léptem a 3. szintre. Nem is volt nehéz 2-es szintű karival végigtolni Tarist. Bár Bendakot nem tudtam legyőzni a ringben. Szerintem az a 800 kredit és x tapasztalati pont úgyse érte meg volna azt a szenvedést. De most már így is úgy is halott a Sitheknek köszönhetően. -
#10935 így is van, lehetsz simán Soldier(2)/Guardian(18). arénázás meg mellékküldetés amúgy, nem muszáj leverned ott senkit, anélkül is max xp-n leszel sztem mire kijutsz Taris-ról. vagy nem, mert lehet h hülyeséget írok és nem limitálja az xp-det 8-as szinthez kellőben. -
#10934 Én most kezdtem újra a játékot és valahol olvastam hogy ha 2-es szintű karival eljutsz dantuin-ig és ha már kiképeztek jedinek és utána lépsz szintet akkor már a 3. szintnél lehet tanulni erőt. Így most 2-es karival robogok végig Taris-on. Mivel minden küldit megcsinálok kicsit nehéz lesz pár rész. Pl: a ring ahol egy Bendak Starkiller nevű fickót kell a végén legyőzni. Lesz benne kihívás bőven mivel csak 12 hp-m van. Így a játék eleje egy kicsit nehezebb de legalább több erőt tudok kitanulni. -
Zóanagyvarázsló #10933 Az is igaz. T3-M4-et viszont kihagytad az elit klubból :) -
#10932 meg csapatfüggő is... Juhani + Jolee kombóval úgy mész át mindenen mint egy elektromosan túltöltött úthenger, míg pl egy Mission + Carth csapattal... hát, azzal nagyon sehogy. -
Zóanagyvarázsló #10931 Csak az első résszel játszottam. Egyébkétn valóban van egy-két olyan harc, melynél már érdems is hazsnálni hardon a különböző ketyeréket, és nem nyerünk akár auto-battle üzemmódban is. De tényleg csak egy-kettő. -
#10930 az inkább a kettő, azért az első rész emlékeim szerint tud néhanapján hardon szívatós lenni. -
Zóanagyvarázsló #10929 Pedig ebben a játékban még legnehezebb nehézségi szinten is alig lehet kihívást találni.